![]() |
#1471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV
|
![]() ![]() |
![]() |
#1472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swojego czasu zabrałam Męża na koncetr Metallici do Multikina ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Gość
|
No cieszymy się jak głupki, nie powiem nawet co z tych emocji nieziemskiego wynikło ;] Mrrr TŻ już pozbierał się do szkoły, a ja siedzę rozanielona przed kompem i jakoś się muszę zmotywować, żeby napisać prace do szkoły
![]() |
![]() |
![]() |
#1474 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, sprawę mam.
Podpowie któraś co jeszcze zrobić z tym zdjęciem? W sensie jakiś pomysł, zeby lepiej wyglądało, jakoś je wystylizować? Nema liczę na zmysł artystyczny:d Edit: i jeszcze bym chciała sobie chociaż cienie pod oczami zlikwidować, tylko jak używam "plasterka" to widać nie umiem tego zrobić tak, żeby było naturalnie. (na razie jedyne co zrobiłam ze sobą, a nie ze zdjęciem, to lekko wybieliłam ząbki, jeszcze będę poprawiac, bo zdjęcie w sepii (opcja na aparacie), poza tym rozmazałam tło i takie tam. Nie robię z siebie plastikowej lalki bo to mam być ja, ale chcę wyglądać świeżo)
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-11-29 o 20:11 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#1475 |
Gość
|
Madlen - w retuszu Ci pomogę na pewno - gorzej z takimi efektami różnymi, bo raczej nei obrabiam tak zdjęć, chociaż mam jeden pomysł
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1476 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że mam, ale nie mieści się na wizażu.
Jeśli to nie problem to bardzo prosze, ja nie umiem zachowywać do końca plynności zmian, typu zmiękczanie czy coś i boję się jak wyjdzie na wydruku. Z efektami sobie poradzę, bo tylko rozmywam tło etc, oni mi to wsadzą w ramkę (jest w cenie usługi). Podeślę, dziękuję. Edit: ale mam ci podeslać tą co w wątku czy całkiem gołą?
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1477 |
Gość
|
Wyślij mi obie, zobacze co zrobie z nimi
![]() ps. musi być sepia, czy może być b&w? no i może spróbowac usunąć ta szafkę z tła ![]() |
![]() |
![]() |
#1478 |
Zakorzenienie
|
Dobrze, dziękuję.
Nie mam koloru, pstrykałam w sepii, ale takie chce właśnie. Ewentualnie b/w. Już wysyłam. Nie musi, jak pisałam może być b/w. Zależy co ciekawiej wyjdzie. Możesz pousuwać co chcesz. Tylko potem jeszcze mi zostaje drugie zdjęcie wersja śpiąca i muszę dopasować do 1rwszej, co by była spójnośc jakaś.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-11-29 o 20:11 Powód: prosze edytowac swoje posty!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1479 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale ja tam ich nie slucham ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie o szczęscie chodzi, więc czym się przejmowac? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Zakorzenienie
|
Nema, poszło na pw, bo wrzuciłam na fotosika, to masz linki.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1482 |
Zakorzenienie
|
nudzi mi sie
![]() i nadal zle sie czuje ![]() ciekawe jak tam Vadi Madlen tez kiedys chcialam zamowic taka poduszke ale na urodziny zrobilam labum ze zdjeciami, na swieta dam TZ...hmmmm mysle nad wyzynarka bo chodzi mu po glowie juz pare miesiecy ale jest troszke dla mnie za droga ![]() wiec moze na nastepna rocznice
#1483 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jestem szczesliwa z nim i nie obchodzi mnie jakies glupie gadanie ![]() Kazdy czlowiek jest inny ![]() ![]() A Tz czuly, troskliwy, zabawny, wesoly,opiekunczy i czasem przy nim czuje sie jak mala dziewczynka ![]() ![]() Moj skarb wlasnie pisal ze juz jedzie po mnie/udalo mu sie wczesniej wyjsc z pracy/ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1484 |
Zakorzenienie
|
Ja też się nie widzę i siedzę sama w domu.
Dlatego kombinuję ze zdjęciami, zabijacz czasu. A wczoraj był taki miły dzień, Tż wyszedł a ja zostalam z rozanielonym spojrzeniem.. Jak przyszedł do domu to pisał do mnie jeszcze. Strasznie ubolewam nad tym, że nie możemy jeszcze być razem non stop..
![]() ![]() |
![]() |
#1485 |
Zakorzenienie
|
poszlabym do lumpka jakis ciuchow poszukac ale to na koncu miasta i boje sie ze padne po drodze. chyba ze mama zaraz wroci to moze pordzuci samochodem
![]() |
#1486 |
Gość
|
Madlen, mam gotowe, wrzucić małe tutaj
![]() |
![]() |
![]() |
#1487 |
Zakorzenienie
|
ja byłam przedwczoraj w lumku
![]() obkupiłam sie ze hej ![]() ![]() W przyszłym tygodniu chyba znowu wyrusze ![]() Sanetko a u Ciebie są ciuszki na kg czy ceny są podane na każdym ciuszku?? Bo ja do tego co chodzę to w dzien dostawy jest 35 zł za kg, następnego dnia 25, a kolejnego 15,a pózniej jest nowa dostwa i ceny się powtarzają...
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1488 |
Zakorzenienie
|
Małe tutaj, duże do mnie mailem czy jakoś.
Dziękuję ci bardzooo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Gość
|
No ciekawe, czy się spodoba
![]() |
![]() |
![]() |
#1490 |
Zakorzenienie
|
sliczne zdjęcie
![]() nemo postarałas sie, bardzo łądnie je poprawiłas ![]()
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1491 |
Zakorzenienie
|
Super!
![]() Dobrze widzę serce w tle? Tylko, że teraz to cię pomęczę ze zdjęciem śpiącym, bo ja nie powtórzę tego co ty zrobiłaś.... Mogę?
![]() ![]() |
![]() |
#1492 |
Gość
|
Madlen, postaram się zrobić podobny efekt
![]() Tak, to serdeuszko ;-) |
![]() |
![]() |
#1493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w drugim za sztuke. bluzeczki 2-3zl, swetry i bluzy 6-8 zl
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1494 |
Zakorzenienie
|
Nema pięknie zrobiłaś ta foteczkę
![]()
![]() |
#1495 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1496 |
Gość
|
Samą Madlen, praktycznie nie zmieniałam, więc jeśli już to kwestia zrobionego zdjęcia
![]() ![]() W ogóle to w miedzyczasie staram się zmontować layout stronki dla mmoego taty, znalazłam już kogoś kto mi zrobi w mairę po kosztach html pod nią i już się nie mogę doczekać, żeby pokazać ją mojemu tacie, ależ się ucieszy! ![]() Przy okazji montowania mu tej stronki, prosiłam, żeby przygotował listę miejsc gdzie grał i dla jakich klientów. (Jest prezenterem muzycznym) Jak ostatnio mi dyktowal miejsca, to byłam w taakim szoku. Wiem, że gra od 25lat, ale mimo wszystko - łał. Samych wesel zagrał ponad 200. I NIGDY, ale to nigdy żaden klient, czy para młoda nie byli niezadowoleni. Ale jestem z niego dumna ![]() |
![]() |
![]() |
#1497 |
Zakorzenienie
|
dorinka: Dlaczego? Że włosy inne? No to przecież macie avatar..:d
Nema: mam kilka zdjęc śpiących, nie umiem ocenić ktore się nadaje najbardziej, podesłać wszystkie? I pytanie : nadruk na poduszce ma być 36x36 cm, zdjęcie jest chyba wystarczająco duże i dobrze wyjdzie?
![]() ![]() |
![]() |
#1498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nemo wiem, że nic nie robiłaś ze zdjęciem, kwestia ujęcia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1499 |
Gość
|
Myślę, że starczy spokojnie, mogę Ci je podpompować do 36x36, tylko, że to kwadrat, będzie jakaś ramka?
A zdjęcia podeślij wszystkie, coś wybiore ![]() |
![]() |
![]() |
#1500 |
Zakorzenienie
|
Będzie ramka, oni mi te zdjęcia wsadzą. Tylko, że będa je musieli powiększyć, a ja już nie wiem czy mam to zrobić sama czy zaufać im, że będzie dobrej jakości.
Zaraz podeślę zdjęcia.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:19.