Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4 - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-07, 09:25   #1471
zizou
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4

ice wygralismy 5-0 z beitarem jerozolima to jakies eliminacje do ligi mistrzow sa

a bedzie dobrze, mowie Ci
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 09:26   #1472
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
wow, gayenko ile pomysłów! Teraz to się nie będę mogła zdecydować
Super, dzięki
Nie ma sprawy.

Ice kochana bedzie dobrze trzymam kciuki za twoje spotkanie i za tego pana ,zeby sie w pore zorientowal na jaka fajna dziewczyne trafil choc mam nadzieje,ze juz to wie skoro sie odezwal

A co do buzi to moja nawet bez filtrow sie nie opala.Wiec ja wale na nia filtr bo skoro i tak nie jest brazowa to niech bedzie zdrowa.I samoopalacz tez jej cos nei chce lapac ..
A z ciala mi schodzi bardzo szybko opalenizna... zreszta nei lubie sie opalac.Dlatego sie brazuje

Kochane zmykam zaraz malowac psiapsiolke.Mam dla jej slicznego synka puchatka przebranego za tygryska,kapelusik i male paputki pieski .Wszystko taaakie malenkie : love:
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 09:27   #1473
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Dobra dziewczynki, ja lecę, bo Ex właśnie wstał i maltretuje mi kota
Buziaczki

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 09:29   #1474
isa666
Zakorzenienie

ice będzie dobrze, don`t stress Będziemy tu trzymać kciuki żeby wszystko się udało

Apropos dnia rolnika(to chyba będzie nasze tajne hasło ), to mi by się przydało taki dzień sobie zrobić, bo mi cera od kilku dni wariowała(na szczęście przyszedł mi dziś okres i powinno się teraz uspokoić nieco, ale wyprysków się naroiło ). Jutro planujemy z koleżankami sabacik, więc muszę wyglądać jak człowiek

EDIT: Mi opalenizna też szybko z twarzy schodzi, nawet po samoopalaczu trzyma się góra 2 dni i potem jestem znów blada Najdłużej się trzyma na nogach i rękach i dekolcie.
Stary 2008-08-07, 09:30   #1475
iceflower
Przyjaciółka KWC

Ziz, Gayenko, Isa, dzięki.

Madzia,
powodzenia i miłego dnia.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 09:44   #1476
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
w lecie nie obdzieram sie w ogole. twarz oczyszczam micelem tylko chocbym jak sie gimnastykowala, to twarz moja zawsze blada bedzie taki moj urok
ja bardzo polubiłam bladą twarz od użycia Effaclaru po którym baaardzo zbladłam

Cytat:
ice wygralismy 5-0 z beitarem jerozolima to jakies eliminacje do ligi mistrzow sa

a bedzie dobrze, mowie Ci
to rewanż był chyba bo na wyjeździe oglądałam z TŻ "normalny" mecz tych samych drużyn

Ice, udanej randki
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 09:57   #1477
Hosenka*
Zakorzenienie

Ice: - za myślenie ze sie rozmyśli A Twoje motylki - dobry znak

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 09:58   #1478
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
No to dobrze wiedzieć. Możesz podać jeszcze wynik, bo obawiam się, że lepiej żebym wiedziała.
Tak jak mówi ziz - 5:0 wygraliśmy wczoraj, w meczu rewanżowym, poprzedni przegraliśmy 2:1. Teraz będziemy grac z Barceloną i możemy zagrać w Pucharze UEFA jak odpadniemy czy coś takiego

Cytat:
Właśnie zaczęłam dzień rolnika. I było to pierwsze co mi przyszło do głowy jak się obudziłam. Siedzę sobie z maseczką.
Czyli tak jak myślałam... Zrobiłabym to samo

Cytat:
Podsmażasz kurczaka z cukinią, taką mniejszą żółtą papryką i czosnkiem, potem na to pomidory. Doprawiasz skórką startą z cytryny, papryką ostrą i ziołami, dusisz aż będzie sos. Pyszne z ryżem basmati. I dość szybkie.
Mmm kocham czosnek, kocham cukinie To takie trochę jak leczo Pycha na pewno. Zobacze, jakie składniki uda mi się kupić w sklepie - póki co mamy tylko tego kurczaka i wowczas coś wyczarujemy

