![]() |
#1471 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1472 |
Zakorzenienie
|
Martysia trzymaj się kochana, dasz radę
![]() ![]() ![]() Witam wszystkie nowe dziewczyny ![]() ![]() Muszę się wybrać po ten puder mineralny w któryś dzień bo mnie tak kusicie ![]() ![]() ![]() zyskowa frytek jednak nie zrobiłam, udało mi się powstrzymać ![]() A jutro planuję zapiekankę zrobić, według waszych przepisów ![]() ![]() Mnie dzisiaj Tż zaskoczył bo się odezwał, myslałam że znowu będzie milczał ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1474 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Wygoniłam już TŻta to posiedze z Wami ![]() Martysiu, wszystko bedzie dobrze,k bo jesteś madra kobieta, zaslugujesz na lepsze życie! ![]() Dobrze,że chociaz troche podreperowałas sobie humor zakupkami ![]() messinka, świetna tunika. Już kupiona? ![]() Aaaale sie obżarłam, chipsy, lody, orzeszki i lasagne.. mmm ![]() A jutro idziemy na pizze, bo mam naprawde smaki od dawna, dzis powstrzymała nas tlyko pogoda bo cały czas leje ![]() Obejrzełam film "slumdog, milioner z ulicy" i musze przyznać,ze fajny ![]() Witam nowe dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1475 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I sie popłakałam na koncu ![]() ![]() Dziewczyny, może to głupie, ale ja nigdy nie piłam piwa z sokiem ![]() Jakiego soku sie do tego dodaje, bo ja chce sprobowac, jak tak smacznie o tym piszecie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1478 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() najpopularniejsze to chyba piwo z sokiem malinowym, ja piłam jeszcze z imbirowym, a tak nie z soków to bardzo dobre jest piwo ze spritem, ale szybciej kopie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1479 |
Zakorzenienie
|
ale ja jestem zacofana
![]() to ja juto pokombinuje, ide na działeczke z TŻtem, zamowimy sobie pizze, kupimy po kilka piwek, usmażyny kiełbaski, rozłożymy leżaki i bedziemy sie relaskowac nad naszym stawikiem ![]() bede probowac z sokiem malinowym i ze spritem ![]() ![]() UPIJE SIE ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ja jakos super piwa nie lubie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1482 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1483 |
Zakorzenienie
|
a to ja za to piwo bardzo lubie, nie lubie żadnej odmiany wodki,nawet w drinkach mi przeszkadza
![]() ![]() ale śliczne laseczki dzis wkleiłyscie mmm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1484 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1485 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1486 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1487 |
Zakorzenienie
|
Może troche nie na temat ale ...
Własnie zrobiłam sobie 1- szy raz peeleng kawowy, jakos wczesniej mnie wogole do peelengów nie ciagneło, wrecz czułam odraze bo to szorstkie i wogole hehe ... ale musze wam powiedziec że macam sie teraz jak jakis zboczuch bo sie czuję jak w nie swojej skórze, rewelacja, skóra jak pupa niemowlaka ![]() ![]() ![]()
#1488 | |
Zakorzenienie
|
to kiedy jakaś imprezka?
![]() zbrązowie sie jeszcze dziś troche, zakładam jutro panterke to ładnie ebdzie wygladac brazowa skora ![]() ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Cytat:
![]() i rzeczywiscie- jest super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1489 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak tam a6w? ![]() ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1490 |
Zakorzenienie
|
Ja daje sie głaskac potem TŻtowi
![]() ak, tak, jutro, tzn. juz dzis ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1491 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1492 |
Zakorzenienie
|
yyyyy moje A6W musze zacząc od poczatku bo miałam remont i nie miałam gdzie ćwiczyc aaaaaa ;(
Mmmm ale pachne kawką i macam sie jak głupia bosheeee zboczona jestem hahaha szkoda, że mojego TŻ nie ma. Aha i miałam sie pochwalic, przyszedł mi juz mój puder Lavertu, Ziemia Słoneczna odcien nr 1, no fajny jest, kolorek super tylko jak dla mnie to troche za tłusty i ma mocny zapach, ładny bo ładny ale jednak ciut zbyt intensywny zapach. Teraz żałuje że nie zamówiłam Bi-Kora ziemi egipskiej, ogladałam u koleżanki i chyba byłby lepszy, no ale cóż może poźniej ...
#1493 |
Wtajemniczenie
|
wybaczcie pana z pieskiem, ale ta psinka urzekła mnie
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1494 |
Zakorzenienie
|
ale słodka psinka!
jak ja kocham zwierzaki ![]() Też szukam jakiegos fajnego pudru brazujacego, chce mocnego efektu z delikatnym połyskiem, ale nie brokatem, tylko taka poswiata... hmm nie wiem jak to powiedziec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Zakorzenienie
|
wiem o co ci chodzi bo ja tez nie lubie brokatowych pudrów, wlasnie ta ziemia słoneczna co mam i ziemia egipska one maja taki hmmm pyłek jakby super sprawa, pozatym kolorek jakbym mulatka była
![]()
#1496 |
Zakorzenienie
|
No tylko te ziemie to ja sobie wzielam składowo pod lupe- i niestety wyrzadziłyby mi wiecej krzywdy niz pozytku, musze uwazac z kosmetykami
![]() a szkoda, bo nie wiem co kupic.. Lece do łóżeczka, dobranoc ![]() Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-05-16 o 23:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#1497 |
Zakorzenienie
|
Ja własnie tez zaczełam martwic sie o swoja skóre, dlatego postanowilam zakupic ten puder, zawiera same substancje odzywcze ...
Zacytuje : "Terre de Soleil zawiera naturalne składniki tak ważne dla prawidłowego odżywiania i zabezpieczenia skóry - duże ilości naturalnych tłuszczy jak olej jojoba, masło karite, oraz wyciągi ze skrobii kukurydzianej, a także witaminę E i krzemiany. Ponadto zawiera talk, magnez i mikę, która nadaje skórze piękny odcień. Nadaje się nawet na plażę, gdyż bez szkody można się w tym pudrze opalać. "Stosowany regularnie poprawia kondycję skóry Jest przeznaczona do każdego rodzaju cery, również alergicznej, suchej, problemowej, trądzikowej" Zreszta mozna poczytac opinie tu i tu : http://torebka.kafeteria.pl/katalog....=view&id=10597 https://wizaz.pl/produkty/baza/produkt.php?produkt=6626 Niestety cena 120 zł ![]() Rozumiem że nie każdemu może pasować, kazdy ma tam swoje problemy z cerą, niestety ... Może sobie mineralny kup jakiejs dobrej firmy, one są ponoc leciutkie ![]() Też juz lece ... Dobranoc ![]()
02.09.2015 dr. L.P Ostrava, Czechy - Żelki! już są ![]() ![]() 395 ml Sebbin Clasic, Textured Okrągłe Wysoki Profil ![]() ![]() Edytowane przez 1985SiWA Czas edycji: 2009-05-17 o 00:10 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1498 |
Zakorzenienie
|
wstajemy dziewczynki
![]() ja już pokrzywke pije i rozmyslam kiedy wstaniecie ![]()
diabelsko kobiecy blog Edytowane przez poziomeczkaa89 Czas edycji: 2009-05-17 o 07:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1499 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
O czym mowa w tym pogrubionym? ![]() tak tak, kupuj bo fajna ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wczoraj nie zajrzalam bo nie mialam ochoty na nic.. Bylam na tych lodach z przyjaciolka, fajnie nawet bylo i lody pyszne (niewazne ze w domu zjadlam jeszcze jedne ![]() I napisalam do tego mojego i.. juz wiem ze to koniec ![]() Swietne zdjecia ![]() Ja sie dalej zastanawiam nad tym kolorem, zaluje ze sie umowilam do tego fryzjera bo teraz mam taki humor ze tak naprawde wszytstko mi jedno jakie te wlosy zrobie, i pozniej pewnie bede tego zalowac ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1500 |
Raczkowanie
|
witam
![]() właśnie wstałam, mam tyle nauki jejciu, około 300 obiektów na mapie geograficznej nauczyc sie, historia chyba ze 100 stron, referat i w ogole, a ja leń taki ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.