Wszystko o Avonie 4 - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-12, 15:50   #1471
chupa chups
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie 4

czy nie wiecie moze czy w szczecinie jest taki sklep ze mozna kupowac kosmetyki avonu bez zamawiania, takie cos widzialam w gryfinie, byly tam ciuszki i te kosmetyki. i ktora wode byscie mi polecily lycrical czy surreal, czytalam opinie na kwc i kafeterii i jestem w kropce niewiem ktora mam wybrac.

chupa chups jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 15:53   #1472
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chupa chups Pokaż wiadomość
czy nie wiecie moze czy w szczecinie jest taki sklep ze mozna kupowac kosmetyki avonu bez zamawiania, takie cos widzialam w gryfinie, byly tam ciuszki i te kosmetyki. i ktora wode byscie mi polecily lycrical czy surreal, czytalam opinie na kwc i kafeterii i jestem w kropce niewiem ktora mam wybrac.

jest w Szczecinie COK ul. Wyzwolenia 18/20

ale tam zakupy mogą robić tylko konsultantki

lyrical pachnie liliami zaś surreal owocami leśnymi
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 15:56   #1473
moren
Wtajemniczenie

GG do moren

Dziewczyny,a powiedzcie mi,czy uzywalyscie kredki do makijazu 3w1?Wyglada fajnie,szczegolnie kolor Pink
moren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 16:00   #1474
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moren Pokaż wiadomość
Dziewczyny,a powiedzcie mi,czy uzywalyscie kredki do makijazu 3w1?Wyglada fajnie,szczegolnie kolor Pink
Oglądałam wczoraj te kredki. Twarde takei jakieś - nie mam pojecia jak mozna by "tym" pomalowac policzki ... Ogolnie - nieciekawy wynalazek

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 16:12   #1475
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

Czytałam ostatnio o tym że w listopadzie w katalogach ma się pojawić niebieska bransoletka cena ok 10zl - coś tak produkty z różową wstążką, ale tym razem zbierają na pomoc kobietą dotkniętym przemocą w rodzinie. Wiecie może coś więcej na ten temat?
Stary 2008-08-12, 16:21   #1476
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzik87 Pokaż wiadomość
Czytałam ostatnio o tym że w listopadzie w katalogach ma się pojawić niebieska bransoletka cena ok 10zl - coś tak produkty z różową wstążką, ale tym razem zbierają na pomoc kobietą dotkniętym przemocą w rodzinie. Wiecie może coś więcej na ten temat?

pierwszy raz o tym słyszę, a gdzie o tym czytałaś??
Stary 2008-08-12, 16:27   #1477
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
pierwszy raz o tym słyszę, a gdzie o tym czytałaś??
w Twoim Stylu był artykuł na ten temat, ale tylko tyle wspomnieli co napisałam, myślałam że wiecie coś więcej

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-12, 16:49   #1478
tahito
Raczkowanie

GG do tahito
Exclamation Dot.: Wszystko o Avonie 4

[oferta sprzedaży - ciachnięte przez moderatora]

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2008-08-12 o 18:51
tahito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 16:54   #1479
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Cytat:

jezeli sie taka pojawi odrazu ja kupię...
BuryKotZPiwnicy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 17:01   #1480
moren
Wtajemniczenie

GG do moren

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Oglądałam wczoraj te kredki. Twarde takei jakieś - nie mam pojecia jak mozna by "tym" pomalowac policzki ... Ogolnie - nieciekawy wynalazek
To kiepsko,bo ten kolorek mi sie podoba i jakby byla miekka i trwala,to bym od razu wziela...
moren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 17:25   #1481
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Czeski Avon ma ją w swojej ofercie od dawna http://www.avon-eshop.com/zbozi/722/...rakovine-prsu/ równolegle z różową, obie w cenie 50 Kč
Być może jest to rozróżnienie ze względu na płeć, jak w ciuszkach dla maluchów
Natomiast taka akcja pomocy kobietom dotkniętym przemocą by się przydała nie tylko w Avonie
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-12, 17:47   #1482
Deborah100
Zakorzenienie