Dzięki

Cytat:
Powiem Wam, ze jestem szczerze spanikowana. Boję się, że się nie odezwie, żeby dogadać szczegóły, gdzie i o której. Co prawda dostałam instrukcje od przyjaciółki co zrobić wtedy, ale i tak chyba dzisiaj zwariuję.
Kochana, nie denerwuj się, będzie dobrze, więcej optymizmu! Promienny uśmiech na usta, pewność siebie w duchu i oczarujesz go na pewno Trzymam kciuki, żeby się odezwał, chociaż na pewno to zrobi

Udanej randki!

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość

Apropos dnia rolnika(to chyba będzie nasze tajne hasło ), to mi by się przydało taki dzień sobie zrobić
Hasło jest boskie Mnie też by się przydał... Zwłaszcza na ciało. Odkąd wróciłam z Egiptu non stop łuszczy mi się skóra na nogach, a smaruję się dwa razy dziennie, swędzi, schodzi i jest dramatycznie sucha
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 10:13   #1479
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dzięki dziewczyny.

Idę zająć się czymś pożytecznym i odwiedzić przyjaciółkę w pracy, bo nie wysiedzę w domu (czuję się, jakbym miała 15 lat). Dam później znać, czy jest postęp.

Miłego dnia wszystkim.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 10:19   #1480
Hosenka*
Zakorzenienie

Ice - a o której spotkanko?? Ekscytuję się jakby to była moja randka

Leci własnie w radio nowa piosenka Piaska - kurcze, ja wogóle nie wiem o czym on spiewa . Wogóle nie rozróżniam poszczególnych słów i irytuje mnie to bardzo za każdym razem gdy ją słyszę. Chyba musze poszuakc tekstu w necie

EDYCJA: siedze sobie w odebranych wczoraj okularkach, trochę sie dziwnie czuję, bo nie miałam nigdy na nosie innych okularów niż przeciwsłonecznie Ładniutkie są Wrzucę potem fotkę Hosenki w sekach (ciekawe kto taką głupia nazwę wymyśił )

Instagram

Stary 2008-08-07, 10:34   #1481
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ice - a o której spotkanko?? Ekscytuję się jakby to była moja randka

Leci własnie w radio nowa piosenka Piaska - kurcze, ja wogóle nie wiem o czym on spiewa . Wogóle nie rozróżniam poszczególnych słów i irytuje mnie to bardzo za każdym razem gdy ją słyszę. Chyba musze poszuakc tekstu w necie
Ja tak mam często, że jak nie rozróżniam słów w piosence to sobie dośpiewuję swoje i wchodzą potem różne "kwiotki"

ice będzie dobrze na pewno

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-07, 10:35   #1482
snowqueen
Zakorzenienie

Buuu właśnei był w pracy kurier UPS i przyniósł tylko jakieś przesyłki dla firmy, a moje szampony nie

edit: Wrócił się i przyniósł druga pakę dla mnie Yeah
Stary 2008-08-07, 10:56   #1483
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
Pogoda jest ok, TŻ jest okropny. Kłócimy się co kilka minut, strzelamy fochy, odwracamy się się i wychodzmy, o wszystko są wojny. Wiem jedno - za rok nie pojadę z nim nigdzie na dłużej niż weekend a tu pojawia się opcja wspólnego mieszkania. Moi rodzice się zgadzają (w końcu to ich mieszkanie ) w Wawie, nie wiem jeszcze jak Jego rodzice ale... ja coraz bardziej NIE chcę. Przede mną 1,5 tygodnia jeszcze
Ja przechodzę taki kryzys z moim zykle po 3- 4 dniahc przebywania nonstop razem. U babci nam się tak zdarzyło, wybuchłam jak sobei huknął 1 małe piwo na spacerku- tozto żaden powod jest, chyba się starzeję
Ale ogólnie nie mogę narzekać poprwił się i widac, że się stara.
Po paru dniahc u babci pojechaliśmy nad Solinę do znajomych, było rewelacyjnie choć za krótko
A w niedzielę zdążyłam jeszcze na te sztuczne ognie na błoniach- rewelacja, mam filmy, jakby co moge wysłać, tylko trochę kiepska jakość i muzykę mi aparat popsuł

