|
Notka |
|
Kosmetyki mineralne Lubisz kosmetyki mineralne? Chcesz pogłębić swoją wiedzę? Wiemy wszystko o kosmetykach mineralnych. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część II
Cytat:
![]() ![]() świetne wyglądasz-figury zazdraszczam ![]()
![]() |
#1472 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Organizatorka
|
Carmelova nad stylem to Ty sama popracujesz
![]() ![]() Bluzki to generalnie takie, żeby dużo w nich się działo, dekolty mogą być różne, okrągłe, kwadratowe, głebokie ![]() Spódnice to możesz sobie poszaleć, takie z dużą objętością, z wszelkimi ozdobami w pasie, kokardami, bombki, rozkloszowane, Tulipany (ołówki nie) , mogą mieć wysoki stan. Spodnie: boyfriend jeans, czyli spodnie Twojego chłopaka z podwinietymi nogawkami, wysokie stany poza tym. legginsy, dzwony, Wzory : to jakieś poziome pasy, duże kwiaty, kraty, mozesz nosic chysty przwiazane na szyi, |
![]() ![]() |
![]() |
#1474 | |
Rzabbocop
|
Cytat:
![]() czekam wiec na porady dla Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1475 |
Zadomowienie
|
Foxxy, powiadasz różowy beż byłby ok? Ale jak w takim razie ładnie go przewiązać pod biustem? A powiem że opcja z bolerkiem też mi wpadła w oko, poszukam czegoś na miejscu, jaki kolor byś radziła do tej sukienki i zapewne czerwonych lub bordowych butów? Bo planuję albo czerwone sandałki na lekkim obcasie albo lekko bordowe pantofle... Torebkę też będę miała czerwoną, więc chciałabym jakoś delikatnie ożywić tę sukienkę... Bolerko i wisior... Jutro wkleję co mama z egitpu przywiozła to może coś dobierzesz... W każdym razie wielkie dzięki za poradę, moze przekonam TŻa ze nei trzeba wydawać 300 zł na nową sukienkę...
Pastereczko, biust mam wg prawie dobrych rozmiarów 70D, wg idealnych byłoby 65FF... A coś proponujesz? ![]()
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
Organizatorka
|
Carmelova a co powiesz na styl uliczny? Niektóre mogą byc dość szkoujące, ale może Ci cośwpadnie do głowy
![]() Gabs wklej buty też i wszystko Co Ci przyszło do głowy co masz w domu. Czerowny z różowyn może dobrze wyglądac, ale trzeba uważać ![]() Generalnie to ja nie jestem żadne guru i mówię co mi się wydaje : ) Więc proszę przymierzać przymierzać przymierzać ![]() Edytowane przez foxxxy Czas edycji: 2009-06-23 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#1477 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1478 |
Organizatorka
|
i ostatnia porcyjka. Generalnie Twoja figura pozwala Ci na wiele
![]() ![]() http://facehunter.blogspot.com/ http://easyfashion.blogspot.com/ http://www.jamesbort.com/ http://www.styleandthecity.com/stree...-fashion-week/ http://thesartorialist.blogspot.com/ http://jakandjil.com/blog/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1479 |
Zakorzenienie
|
a u mnie dopiero strazacy biegali po klatce i pompowali wode- zalalo piwnice, na szczescie z naszej strony nie. choroba, lalo tak ze jak otwprzylam dzwi balkonowe to nic nie bylo widac...
Foxxxy ja moze jakos zmniejsze wreszcie fotki to mi tez cos doradzisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1480 |
Zadomowienie
|
No, nareszcie da się to normalnie przeczytać a nie do 2 w nocy siedzieć....
Co do kiecek tak mi wpadło,że ja w zeszłym roku na wesele szłam i kiecki chciało mi się, ale takiej uniwersalnej i nie miałam zamiaru setek wydawać. z tego co pamiętam kosztowała mnie 33 zł, koronka dodatkowo 13 i tyle, jest rewelacyjna bo na przed o i po 10kg. do tego białe bolerko i na sierpniowej imprezie na 200 osób conajmniej 10 mnie zaczepiło o sukienkę, bo tafty i tafty, a moja nie! ![]() a kupowałam u podobnego sprzedawcy: 1. http://www.allegro.pl/item668993702_...s5_001_rd.htmlttp://www.allegro.pl/item668993702_japan_style _bawelniana_letnia_sukien ka_s5_001_rd.html http://www.allegro.pl/item668978429_...2_r112_pu.html http://www.allegro.pl/item669945814_..._s5_27_gn.html http://www.allegro.pl/item669945797_..._s5_09_ye.html http://www.allegro.pl/item669940334_...s5_007_bu.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Raczkowanie
|
Tak jak obiecałam prezentacja nie w spodniach
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1482 |
Organizatorka
|
No i jaaaaaaaka różnica
![]() To jest Skandal - taka kobieca kobieta ma 2 spódnice w szafie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1483 |
Zadomowienie
|
nie udało się
|
![]() ![]() |
![]() |
#1484 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1485 |
Rzabbocop
|
To jednak takie gory jak dla Carmelovej to mnie nie pasuja
![]() postaram sie wkleic cos gdzie mnie widac ![]() Szerokie ramiona, szeroka szyja, brak talii (10 w porywach do 15 cm roznicy miedzy talia a biodrami), niezbyt szerokie biodra, plaska pupa, nogi spoko ![]() Liczby - wzrost 172, ramiona 112, ''talia'' 80-85, biodra 94 W tej chwili pracuje ciazko nad umiesnieniem pupy, mam nadzieje, ze kilka cm mi przybedzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1486 |
Wtajemniczenie
|
Ja tylko na chwilę (prawie znad kartonów
![]() Reziolki, dla ciebie zdecydowanie spódnice/sukienki, wyglądasz bardzo kobieco ( ale stanik bym Ci zmieniła od razu, zboczenie już normalnie ![]() Foxxxy, wszystko jest piękne, co podrzucasz i chciałabym dla siebie jakieś 85%, ale to już pisałam. Powiedz Ty mi, gdzie ja znajdę spodnie a la hakama, nie szwedy, ale wlaśnie taką czarną hakamkę. Szlenie mi się coś takiego podoba, mimo że jestem niska i okrągła, ale kupię wyższe obcasy i powinno być ok. Dawno temu miałam okazję coś takiego przymierzać niesamowicie wygodne. |
![]() ![]() |
![]() |
#1487 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1488 |
po prostu Łinli
|
foxxxy stylistko, prosze powiedz mi co myslisz o tunice ktorej fote wkleilam na poprzedniej stronie
![]()
#1489 |
Organizatorka
|
MamaNiny- Ładne nogi, krągłe kształty : ) Cos już o tym było- wiec niektóre rzeczy mogą się powtarzac : )
Spódnice są dla Ciebie bo masz śliczne nogi : )gładkie i proste ołówki, drapowania lekkimi, spódnice typu A lekko rozkloszowane. Unikaj bombek . Omijaj jednakże eksponowanie wysokich stanów. Raczej tak jak u Ilonki trzymaj się zasady dekoltów V-kształtnych i nie wsadzania bluzki do środka tylko wyciągnięcie jej na zewnątrz. Nieregulanry płaszczyk jak u Ilonki tez się sprawdzi : ) odcięcie pod biustem, odpowiednia długość by zakrywalo nieco spodnie spodnice, o czym mówiłam już . Bluzki typu motylki z zaznaczoną talią. Żakiety wiązane w pasie. dwurzędowców , najbardziej dopasowane ![]() kopiuje tekst dla Ilonki, bo Tobie też będzie pasowało to samo Pasy pionowe i lekkie zaznaczenie w talii, nieregularne wzory , poza tym bardzo zagęszczony dół przyciąga wzrok. Sukienka kolorowa - Takie dekolty V kształtne i motylkowe rekawy i odciecia w tym miejscu rowniez zaznaczą talie, poza tym ulozenie pasow, na gorze poziome a na dole takie schodzące w dół poziome, (kolory nie - ale fason swietny ![]() ![]() Foxxxy nie stylistka, ale jak już Ci przekazano przez Naamah, rękawy tej bluzki są koszmarne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evelinek - nie wiem gdzie i dobrze dla Ciebie w tym wyglądają dobrze tylko męskie klaty : ) Kup sobie lepiej rozkloszowaną spódnicę na jedno wyjdzie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez foxxxy Czas edycji: 2009-06-23 o 22:30 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1490 |
Organizatorka
|
dalej dalej
|
![]() ![]() |
![]() |
#1491 |
Organizatorka
|
zespamuje Tu forum na rzecz VS
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1492 |
Organizatorka
|
Rzabbo masz super dobrane spodnie, ale dzinsowe kurtki tego typu niestety pozwolily Ci zgubic talie i wszelkie inne ksztalt na górze. Więcej opiszę, na dniach
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1493 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Foxxxxy- a Ty zdradź mi, gdzie kupilaś tą żółtą bluzkę z tych Twoich fruwających fotek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1494 |
Zadomowienie
|
Kaśka, dzięki, ale na szczęście juz sobie poszły!!!! to był czas jak karmiłam i ze starego systemu miałam 75C to tu było 75e i jeszcze zgarbiłam się, no kaleka normalnie! więc wiesz, miałam problem z czymkolwiek, by w miaredobrze wygladać. A kiecka fajna (juz sobie przypomniałam,że malowana metodą batiku) i mam chęcię sobie jeszcze taką uszyć drugą jak znajdę jakis ciekawy materiał bo jest niesamowicie prosta i taką dam radę sama: trójkąty na cycki marszczone, pod biust prosto w gumki i dołem takie półkole na zakładki...
jak mnie zapiszes i sprzedasz wejściówkę na spotkanie w ogródku, to Ci ją przywioze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Organizatorka
|
O tak Atoja zapomniałam napisać, że zrobiłaś wrażenie
![]() ![]() O wiedziałam, że mi to grozi ten mój biedny album ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1496 |
Zadomowienie
|
Foksiaku, oj cuda,cudeńka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dziś przez Was zaczęłam jęczeć że chyba mam tutaj najmniejsze piersi ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1498 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() szczerze oddam cycki! dopłacę chętnej! moje panache venus 30FF za duże ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1499 | |||
Organizatorka
|
Cytat:
![]() Nie, to ja podziękuję ![]() ![]() ps. a fryzurka balonikowa i tak wymiata ![]() Cytat:
![]() i nie narzekaj na biust- niejedna by się dała pokroić ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() mamo, chyba muszę zrobić przegląd albumu, bo nie wpadłam, że moje rozbierane fotki będziecie oglądać ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1500 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No ja niby noszę 30f ale jakoś tego nie widać, dużo zależy od tego jakie są piersi, rozmiar to już inna sprawa ![]() Zresztą muszę kupić jakąś fajną maskaradkę albo effuniaka to może lepiej to będzie wyglądać ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() No niestety takie chudnięcie jest zwykle typowe u kobiet ![]() ![]() ![]() Teraz chudnąc doszłam do 62 cm w talii ;/ za to biodra prawie 40 cm więcej ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.