Wrocław !!:-) - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-08-17, 20:59   #1471
Sunny Tiger
Wtajemniczenie

Dot.: Wrocław !!:-)

Cytat:
Napisane przez AGATkA_eSZ Pokaż wiadomość
witam witam troche mnie nie bylo, bo wakacjowalam. teraz wrocilam na wesele kuzynki i kto wie, moze znow mnie gdzies poniesie. a co tam u Was slychować, Laski? jak wakacje mijają?

Oooo, witamy Jak ja Ci zazdroszcze ! Jeszcze nigdzie nie byłam i pewnie dopiero za miesiąc się gdzieś wybiore bo mam ful roboty
Ogólnie to jakoś nie odczuwam tych wakacji
Sunny Tiger jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-17, 21:56   #1472
AGATkA_eSZ
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sunny Tiger Pokaż wiadomość
Oooo, witamy Jak ja Ci zazdroszcze ! Jeszcze nigdzie nie byłam i pewnie dopiero za miesiąc się gdzieś wybiore bo mam ful roboty
Ogólnie to jakoś nie odczuwam tych wakacji
no 'le zawsze to cos i jesli bedziesz wiedziec to na pewno, to wtedy bedzie Ci sie lepiej pracowalo i szybciej czas zleci. tego Ci zycze
Stary 2007-08-17, 22:05   #1473
madarynka
Zadomowienie

no wiec ten gabinet nazywa sie BADENT i jest na Dembowskiego [obok jest przystanek 146 i 145]-ten wiekszy i na Bacciarllego-ten w ktorym ja bylam
http://firmy.pkt.pl/firma/badent__po...pYV9iYXNl.html
pod ten numer chyba dzwonilam i sie rejestrowalam na wizyte

edit: ale nie mysl ze jak sobie te wszystkie dziury zalatasz to bedziesz miala wieksze szanse u Wencika odemnie :P

madarynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-17, 22:20   #1474
Sunny Tiger
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madarynka Pokaż wiadomość
no wiec ten gabinet nazywa sie BADENT i jest na Dembowskiego [obok jest przystanek 146 i 145]-ten wiekszy i na Bacciarllego-ten w ktorym ja bylam
http://firmy.pkt.pl/firma/badent__po...pYV9iYXNl.html
pod ten numer chyba dzwonilam i sie rejestrowalam na wizyte

edit: ale nie mysl ze jak sobie te wszystkie dziury zalatasz to bedziesz miala wieksze szanse u Wencika odemnie :P
Dzięki wielkie

Ha! Więc jeszcze Ci nie przeszło Odpuściłabyś już sobie... Przecież wiadomo że wygra lepsza... czyli JA
Stary 2007-08-17, 22:24   #1475
Alvesta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AGATkA_eSZ Pokaż wiadomość
witam witam troche mnie nie bylo, bo wakacjowalam. teraz wrocilam na wesele kuzynki i kto wie, moze znow mnie gdzies poniesie. a co tam u Was slychować, Laski? jak wakacje mijają?

o jak Ci dobrze ja dopiero na początku września uderzam w Tatry Słowackie już się nie mogę doczekać.

Uwielbiam góry
Alvesta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-18, 10:01   #1476
Amaretta
Rozeznanie

GG do Amaretta

Cytat:
Napisane przez madziaczek:* Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Wizażanki-Wrocławianki
Ja jestem Wrocławianką od urodzenia Tu studiuję, tu żyję, tu pracuję i tu KOCHAM

WROCŁAW-MÓJ MAŁY RAJ NA ZIEMI
Cytat:
Napisane przez plywok Pokaż wiadomość
ja tez z wroclawia. blisko rynku mieszkam. witam
Witam nowe wizazanki wroclawianki
Cytat:
Dziewczyny, teraz ja po prośbie

Znacie może jakiegoś dobrego dentystę u którego nie boli i który nie zedrze ze mnie kosmicznej sumy?
Ja polecam przychodnie Estetica w obrebie pl. Grunwaldzkiego na ul. Wrocławczyka 40. W szcególnosci p.dr Karoline Szymonajtis. Maja tam naprawde dobre ceny - porownywalam w paru miejscach, super sprzet, znieczulenie w cenie wizyty, ... A pani doktor jest cudo dentystą, nic nie boli nawet bez znieczulenia, bardzo mila kontaktowa, delikatna i bardzo dokladna.
Ja ze strachu nie bylam u denty ponad 6 lat (uraz z mlodosci) no ale w koncu musialam sie wybrac. I mówie wam dziewczyny - pani doktor ma takie podejscie do pacjenta ze wyleczylam wszystkie zeby i powymienialam nawet stare plomby. Nic nie bolalo a po 2 wizycie przestalo mnie zupelnie stresowac ze ide do denty. Teraz to mi nawet troche brakuje tych wizyt bo chodzilam 2x w tyg przed dlugi czas.