Cytat:
no twarz juz mi sie wyraznie odcina od reszty [dzis naloze krem brazujacy, na szybko ratuje sie dwoma brazerami]. u mnie powakacyjna opalenizna trzyma sie krociotko, nie wiem, od czego to zalezy
Ja mam zawesz twarz ciemniejszą od reszty ciała, pewnie to przez ten cholerny tradzik moj a opalenizne mam strasznie długo, do póznej jesieni a i nawet zimą widać róznicę między nogami a 'miejscem na majtki' I wg mnie jets to spowodowane okropnie powolnymi zdolnościami (a własciwie ich brakiem) do regeneracji mojej skóry. Wszelkie blizny mi nie schodzą (do tej pory mam 5 mm kreskę na nadgarstku od zadrapania paznokciem przez koleżankę w podstawówce ), jeśli się oparzę na słońcu to skóra schodzi mi po 10 dniahc najwcześniej, pomimo uzywania wysuszających żeli i zdzierajacych pilingów. No cóż, przynajmniej ta opalenizna długa mi to wynagradza Tylko chciałabym, się jeszcze troszeczkę przybrązowić, tak 2 dni gdzieś poleżeć i by mi wystarczyło
Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Dobra dziewczynki, ja lecę, bo Ex właśnie wstał i maltretuje mi kota
Buziaczki
No tak, to było do przewidzenia

Cytat:
Ja tak mam często, że jak nie rozróżniam słów w piosence to sobie dośpiewuję swoje i wchodzą potem różne "kwiotki"
Ja nawet jak mi sie wydaje że znam tekst to jak śpiewam się okazuje że i tak cos pokręciłam i moje siostry się na mnie drą bo nie lubią jak im psuję fajne piosenki

Wczoraj czytałam te półtysiąca postów do 2 w nocy i nie zdążyłam już odpisać bo mi wyłączono neta w domu Pospisywałam na kartce co wazniejsze myśli i zaraz odpiszę na zaległości
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 11:39   #1484
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

iceflower trzymam kciuki będzie dobrze! i tak jak dziewczyny mówią - motylki to dobry znak

a ja dziś byłam w Sephorze (znowu... ) i tym razem zakochałam się w pomadkach Shiseido. Miałyście?
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 11:48   #1485
rzyrafka
Zakorzenienie

No to już odpowiadam w skrócie

Było o wstawaniu do pracy- chyba jestem rekordzistką, 4:15 słownie czwarta piętnaście , pamiętam jak chodziłam z kawą w ręce na przystanek i tak fajnie parowała w ciemności

z Nowej ulotki SP ciekawi mnie nowy ICEBERG, opis nut fajny, cena też - wąchałyście może już?

Dołączam do grona zniechęconych do wesel na własnym ślubie, przeraża mnie takie coś, moż eto trauma po ostatnim weselu znajomych- obie rodziny sie prawie nie znały i milczały do momentu wypicia odpowiedniej ilości alkoholu, mnie też ciężko wyrwać do tańca póki nie wypiję odpowiedniej ilości %

A, i jeszcze o oglądaniu sportów pisałyście- uwielbiam tenisa ziemnego najbardziej, a najgorzej znosze żużel . Piłki ręcznej też nie lubię oraz wszelkich odmian boksu. Sztuyki walki jak najbardziej ok- sama kiedyś uprawiałam Nogę też moge oglądać, niedawno u kumpla patrzyliśmy pół dnia w snookera (pierwszy raz to widziałam w maju u MagJi i delikatnie mnie zaciekawiło )

