|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 |
Raczkowanie
|
Dot.: Walka z CELLULITEM w miesiąc
witaj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1472 |
Raczkowanie
|
calosci cell nigdy !!! ale coz... lepsze cos niz takie duzy i dobrze widoczny
![]() ![]()
#1473 |
Zakorzenienie
|
Mój pan C wygląda tragicznie, zamiast się zmniejszać to on coraz większy juz sama nie wiem co robić
![]() Nawet zaczął być widoczny na udach co mnie dobija, a przecież masowałam się syrenką, wklepywałam kremy, chodze na fitness i nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1474 |
Konto usunięte
|
hehehehehehe
uwaga bedzie śmiech! znalazłam wczoraj na jakimś forum takie coś ze smarujesz sie kremem antycellulitowym termoaktywnym, owijasz folią (jak do kanapek) robsiz ćwiczenia i idziesz spać ( w folii) i tracisz centumetry z ud na mnie nie podziłało... ale za to jak było gorąco;/ aż czułam całą noc mokro na udach.. bleee hhehehe |
![]() ![]() |
![]() |
#1475 |
Zadomowienie
|
ja dzis zaczynam swoja walke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
♥
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10061815]hehehehehehe
uwaga bedzie śmiech! znalazłam wczoraj na jakimś forum takie coś ze smarujesz sie kremem antycellulitowym termoaktywnym, owijasz folią (jak do kanapek) robsiz ćwiczenia i idziesz spać ( w folii) i tracisz centumetry z ud na mnie nie podziłało... ale za to jak było gorąco;/ aż czułam całą noc mokro na udach.. bleee hhehehe[/quote] takim sposobem mozesz odparzyc sobie skóre. a po za tym ten cm z ud to byłaby tylko woda czyli jednym słowem nic bo i tak powróci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i byłam w szoku jak na nią patrzyłam ![]() nie widziałam u niej nic a nic cellulitu ![]() wiadomo, że nie wpatrywałam się w jej uda jakoś specjalnie długo, bo by to głupio wyglądało ale wyglądała super, naprawdę ![]() ja długo też nie miałam cellulitu, ostatnio jednak zauważyłam, że zaczyna się pokazywać więc czas się wziąć za niego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1478 |
Raczkowanie
|
ja od dzisiaj pije czerwoną herbatkę i zieloną
![]() biust 96, talia 69, biodra 90, pupa 100 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1479 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() topic przęglądam od niedawna ale teraz dopiero postanowiłam się udzielic ![]() cellulit ma chyba od 16roku zycia ale to co jest teraz to jest masakra ![]() co ciekawe w ruchu byłam i jestem zawsze... tyle że w wakacje dużo piłam alkoholu,jadłam fastfoody dzień w dzień przez 3miesiące i generalnie brzuch uda i pośladki to jest koszmar jakiś.... o walce z cellulitem czytam od lat,ale teraz jestem zdecydowana żeby naprawdę się go pozbyc!! Jeśli chodzi o cwiczenia to póki co chodze tylko 2 razy w tygodniu na siłownie,ale może zaczne jeszcze na fitness tak żeby 4 razy w tygodniu cwiczyc,tylko póki co mam problemy finansowe:/ póki co robie zimne prysznice,szoruje tyłek szorstką gąbką podczas kąpieli,jem dużo warzyw,siemie lniane,białko,ciemne pieczywo,zero słodyczy,prawie zero fastfoodów,no i czerwona i zielona herbatka ![]() ![]() a i polecam maseczke na cellulit: 2 łyżki imbiru,2 łysi kawy,2 łyzki cynamonu,2 łyzki spirytusu i 1 łyzka oliwy z oliwek chociaż ja używam zamiast tego,zwykłego balsamu do ciała,owinąc folią,zalozyc rajstopy i isc pod kocyk ![]() ![]() dziewczyny damy radę!! ![]() a i moje wymiary biust 80cm ![]() ![]() łydka 35 udo 53 pupa 95 ![]() talia 69 ale za to na pępku 77cm ![]() i 158cm i 53kg a i zaznaczam że nie odchudzam się i nie zamierzam wcale,jedynie walczę z brzuchem,całe życie byłam chuda i miałam niedowagę i jakoś teraz lepiej się czuje ![]()
![]() |
#1480 |
Raczkowanie
|
małaPaulina no to git majonez
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1481 |
Wtajemniczenie
|
no ja też tańczyłam dużo,jak byłam nad morzem 12 dni to byłam z 10razy na dyskotekach
![]() ![]() a teraz cwicze A6W i jestem w połowie...no i na hula-hopie też kręce czasem 30min czasem 60min a nawet 90 min dziennie... pozdrawiam wszystkie dziewczynki które walczą z panem C! ![]()
#1482 |
Zadomowienie
|
jeśli nie lubisz wcześnie wstawać to długo jogging u ciebie nie potrwa
lepiej pobiegaj wieczorem albo zapisz się na fitness
#1483 |
♥
|
Dziewczyny dołanczam sie do Was , peeling kawowy musze przywrócic do zycia jak i masaze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1484 |
Raczkowanie
|
no super
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1485 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() C. znika. ![]() ale dopiero teraz widzę większe efekty zmiany diety i modyfikacji ćwiczeń. ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1486 |
Rozeznanie
|
Mi już weszło w nawyk masowanie syrenką podczas wieczornego prysznicu.