Nadal nie dostałam zamówienia, zazwyczaj otrzymuję przesyłkę w piątek/ sobotę a mija wtorek ostatni termin dostawy i nadal nic nie ma.
Miałyście taki problem? Napisałam do nich ale narazie nic nie odpisali
Deborah100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 17:47   #1483
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aiyyo Pokaż wiadomość
wahalam sie jeszcze nad zestawem maseczek i nad bizuteria Connie, ale nie bylam do konca do niej przekonana...jakby ktos ja widzial albo mial, prosze o wrazenia poki moge edytowac zamowienie jeszcze
Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Zamówiłam dla cioci kolczyki Connie i muszę przyznać, że są bardzo ładne i solidnie wykonane. Nie wyjmowałam ich z folii, ale i tak ładnie się prezentują. Jak mi się uda, to wkleję zdjęcia. Niestety są dość słabej jakości, bo robione telefonem
Cytat:
Napisane przez magrens Pokaż wiadomość
widziałam zdjęcia tej biżuterii na forum avonu, jeśli masz dostęp zerknij, tam polecają, że jest dobrze wykonana i ładnie się prezentuje, masz tam wyraźne zdjecia kolczyków i naszyjnika
Cytat:
Napisane przez aiyyo Pokaż wiadomość
dziekuje za odpowiedzi, moze faktycznie sie na nia skusze, skoro ladnie i porzadnie wykonana, dla mamy chcialam w prezencie zamowic. Uwielbia bizuterie z avonu, bo nie ma na nia uczulenia, niestety na wiekszosc sztucznej bizuterii ma!

aha, podglad faktury z 2 terminy kat. 11 - w brakach zel i tonik 2 w 1 z Naturalsa ze stron wyprzedazowych
ja oglądałam tą biżuterię w COKu i szczerze przyznam wydała mi się okropnie tandetna.. biżuteria jest leciusieńka, prawdopodobnie pusta w środku, kolor złota jest według mnie zbyt intensywny, i generalnie mi się nie podobała, zdecydowanie ładniejsze widziałam już w wykonaniu avonu.. ale wiadomo wszystko rzecz gustu
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 18:00   #1484
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
Czeski Avon ma ją w swojej ofercie od dawna http://www.avon-eshop.com/zbozi/722/...rakovine-prsu/ równolegle z różową, obie w cenie 50 Kč
Być może jest to rozróżnienie ze względu na płeć, jak w ciuszkach dla maluchów
Natomiast taka akcja pomocy kobietom dotkniętym przemocą by się przydała nie tylko w Avonie
nie o takiej bransoletce mówię, ta jest silikonowa, a tamta jest jakby z niebieskiego sznurka a w środku ma jakiś złoty znaczek - tak przynajmniej wyglądała na zdjęciu w gazecie
Cytat:
Nadal nie dostałam zamówienia, zazwyczaj otrzymuję przesyłkę w piątek/ sobotę a mija wtorek ostatni termin dostawy i nadal nic nie ma.
do mnie czasem kurier przyjeżdżał po 23 w ostatnim dniu dostawy więc nie trać nadziei
Stary 2008-08-12, 18:21   #1485
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Deborah100 Pokaż wiadomość
nie masz zaległości w płatnościach za faktury??
Stary 2008-08-12, 18:46   #1486
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ms.Torres Pokaż wiadomość
heh, już końcówka lata a ja się zastanawiam nad kupnem spray'u do włosów na lato advance techniques- czy miała go juz któras z was? macie chociaż skład? tak się zastanawiam, czy go brac czy moze lepsza byłaby mgiełka tahitian holiday ale jej nie ma w katalogach już może będzie na wyprzedaży?
W katalogu 11 jest na stronie 54
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 19:12   #1487
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek

Cytat:
Czasem na Kołłątaja na przeciw Poczty Polskiej stoi babka z kosmetykami, ale nie odpowiadam za ich jakość, bo kosmetyki wystawione są na słońcu przez cały dzień.
Ewentualnie czasem w Galaxy trafiają się też stoiska.
W razie czego zawsze pozostaje COK, ale tak jak już ktoś wspomniał, musisz poprosić konsultantkę aby zrobiła w nim zakupy
martusiawilczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 19:31   #1488
off-wietrzka
Rozeznanie

powąchałam dziś próbkę Surreal i się zakochałam!! rewelacyjny zapach!! koniecznie muszę go zamówić w k12!!

Hosenko, pamiętam że Ty też lubisz ten zapach, prawda? Miałaś go? Jest trwały??
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 19:35   #1489
renia0809
Wtajemniczenie

Cytat:
od kilku dni używam kremu do rąk care sos-tego z olejkiem ryżowym i jestem z każdym użyciem coraz bardziej zauroczona jego działaniem-nie dość, że mega wyajny, to jeszcze znakomicie nawilża i pięknie pachnie-podobnie jak seria ryż & sake
dobrze wiedzieć -zastanawiałam się czy zamówić a teraz już wiem na bankbardzo lubię serię ryż & sake

dostałam paczuszkę i zamówiony z oferty netto lakier do paznokci decadence,dziś będę go testować ale jak na paznokciach będzię wyglądał tak jak w buteleczce to extrama taki głęboki śliwkowy kolor z połyskiem...

przeglądając katalog 12 zauważyłam, że przy zakupie produktu solutions za min.12,90 za 10,90 można kupić niebieską kosmetyczkę...wiecie może coś na jej temat?
renia0809 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-12, 19:44   #1490
eleonorka
Raczkowanie

Mam prośbę może ktoś mi napisać ofertę na próbki wraz z numerami w kat. 11 bo gdzieś zgubiłam formularz zamówień i jeszcze jaki numer ma komplet 3 długopisów
eleonorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 19:52   #1491
Ms.Torres
Rozeznanie

Post Dot.: Wszystko o Avonie 4

Cytat:
Napisane przez renia0809 Pokaż wiadomość

przeglądając katalog 12 zauważyłam, że przy zakupie produktu solutions za min.12,90 za 10,90 można kupić niebieską kosmetyczkę...wiecie może coś na jej temat?

mam tę kosmetyczkę-dostałam w prezencie przy zakupie zestawu bodajże kremu i toniku solutions za jakieś 24 czy 27 zł z tegorocznego katalogu bożonarodzeniowego

wzięłam ten zestaw, bo policzyłam, że dołożyłam za nią ok. 2 zł a teraz Avon chce aż 11 zł

jest fajna, dość pojemna, od wewnątrz wyściełana jakimś "walizkowym" materiałem a na zewnątrz jest lakierowana i nieprzemakalna. wymiary: 20-15-10 cm. poniżej fotka-widać, że dawno robiona-dla koleżanki, żeby ja przekonać do zakupu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kosmetyczka.jpg (109,7 KB, 30 załadowań)

to już 18 lat na Wizażu
Ms.Torres jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 20:11   #1492
ancia19
Zadomowienie

nie wygląda ta kosmetyczka ze zdjęcia na wartą tych 11 zł...

Ja z obecnego katalogu wzięłam:
- lekier do paznokci z ty6ch nowych kolorów ciemniejszy róż
- szampon głęboko oczyszczający
- ponownie serum na noc Solutions (fajne jest)
- serum do szyi i dekoltu Planet Spa
- Mini krem na noc Anew
- cień do powiem w kremie/płynie lavender - nie daje nic a nic koloru!! Bubel niestety
- nową wodę - fioletową (ładna i nawet trwala)
ancia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 20:37   #1493
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eleonorka Pokaż wiadomość
Mam prośbę może ktoś mi napisać ofertę na próbki wraz z numerami w kat. 11 bo gdzieś zgubiłam formularz zamówień i jeszcze jaki numer ma komplet 3 długopisów