Tru, ja też poproszę jakiegoś linka czy cuś- tam gdzi edziewczyny oglądały Cię w czasie ślubu

agniesko- fajne te micelki, i mają żyrafy na opakowaniach
Z notatników to ja namiętnie kolekcjonuję kołonotatniki Benettonu i niektóre Ambar, ale tylko w miękkich tekturkach, bo i tak 7,20 zł to chyba duzo jak na zeszyt Własnie wczoraj kupiłam takie w kwiatki na które polowałam od wiosny bo były tylko w grubych oprawkach
http://www.beppe.pl/?product_id=629&category_id=150
http://www.beppe.pl/?product_id=628&category_id=150
mam w nich 2-3 przedmioty a na koniec roku wyrywam i pakuję do teczek osobnych razem z kserówkami z danego przedmiotu
Bardzo lubię ten format, jest ciut większy niż A5 ale mniejszy niż, ponieważ piszę linijka pod linijką dobrze mi się z nich uczy wzrokowo (jeśli odczytam )
O odlewki się nie kłopotaj, zamówię i tak najwcześniej w październiku

ziz-zawsze chciałam takie czapy ale mi w nich okropnie za to niesamowicie mi się podobaja furażerki, kiedyś TopSecret takie miał ale w krakowie nie było
Jakby ktoś przypadkiem znalazł na all to ładnie proszę o cynk

Gayenko- przejdź się do Empiku, jets seria z Krtkiem wczoraj prawie kupiłam naklejki, ale się w porę opanowałam są na pewno kredki Kohinoor, maskotki i nie pamietam co jeszcze

Organzzo, ta szczoteczka od tuszu ma jakis wibratorek, jeszcze inna marka ma taki wynalazek ale nie pamiętam, na pewno pisałam o tym osobiście na wątku z nowościami

Ice, a mogę ja się też do Ciebie usmiechnąć a'propos wizyty u sąsiadów z lewej
Konkretnie to chodzi mi po głowie konkretnie kolorówka, a dokłandiej- przecenione limitowanki Manhattanu, może coś z Catrice i może coś z p2, wszystkie matki powinny być w DM. Balea kusi, ale jak będa jakies limitowanki to prędzej czy później dostanę je na Kazimierzu lub all

A co do naszej klasy- kiedys wyszpiegowałam agabil, idę przejrzec Jej znajomych, jakbym którejś z Was nie znalazła (A.Sz i głowne zdjęcie z makijażem, który tu ra zpokazywałam) to na pewmno jestem u Hosenki, MagJi i Emememsik
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg furażerka.jpg (24,3 KB, 33 załadowań)
Stary 2008-08-07, 12:08   #1486
Hosenka*
Zakorzenienie

Oj rzyrafko, przypomniałas ze Catrice jest w DE To ja chyba jednak pomolestuje Ice Podoba mi sie np. ten poczwórny róż: http://www.catrice.eu/?page=products_teint_roug e#rouge Riviera Rose i rozświetlacz http://www.catrice.eu/?page=trends. A co sie Tobie podoba?? Chyba ze tez mi sie odwidzi jak z pielęgnacja

Instagram

Stary 2008-08-07, 12:23   #1487
isa666
Zakorzenienie

rzyrafko dawno Cię nie było

Wyszłam sobie na słońce, wystawiłam mordkę w jego kierunku i prawie zasnęłam Opaliło mi nieco twarz chyba. Dobrze, że się pofiltrowałam rano, ale i tak mam czerwoniaste policzki teraz.
Stary 2008-08-07, 12:29   #1488
snowqueen
Zakorzenienie

Ja też chcę się wystawić na słonko Wyszłam na chwilę do bankomatu, na dworze jest tak miło i ciepło...