Naprawde polecam.
Amaretta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-18, 10:05   #1477
Alvesta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amaretta Pokaż wiadomość
Witam nowe wizazanki wroclawianki

Ja polecam przychodnie Estetica w obrebie pl. Grunwaldzkiego na ul. Wrocławczyka 40. W szcególnosci p.dr Karoline Szymonajtis. Maja tam naprawde dobre ceny - porownywalam w paru miejscach, super sprzet, znieczulenie w cenie wizyty, ... A pani doktor jest cudo dentystą, nic nie boli nawet bez znieczulenia, bardzo mila kontaktowa, delikatna i bardzo dokladna.
Ja ze strachu nie bylam u denty ponad 6 lat (uraz z mlodosci) no ale w koncu musialam sie wybrac. I mówie wam dziewczyny - pani doktor ma takie podejscie do pacjenta ze wyleczylam wszystkie zeby i powymienialam nawet stare plomby. Nic nie bolalo a po 2 wizycie przestalo mnie zupelnie stresowac ze ide do denty. Teraz to mi nawet troche brakuje tych wizyt bo chodzilam 2x w tyg przed dlugi czas.

Naprawde polecam.
o to fajnie, niedaleko może się w końcu wybiorę. Ale dentysty nie cierpię, mam nadzieję że polecana przez Ciebie dentystka sie spisze
Alvesta jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-08-18, 13:54   #1478
Sunny Tiger
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Amaretta Pokaż wiadomość

Naprawde polecam.

Amaretto dziękuję Już sobie znalazłam nr telefonu. Ja też mam straszny uraz no ale muszę wreszcie się za to zabrać, bo inaczej będzie masakra :/
Stary 2007-08-18, 14:37   #1479
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

hej Ja dziś w nocy wróciłam ze Lwowa Miasto zupełnie jak nasz Wrocław, nie licząc, że mniej ucywilizowane Ale naprawdę można czuć się jak w domu

Co do dentysty, to ja od miesiąca chodzę państwowo do dr Trzęsickiej do Prima-Medu na Daszyńskiego. Jedną kanałówkę miałam, to zapłaciłam 200 zł, a tak to górę leczę za darmo z plombami amalgamatowymi, a za dolne plomby będę musiała zapłacić coś ok. 100 zł za sztukę, ale kobieta jest naprawdę fajna. Starsza pani, stara się robić wszystko bezboleśnie, jest miła, wszystko wyjaśnia, mimo, że państwowo, to nie goni, jak czasu zostaje , to zabiera się za następnego zęba. Zostały mi jeszcze 4 do leczenia No i można się umawiać z dnia na dzień A prywatnie to według mnie najlepszy jest dr Ziemowit Sartys, gabinet ma chyba na Jedności Narodowej o ile dobrze pamiętam. Byłam u niego w ciąży, bardzo długo ze mną rozmawiał, tłumaczył, zrobił zęba ze znieczuleniem żelowym, nic nie czułam, a potem jak miałam problemy to za darmo przywiózł mi receptę na antybiotyk po moim jednym telefonie do niego. No i dostałam gratisy (pasty do zębów, płyn)
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-18, 15:11   #1480
madarynka
Zadomowienie

o ja tez mam uraz do dentystow, trzese sie ze strachu jak do nich ide, jedynie znieczulenie mnie uspokaja, chociaz jak odchodzi to boli, ale wole cierpiec w domu niz na fotelu dentystycznym...zaczelo sie od tego ze jakas glupia dentystka w gimnazjum wziela mnie na przymusowa wizyte i zaczela wiercic tak ze pol scianki zeba mi odpadlo...no a potem poszlam na leczenie kanalowe, ktore milam bez znieczulenia...ryczalam na tym fotelu i od tej pory mam taka strachawke, ze szok

brrr no ale zejdzmy z tego tematu :P

cos sie ciekawego dzieje we wro?bo ja w tej chwli jestem na saksach i nawet jakos wiadomosci z wro na necie mi sie nie chce czytac, hehe

Stary 2007-08-18, 16:38   #1481
Sunny Tiger
Wtajemniczenie

Z tego co piszecie to we Wrocławiu możliwe jest leczenie zębów bez strachu. Trochę się uspokoiłam

Cytat:
cos sie ciekawego dzieje we wro?bo ja w tej chwli jestem na saksach i nawet jakos wiadomosci z wro na necie mi sie nie chce czytac, hehe
Po centrum jeździ Tramwaj Gwiazd, za bardzo nie wiem o co w tym chodzi ale wczoraj jeździła w nim Kayah. Co dwa miesiące podobno kogoś ciekawego mają zapraszać żeby się przejechał

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-20, 09:54   #1482
Amaretta
Rozeznanie

GG do Amaretta

Cytat:
Napisane przez Alvesta Pokaż wiadomość
o to fajnie, niedaleko może się w końcu wybiorę. Ale dentysty nie cierpię, mam nadzieję że polecana przez Ciebie dentystka sie spisze
Cytat:
Amaretto dziękuję Już sobie znalazłam nr telefonu. Ja też mam straszny uraz no ale muszę wreszcie się za to zabrać, bo inaczej będzie masakra :/
Dziewczyny wybierzcie sie do pani doktor. Ja na pierwszej wizycie powiedzialam ze na dzien dobry chce znieczulenie bo bez tego nawet na fotel nie siadam i oczywiscie dostalam. Ale potem to juz tylko raz bylo potrzebne. Pani doktor jest bardzo delikatna i co chwile pyta czy cos boli albo mowi ze moze zabolec ale na moment itp. Naprawde bo drugij lub trzeciej wizycie przestalam sie zupelnie stresowac i wszystkie zebulki wyleczylam i jestem z siebie bardzo dumna ze sie przelamalam i mam juz to za soba.
Amaretta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 10:19   #1483
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

hejka ojj dawno mnie tu nie było ..ale ostatnio tyle się dzieje w moim zyciu , że raczej niekiedy czytam tylko forum niz biorę aktywny udział , ale tak postanowiłam sie przywitać)

ja byłam narazie tylko na koloniach z dzieciakami jako opiekunka:d i było zajefajnie odpocząc nie odpoczełam bo jak to dzieci dużo z nimi roboty problemów, a tak to siedzę w Bełchatowie i się opierniczam sypiam do południa a wieczorkami imprezuję... i tak wyglądają moje wakacje ...już nie mogę się doczekać powrotu do Wrocławia , strasznie się stęsknjiłam za tym miastem ...pozdrawiam wszystkie *

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 10:59   #1484
Sunny Tiger
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
hejka ojj dawno mnie tu nie było ..ale ostatnio tyle się dzieje w moim zyciu , że raczej niekiedy czytam tylko forum niz biorę aktywny udział , ale tak postanowiłam sie przywitać)

ja byłam narazie tylko na koloniach z dzieciakami jako opiekunka:d i było zajefajnie odpocząc nie odpoczełam bo jak to dzieci dużo z nimi roboty problemów, a tak to siedzę w Bełchatowie i się opierniczam sypiam do południa a wieczorkami imprezuję... i tak wyglądają moje wakacje ...już nie mogę się doczekać powrotu do Wrocławia , strasznie się stęsknjiłam za tym miastem ...pozdrawiam wszystkie *
Łącznie z podpisem brzmi tak jakby jak świeża miłość
Jeśli zgadłam to gratuluję
Wracaj do nas, wracaj
Stary 2007-08-20, 14:37   #1485
madarynka
Zadomowienie

i ja tez wracam we wrzesniu...ale wcale sie nie ciesze :/
tzn za wro troche i tesknie, ale za innymi rzeczami ktore mnie czekaja mniej :/

Tiger, rywalko , a ty gdzie pracujesz?bo widze ze o urlop krzyczysz... eh ja jak wroce bede musiala jakiejs pracy poszukac w niepelnym wymiarze czasu...

a no i proponuje pod koniec wrzesnia jakies spotkanko, jak juz wszystkie wroclawianki, te rodowite i przyszywane wroca

Stary 2007-08-20, 14:48   #1486
Sunny Tiger
Wtajemniczenie

Cytat:
Tiger, rywalko , a ty gdzie pracujesz?bo widze ze o urlop krzyczysz... eh ja jak wroce bede musiala jakiejs pracy poszukac w niepelnym wymiarze czasu...

a no i proponuje pod koniec wrzesnia jakies spotkanko, jak juz wszystkie wroclawianki, te rodowite i przyszywane wroca
W firmie kosmetycznej pracuje, w dziale marketingu. Robota nawet fajna ale ile można?? Dopiero we wrześniu gdzieś się na tydzień wyrwę

Za spotkaniem jestem jak najbardziej, na koniec września już powinnam być (zwłaszcza że 22-23 mam już pierwszy zjazd na studiach ).
Stary 2007-08-20, 17:13   #1487
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
Łącznie z podpisem brzmi tak jakby jak świeża miłość
Jeśli zgadłam to gratuluję
Wracaj do nas, wracaj
zgadłaś ;-) ale narazie cicho szaa o tym

jutro chyba się wybieram do wrocka... ale jeszcze nie wiem czy aby na pewno, bo mój towarzysz będzie szukał mieszkanka

no od pażdziernika tez muszę znaleśc jakąś pracę , ale nie wiem jak studia bedą wyglądać bo na drugi kieruneczewk się wybrałam i wszystko zalezy od liczby zajęć

iskierka zgasła...
Stary 2007-08-20, 21:45   #1488
yoona
Zakorzenienie

ja to w ogole urlopu w tym roku nie mam:/

Blogowy świat

yoona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-21, 07:36   #1489
Sunny Tiger
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez yoona Pokaż wiadomość
ja to w ogole urlopu w tym roku nie mam:/

Współczuję
Stary 2007-08-21, 19:01   #1490
yuki127
Raczkowanie

Witam wszystkie wrocławianki. Jestem tu nowa a wątek taaaki dlugi. Stopniowo postraram sie go przejrzeć i zobaczyć o czym tyle rozprawiacie :P
yuki127 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-21, 21:26   #1491
AGATkA_eSZ
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez yuki127 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie wrocławianki. Jestem tu nowa a wątek taaaki dlugi. Stopniowo postraram sie go przejrzeć i zobaczyć o czym tyle rozprawiacie :P
witamy
Stary 2007-08-22, 16:13   #1492
natalia1011
Zadomowienie

no ja do wrocka wprowadzam sie jakos w osotnim tygodniu wrzesnia cieszę sie ogromnie bo od zawsze marzylam o mieszkaniu tam (no i studiowaniu ) wrocław od zawsze mi sie strasznie podobal
natalia1011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-22, 20:30   #1493
Agniesia~
Raczkowanie

witam!
zglasza sie kolejna wroclawianka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-08-23, 07:26   #1494
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
Napisane przez Agniesia~ Pokaż wiadomość
witam!
zglasza sie kolejna wroclawianka
witamy))

zauważyłam , że im bliżej pażdzernika tym wiecej osób witamy

słoneczko wyszło...to bedziepiękny dzień )

iskierka zgasła...
Stary 2007-08-23, 07:48   #1495
mala77
Zakorzenienie

już sie schowało

DZIEŃ DOBRY
mala77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-23, 08:37   #1496
Sunny Tiger
Wtajemniczenie

Ale może jeszcze wyjdzie ) Witam nowe Wrocławianki
Stary 2007-08-23, 08:49   #1497
natalia1011
Zadomowienie

dziewczyny, jaki bar/disco polecacie w okolicy pasazu grunwaldzkiego? jako że jade tam troche wczesniej, to chcialabym sie na jakas fajna impreze wybrac (bo pózniej nauka :P:P:P
natalia1011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-23, 20:12   #1498
madarynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez natalia1011 Pokaż wiadomość
dziewczyny, jaki bar/disco polecacie w okolicy pasazu grunwaldzkiego? jako że jade tam troche wczesniej, to chcialabym sie na jakas fajna impreze wybrac (bo pózniej nauka :P:P:P
kolo akademikow kredki i olowka [te dwa najwyzsze na grunwaldzkiej] sa dwie dyskoteki alibi i grawitacja nie wiem czy czynne teraz skoro sa to studenckie kluby, ale piwo pewnie mozna wypic

Stary 2007-08-24, 11:08   #1499
mikusias
Raczkowanie

Smile Dot.: Wrocław !!:-)

Siemka dziewczyny ja poszukuje sklepu z bielizną przy ul. Piłsudskiego (budynek NOT) jaki to numer może wiecie i czy jest na tej samej ulicy jakiś inny sklep z bielizną koło skrzyżowania z Zielińskiego??
mikusias jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-24, 11:32   #1500
AGATkA_eSZ
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mikusias Pokaż wiadomość
Siemka dziewczyny ja poszukuje sklepu z bielizną przy ul. Piłsudskiego (budynek NOT) jaki to numer może wiecie i czy jest na tej samej ulicy jakiś inny sklep z bielizną koło skrzyżowania z Zielińskiego??
to jest Piłsudskiego 74. a koło zielińskiego jest sklep z bielizna. po tej samej stronie ulicy, co NOT. zaraz przy przejsciu dla pieszych w strone Zielaka. no i na Zielaku jest tyż bielizna

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości