|
Notka |
|
Kosmetyki mineralne Lubisz kosmetyki mineralne? Chcesz pogłębić swoją wiedzę? Wiemy wszystko o kosmetykach mineralnych. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1441 | |
Organizatorka
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część II
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez foxxxy Czas edycji: 2009-06-23 o 15:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1442 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1443 | |
po prostu Łinli
|
Cytat:
![]() ![]() jeszcze raz ode mnie wielki buziak dla niej za wszetko ![]() ![]()
![]() |
#1444 |
Zakorzenienie
|
ja tak z doskoku chetnie sie przylacze do przyjemnych rozmow
![]() ![]() cathy ty juz nie wymyslaj-masz piekna figure!!!!ja nie narzekam ale przytylo mi sie 8 kg..............czemu wszystko w dupsko i biodra poszlo a nic w biuscik hę?????????? Paula- Ty sie nie zniecheceaj nie rezygnuj,dziecie potzrbuje czasu-wczesniej caly czas byla z Toba wiec nie mozna oczekiwac ze z dnia na dzien zaakceptuje nowe warunki-wiem po sobie jak moj synek musial mnie miec w zasiegu wzroku,wszedzie z mamusia.....teraz chodzi do zlobka/przedszkola jest super-do dzieci ciagnie i mama stala sie mniej wazna(nie powiem pierwsze 2 tygodnie-placz histeria itp)ale teraz jest ok-trzymam kciuki ![]() Edytowane przez sylwia532 Czas edycji: 2009-06-23 o 15:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#1445 |
Wtajemniczenie
|
Foxxxy- bo to profesjonalna sesja ale mówię- 20kg temu więc było i minęło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1446 |
Zakorzenienie
|
dzieki ze mnie pocieszacie
![]() nie zamierzam sie poddawac, tylko boje sie ze opiekunka zrezygnuje. to starsza kobieta (nie babcia ale juz po 50 troche) ostatnio pilnowala ok 7 letnia dziewczynke wiec zupelnie inna historia. ale mam nadzieje ze nie przestraszy sie ze dziecko poplacze i pokrzyczy i zostanie. bylysmy teraz 2 godziny na podworku, miedzy innymi na tym samym plscu- prawie obok nas, a praktycznie pod oknami opiekunki. zobaczyla nas i wyszla do nad na troche. i jakos nie zaczepiala malej, cos tam zagadywala ale starala sie nic na sile i mala spokojnie ja obserwowala i sie smiala do niej. moze musi sie oswoic z nia bardziej. moze czuje co sie swieci hehe. jutro jade do tego gabinetu bo obecnej pracownicy najbardziej ten termin odpowiadal. i Tz musial sie ugadac ze spozni sie 1-2h do pracy bo pojedzie ze mna lub zostanie z mala w domu. bo jutro za nic malej bym jeszcze nie zostawila. do srody tydzien prawie. mam nadzieje ze sie ulozy po naszej mysli. a tak w ogole to przepraszam was ze jestem monotematyczna w tej chwili, ale myslalam ze to jakos latwiej nam przyjdzie. poza tym chyba troche spanikowalam. WI a ja sie zastanawialam czy to nie ty przypadkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() WI a ja Cię znalazłam na NK ![]() Swoją drogą to straszne jak łatwo można kogoś wyśledzić w internecie... A i chyba też znalazłam Cię na zdjęciu klasowym Twojej szkoły ![]() Teraz kolej na poszukiwanie Foxxxy ![]() (Czego to się nie robi żeby tylko nie zajmować się tym czym się zajmować powinno... ![]() Nie tylko Foxxxy ma zapędy detektywistyczne ![]()
Szukasz kota/psa do adopcji? Może Twoi znajomi szukają? Zajrzyj do nas! Adopcje na terenie Warszawy i okolic ![]() Edytowane przez agusia_1 Czas edycji: 2009-06-23 o 16:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1448 |
Zakorzenienie
|
a ja zakupilam 2kg truskawek i z polowy zrobilam miks z jogurtem i cukrem... mniammm... polowe juz wypilam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1449 |
Organizatorka
|
Sylwia hmm jakby mi ktoś jeszcze takie makijaże robił jak Ty to by była dopiero heca
![]() WI to musiała być prześliczna sesja patrząc na to zdjęcie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agusia tu są same detektywy ![]() ![]() Paula monotematyczne to tu były swego czasu staniki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1450 |
Zadomowienie
|
albo zamowienia
![]() a i uwaga bo temat kg tez niebezpieczny ![]() to zmiana tematu - ide dzisiaj na koncert The Streets ![]() nie jest to moze dla mnie grupa nr 1 ale lubie koncerty i lubie Brixton Academy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1451 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Foxxxy no właśnie wiem że nie masz i wciąż Cię w ogóle nigdzie znaleźć nie mogę ![]() ![]() A tak w ogóle to trochę zła jestem ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1452 |
po prostu Łinli
|
dziewczynyyy.... moz ektos się skusi na zamóienie z kanadyjsiej La Senzy?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=344594
#1453 |
Zadomowienie
|
A ja mam wielki dylemat sukienkowy - mam ładną sukienkę szaro-różową, taka trochę letnia ale jakby lepsiejsza no i chcę ją trochę stuningować, żeby nadawała się na wesele. Myślałam o szalu pod biustem i jakieś broszy, ale niestety mam ograniczoną wyobraźnię i będę musiała się bujać z sukienką żeby dobrać kolor szala. Wypatrzyłam różowy beż i zdecydowany, ciemny fiolet, no ale nie wezmę dwóch szali żeby tylko jednego użyć... No i teraz nie mam jak fotkę zrobić żeby się was poradzić... A nie chcę kupować nowej sukienki bo jej nie bedę potem nosić, nie chodzę na wesela co miesiąc...
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
![]() ![]() |
![]() |
#1454 | |
skacze bryka i wiruje ...
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1455 |
Zadomowienie
|
Właśnie myślę jak tę fotkę zrobic bo mój aparat pojechał z mamą do chorwacji...
edit: Zrobiłam komórką. Proszę o radę...
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! Edytowane przez gabs Czas edycji: 2009-06-23 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#1456 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1457 |
Raczkowanie
|
ale mi się marzy jakaś sukienka
![]() ![]() no i foxxxy: świetnie dobierasz ciuchy! ![]() ![]() ![]()
Zapuszczam włosy! obecnie: 57cm cel: 73cm Walczę o bikini body! Do 29.06.2013 : Pozbywam się cellulitu ![]() Nie jem słodyczy: dzień 7 Biegam i ćwiczę Jem zdrowo ![]() Tracę centymetry w udach! Buduję kondycję i mięśnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1458 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() Gabs a biust masz duży? bo mogłabym Ci pomoc chyba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1459 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, zdałam test z cywila !!!! Teraz czekam na wyniki z kazusów, ale nie poszły mi najgorzej
![]() A co do ciuchów, to tak naprawdę od kilku lat szukam swojego stylu. Bo podoba mi się tyyyle rodzajów. Od klasycznego office'owego looku, przez retro i street fashion aż po boho. No i może foxxy doradzi mi w czym najlepiej wyglądam , jakich ciuchów powinnam unikać ? Mam do tego celu wklejac jakies zdjęcia ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1460 |
Organizatorka
|
dawaj, ja Twoje zawsze chtnie obejrze, na ulicy sie rozgladam czy nie idziesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1461 |
Zakorzenienie
|
To musze wybrać takie, na których widać sylwetkę. Pastereczko ja mieszkam na Mistrzejowicach, więc na pewno nie Twoje rejony.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1462 |
Organizatorka
|
O i jest pastereczk do pomocy
![]() Ja tymczasem szybko mam coś dla Gabs ![]() No to tak, wymyśliłam, i tak jak Ty jestem za opcją szala, różowy beż, albo po prostu beż ale taki jasny ![]() I do tego zamiast brochy jakiś duży naszyjnik tego pokroju ![]() http://www.pakamera.pl/komplety-bizu...k-nr259877.htm http://www.pakamera.pl/naszyjniki-te...n-nr264047.htm http://www.pakamera.pl/naszyjniki-candies-nr233463.htm Jeszcze nie wiem jakie masz buty, ale lepiej żeby nie były czarne bo się "ciężko" zrobi ![]() Wynalazłam Ci bolerka ![]() http://www.allegro.pl/item654537051_...tyna_r_36.html http://www.allegro.pl/item658680444_...satyna_36.html i ewentualnie roz, ale to mocne jest ![]() http://www.allegro.pl/item667558944_...satyna_36.html Ale najbardziej, podoba mi się ten naszynik, bo jest długi wplata w sukienkę beż i róż i 3 kolor lekki turkus. http://www.pakamera.pl/naszyjniki-se...i-nr231069.htm Dzięki temu świetnie powinno wyglądać beżowe bolerko do tego, a buty mogą być również jasne, a nawet turkusowe ![]() ![]() ![]() Zakochałam się w tym naszyjniku z Twoja sukienką ![]() ![]() Carmelova po co się masz do czegoś ograniczać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gajkin o juz ja widze jaka Ty niewymiarowa ![]() Edytowane przez foxxxy Czas edycji: 2009-06-23 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#1463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Gatunkowo są świetne. Piżamki, staniki były po 3-4 f. W podobnej cenie koszulki nocne. Już się nie mogę doczekac kolejnego urlopu, ale to już chyba nie w tym roku. Choć kto wie, czy nie skuszą mnie przedświąteczne przeceny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1464 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1465 |
Zakorzenienie
|
Znalazłam tylko fotki z wakacji, które mniej więcej pokazuja moją sylwetkę. Najwieksze wady to chyba brzuszek, nieduze piersi i płaska pupa. Ostatnio tata mi powiedzial, ze mam szerokie ramiona... i chyba miał rację.
Foxxy help ! PS. Kiciak gratis ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#1466 |
Organizatorka
|
Słodki Kiciuś
![]() ![]() ![]() ![]() No popatrz wczesniej nie miałaś szerokich ramion dopóki Ci tata nie powiedział... Pachnie mi to jakimś wmawianiem sobie czegoś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez foxxxy Czas edycji: 2009-06-23 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#1467 |
Zakorzenienie
|
ej ej ej, Ty mialas mi doradzić !!!! w czym wg Ciebie będę wyglądać jak człowiek ?
Bo jak nietrudno zauważyć na tych moich fotkach to pomieszanie z poplątaniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1469 |
Zakorzenienie
|
58kg /170cm to nie taka znowu chudzinka
![]() Tylko mi chodzi o to, co ja powinnam nosic, nie mam za grosz talentu do dobierania ciuszków ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1470 | |
po prostu Łinli
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() * * ja też po radę- co myślicie o tej tunice? podoba mi się, ale zastanawiam sie czy te szerokie rękawy nie bedą mi za bardzo majtać ![]() ...i chyba szeroka jest w talii, jak modelka opiera sie pod boczki to niby ok, ale tak to chyba spadochron? ![]() czy może no nie niet wcale odpada?
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-06-23 o 21:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.