rzyrafko Ty kolejna? Naprawdę byłam przekonana, że jestem jedyna anty-wesele, a tu proszę.
Śliczne kołonotatniki
Stary 2008-08-07, 12:35   #1489
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
si si italia. najlepiej srodkowa, srednia temperatura w zimie 15*C i malo sniego - to, co tygryski lubia najbardziej
Moja cioteczna siostrzyczka wyfrunęła do Perugii, potem chce się przenieść do Bolonii tez jest zakochana we wszystkim co włoskie, tylko mówi, że na makaron juz nie może patrzeć
Cytat:
w szafie mam kolnierz z lisa - wlasnie go wyjelam i wiecie co zobacyzlam? ktoras z moich kotek cudnie go wylizala . no jak futerko to futerko, niewazne czyje
Ssssssłodko
Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
Witam z Międzyzdrojów

przyznaję - nie nadrabiam zaległości
Pogoda jest ok, TŻ jest okropny. Kłócimy się co kilka minut, strzelamy fochy, odwracamy się się i wychodzmy, o wszystko są wojny. Wiem jedno - za rok nie pojadę z nim nigdzie na dłużej niż weekend a tu pojawia się opcja wspólnego mieszkania. Moi rodzice się zgadzają (w końcu to ich mieszkanie ) w Wawie, nie wiem jeszcze jak Jego rodzice ale... ja coraz bardziej NIE chcę. Przede mną 1,5 tygodnia jeszcze

PS. tutaj nie ma ŻADNYCH kosmetyków
Cmoksiu bądź dzielna
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
O . Przypomniałyście mi!! Idę sobie nałożyć maskę glinkową Clinique
Jak ją zmęczę kupię Logonę...
Ja mam taki sam plan tylko, że ta z Clinique cholernie wydajna i nie mogę się doczekać końca
Cytat:
W ogóle mój TŻ jest bardzo "pachnący", ma kilka flakonów i ochotę na kilka następnych
Mój też! jego flaszki zajmują większą część naszej łazienkowej półki
Cytat:
z niecierpliwoscia czekam na paczkonoszy lubie to czekanie na pczki, potem rozrywanie papieru i delektowanie sie widokiem zawartosci paczki
Ja też ostatnio paczka z Inermisu przyszła w sobotę rano. TZ był jeszcze w głębokim snie kiedy usadowiłam się w łożu z paką i zaczęłam szarpać, szeleścić i panoszyć się z tymi wszystkimi rzeczami podtykałam mu jeszcze pod nos te masła Joanny żeby powąchał "jaki ładny zapach", a on na wpół śpiąco tylko mruczał "mhmmmmm, tak kochanie...."
Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Dobrze znam tą wściekłość, najgorzej jak czekam na soczeki
Vibesko u kogo zamawiasz na A soczewki? bo ja raz zamówiłam, ale po wnikliwym porównaniu z orginalnych opakowaniem coś mi się nie zgadza i komfort w nich jakis taki mniejszy...i boję się znów zaryzykować.
Cytat:
Macie jakiś pomysł, co można zrobić na obiad, mając piersi z kurczaka? Wiem, tysiące rzeczy Ale nie mam weny...
Macie, bo same będziecie robić cycki ze szpinakiem i serem zapiekane.
Ten szpinak się podsmaża z cebulą i czosnkiem, a potem zawija w cycki, polewa smietana gęsta, posypuje serem żółtym i do piekanika...
Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Madziarra melduje, że żyje Niespodziewanie dobrze Tak na szybko - wszystko dobrze, przyleciał, dojechaliśmy do Warszawy w nocy. No A Ex przystojniejszy niż kiedykolwiek ....
Fajowo! juz niedługo pozostanie tym exam, zobaczysz
Cytat:
Powiem Wam, ze jestem szczerze spanikowana. Boję się, że się nie odezwie, żeby dogadać szczegóły, gdzie i o której. Co prawda dostałam instrukcje od przyjaciółki co zrobić wtedy, ale i tak chyba dzisiaj zwariuję.

Albo jeszcze się boję, ze zmieni zdanie.

Wczoraj do mnie dotarło, że strasznie się tym spotkaniem przejęłam. Musze coś z tym zrobić, no bo przecież tak nie powinno być.
Będzie wam sie gadało tak smao fajnie jak na imprezie, zobaczysz
Cytat:
EDYCJA: siedze sobie w odebranych wczoraj okularkach, trochę sie dziwnie czuję, bo nie miałam nigdy na nosie innych okularów niż przeciwsłonecznie Ładniutkie są Wrzucę potem fotkę Hosenki w sekach (ciekawe kto taką głupia nazwę wymyśił )
A ja w ogóle nie znałam takiego określenia
Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Tru, ja też poproszę jakiegoś linka czy cuś- tam gdzi edziewczyny oglądały Cię w czasie ślubu
A co do naszej klasy- kiedys wyszpiegowałam agabil, idę przejrzec Jej znajomych, jakbym którejś z Was nie znalazła (A.Sz i głowne zdjęcie z makijażem, który tu ra zpokazywałam) to na pewmno jestem u Hosenki, MagJi i Emememsik
Agabil, Hosenka i Em maja mnie w znajomych tam mam własnie te fotki, zaraz Ci napiszę pw.
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-07, 12:35   #1490
agnieska
Zakorzenienie

Cytat:
agniesko- fajne te micelki, i mają żyrafy na opakowaniach
Z notatników to ja namiętnie kolekcjonuję kołonotatniki Benettonu i niektóre Ambar, ale tylko w miękkich tekturkach, bo i tak 7,20 zł to chyba duzo jak na zeszyt Własnie wczoraj kupiłam takie w kwiatki na które polowałam od wiosny bo były tylko w grubych oprawkach
http://www.beppe.pl/?product_id=629&category_id=150
http://www.beppe.pl/?product_id=628&category_id=150
mam w nich 2-3 przedmioty a na koniec roku wyrywam i pakuję do teczek osobnych razem z kserówkami z danego przedmiotu
Bardzo lubię ten format, jest ciut większy niż A5 ale mniejszy niż, ponieważ piszę linijka pod linijką dobrze mi się z nich uczy wzrokowo (jeśli odczytam )
O odlewki się nie kłopotaj, zamówię i tak najwcześniej w październiku
Nie spodziewałam się tylko po micelu że będzie tak szczypał a ja mam bardzo często czymś podrażnioną skórę, choćby alkoholem z Isotrexu, więc już do niego nie wrócę
Ja w pierwszym semestrze miałam zeszyt "Oxfordu" w takiej plastikowej okładce z teczką z tyłu i każdy na jego widok mówił: ooo, masz ten drogi zeszyt już miałam tego serdecznie dosyć w pewnym momencie. Moleskine będzie mniej rozpoznawalny mam nadzieję moje notatki giną bo mam b. czytelne pismo, kolega kiedyś zapytał: chciało ci się to pisać na kompie? a to były łacińskie słówka które tłumaczyłam na nudnym wykładzie z logiki
Myślę że z odlewkami wyrobię się do końca sierpnia, teraz kończy mi się dużo kosmetyków, więc będę mieć słoiczki na odlewki
agnieska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 13:04   #1491
noseknosek

Dziewczyny możecie polecić dobry samoopalacz do twarzy??
Stary 2008-08-07, 13:10   #1492
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Ja używam Dax Cosmetics w piance(on do ciała jest, ale na twarz też można go nakładać ) i się sprawdza dobrze. Jest mniej intensywny niż chusteczki Daxa i ładny kolor daje(brąz a nie pomarańcz). Ja jestem zadowolona z niego bardzo.

tru ja przez te Twoje "cyce" z kurczaka jak weszłam na forum Moda to przeczytałam tytuł wątku: "moje cycuszki" zamiast "moje ciuszki"

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2008-08-07 o 13:15 Powód: cyce ;)
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 13:11   #1493
Hosenka*
Zakorzenienie

Jezzzzu ale mam w tym meisiącu gastrofaze. Od kilku dni pożeram wszystko jak leci Wczoraj wieczorem to myślałam ze mi żoładek wysiądzie, a jeszcze wysmarowałam sie cała oliwką Kolastyny i zaczęło mnie od jej zapachu mdlić, koszmar. Juz 2 godziny temu zjadłam wszystko co miałam do zjedzenia (2 kanapki i 4 śliwki ) i umieram z głodu a tu jeszcze godzina... Nienawidze tego

Mam ochotę na wypróbowanie tych Waszych przepisów z cycków (tru ), zwłaszcza ze szpinakiem (uwielbiam szpinak ) i z cukinią (uwielbiam cukinię ), ale nie mam kiedy Do domu doczłapiam sie najwcześniej o k 15.20 o ile nie ide gdzies od razu po pracy, a po pracy wszyscy głodni żeby o tej godz. dopiero zaczynać robić żarełko

Instagram

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-07, 13:20   #1494
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
Jezzzzu ale mam w tym meisiącu gastrofaze. Od kilku dni pożeram wszystko jak leci Wczoraj wieczorem to myślałam ze mi żoładek wysiądzie, a jeszcze wysmarowałam sie cała oliwką Kolastyny i zaczęło mnie od jej zapachu mdlić, koszmar. Juz 2 godziny temu zjadłam wszystko co miałam do zjedzenia (2 kanapki i 4 śliwki ) i umieram z głodu a tu jeszcze godzina... Nienawidze tego

Mam ochotę na wypróbowanie tych Waszych przepisów z cycków (tru ), zwłaszcza ze szpinakiem (uwielbiam szpinak ) i z cukinią (uwielbiam cukinię ), ale nie mam kiedy Do domu doczłapiam sie najwcześniej o k 15.20 o ile nie ide gdzies od razu po pracy, a po pracy wszyscy głodni żeby o tej godz. dopiero zaczynać robić żarełko

Ja niestety nie mam innego wyjścia jak robienie obiadu po powrocie czasem uda mi się ugotowac cos na dwa dni, czasem głód wygrywa i jemy coś śmieciowego. Nie umiem się tak zorganizowac jak mama, która wstawała rano wcześniej żeby nam ugotowac obiad na popoudnie Ogólnie wyzywianie rodziny to dla mnie wyzwanie-albo mamy czegos za duzo i się psuje albo za mało i brakuje
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 13:25   #1495
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Organzzo, ta szczoteczka od tuszu ma jakis wibratorek, jeszcze inna marka ma taki wynalazek ale nie pamiętam, na pewno pisałam o tym osobiście na wątku z nowościami
to już w ogóle bym nie opanowała chyba poszukam w wątku nowościowym
dzięki
Cytat:
Wyszłam sobie na słońce, wystawiłam mordkę w jego kierunku i prawie zasnęłam Opaliło mi nieco twarz chyba. Dobrze, że się pofiltrowałam rano, ale i tak mam czerwoniaste policzki teraz.
skoro mowa o filtrach.. kupiłam 50+ Avenki i strasznie się po nim błyszczę.. fakt można to błyszczenie wyeliminować, ale solo jest nie do przyjęcia.. skusiłam się po recenzjach na KWC i większość wspominała, że nie ma błyszczenia chyba że mam inną wersję (z wyglądu taki sam, ale może coś zmienili w składzie o_O)

Cytat:
autohelios LRP przy okazji nawilża

Tru, nie trzymaj perfum w łazience!
Double with me?
Stary 2008-08-07, 13:27   #1496
noseknosek

Cytat:
Ja używam Dax Cosmetics w piance(on do ciała jest, ale na twarz też można go nakładać ) i się sprawdza dobrze. Jest mniej intensywny niż chusteczki Daxa i ładny kolor daje(brąz a nie pomarańcz). Ja jestem zadowolona z niego bardzo.

tru ja przez te Twoje "cyce" z kurczaka jak weszłam na forum Moda to przeczytałam tytuł wątku: "moje cycuszki" zamiast "moje ciuszki"
isa dzięki Chyba faktycznie zdecyduję się na jakiegoś Daxa, mają dobre opinie A ja ostatnio coś zachorowałam na opaleniznę A twarz mi już kolor prawie straciła po Turcji

Organzzo
, dziękuję LRP też się przyjrzę. Choruję przez Ciebie na ten Aqualumiere

W ogóle na zbyt dużo rzeczy choruję

- fioletowa bombka Tigi
- tusz do rzęs (nie mam żadnego, skandal - nie umiem się zdecydować)
- błyszczyk Aqualumiere
- dobry samoopalacz
- no i oczywiście perfumy
Stary 2008-08-07, 13:32   #1497
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
[SIZE=2][FONT=Georgia]

Pokaz
Cytat:
Buuu właśnei był w pracy kurier UPS i przyniósł tylko jakieś przesyłki dla firmy, a moje szampony nie

edit: Wrócił się i przyniósł druga pakę dla mnie Yeah
Radosc z otrzymania paczki z kosmetykami -bezcenna
Cytat:

Isa padlam jak zobaczylam Twoj powod edycji

Cytat:

Tgzw.Okres Zerny Ja go mam przez cale zycie ,tylko w upaly mi troche przechodzi i ew w sesji..choc czasem sie nasila

Wrocilam wlasnie od przyjaciolki.Zrobilam jej 3 mejkapy..
Az sie zdziwilam ,jak pieknie wygladaja jej piwne oczy z plamkami w zlocistosciach i zieleniach ze zlotym polyskiem to bedzie dosc nietypowy makijaz slubny ,ale wyglada w nim pieknie
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 13:32   #1498
Hosenka*
Zakorzenienie

Organzzo: a masz krem czy emulsję?? Ja mam emulsję i nie ma błysku - nieraz wychodziłam z samym filtrem Chyba od 2 lat jest ta z nową formułą - nawet na opakowaniu piszą coś o matowym efekcie

Instagram

Stary 2008-08-07, 13:36   #1499
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Organzzo, dziękuję LRP też się przyjrzę. Choruję przez Ciebie na ten Aqualumiere

W ogóle na zbyt dużo rzeczy choruję

- fioletowa bombka Tigi
- tusz do rzęs (nie mam żadnego, skandal - nie umiem się zdecydować)
- błyszczyk Aqualumiere
- dobry samoopalacz
- no i oczywiście perfumy
czytałam, że był dostępny na Tru, pewnie jeszcze będzie

autohelios jest bardzo dobry, to taka fajna opalenizna, jakby złocista, nie-solariowa i zapach typowego samoopalacza jest zminimalizowany najlepiej spróbuj z próbkami coby nie wydawać za dużo jeśli miałby Ci nie przypasować

Hosenko, mam krem... faktycznie emulsja jest lepsza (emulsję mam 20stkę avene)
taki:
http://allegro.pl/item404492524_aven...spf50_hit.html
Double with me?
Stary 2008-08-07, 13:39   #1500
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Oj rzyrafko, przypomniałas ze Catrice jest w DE To ja chyba jednak pomolestuje Ice Podoba mi sie np. ten poczwórny róż: http://www.catrice.eu/?page=products_teint_roug e#rouge Riviera Rose i rozświetlacz http://www.catrice.eu/?page=trends. A co sie Tobie podoba?? Chyba ze tez mi sie odwidzi jak z pielęgnacja
kusi mnie właściwie tylko tusz http://www.catrice.eu/images/eyes/La...cara/PopUp.jpg ale juz sama nie wiem czy go chcę

a z p2 trzeba wejść tu: http://www.drogeriemarkt.de/ wybrac u góry dm-sortiment a potem Kosmetik, fajne lakiery z koleksji Retro POP
Cytat:
rzyrafko dawno Cię nie było
Ano nie było
Cytat:
Napisane przez snowqueen;8501110[B
rzyrafko[/B] Ty kolejna? Naprawdę byłam przekonana, że jestem jedyna anty-wesele, a tu proszę.
No kolenja, mam awersję do spotkań z dalszą rodziną chociaż nie jets ona duża wcale
Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość
Ja w pierwszym semestrze miałam zeszyt "Oxfordu" w takiej plastikowej okładce z teczką z tyłu i każdy na jego widok mówił: ooo, masz ten drogi zeszyt już miałam tego serdecznie dosyć w pewnym momencie. Moleskine będzie mniej rozpoznawalny mam nadzieję
Sama nie wiem czemu tak lubie tego portugalskiego producenta

Zaraz zabieram się za n-k

Boska kolekcja OPI
http://bjooti.net/?p=4048
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości