![]() |
#1471 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Formuła 1
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziś kupowałam prezenty, wypatrzyłam dla taty zestaw - 2 deodoranty + kosmetyczka F1. Kupiłam, kosmetyczke oczywiście zakonfiskowałam dla siebie ![]() ![]() ![]() EDIT: aaa, i jeszcze łan mor fing. W bravo sport jest mega plakat kalendarz z chłopami z red bull x-fighters. Na jednej stronie Travis Pastrana ![]()
![]() |
#1472 | ||
Wtajemniczenie
|
Jestem okropnie zła bo ostatnio napisałam długą notke i nawet dużo zdjęć załączyłam i mi nagle wywaliło kompa i wszystko przepadło. A zamieściłam zdjęcia mojego kalendarza BMW Sauber F1 Team [a własciwie tatowego kalendarza] i w ogóle cud nad cudami, czyli moje odkrycie roku, a mianowicie: w czwartek robiłam ogromne porządki w pokoju i odnalazłam zakopane gdzies między szkłem szklanki takie drinkowe Johnny Walker'a z [niewiem jak to nazwać, ale to jest robione techniką wyżerania kwasem obrazków na szkle] wygrawerowanym obrazkiem bolidu McLarena i z drugiej strony tak samo wygrawerowanym autografem Kimi Raikkonena
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zdjęcia oczywiście zamieszcze jeszcze, ale obawiam się że dopiero po świętach ... Oczywiście nie obrażając jej, ani tymbardziej nas ![]() ![]() On i tak na świętoszka nie wychodzi w sumie, bo kto wie co lub kogo kryje w tej swojej brodzie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja u mnie tego zestawu niegdzie nie moglam znalezc, ani tych perfum, no normalnie pomór F1. Obkupiłam za to tatę z mamą w Cropp'ie, zakupiłyśmy mu koszulke taką śliczna czarną i inne jakieś duperele we dwie byłyśmy więc budżet domowy naciągnięty został, bo także dla siebie pokupowałyśmy prezenty które niby pierwszy raz zobaczymy na wigilii i będziemy robić ohy i ahy, a tata znów się dziwi jak to możliwe że co rok idealnie trafiamy w to co chciałybyśmy dostać ![]() To ile ten zestaw? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() EDIT: mam nowy av, taki świąteczny ![]()
Edytowane przez kochana-plotkara Czas edycji: 2007-12-22 o 21:53 Powód: dopisek |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny no jestem załamana, że Was nie ma bo jestem skazana na post pod postem.
Ze względów czysto technicznych dziś mnie już nie będzie, ale wpadłam Wam życzyć z okazji świąt wszyyyyystkiego naj, no i wiecie - zariowanego sezonu 2008, mnóstwa spalonej gumy, emocjonujących wyścigów, zwłaszcza bez kontroli trakcji więc może doczekamy się jakichś ciekawszych walk o miejsca, wyprzedzeń itp., wielu potłuczonych bolidów i swoich menów na podium ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: 80 dni do GP ![]() No i pozatym kiełbachy, obżarstwa ale bez dodatkowych kilogramów, no i kurcze gwiazdki z nieba ![]() To też dla naszej Angel za oceanem ![]()
Edytowane przez kochana-plotkara Czas edycji: 2007-12-24 o 13:26 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#1474 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale Ci tych szklanek zazdroszczę ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też składam najlepsze życzenia z okazji Świąt ![]() Spóźnione ( ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Kimi ze śnieżynką. ![]() Ładnie ![]()
![]() |
#1475 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a dziękuję ![]() ![]() A jak tam po świętach? ![]() W ogóle żyje ktoś oprócz Ciebie Kasia? ![]() P.S. A ciekawe jak tam Angel bo w USA niezłe zamiecie śnieżne podobno ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1476 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() toż to takie ogromne wyróżnienie! Ja nawet pić nie muszę z tej szklanki, żeby moje DNA jej nie skalało. Wystarczy, że sobie na nią popatrzę ![]() Cytat:
Najważniejsze, że ja jestem, nie? ![]() ![]() Cytat:
![]() A tak serio, to mam nadzieje, że nasza Angel na zamiecie nie trafiła ![]() A teraz dla tych, którzy byli grzeczni w tym roku mam newsa. Ci, którzy byli niegrzeczni niech nie czytają! ho-ho-ho! ![]() Dobrze wiem, że tylko Ty Paula przeczytasz ![]() Cytat:
Szkoda. Lubiłam Schumachera. W porównaniu do brata, co tu dużo mówić - był do kitu. Ale jakoś przyjemnie mi się patrzyło na jego nazwisko na tabeli wyników. Ale coś mi się wydaje, że do F1 już nie wróci ![]()
![]() |
#1477 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No wiesz... mogłam trafić lepiej ![]() [ ![]() Cytat:
![]() Ale ona i tak pewnie znajdzie wytłumaczenie dlaczegóż nie ma dla nas prezentów ![]() ![]() Cytat:
![]() No dobra przeczytałam ![]() Też coś mi się wydaje że linia Schumacherów za kierownicą bolida Formuły1 zaniknie już na dobre. No bo wydaje mi się że jak teraz sobie odpocznie to za rok nie będzie miał już do czego wracać i po co, zwłaszcza ze sezon jest bogaty teraz w nowości i debiuty i coś nie coś może się tak wyklarować że za rok będą inne niespodzianki a nie jakiś tam sprany i wymięty Ralf.. Pozattym genialny jakiś to to on nie był ![]()
Edytowane przez kochana-plotkara Czas edycji: 2007-12-30 o 16:02 Powód: liter. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1478 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W końcu jestem dziewucha z plebsu i nikt nie wie jakie choróbska kryję ![]() ![]() Cytat:
![]() Chyba mnie już dzisiaj tu nie będzie, a więc: Wszystkim fankom [ą?] F1 i nie tylko, życzę szczęśliwego Nowego Roku ![]() Dużo uśmiechu, spełnienia marzeń, przystojnego kierowcy za męża, szybkiego samochodu, biletu na GP na ulubionym torze, braku zakłóceń w transmisji GP, no i Kubicy wysoko na podium, szczególnie po ostatnim GP 2008 roku. Dla Angel braku zamieci w USA, dla Plot 'pogłębienia znajomości' z kolegą z ławki ![]() dla Bożenki, Lunki, Izapp1 i jeszcze wielu innych Wizażanek jeszcze raz wszystkiego dobrego i żebyście częściej u nas bywały ![]() ![]() Jak o kimś zapomniałam to skopcie mi tyłek. ![]() ![]()
![]() |
#1479 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja już skończyłam na ten rok wszelkie pogłębianie znajomości, bo to i tak żadnych korzyści mi chyba nie przynosi ![]() Ale dziękuję, dziękuje bo generalizując to przyda sie ![]() I ja też już zmykam, weszłam jeszcze sobie bo mnie brzuch boli katastrofalnie, ale to może przez myśl że mój post będzie prawdopodobnie ostatnim w tym roku na naszym wątku ![]() ![]() Chyba że Angel nam się gdzies odnajdzie ![]() Okej więc ja też życzę wszystkim wszystkiego, a Tobie Kasiu cobyś się z tej prowincji wydostała i pozbyła się wszelkich choróbstwów, cobym mogła Cię poczęstować Johnnym Walkerem ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1480 |
Zadomowienie
|
y, nie wiem co tu fajnego napisać to napiszę cześć
![]() ![]() angel jest w bardzo melancholijnym humorze więc nie będzie się rozpisywać. zapewne teraz odsypiacie sylwestra więc śpijcie dalej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1481 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Widzę, że zadowolona ![]() Odsypiałam 3 godzinki, chyba tyle mi wystarczy. Kolega przyszedł powitałam go w niebieskiej kilkuletniej piżamce, nieumalowana i nieumyta. A co! ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1482 |
Wtajemniczenie
|
Kasia ja się obawiam że to Ty się do nich kleisz a nie oni do Ciebie
![]() ![]() ![]() helou Angel ![]() ![]() już wstałyśmy, możesz pisać ![]() ![]() p.s. przypomniało mi się jak byłam ostatnio w pumie widziałam zatrzęsienie pierdołek z bmw ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez kochana-plotkara Czas edycji: 2008-01-01 o 19:09 Powód: lit. |
![]() ![]() |
![]() |
#1483 |
Zadomowienie
|
ale mi sie nie chce jutro iść do szkoły
![]() do tego nie miałam jak dowiedzieć się nawet co było więc pewnie pięknie sobie zaczne nowy semestr ![]() tak sobie myślę, gdzie posiało resztę ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1484 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nic się nie klei, przyszedł po zeszyt. ![]() Cytat:
![]() A ja nie mam kassyyy ![]() Chociaż w sumie, to bardziej lubie ferrari. Jakoś przejęłam od Was ten sentyment ![]() Cytat:
![]() W wakacje jadę do Egiptu na 2 tygodnie to mam nadzieje, że więcej naprodukujecie. ![]() btw. odchudzam się, proszę o trzymanie kciukasów.
![]() |
#1485 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja też ![]() nigdy w życiu się tak nie obżarłam jak przez 2 tyg tam, dobrze że mam chociaż 2 km do szkoły i zawsze się spóźniam przez co szybciej chodzę więc może coś uda się zrzucić ![]() Kasia kiedyś widziałam, że często udzielasz się na fitnessie więc jak masz jakieś fajne ćwiczenia podrzuć na pw ![]() ![]() ide się ubierać, godzine temu wstałam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1486 | |
Wtajemniczenie
|
O tak Kasia podrzuć jakieś ćwiczenia na pw
![]() [albo napisz tutaj, i tak nikt nam nie zarzuci off topu i zaśmiecania wątku przecież, no bo kto tu w ogóle jeszcze wchodzi ![]() Cytat:
![]() Chcesz się ze mną poszlajać? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1487 |
Zakorzenienie
|
Witam Was bardzo serdecznie
![]() Przypadkiem trafiłam na ten wątek i od razu przyznaję się bez bicia, że jeszcze całego nie przeczytałam... Ale się cieszę, że ktoś oprócz mnie F1 się pasjonuje. Kilka słów o mnie: mam na imię Asia, wiek 30 lat, mieszkam w Bydgoszczy. Jeżeli chcecie coś więcej wiedzieć śmiało pytajcie ![]() Pozdrowienia! |
![]() ![]() |
![]() |
#1488 |
Zadomowienie
|
Heeeeej!
![]() ![]() Ah jak mnie tu dawno nie bylo... Ale mam nadzieje, ze pamiec o mnie nie zaginela ![]() I wcale nie mialam duzo do czytania, jestem w szoku :P Ale skoro przyszla Bozenka ulegnie to zmianie ![]() Nie zdazylam zlozyc zyczen a wiec: Szczesliwego Nowego Roku! ![]() ![]() ![]() ![]() Skoro zamierzam isc po maturce do pracy to moze na GP uda sie uzbierac ![]() ![]() ![]() ![]() Dowiedzialam sie dzis, ze zdalam mature z pol ![]() Kurcze jaki ja mam teraz krotki semestr... Jeszcze 4mies i matura ![]() ![]() A co tam u Was??? Jak sie czujecie w 2008r? ![]() Jak zobaczylam kalendarz GP na ten rok to okazalo sie, ze jakis wyscig bedzie w moje ur ![]() ![]() Okeeej... Znikam, bo siedze wpokoju brata, a tu jest straasznie zimno... Brr... Zreszta musze isc sie na chwilke zdrzemnac, bo od tyg chodze niewyspana :/ Ale moze jutro sie wyspie, jesli do szkoly nie pojde, bo mam tylko 2 piewsze lekcje, a pozniej idziemy do szkoly bankowej, chociaz nie wiem na co ma mi sie to przydac, skoro nie wiaze swojej przyszlosci z matematyka... 3majta sie dziewuchy! ![]() Aa... zapomnialabym... Witam jo@n@ ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1489 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cały dysk mam wypełniony ćwiczeniami, więc trudno mi polecić jakieś jedne. A czego szukacie? aerobik, siłowe? Cytat:
![]() Jasne, że zapytamy ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1490 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Jasne, że mam ulubionego kierowcę i team, może nie jestem oryginalna ale kocham Roberta i BMW Sauber ![]() ![]() I zawsze lubiłam Scotta Speeda ![]() ![]() Spadam na mała drzemkę poobiednią, bo dziś dzień wolny od pracy i trzeba siły zregenerować. |
![]() ![]() |
![]() |
#1491 | |
Zakorzenienie
|
Jo@n@ - Speeda chyba w tym sezonie nie zobaczymy, a szkoda bo miał całkiem wdzięczne nazwisko do uprawiania tego sportu
![]() A póki co wklejam pierwsze zdjęcia Ferrari F2008 ![]() Cytat:
![]() |
#1492 |
Zakorzenienie
|
Wiem Kasiu, że niestety Speeda już nie będzie w tym sezonie. Ale zawsze zostaje Anthony Davidson... Też rzadko udaje mu się dojechać do mety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1493 |
Zadomowienie
|
Tylko, ze ja sie na studniowke nie wybieram...
No no ![]() ![]() ![]() Przyszlam na chwilke i juz musze znikac... Eh ![]() Mam jeszcze pytanko, czy macie moze swoj profil na str: nasza-klasa.pl? A teraz znikam... ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#1494 | |
Zakorzenienie
|
A czemuż?
![]() Cytat:
![]() Ja mam konto, wyślij mi nick na PW ![]() btw. Michael Schumacher być może będzie testerem ferrari. ![]()
![]() |
#1495 |
Zakorzenienie
|
Nie mogę się już doczekać poniedziałku...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1496 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego?
#1497 |
Zakorzenienie
|
Prezentacja bolidu BMW w Monachium
![]() ![]() A tak swoją drogą Ferrari ładny a MacLaren taki sobie i osobiście czuję jakąś wewnętrzną niechęć do Hamiltona ![]() Toyota niby nowa a mam wrażenie, że tylko odrobinę bielsza, może będzie szybciej jeździć ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1498 | |
Zadomowienie
|
Jest kilka powodow, a glowny to brak kasy... Ale jakos to przezylam, ze nie poszlam. Zreszta dosc duzo oosb z mojej kl nie poszlo, a szczegolnie osoby, z ktorymi sie trzymam.
Ok, wysle ![]() Ja juz mam go dosc, nie lubie go. Zeby chociaz byl ladny... ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też nie ![]() ![]() Ja go lubie, bo jest śmieszny. Na pozycji testera może być, ale jakoś go nie widzę jako jednego z dwóch kierowców ![]() Plotkara, Angel gdzie jesteście? Pewnie siedzicie sobie przed kompem i pijecie Johny Walkera a my tu biedne produkujemy ![]()
![]() |
#1500 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że jakoś tak pustawo się zrobiło, siły zbieracie na 16 marca, czy jak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:47.