Dbanie o siebie bardzo pozytywnie wpływa na moje samopoczucie.
![]() |
#1487 |
Raczkowanie
|
a ja pije czerwoną własnie i zaraz zieloną zaparzę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1488 |
Przyczajenie
|
Jeśli mogę to i ja się przyłączę do grona przeciwniczek pana C. Kiedyś go nie znałam i teraz jak patrzę na swoje zdjęcie sprzed 6 lat - pierwszy wspólny wyjazd nad morze z moim chłopakiem (obecnie już mężem) to jestem przerażona. A twierdziłam wtedy że jestem gruba.... Dopiero teraz dostrzegam na zdjęciach niemalże kaloryfer na brzuchu!!! A teraz to już małą oponkę mam. Załamnka totalna. Pan C. objął mnie swym ramieniem na pośladkach i udach. Moja walka:
od 2 tygodni codziennie 1,5 godz. ćwiczeń (bardzo wyczerpujące ale i dające efekty z kasetą Cindy Crawfort) od tygodnia doszedł masaż takim sprzętem do masażu próżniowego Do tego ograniczenie słodyczy, jedzonko - mało ale często no i po 18 nawet na nie patrzę. Plus oczywiście woda mineralna i czerwona herbata. Pierwsze efekty już są widoczne - mąz stwierdził, że mam taka fajną miłą skórę na udach ![]() Ja do tego widzę również niestety luzy w biustonoszu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Zadomowienie
|
ajajj teraz ja....
mam 182, waze 61 kg... i na tyleczku mam rozstepy i.. taaaaaaaaaaaaki cellulit ![]() Teraz(raz na tydz) lece do wanny, cale ciałko wyszoruje peelingiem kawowym rozmasuje rekawica i twarda szczotka pupe, uda i boczki, naloze papke kawowa na uda, owine to folia i pod koc czytac ksiazke na godzinke(Uwaga! to mi pomogło, dziwne ale tak jest, cwiczylam jakies 15 min dziennie i raz na tydz owijalam sie folia, 2 razy peeling kawowy i byly efekty! tylko wrocilo jak przestalam....) pozniej blsamik antyC, znowu folia i znowu pod koc.... pozniej znow masaz... na codzien oczywiscie masuje, kremuje, cwicze itd ![]() ![]() no to zaczynam! ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1490 |
Konto usunięte
|
peling kawowy? a cóż to? ja wiem bedzie w wątku. ale napsizcie jeszcze raz prosze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1491 |
Raczkowanie
|
ja ten peeling robilam tak : z lyż kawy 2 lyż cynamonu i 1 lyz imbiru
![]() ![]() ![]() ![]()
#1492 |
Konto usunięte
|
działa?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1493 |
Raczkowanie
|
na kazda dziala inaczej ale na mnie tak ! bylo baardzo goraco ale oplacalo sie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1494 |
Raczkowanie
|
powiem wam ze mi bardzo pomogly cwiczenia z serii 8 minute (mialam lekki celulit i oklaply tylek, stwierdzilam ze go trochę ujędrnię a pan C zszedł przy okazji) ćwiczę od miesiąca i uda mam prawie czyste a pupa tez wygląda duzo lepiej. codzniennie 8 minutek na pupe + na nogi i szorowanie ostrą gąbką pod prysznicem + od razu balsam (obojetnie jaki, i tak zatrzymuje wode z prysznica a wydaje mi sie ze to masaż wiecej daje)
po miesiacu waże 2 kg wiecej a moja figura bardzo sie zmienila, pupa jest ładniejsza, jedrniejsza i prawie bez pana c. no i zielona herbatka. |
![]() ![]() |
![]() |
#1495 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ja ćwicze już 3 tyg legs i buns i mam zakwasy. postanowiłam cwiczyć miesiąc( już drugi) i niewiem jak przeżyje ostatni tdyzień |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1496 |
Raczkowanie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10163581]ja ćwicze już 3 tyg legs i buns i mam zakwasy. postanowiłam cwiczyć miesiąc( już drugi) i niewiem jak przeżyje ostatni tdyzień[/QUOTE]
zrób sobie dwa dni przerwy a na zakwasy pomaga mi magnez (taki do rozpuszczania w tabletkach, bezpośrednio po lub w trakcie ćwiczeń) i zauwazylam ze pomaga mi piwo.. ale nie wiem na ile to zbieg okolicznosci a na ile to prawda. jezeli masz taką możliwosc to ja raz w tygodniu odpuszczam ćwiczenia ale za to tz funduje mi dłuugi masaż. zawsze mozesz sprobowac sama ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1497 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1498 |
Zadomowienie
|
Dołączam do Was dziewczyny. Niby katastrofy nie ma, ale cellulit widać, a po pojawieniu się z przodu ud miarka się przebrała. Zaczynam walkę. Cel-zlikwidować cellulit, podnieść pupę
![]() ![]()
#1499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
piwo pomaga na zakwasy, moja koleżanka się tego na studiach uczyła ![]() a tak poza tym to witam wszystkie panie walczące z C. ![]() przyłączam się od dzisiaj, mogę? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1500 |
Raczkowanie
|
hellloo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.