Pakiet 5 próbek zapachu Make Me Wonder w cenie specjalnej netto 3,75 zł (cena regularna 4,90 zł) - nr zestawu 32912
Pakiet 5 próbek zapachu Fire Me Up w cenie specjalnej netto 3,75 zł (cena regularna 4,90 zł) - nr zestawu 32862
Pakiet 5 próbek zapachu Make Me Smile w cenie specjalnej netto 3,75 zł (cena regularna 4,90 zł) - nr zestawu 32870
Pakiet 5 próbek zapachu Pur Blanca w cenie specjalnej netto 3,75 zł (cena regularna 4,90 zł) - nr zestawu 27490
Pakiet 5 próbek zapachu pro Adventure w cenie specjalnej netto 3,75 zł (cena regularna 4,90 zł) - nr zestawu 00356
Pakiet 5 próbek zapachu Full Speed w cenie specjalnej netto 3,75 zł (cena regularna 4,90 zł) – nr zestawu 02063
Pakiet 5 próbek zapachu Vitality by Liiv Botanicals w cenie specjalnej netto 3,75 zł (cena regularna 4,90 zł) - nr zestawu 31179
Pakiet 5 próbek Ochronnego kremu nawilżająco – rozświetlającego SPF 30 w cenie specjalnej netto 3,50 zł (cena regularna 4,90 zł) - nr zestawu 09001
Pakiet 5 próbek Kompleksowego systemu pielęgnacji okolic oczu na noc/na dzień SPF 25 w cenie specjalnej netto 3,90 zł (cena regularna 5,39 zł) - nr zestawu 31682
Pakiet 5 próbek Podkładu rozświetlająco - antystresowego w cenie specjalnej netto 3,50 zł (cena regularna 5,00 zł) - nr zestawu 50518

długopisy 3182 3
Stary 2008-08-12, 20:39   #1494
mandollina
Przyczajenie

Cytat:

Stoisko z kosmetykami z Avonu ma pani na ryneczku koło carrefour`a (Turzyn)
Kosmetyki są w takiej samej cenie jak w katalogu.

A co sądzicie o lakierach z avonu?

mandollina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 20:44   #1495
Ms.Torres
Rozeznanie

Smile Dot.: Wszystko o Avonie 4

ancia19, ostatnio rzadko Cię widuję na Wizażu pamiętam Twoją mega-kolekcję kosmetyków z wątku o pielęgnacji używałaś już tego szamponu oczyszczającego albo serum do szyi? możesz cos o nich napisac?

to już 18 lat na Wizażu
Stary 2008-08-12, 20:57   #1496
ancia19
Zadomowienie

Cytat:
ancia19, ostatnio rzadko Cię widuję na Wizażu pamiętam Twoją mega-kolekcję kosmetyków z wątku o pielęgnacji używałaś już tego szamponu oczyszczającego albo serum do szyi? możesz cos o nich napisac?
oj troszkę czasu teraz brakuje, ale zaglądam
mega kolekcję ( ) staram sie ograniczać - chociaz czasami średnio mi to wychodzi... mam nadzieję, ze za jakiś czas bedzie odwyk siłą rzeczy, gdyz będe miała dzidziulka i pewnie nie bedzie czasu na 1500 mazidełek

Szamponu użyję rano, serum dzsisiaj - dopiero dziś je zakupiłam, więc jeszcze nie zdążyłam przetestowac
Stary 2008-08-12, 21:01   #1497
Ms.Torres
Rozeznanie

oho, gratuluję i czekam na relacje

to już 18 lat na Wizażu
Stary 2008-08-12, 21:05   #1498
ancia19
Zadomowienie

Cytat:
oho, gratuluję i czekam na relacje
rozumiem, że relację z użytkowania kosmetyków
dziękuję
Stary 2008-08-12, 21:22   #1499
aiso87
Rozeznanie

http://youravon.com/static/catalog/2008/19/en/p92.html?ba=null super jakby u nas i taki zestaw się pojawił

Kasia/Katarzyna poprostu
aiso87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 21:58   #1500
mischelle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ancia19 Pokaż wiadomość
gdyz będe miała dzidziulka i pewnie nie bedzie czasu na 1500 mazidełek

Ancia - serdecznie gratuluję

A na mazidełka zawsze jest czas - ja też jestem konsultantką i też mój urwis kiedyś był malutki (Jezu! Kiedy to było ) i zawsze znalazłam czas na zamówienia i tym podobne maniactwa kosmetyczne

mischelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości