![]() |
#1471 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: NERWICA NATRĘCTW, inne nerwica
Cytat:
![]() Powiem to tak: byl czas, ze przy wzroscie 169 cm wazylam 48 kg i tez uwazalam, ze jestem za gruba. Teraz waze ponad 25 kg wiecej i tym bardziej uwazam, ze jestem za gruba, ale gdy patrze na moje zdjecia z tamtego, najchudszego okresu, dopiero teraz widze, ze wygladalam strasznie. Jak taki wycienczony, wychudzony kosciotrup. Chcialabym schudnac, ale juz nie do tak mizernej wagi. Nie chce popasc ze skrajnosci w skrajnosc.
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1472 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny naprawde wszystkie co do jednej jestescie cudne. Ja tez mam sporo kompleksow. Jakbym zaczela wymieniac to by miejsca zabraklo..... Moglabym miec mniejszy i zgrabniejszy nos, wiekszy biust, wiecej wzrostu, grubsze lepsze wlosy, wieksze oczy, szczuplejsze nogi itp. To nie jest tak ze jest mi to wszystko obojetne- czesto mnie cos w sobie irytuje. Ale wiecie co...... kiedys uslyszalam cos co dalo mi do myslenie i pozniej jeszcze wielokrotnie wspominalam te slowa: " Nie miej sobie nic do zarzucenia. Bog wlozyl w stworzenie ciebie wiele pracy. A popatrz na ludzi kalekich, bez rak czy nog, niewidomych, uposledzonych.... A ty widzisz, jestes zdrowa- powinnas byc szczesliwa. " Pomyslcie o tym , jestescie piekne, usmiech na buzce i jest ok!
![]() ![]()
#1473 |
Raczkowanie
|
witchwq powiedz w jakim angielskim miescie jestes ja mieszkam w sheffield juz 2 lata ale jeszcze tylko 1,5 tygodnia i wracam do kraju mam nadzieje ze na stale i powiedz mi jeszcze jak ci sie tu podoba ??? zostajesz tu na stale??
![]() |
#1474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie chce tym postem nikogo urazic, kocham Polske, to moja ojczyzna, ale tu mi sie jednak lepiej zyje i moim dzieciom chyba tez (choc po urlopie wyszlo, ze strasznie zakochaly sie we francji i domu, w ktorym mieszka tam moja tesciowa ![]()
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1475 |
Zakorzenienie
|
ale z was laski
Surimi fajny kolorek ten czarny ![]() witcha ja juz kiedys ci na gg pisalam na tej fotce w blond wlosach wygladasz baaardzo mlodo i ładnie wogole metamrfozy swietne Karla- laska z ciebie vesna postrzelona wygladasz hehe wogole was fajnie zobaczyc szyszunia wygladasz waga sie nie przejmuj ja przytylam 4 kg od lekow mam mega wieleki brzuch kiedy siedze ale tak serio duzy ![]() a przy moim wzroscie 153 kg to jednak duzo ,z 47 nagle 51 wogole biustu poza tym nie mam ale co robic kazdy jest taki jak jest milo was bylo wszystkie zobaczyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1476 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() P.S. witch, bardzo ładnie Ci było w blondzie, nie rozważałaś powrotu do tego koloru? Przypominasz mi gwiazdy filmów z lat dwudziestych na tej fotce! to było moje pierwsze skojarzenie. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Robisz sobie te brzuszki? Może skakankę sobie kup? Podobno czyni cuda ![]() a ile masz cm w pasie? Pewnie nie jest tak źle jak piszesz ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1477 |
Zadomowienie
|
Ja sie przez tydzien mordowalam brzuszkami i zabijalam celullit na udach ........ i juz mi przeszlo..... Slomiany zapal. Kurcze, ale moze do tego wroce.... zadnego sportu nie uprawiam a przydaloby sie rozruszac stare kosci i zgubic troszke tluszczyku.
#1478 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1479 |
Zadomowienie
|
Moj jedyny sport to schodzenie z 6 pietra po schodkach zamiast zjezdzanie winda.... W sumie nie moge narzekac na przemiane materii, czy cos w tym stylu, bo biorac pod uwage moje lenistwo jest doskonala ( 53 kg , 177 cm ) ale powoli czuje sie taka zardzewiala........ Chyba rzeczywiscie zaczne jezdzic na rowerku, a na jesien na urodziny sama zrobie sobie prezent i moze kupie sobie orbiterek domowy do cwiczen..
![]()
#1480 |
Zakorzenienie
|
od 2 dni nie robie :/
nie mierzylam sie w pasie ale jak wroce do Pl zmierze najgorzej jak siedze to mam wilka falde tluszczu do tego cellulitis smaruje sie kremami ale to nic nie daje albo dlatego ze nie smaruje 2 razy dziennie |
![]() ![]() |
![]() |
#1481 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak miałam cięęężko z natrętami to schudłam, ale czuję się lepiej, więc mam apetyt. Jednak wolę schudnąć. Może sobie kupisz twistera? Taki okrągły przyrząd do ćwiczeń, ponoć bardzo dobrze robi na brzuch. Ja mam w talii 67 i to jak porządnie ścisnę ten cm... Co niby wydaje się nie tak wiele, ale przy moim wzroście 160 cm wygląda nie za dobrze. a w biodrach 97 cm... Kurde, ale nam się wielki off top zrobił, mam nadzieję, że Wam nie przeszkadza jak tu pisze o swojej wadze i wymiarach ![]() W ogóle mam pytanie do dziewczyn mieszkających za granicą: widzicie polskie znaki w moich postach? Czy robią Wam się krzaczki? Bo jak krzaczki, to przestanę pisać z polskimi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1482 |
Zakorzenienie
|
ja widze dobrze
![]() ja skolei nie moge glodowac bo pracuje a tam z nudow nawet sie je,fakt ograniczylam i pije duzo wody ale ruchu mi trzeba |
![]() ![]() |
![]() |
#1483 |
Zakorzenienie
|
No to ja powiem tak:
Najdluzej, ile udalo mi sie cwiczyc to bylo 3 dni (to z tego okresu ten moj optymistyczny podpis o skakance i brzuszkach). Kurcze, w wieku 20-22 lat bralam od mojego ojca spodniczki, ktore szyl, w rozmiarze "dzieciecym" (jak on to nazywal) na 65-70 w pasie, a teraz... ugh... angielskie jedzenie tuczy strasznie! Chyba nawet samo powietrze tutaj tuczy, bo przez 2 tygodnie w Polsce i tydzien po urlopie udalo mi sie zrzucic 5 kilo, a teraz znow tyje ![]() Co do wymiarow jeszcze, to ciekawa jestem, ktora z Was mnie przescignie: 98/98/105 (biust, talia, biodra mierzone w najgrubszym miejscu) :P Wzrost jak juz mowilam - 169. I teraz wyobrazcie sobie, ze moj brzuch tak samo odstaje jak piersi ![]() ![]() Mnie tam nie przeszkadza, ze sobie wspolnie posmecimy o wadze i wymiarach... w koncu niedawno sama offtopowalam o okularach i okulistach, wiec czemu teraz mam sie sprzeciwiac? Polskie znaczki tez widze, wiec nie ma problemu ![]() A i jeszcze co do tego mojego zdjecia w blondzie - to bylo dawno temu, jak jeszcze wazylam jakies 50-pare kilo, buzia szczupla i blond sie lepiej prezentowal. Niedawno mialam blond wlosy, jakis rok temu i po prostu "nie bylo ich widac", jako ze z natury jestem blada... Z ciemniejszymi wlosami jestem bardziej "wyrazista" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1484 |
Zakorzenienie
|
a czy ten twister to jest takie cos co si ekrecimi w prawo i lewo? i powinnismy trzy,mac si eczegos by odpychac sie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1485 |
Zadomowienie
|
Ja rowniez widze polskie znaki, wiec nie ma problemu. I rowniez mi nie przeszkasza schodzenie z tematu nn, na okulistow, a z okulistow na wage i wymiary.
Tak wracajac do tematu to ja osobiscie zauwazylam ze niestety prawda jest twierdzenie ze wraz z wiekiem trudniej jest schudnac... Zmienia sie metabolizm, spowalnia przemiana materii itp. Ja do tego jestem jeszcze z tzw. grubej kosci. Jesli chudne od razu strasze ludzi zapadnietymi policzkami i koscmi obojczykow i nadgarstkow..... Moje jedyne szczescie to chyba tylko to ze chudne i przybieram na wadze rownomiernie, a nie np. tylko nogi czy brzuch....... Ale tak generalnie to dochodze do wniosku ze jednak malo sie tym przejmuje i zaraz pojde zobaczyc co jest w lodowce ![]()
![]() |
#1486 |
Zakorzenienie
|
Karla, Ty juz nie pisz o jedzeniu, bo czuje, ze meczy mnie juz "maly glod" a nie bede teraz nic jesc... W sumie, to sama zabilam swoj metabolizm latami jedzac 1-2 posilki dziennie. W sumie z jakies 9 lat tak zyje... Zawsze sie szczycilam, ze moge jesc wszystko i chudne, to teraz przyszla kryska na matyska i tyje, chocbym nic nie jadla... ot, taki moj los... I wlasnie, zeby chociaz rownomiernie... ale brzuch porozciagany po 2 dzieci, wiec najszybciej sie z niego "pileczka" zrobila
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1487 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mój brzuch też odstaje bardzo, prawie tak jak piersi... Tyle , że ja mam tak ok 75 B - 70 C, więc... ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1488 |
Zakorzenienie
|
Eeee... u mnie i tak nie ma talii
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1489 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a biodra mierzę w najszerszym miejscu też, tak jak Ty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1490 |
Zakorzenienie
|
cwiczylam na studiach na tym ale to tylko na biodra idzie a mi chodzi brzuch chociaz biodra tez mam utyte
zjadlam 2 kostki czekolady a co mi tam dobranoc wam ![]() obym schudla... |
![]() ![]() |
![]() |
#1491 |
BAN stały
|
Ja schudlam 5 kg i znow mi sie wrocilo bo mam kompulsy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1492 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1493 |
Zadomowienie
|
Kitten,Lolcia i Lena nie daly swoich fotek
![]()
#1494 |
Zakorzenienie
|
no wiec dzisiaj nasza rocznica
![]() ![]() a przed momentem poszłam do kiosku po Fakt dla mojej dyrektorki i co przeczytałam??? o lesbijkach, które wzieły slub, a wczesniej miały mężów ![]() ![]() wczoraj napisałam mojemu Tż-towi, czy myślał kiedyś że to co jest teraz między nami to już przyzwyczajenie jest. On odpisał, że kiedyś myślał o tym ale teraz wie, że to miłość i że kocha mnie bardziej niż przedtem ![]() a ja od razu miałam natręty, że on taki kochany, dobry, tak mnie kocha, a ja go pewnie zostawie, zawiodę zranie...co za koszmar. |
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Zadomowienie
|
jeny,ale ty masz nie rowno w tej malej glowie:P ciesz sie rocznica i nie zwracaj uwagi na *******y,zreszta mowilam ci zes nie lesbijka bo nie akceptujesz tej orientacji
![]() ![]()
#1496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może akceptuje, tylko się do tego nie przyznaje??? ![]() ![]() kocham go wiem o tym, ale te natręctwa sa tak silne... wczoraj pisałam mu zyczenia na kartce i płakałam.. chciałam żeby wiedział, że jest dla mnie najwazniejszy, że mimo, żłych chwil trwa przy mnie, jest jak strażnik, który strzeże mnie przed złem, wczoraj to było szczere i płynęło prosto z mojego serducha, a to, że łeb mam zrąbany to cóz na to poradzę. moja terapeutka by powiedziała, że usprawiedliwiam go, ze niechce się ze mna ożenić....niechce się ożenić, bo jestem lesbijka. proste. tak jak pisała kiedyś intransitive, to bolesne natręctwo ale odciąga mnie od jeszcze boleśniejszego... ![]() postanowiliśmy posiedzieć w domku i się poprzytulać ![]() kupiłam tort, nasz ulubiony Czarny Las mniam... i będziemy go jeśc! a że ma on dużo bitej smietany, to może poswintuszymy trochę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1497 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#1498 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co, jak patrzycie na te 2 moje zdjecia, to widzicie 2 rozne osoby?
Bo ja tak. Jedna szczupla, blondynka z prostymi wlosami. Druga gruba, brunetka z kreconymi wlosami. 2 rozne osoby. Patrze w lustro i nie poznaje siebie, w glowie mam swoj obraz sprzed lat i gdy zamkne oczy wydaje mi sie, ze nadal taka jestem, a potem otwieram oczy, spogladam w lustro i szok. Kiedys w koncu zbije ktores z moich luster... Ktos ma rade jak zaakceptowac siebie? Co ciekawsze, gdy bylam szczupla, tez sie nie akceptowalam. Ale teraz chcialabym wygladac tak, jak kiedys ![]() vesna, torcik, mniam ![]() Dziewczyny, te co sa w dlugichg zwiazkach, a jak u Was ze "swintuszeniem" jak to vesna nazwala? Bo jak chocbym miala "bita smietane i truskawki w zimie", to wole sie poprzytulac ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1499 |
Zakorzenienie
|
podłaczam sie do pytania, jak zaakceptowac siebie??
wiem, ze nie jest to łatwe, ale chyba osiągalne? Witchwq, ludzie poprostu się zmieniają, taka kolej rzeczy... jak popatrze na niektóre foty sprzed lat to widze zdrową, zadowoloną z siebie dziewczyne...potem przyszła mania odchudzania i popatrz co z siebie zrobiłam?? masakra, ale najgorsze jest to, ze ja w dalszym ciągu uważam, że gdybym miała mniej kg, wygladałabym lepiej. co do świntuszenia...my z moim Tż jestesmy troszkę ograniczeni lokalowo, ja mieszkam z rodzicami on też, więc my robimy to korzystajac z okazji, jak np. rodziców nie ma, czy jak wyjezdzamy. co do przytulania to tez to bardzo lubie ![]() i delikatne pieszczoty, jesli chodzi o pełnowymiarowy seks, to nigdy jeszcze nie doszłam do takiej ekstazy jaka niekiedy opisuja w Cosmplitanie ![]() faceci maja lepiej, i chyba nie chce im sie zbytnio wysilać zebyśmy tez doszły...ehh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1500 |
Zadomowienie
|
problem jest w tym ze nie zaakceptujesz siebie nigdy do konca,chocbys byla miss swiata to i tak znajdziesz wiele wad,musisz chyba znalezc pozytywne cechyb w swoim charakterze a ne w wygladzie,ja np tak robie i wiem ze jesli jestem zyczliwa i mila dla ludzi to nikt mi sie dokuczy i nie powie ze mam np za duzy brzuch do swojego wzrostu(zdaza sie czasem ze mi dogryzaja bo widza jak bardzo to przezywam) takze skup sie na wnetrzu,spojrz jak dzieci cie kochaja nie za to jak wygladasz ale za to jaka jestes dla nich,znajdz w sobie duzo milosci to wazne dla rodziny i dla siebie
![]() co do tych spraw to ja nie mam ochoty wogole ale dlatego ze biore hormonalne zabezpieczenie,i to przez to niestety ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:57.