Formuła 1 - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-20, 15:41   #1471
kas!a
Zakorzenienie

Dot.: Formuła 1

Cytat:
Napisane przez kochana-plotkara Pokaż wiadomość
Ja obstawiam, że ona tam nam nic nie kupi i przyleci i w Polsce po drodze z lotniska podjedzie na jakiś stragan i nam kupi breloczki z Kaczorem Donaldem i budzie. O żadnych kierowcach to nawet nie marze
Właściwie to po Angel możemy się tego spodziewać

Cytat:
To on chyba za często nie upija się, bo jak inaczej wytłumaczyć jego cudne białe uzębienie?No chyba że sobie wybiela.
Pewnie nie chciał wyjść na świętoszka i nakłamał

Dziś kupowałam prezenty, wypatrzyłam dla taty zestaw - 2 deodoranty + kosmetyczka F1. Kupiłam, kosmetyczke oczywiście zakonfiskowałam dla siebie Kupiłam mu jeszcze pianke i golarki z Wilkinsona, a mamie zestaw dla skóry dojrzałej. Wydałam całe 70zł Wiem, że nie na temat, ale co tam
EDIT: aaa, i jeszcze łan mor fing. W bravo sport jest mega plakat kalendarz z chłopami z red bull x-fighters. Na jednej stronie Travis Pastrana

wymiana książek:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155
kas!a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-22, 21:52   #1472
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Jestem okropnie zła bo ostatnio napisałam długą notke i nawet dużo zdjęć załączyłam i mi nagle wywaliło kompa i wszystko przepadło. A zamieściłam zdjęcia mojego kalendarza BMW Sauber F1 Team [a własciwie tatowego kalendarza] i w ogóle cud nad cudami, czyli moje odkrycie roku, a mianowicie: w czwartek robiłam ogromne porządki w pokoju i odnalazłam zakopane gdzies między szkłem szklanki takie drinkowe Johnny Walker'a z [niewiem jak to nazwać, ale to jest robione techniką wyżerania kwasem obrazków na szkle] wygrawerowanym obrazkiem bolidu McLarena i z drugiej strony tak samo wygrawerowanym autografem Kimi Raikkonena I takie szklanki dwie znalazłam Teraz tylko z nich piję, a tata mi powiedzial że on te szklanki przypadkiem kupił w zeszłym sezonie jak kupował whisky na jakieś grand prix, a szklanki były gratis no helou, gdybym je wcześniej odkopała to byłyby moim amuletem w tym sezonie, chociaż i tak Kimi Mistrz to wsio rybka teraz
Zdjęcia oczywiście zamieszcze jeszcze, ale obawiam się że dopiero po świętach ...

Cytat:
Napisane przez kas!a Pokaż wiadomość
Właściwie to po Angel możemy się tego spodziewać
Oczywiście nie obrażając jej, ani tymbardziej nas

Cytat:
Pewnie nie chciał wyjść na świętoszka i nakłamał
On i tak na świętoszka nie wychodzi w sumie, bo kto wie co lub kogo kryje w tej swojej brodzie

Cytat:
Dziś kupowałam prezenty, wypatrzyłam dla taty zestaw - 2 deodoranty + kosmetyczka F1. Kupiłam, kosmetyczke oczywiście zakonfiskowałam dla siebie

Ja u mnie tego zestawu niegdzie nie moglam znalezc, ani tych perfum, no normalnie pomór F1. Obkupiłam za to tatę z mamą w Cropp'ie, zakupiłyśmy mu koszulke taką śliczna czarną i inne jakieś duperele we dwie byłyśmy więc budżet domowy naciągnięty został, bo także dla siebie pokupowałyśmy prezenty które niby pierwszy raz zobaczymy na wigilii i będziemy robić ohy i ahy, a tata znów się dziwi jak to możliwe że co rok idealnie trafiamy w to co chciałybyśmy dostać
Cytat:
Wydałam całe 70zł Wiem, że nie na temat, ale co tam
To ile ten zestaw? Bo u mnie go ni ma A że nie na temat to chyba już wszyscy się pogodzili że watek "Formula 1" to jeden z większych off topów na forum
Cytat:
EDIT: aaa, i jeszcze łan mor fing. W bravo sport jest mega plakat kalendarz z chłopami z red bull x-fighters. Na jednej stronie Travis Pastrana
Mi się on kojarzy troche z Brucem Willisem nie? Tzn jak się uśmiecha ma takie same usta i w okół ust, ale ja jakoś go neispecjalnie lubie

EDIT: mam nowy av, taki świąteczny

Edytowane przez kochana-plotkara
Czas edycji: 2007-12-22 o 21:53 Powód: dopisek
kochana-plotkara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-24, 13:25   #1473
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Dziewczyny no jestem załamana, że Was nie ma bo jestem skazana na post pod postem.
Ze względów czysto technicznych dziś mnie już nie będzie, ale wpadłam Wam życzyć z okazji świąt wszyyyyystkiego naj, no i wiecie - zariowanego sezonu 2008, mnóstwa spalonej gumy, emocjonujących wyścigów, zwłaszcza bez kontroli trakcji więc może doczekamy się jakichś ciekawszych walk o miejsca, wyprzedzeń itp., wielu potłuczonych bolidów i swoich menów na podium No i oczywiście wyjazdu na niejedno GP [a propos jesli ktos by sie decydował, to teraz bilety na te lepsze trybuny np. na hungaroring są po 90 ojro, a za 140ojro tato mój gdzieś wyczytał że jest dojazd i miejsce na polu namiotowym z tym że to trzebaby już zamawiać ] To takie moje życzenia Formułowe

EDIT: 80 dni do GP
No i pozatym kiełbachy, obżarstwa ale bez dodatkowych kilogramów, no i kurcze gwiazdki z nieba
To też dla naszej Angel za oceanem

Czas edycji: 2007-12-24 o 13:26 Powód: dopisek
Stary 2007-12-27, 20:14   #1474
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem okropnie zła bo ostatnio napisałam długą notke i nawet dużo zdjęć załączyłam i mi nagle wywaliło kompa i wszystko przepadło. A zamieściłam zdjęcia mojego kalendarza BMW Sauber F1 Team [a własciwie tatowego kalendarza] i w ogóle cud nad cudami, czyli moje odkrycie roku, a mianowicie: w czwartek robiłam ogromne porządki w pokoju i odnalazłam zakopane gdzies między szkłem szklanki takie drinkowe Johnny Walker'a z [niewiem jak to nazwać, ale to jest robione techniką wyżerania kwasem obrazków na szkle] wygrawerowanym obrazkiem bolidu McLarena i z drugiej strony tak samo wygrawerowanym autografem Kimi Raikkonena I takie szklanki dwie znalazłam Teraz tylko z nich piję, a tata mi powiedzial że on te szklanki przypadkiem kupił w zeszłym sezonie jak kupował whisky na jakieś grand prix, a szklanki były gratis no helou, gdybym je wcześniej odkopała to byłyby moim amuletem w tym sezonie, chociaż i tak Kimi Mistrz to wsio rybka teraz
Widziałam ten kalendarz Super jest. Ale ja już swój mam, więc się nie skusiłam
Ale Ci tych szklanek zazdroszczę Wiesz, że teraz święta... czas dzielenia się.

Cytat:
EDIT: 80 dni do GP
No i pozatym kiełbachy, obżarstwa ale bez dodatkowych kilogramów, no i kurcze gwiazdki z nieba
To też dla naszej Angel za oceanem
Dzięki
Ja też składam najlepsze życzenia z okazji Świąt
Spóźnione (), ale szczere.

Cytat:
To ile ten zestaw? Bo u mnie go ni ma A że nie na temat to chyba już wszyscy się pogodzili że watek "Formula 1" to jeden z większych off topów na forum
Kosztował niecałe 25zł. Pewnie u Ciebie wykupili, ja sama dorwałam w Naturze ostatni

Cytat:
Mi się on kojarzy troche z Brucem Willisem nie? Tzn jak się uśmiecha ma takie same usta i w okół ust, ale ja jakoś go neispecjalnie lubie
A tam Bruce. Travis jest jedyny w swoim rodzaju, nie można go tak porównywać Macie, zlustrujcie sobie: http://images.google.pl/images?q=Tra...mages&ct=title

Cytat:
EDIT: mam nowy av, taki świąteczny
Kimi ze śnieżynką.
Ładnie

wymiana książek:

Stary 2007-12-27, 21:17   #1475
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Cytat:
Widziałam ten kalendarz Super jest. Ale ja już swój mam, więc się nie skusiłam
No cóż, ja też swój mam i tym sposobem ja mam swój Garfieldowy kalendarz przy łóżku pod sufitem [bo mam jakby piętrowe łóżko], a tatowy kalendarz wisi na dole koło szafy Będzie to bardzo zorganizowany rok z tyloma kalendarzami w domu
Cytat:
Ale Ci tych szklanek zazdroszczę Wiesz, że teraz święta... czas dzielenia się.
Ależ wiem, wiem zapraszam więc na Johnny Walkera, nawet dam Ci się z jednej takiej szklanki napić

Cytat:
Kosztował niecałe 25zł. Pewnie u Ciebie wykupili, ja sama dorwałam w Naturze ostatni
no trudno, muszę czaić to jakby znów wypuścili te zestawy to będzie jak znalazł na wielkanoc

Cytat:
A tam Bruce. Travis jest jedyny w swoim rodzaju, nie można go tak porównywać Macie, zlustrujcie sobie: http://images.google.pl/images?q=Tra...mages&ct=title
Lustrowałam ale no naprawdę widzę w nim Bruce'a na jakimkolwiek zdjęciu kurdele-bele! Ale może ja już jestem zaślepiona miłością no Kimiego i dlategóż

Cytat:
Kimi ze śnieżynką.
Ładnie
a dziękuję taka miła odmiana, bo ciągle u mnie ten Kimi i Kimi, teraz za to w towarzystwie połowy snołflejka

A jak tam po świętach?
W ogóle żyje ktoś oprócz Ciebie Kasia?

P.S. A ciekawe jak tam Angel bo w USA niezłe zamiecie śnieżne podobno
Stary 2007-12-28, 19:10   #1476
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
No cóż, ja też swój mam i tym sposobem ja mam swój Garfieldowy kalendarz przy łóżku pod sufitem [bo mam jakby piętrowe łóżko], a tatowy kalendarz wisi na dole koło szafy Będzie to bardzo zorganizowany rok z tyloma kalendarzami w domu
Ja jestem zorganizowana nawet bez kalendarza. Kalendarz na 2007 kupiłam w marcu Styczeń, luty przeżyłam bezkalendarzowo

Cytat:

Ależ wiem, wiem zapraszam więc na Johnny Walkera, nawet dam Ci się z jednej takiej szklanki napić
Och, dzięki Ci!
toż to takie ogromne wyróżnienie! Ja nawet pić nie muszę z tej szklanki, żeby moje DNA jej nie skalało. Wystarczy, że sobie na nią popatrzę

Cytat:
A jak tam po świętach?
W ogóle żyje ktoś oprócz Ciebie Kasia?
A tam się przejmujesz.
Najważniejsze, że ja jestem, nie?

Cytat:
P.S. A ciekawe jak tam Angel bo w USA niezłe zamiecie śnieżne podobno
Później powie, że nie kupiła nam prezentów, bo zamiecie były
A tak serio, to mam nadzieje, że nasza Angel na zamiecie nie trafiła

A teraz dla tych, którzy byli grzeczni w tym roku mam newsa. Ci, którzy byli niegrzeczni niech nie czytają! ho-ho-ho!
Dobrze wiem, że tylko Ty Paula przeczytasz

Cytat:
Schumacher ogłasza rok przerwy
Ralf Schumacher będzie musiał odpocząć w najbliższym sezonie od wyścigów Formuły 1. Niemiecki kierowca jest świadom, że ma małe szanse na podpisanie kontraktu i nie wyklucza uczestnictwa w innej serii wyścigów.
„Sprawy ułożyły się tak, że w 2008 roku odpocznę od Formuły 1. Mam za sobą trzy trudne lata w Toyocie i myślę, że Force India to nie miejsce dla mnie. Ten zespół dopiero powstał. To nie byłby dobry wybór” mówił Ralf w wywiadzie.
Schumacher może wrócić do wyścigów w roku 2009:
„Teoretycznie to jest możliwe, jednak na pewno nie będzie łatwo. Formuła 1 nie stoi otworem dla każdego.”

http://www.formula1.pl/

Szkoda. Lubiłam Schumachera. W porównaniu do brata, co tu dużo mówić - był do kitu. Ale jakoś przyjemnie mi się patrzyło na jego nazwisko na tabeli wyników. Ale coś mi się wydaje, że do F1 już nie wróci

wymiana książek:

Stary 2007-12-30, 15:59   #1477
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Cytat:
Ja jestem zorganizowana nawet bez kalendarza. Kalendarz na 2007 kupiłam w marcu Styczeń, luty przeżyłam bezkalendarzowo
Jaaa normalnie szacun Kasia! Ja nie potrafie przeżyć bez kalendarza, taki naścienny to jeszcze jakoś przeleci, ale taki notatnik to muszę mieć bo zginę w tym wielkim światku Już nawet nie chodzi o jakieś ważne terminy itp bo to zwykle pamiętam, ale takie sprawdziany itp to muszę mieć zapisane bo kaplica

Cytat:
Och, dzięki Ci!
toż to takie ogromne wyróżnienie! Ja nawet pić nie muszę z tej szklanki, żeby moje DNA jej nie skalało. Wystarczy, że sobie na nią popatrzę
to zanim przyjedziesz, to ulokuję ją w takiej specjalnej gablotce-inkubatorze z espeszjaliti próżnią aby czasem nic się biednej nie stało od Twojego patrzenia No ja nie wiem jakie zarazki przenosisz drogą kropelkową, a nóż widelec byś na nią zakaszlła [zakaszlnęła?]?

Cytat:
A tam się przejmujesz.
Najważniejsze, że ja jestem, nie?

No wiesz...
mogłam trafić lepiej
[]

Cytat:
Później powie, że nie kupiła nam prezentów, bo zamiecie były
A tak serio, to mam nadzieje, że nasza Angel na zamiecie nie trafiła
Z wiarygodnych źródeł wiem, że ponoć Angel na zamiecie trafiła aczkolwiek jej nie zmiotło
Ale ona i tak pewnie znajdzie wytłumaczenie dlaczegóż nie ma dla nas prezentów I tak zatrzepota rzęsami że jej uwierzymy

Cytat:
A teraz dla tych, którzy byli grzeczni w tym roku mam newsa. Ci, którzy byli niegrzeczni niech nie czytają! ho-ho-ho!
Dobrze wiem, że tylko Ty Paula przeczytasz
No przeczytałabym, przeczytała, ale nie wiem czy mogę bo chyba nie byłam taka grzeczna

No dobra przeczytałam

Też coś mi się wydaje że linia Schumacherów za kierownicą bolida Formuły1 zaniknie już na dobre. No bo wydaje mi się że jak teraz sobie odpocznie to za rok nie będzie miał już do czego wracać i po co, zwłaszcza ze sezon jest bogaty teraz w nowości i debiuty i coś nie coś może się tak wyklarować że za rok będą inne niespodzianki a nie jakiś tam sprany i wymięty Ralf.. Pozattym genialny jakiś to to on nie był [/quote]

Czas edycji: 2007-12-30 o 16:02 Powód: liter.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-31, 11:45   #1478
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
to zanim przyjedziesz, to ulokuję ją w takiej specjalnej gablotce-inkubatorze z espeszjaliti próżnią aby czasem nic się biednej nie stało od Twojego patrzenia No ja nie wiem jakie zarazki przenosisz drogą kropelkową, a nóż widelec byś na nią zakaszlła [zakaszlnęła?]?
Ten inkubator to dobry pomysł
W końcu jestem dziewucha z plebsu i nikt nie wie jakie choróbska kryję

Cytat:
Też coś mi się wydaje że linia Schumacherów za kierownicą bolida Formuły1 zaniknie już na dobre. No bo wydaje mi się że jak teraz sobie odpocznie to za rok nie będzie miał już do czego wracać i po co, zwłaszcza ze sezon jest bogaty teraz w nowości i debiuty i coś nie coś może się tak wyklarować że za rok będą inne niespodzianki a nie jakiś tam sprany i wymięty Ralf.. Pozattym genialny jakiś to to on nie był
No, chyba że Micka Schumacher sie wda w tatusia, to sobie za 10 lat jeszcze pooglądamy Schumachera w akcji

Chyba mnie już dzisiaj tu nie będzie, a więc:
Wszystkim fankom [ą?] F1 i nie tylko, życzę szczęśliwego Nowego Roku
Dużo uśmiechu, spełnienia marzeń, przystojnego kierowcy za męża, szybkiego samochodu, biletu na GP na ulubionym torze, braku zakłóceń w transmisji GP,
no i Kubicy wysoko na podium, szczególnie po ostatnim GP 2008 roku.

Dla Angel braku zamieci w USA,
dla Plot 'pogłębienia znajomości' z kolegą z ławki ,
dla Bożenki, Lunki, Izapp1 i jeszcze wielu innych Wizażanek
jeszcze raz wszystkiego dobrego i żebyście częściej u nas bywały
Jak o kimś zapomniałam to skopcie mi tyłek.

wymiana książek:

Stary 2007-12-31, 16:23   #1479
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Cytat:
Ten inkubator to dobry pomysł
W końcu jestem dziewucha z plebsu i nikt nie wie jakie choróbska kryję
Uszzz Ty, a kysz siło nieczysta! gdzie tu sie na naszym wątku panoszysz z tymi swoimi pałeczkami koli i innymi owsikami! Pozarażasz nam wszystkich przystojniaków Ty lepie na muchy!

Cytat:
No, chyba że Micka Schumacher sie wda w tatusia, to sobie za 10 lat jeszcze pooglądamy Schumachera w akcji
A no racja, racja, pfu pfu ja bym wolała jednak nie [umówmy się że nie przepadam za ich rodzinką]

Cytat:
....
dla Plot 'pogłębienia znajomości' z kolegą z ławki ...
Ja już skończyłam na ten rok wszelkie pogłębianie znajomości, bo to i tak żadnych korzyści mi chyba nie przynosi
Ale dziękuję, dziękuje bo generalizując to przyda sie

I ja też już zmykam, weszłam jeszcze sobie bo mnie brzuch boli katastrofalnie, ale to może przez myśl że mój post będzie prawdopodobnie ostatnim w tym roku na naszym wątku [no bo powiedzmy sobie szczerze JUHUUU jest tu ktoś?]
Chyba że Angel nam się gdzies odnajdzie
Okej więc ja też życzę wszystkim wszystkiego, a Tobie Kasiu cobyś się z tej prowincji wydostała i pozbyła się wszelkich choróbstwów, cobym mogła Cię poczęstować Johnnym Walkerem
Stary 2008-01-01, 11:26   #1480
*angel1710**
Zadomowienie

y, nie wiem co tu fajnego napisać to napiszę cześć

angel jest w bardzo melancholijnym humorze więc nie będzie się rozpisywać.

zapewne teraz odsypiacie sylwestra więc śpijcie dalej
*angel1710** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-01, 12:53   #1481
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
Uszzz Ty, a kysz siło nieczysta! gdzie tu sie na naszym wątku panoszysz z tymi swoimi pałeczkami koli i innymi owsikami! Pozarażasz nam wszystkich przystojniaków Ty lepie na muchy!
No przyklejają się do mnie wszyscy przystojniacy, co ja biedna na to poradzę?

Cytat:
I ja też już zmykam, weszłam jeszcze sobie bo mnie brzuch boli katastrofalnie
Ja właśnie wczoraj przed sylwestrem okres dostałam! Myślałam, że umrę z bólu. Ale sie podwójnie zatabletkowałam i jakoś później brzuchol nie bolał.

Cytat:
Okej więc ja też życzę wszystkim wszystkiego, a Tobie Kasiu cobyś się z tej prowincji wydostała i pozbyła się wszelkich choróbstwów, cobym mogła Cię poczęstować Johnnym Walkerem

Cytat:
Napisane przez *angel1710** Pokaż wiadomość
y, nie wiem co tu fajnego napisać to napiszę cześć
angel jest w bardzo melancholijnym humorze więc nie będzie się rozpisywać.
zapewne teraz odsypiacie sylwestra więc śpijcie dalej
Ha! Wiedziałam, że za nami zatęsknisz i szybciutko wrócisz Co nam kupiłaś?
Widzę, że zadowolona Zamieci nie było?
Odsypiałam 3 godzinki, chyba tyle mi wystarczy.
Kolega przyszedł powitałam go w niebieskiej kilkuletniej piżamce, nieumalowana i nieumyta. A co!

wymiana książek:

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-01, 19:07   #1482
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Kasia ja się obawiam że to Ty się do nich kleisz a nie oni do Ciebie Chociaz jak tak czytam dalej i myślę że kolega jakiś sam z siebie do Ciebie przyszedł to może faktycznie coś się klei?

helou Angel
już wstałyśmy, możesz pisać

p.s. przypomniało mi się jak byłam ostatnio w pumie widziałam zatrzęsienie pierdołek z bmw ale niestety męskie same widziałam. t-shirty, koszule, polo, kurtki zimowe/wiosenne nawet spodnie no i dwa rodzaje bucików.. śliczne

Czas edycji: 2008-01-01 o 19:09 Powód: lit.
Stary 2008-01-01, 19:17   #1483
*angel1710**
Zadomowienie

ale mi sie nie chce jutro iść do szkoły

do tego nie miałam jak dowiedzieć się nawet co było więc pewnie pięknie sobie zaczne nowy semestr

tak sobie myślę, gdzie posiało resztę ? pamiętam, że jak byłam w grecji to jak przyjechałam miałam do czytania 16 stron, a teraz 2
Stary 2008-01-02, 13:28   #1484
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
Kasia ja się obawiam że to Ty się do nich kleisz a nie oni do Ciebie Chociaz jak tak czytam dalej i myślę że kolega jakiś sam z siebie do Ciebie przyszedł to może faktycznie coś się klei?
Taa, chciałabym się móc przykleić do przystojniaków omawianych w wątku
Nic się nie klei, przyszedł po zeszyt.

Cytat:
p.s. przypomniało mi się jak byłam ostatnio w pumie widziałam zatrzęsienie pierdołek z bmw ale niestety męskie same widziałam. t-shirty, koszule, polo, kurtki zimowe/wiosenne nawet spodnie no i dwa rodzaje bucików.. śliczne

A ja nie mam kassyyy
Chociaż w sumie, to bardziej lubie ferrari. Jakoś przejęłam od Was ten sentyment

Cytat:
tak sobie myślę, gdzie posiało resztę ? pamiętam, że jak byłam w grecji to jak przyjechałam miałam do czytania 16 stron, a teraz 2
No, tylko z Paulą zostałyśmy i dzielnie produkujemy. Reszta o nas zapomniała
W wakacje jadę do Egiptu na 2 tygodnie to mam nadzieje, że więcej naprodukujecie.

btw. odchudzam się, proszę o trzymanie kciukasów.

wymiana książek:

Stary 2008-01-02, 14:12   #1485
*angel1710**
Zadomowienie

Cytat:
No, tylko z Paulą zostałyśmy i dzielnie produkujemy. Reszta o nas zapomniała
W wakacje jadę do Egiptu na 2 tygodnie to mam nadzieje, że więcej naprodukujecie.
ok jak coś to się postaramy, ale mam złe przeczucia, że w wakacje każdy się będzie pewnie szlajał po świecie to może się zastój zrobić

Cytat:
btw. odchudzam się, proszę o trzymanie kciukasów.
ja też
nigdy w życiu się tak nie obżarłam jak przez 2 tyg tam, dobrze że mam chociaż 2 km do szkoły i zawsze się spóźniam przez co szybciej chodzę więc może coś uda się zrzucić
Kasia kiedyś widziałam, że często udzielasz się na fitnessie więc jak masz jakieś fajne ćwiczenia podrzuć na pw

ide się ubierać, godzine temu wstałam zasnęłam dopiero o 5 rano a musiałam już wstawać o 6 i byłam taka nieprzytomna, że mama mnie oszczędziła. nienawidze tych zmian czasu
Stary 2008-01-02, 19:53   #1486
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

O tak Kasia podrzuć jakieś ćwiczenia na pw
[albo napisz tutaj, i tak nikt nam nie zarzuci off topu i zaśmiecania wątku przecież, no bo kto tu w ogóle jeszcze wchodzi ]

Cytat:
każdy się będzie pewnie szlajał po świecie
Angel, sugerujesz coś?
Chcesz się ze mną poszlajać?
Stary 2008-01-02, 19:56   #1487
jo@n@
Zakorzenienie

GG do jo@n@

Witam Was bardzo serdecznie .
Przypadkiem trafiłam na ten wątek i od razu przyznaję się bez bicia, że jeszcze całego nie przeczytałam...
Ale się cieszę, że ktoś oprócz mnie F1 się pasjonuje.
Kilka słów o mnie: mam na imię Asia, wiek 30 lat, mieszkam w Bydgoszczy.
Jeżeli chcecie coś więcej wiedzieć śmiało pytajcie .
Pozdrowienia!
jo@n@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-03, 14:24   #1488
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Heeeeej!
Ah jak mnie tu dawno nie bylo... Ale mam nadzieje, ze pamiec o mnie nie zaginela
I wcale nie mialam duzo do czytania, jestem w szoku :P Ale skoro przyszla Bozenka ulegnie to zmianie
Nie zdazylam zlozyc zyczen a wiec: Szczesliwego Nowego Roku! Spelnienia wszystkich marzen i wogoooole wszystkiego naj I zeby udalo sie nam pojechac na jakies GP
Skoro zamierzam isc po maturce do pracy to moze na GP uda sie uzbierac Ale to juz pewnie na kolejnzy sezon Jedynie, ze z moimi zdolnosciami dostane sie jedynie do Biedronki czy Mcdonalda to bede zbierac troche dluzej Ale mam nadzieje, ze tak zle nie bedzie
Dowiedzialam sie dzis, ze zdalam mature z pol 55% to moze nie jest szczyt marzen, ale jak na probna moze byc. Za to gorzej z ang i WOSem, bo totalnie to olalam :P
Kurcze jaki ja mam teraz krotki semestr... Jeszcze 4mies i matura A za to pozniej wakacje... Ahhh

A co tam u Was??? Jak sie czujecie w 2008r?

Jak zobaczylam kalendarz GP na ten rok to okazalo sie, ze jakis wyscig bedzie w moje ur 27 kwietnia ;] To moze Robert dla mnie w prezencie wygra

Okeeej... Znikam, bo siedze wpokoju brata, a tu jest straasznie zimno... Brr... Zreszta musze isc sie na chwilke zdrzemnac, bo od tyg chodze niewyspana :/ Ale moze jutro sie wyspie, jesli do szkoly nie pojde, bo mam tylko 2 piewsze lekcje, a pozniej idziemy do szkoly bankowej, chociaz nie wiem na co ma mi sie to przydac, skoro nie wiaze swojej przyszlosci z matematyka...

3majta sie dziewuchy!

Aa... zapomnialabym... Witam jo@n@ Nasze gorono sie powieksza
Bożenka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-03, 15:14   #1489
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
Kasia kiedyś widziałam, że często udzielasz się na fitnessie więc jak masz jakieś fajne ćwiczenia podrzuć na pw
Cytat:
O tak Kasia podrzuć jakieś ćwiczenia na pw
[albo napisz tutaj, i tak nikt nam nie zarzuci off topu i zaśmiecania wątku przecież, no bo kto tu w ogóle jeszcze wchodzi ]
filmiki, nie filmiki?
Cały dysk mam wypełniony ćwiczeniami, więc trudno mi polecić jakieś jedne. A czego szukacie? aerobik, siłowe?

Cytat:
Napisane przez jo@n@ Pokaż wiadomość
Witam Was bardzo serdecznie .
Przypadkiem trafiłam na ten wątek i od razu przyznaję się bez bicia, że jeszcze całego nie przeczytałam...
Ale się cieszę, że ktoś oprócz mnie F1 się pasjonuje.
Kilka słów o mnie: mam na imię Asia, wiek 30 lat, mieszkam w Bydgoszczy.
Jeżeli chcecie coś więcej wiedzieć śmiało pytajcie .
Pozdrowienia!
Witam
Jasne, że zapytamy Masz jakiegoś ulubionego kierowce, team?

Cytat:
Napisane przez Bożenka89 Pokaż wiadomość
Kurcze jaki ja mam teraz krotki semestr... Jeszcze 4mies i matura A za to pozniej wakacje... Ahhh
A tam się maturą przejmujesz, najpierw studniówka

wymiana książek:

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-04, 13:55   #1490
jo@n@
Zakorzenienie

GG do jo@n@

Hej!
Jasne, że mam ulubionego kierowcę i team, może nie jestem oryginalna ale kocham Roberta i BMW Sauber . Nawet w prezencie od kolegi brata dostałam czapeczkę w której cały czas pomykam po ulicach .
I zawsze lubiłam Scotta Speeda , bo mieliśmy z mężem zawsze podczas wyścigu konkurs: na którym okrążeniu Scott odpadnie . Byliśmy niepocieszeni jak udało mu się dojechać do końca...
Spadam na mała drzemkę poobiednią, bo dziś dzień wolny od pracy i trzeba siły zregenerować.
Stary 2008-01-06, 15:36   #1491
kas!a
Zakorzenienie

Jo@n@ - Speeda chyba w tym sezonie nie zobaczymy, a szkoda bo miał całkiem wdzięczne nazwisko do uprawiania tego sportu

A póki co wklejam pierwsze zdjęcia Ferrari F2008

Cytat:
Zespół Ferrari w końcu zaprezentował długo oczekiwane zdjęcia nowego modelu F2008, którego oficjalna prezentacja odbędzie się dzisiaj wieczorem.
Bolid, którego wewnętrzna nazwa to 659, został zaprojektowany tak aby sprostać nowemu regulaminowi technicznemu, który zakazuje między innymi stosowania elektronicznych systemów kontroli jazdy.
W wyniku zmiany przepisów nowe dziecko inżynierów Ferrari przybrało na wadze, a aerodynamika została gruntownie przeprojektowana. Nad całością projektu czuwał Aldo Ciasta, dyrektor techniczny zespołu.
Dzisiaj wieczorem odbędzie się oficjalna prezentacja F2008, z której relacje będzie można przeczytać w naszym serwisie. Pierwsze testy Ferrari F2008 są zaplanowane na poniedziałek na testowym torze Ferrari we Fiorano.

artykuł + fotki z http://www.formula1.pl/?d=news&id=3143
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Ferrari_F2008_01.jpg (13,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Ferrari_F2008_02.jpg (8,2 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Ferrari_F2008_03.jpg (8,4 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Ferrari_F2008_04.jpg (10,6 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Ferrari_F2008_05.jpg (11,6 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Ferrari_F2008_06.jpg (21,8 KB, 2 załadowań)

wymiana książek:

Stary 2008-01-06, 16:35   #1492
jo@n@
Zakorzenienie

GG do jo@n@

Wiem Kasiu, że niestety Speeda już nie będzie w tym sezonie. Ale zawsze zostaje Anthony Davidson... Też rzadko udaje mu się dojechać do mety .
Stary 2008-01-10, 15:18   #1493
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:
A tam się maturą przejmujesz, najpierw studniówka
Tylko, ze ja sie na studniowke nie wybieram...

Cytat:
A póki co wklejam pierwsze zdjęcia Ferrari F2008
No no Zakochalam sie w czerwonym kolorze Kubicy pasowalby taki kolor no nie?

Przyszlam na chwilke i juz musze znikac... Eh
Mam jeszcze pytanko, czy macie moze swoj profil na str: nasza-klasa.pl?

A teraz znikam... ;*
Stary 2008-01-10, 15:34   #1494
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko, ze ja sie na studniowke nie wybieram...
A czemuż?

Cytat:
Mam jeszcze pytanko, czy macie moze swoj profil na str: nasza-klasa.pl?
Pytałam o to kilka stron wcześniej
Ja mam konto, wyślij mi nick na PW

btw. Michael Schumacher być może będzie testerem ferrari.

wymiana książek:

Stary 2008-01-11, 16:45   #1495
jo@n@
Zakorzenienie

GG do jo@n@

Nie mogę się już doczekać poniedziałku...
Stary 2008-01-11, 17:24   #1496
kas!a
Zakorzenienie

Dlaczego?

wymiana książek:

Stary 2008-01-11, 18:48   #1497
jo@n@
Zakorzenienie

GG do jo@n@

Prezentacja bolidu BMW w Monachium

A tak swoją drogą Ferrari ładny a MacLaren taki sobie i osobiście czuję jakąś wewnętrzną niechęć do Hamiltona ...

Toyota niby nowa a mam wrażenie, że tylko odrobinę bielsza, może będzie szybciej jeździć

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-14, 13:26   #1498
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:
A czemuż?
Jest kilka powodow, a glowny to brak kasy... Ale jakos to przezylam, ze nie poszlam. Zreszta dosc duzo oosb z mojej kl nie poszlo, a szczegolnie osoby, z ktorymi sie trzymam.

Cytat:
Pytałam o to kilka stron wcześniej
Ja mam konto, wyślij mi nick na PW
Ok, wysle Tylko jak narazie nie mam tam zadnych fotek.

Cytat:
btw. Michael Schumacher być może będzie testerem ferrari.
Ja juz mam go dosc, nie lubie go. Zeby chociaz byl ladny...

Cytat:
Napisane przez jo@n@
Prezentacja bolidu BMW w Monachium
A wczesniej mowili, ze na zywo w tv pokaza, ale nie pokazali
Stary 2008-01-14, 14:49   #1499
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jo@n@ Pokaż wiadomość
A tak swoją drogą Ferrari ładny a MacLaren taki sobie i osobiście czuję jakąś wewnętrzną niechęć do Hamiltona ...
Mnie tam się oba podobają

Cytat:
Ok, wysle Tylko jak narazie nie mam tam zadnych fotek.
Ja też nie Wysłałam zaproszenie

Cytat:
Ja juz mam go dosc, nie lubie go. Zeby chociaz byl ladny...
Ja go lubie, bo jest śmieszny. Na pozycji testera może być, ale jakoś go nie widzę jako jednego z dwóch kierowców

Plotkara, Angel gdzie jesteście? Pewnie siedzicie sobie przed kompem i pijecie Johny Walkera a my tu biedne produkujemy

wymiana książek:

Stary 2008-01-16, 22:01   #1500
jo@n@
Zakorzenienie

GG do jo@n@

Widzę, że jakoś tak pustawo się zrobiło, siły zbieracie na 16 marca, czy jak . Ani jednego komentarza na temat nowego BMW i jaki biedny Nick jest niski w porównaniu do Roberta? Uczycie się czasem czy co? Podobno są ferie tylko nie pamiętam gdzie...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości