![]() |
#1471 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: 30+ ... zapraszam :)
hej, Kobietki...
Bettix... Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mmm... u nas ten sam problem z parkingami, ale złego słowa nie powiem na SM - odśnieżają bardzo starannie. Kuruj się, wygrzewaj i niech Cię mąż mocno tuli ![]() ![]() Ilion... Cytat:
![]() ![]() Agata.za... Oj, robaczku ![]() ![]() Agika... Dzięki ![]() Wczoraj takiego miałam lenia, że hej ![]() ![]() menu: 8:30 - śn: 1xkr pełnoziarnisty, 1xpl pasztet, 30g łosoś wędzony, anatol z mlekiem 11:00 - 3x otrębuś, herbata czerwona, 2szt śliwka suszona 12:30 - 1xkr pełnoziarnisty, 2xpl pasztet, herbata czerwona 15:00 - 3x otrębuś, 5szt śliwka suszona, 1,5l wody ngaz 19:30 - ok.300g chili con carne, pokrzywa, serek waniliowy
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-02-16 o 19:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1472 |
Zakorzenienie
|
Agika dziękuję bardzo
![]() ![]() ![]() Ilion to bańki chińskie akupunkturowe.Można je kupić w aptece.Jak będziesz miała czas to poczytaj https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=127280 ![]() Ogólnie to masaż nimi ma zlikwidować/ograniczyć cellulit i podobno boczki ![]() ![]()
![]() |
#1473 |
Raczkowanie
|
melkassuper z ta silownia
![]() ![]() bettixkuruj sie kochana ![]() ![]() ilionpropozycje malzenskie dostajesz? ![]() a ja czuje sie raz lepiej raz chodze senna ze moglabym spac i spac ale mam przeczucia ze cos nie tak jest ..ide w czwartek do edno to sie dowiem agikaa mam porypany oranizm..mialam teraz podchodzic do swojego 4 ivf ( tym razem bez stymulacji ) i d..a , chyba nic z tego nie bedzie bo edno slabe ![]() ![]() lenkaa moze nie czekaj i wybierz sie do doka co? zdrowka zycze ![]() melkas oj mi za pierwszym razem na SB bez chleba ..myslalam ze zwariuje a teraz juz mnie nie bierze..mam wase ale jakos od 3 tyg wogole chleba nie ruszylam nawet takiego chrupkiego...ja wierze w ciebie, tylko na poczatku omijaj piekarnie ![]() a ja dzis na sniadanko: platki owsiane z mlekiem i jablko obiad: pieczona ryba a pozniej chce zrobic zupe taki a'la rosol z SB ..wiec albo na dzis albo na kolacje ale tak ogolnie cos mi sie zdaje ze albo waga mi rosnie albo stanela...a boje sie na wage stanac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1474 |
Raczkowanie
|
Lenka, Melkas nic specjalnego nie ugotowałam.Antrykot wołowy z grilla usmażony na średnio, czyli tak, żeby trochę krwi z niego wyciekało, może o to im chodziło
![]() ![]() ![]() ![]() SzatAnka71 dzięki za link, poczytałam i chyba spróbuje, poza tym bańki się przydadzą w domu, przy przeziębieniach ![]()
![]() |
#1475 |
Zadomowienie
|
Gigosia nie trać wiary
![]() A na siłownię jak masz blisko, to śmigaj, na pewno tam sama nie będziesz. A może poznasz fajnych ludzi ? Antrykot wołowy średni mniam ![]() ![]() ![]() Lenka, mnie jakoś węglowodanów nie brakuje, wcale o nich nie myślę, może organizm się przyzwyczaił ![]() ![]() SzatAnka - dziękuję ![]() A ja właśnie lunch zjadłam mniam, wracam do roboty ![]()
![]() |
#1476 |
Raczkowanie
|
agikaz adopcja u nas bedzie trudno po pierwsze z Plu nikt nam nie da bo mieszkamy poza granicami panstwa , a w BXL tez nie bo jestesmy obywatelami Polski ...i taki kolowrotek...ja nic nie mam przeciwko adopcji i bym sie cieszyla gdybym mogla ale kolko jest zamkniete, dlatego ide teraz w ruch te ivf...
---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- a ja zla jestem bo na obiad zjadlam pieczona rybe mniam a pozniej troche platkow owsianych na sucho i 2 malutkie kawalki czekolady czarnej ![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- ale narazie zrobilam 30 min na rowerku i 60 brzuszkow.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1477 |
Raczkowanie
|
nastepne 60 brzuszkow i 30 min rowerka zrobione
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1478 |
Zakorzenienie
|
Ilion te bańki są naprawdę fajne tylko uważaj z za mocnym przyssawaniem
![]() Agika alez nie ma za co ![]()
![]() |
#1479 |
Zadomowienie
|
Gigosia ty przynajmniej ćwiczysz, a ja nic! Chociaż jak na złość mam ochotę teraz, kiedy jestem zbyt osłabiona. Na szczęście chyba mi choroboa mija i na szczęście za bardzo nie grzeszę.
Dzisiaj: śniadanie bułka z ziarnami i dwa jajka z łyżeczką majonezu II śniadanie mały talerzyk zupy ryżowej (jechałam na kurs i musiałam zjeść coś, żeby mi w brzuchu nie burczało) przekąska banan obiadokolacja ryż z warzywami od chińczyka No i kilka rutinoscorbinów i ferwexów ![]() Mam nadzieję, że na dzisiaj to koniec, ale może mnie zacznie ssać pod wieczór i skuszę się na coś ![]()
![]() |
#1480 |
Raczkowanie
|
lenkato super ze chorobsko juz idzie precz..a zaleglosci nadrobisz jak sie lepiej poczujesz...
![]() a mnie znowu na slodycze ciagnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1481 |
Zadomowienie
|
Gigosiu słodycze to i dla mnie ogromny problem, z którym ciągle walczę. teraz jakoś chwilowo mi przeszło, jakoś nie mam ochoty chyba przez choorobę, ale obawaiam się, że niedługo "wrócę do normy"
![]() A gdzie reszta dziewczyn? Czyżby ćwiczyły cały wieczór?
![]() |
#1482 |
Raczkowanie
|
hej, piękne...
a ja właśnie po siłowni. Rany ile ludu było, chyba wiosna idzie i wszyscy walą co nieco zgubić ![]() ![]() ![]() ![]() Lenuś... Ty się lepiej leć do doktora, wyleż i wygrzej te przeziębienie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gigosiu... Podziwiam Cię, 1godz na rowerku ![]() No właśnie, macie jakieś dobre sposoby na zabicie nudy podczas ćwiczeń na sprzęcie (bieżnia, rower, orbitrek)? Czekam na Wasze pomysły i z góry dzięki ![]() Szatanka... Czy mogłabyś powiedzieć, konkretnie jak się masujesz tymi bańkami ![]() ![]() ![]() Bettix... Heja, jak się czujemy? no i co z resztą: Agika, A_neska halo, śpimy? Wiolka, gdzie jesteś i znowu się nie odzywasz ![]() Serduszkowata - to samo ![]() Olunek, co u Ciebie? Ja jeszcze troszkę popatrzę w tv i gonię lulu...
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-02-16 o 20:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1483 |
Zadomowienie
|
Melkas za co ten ochrza
![]() ![]() ![]() Ja jak ćwiczę HH to zazwyczaj TV oglądam, ale najszybciej mija jak z małżem gadam. Może pogadaj z kimś obok ![]() Gigosia no to sytuacja trochę skomplikowana. Trzymam kciuki, by wszystko było po twojej myśli ![]() ![]() I nie daj się słodyczom ![]() Lenko może przeszło ci na stałe chęć zjedzenia słodkiego? ![]() Bettix, ja myślałam, ze ty na wolnym będziesz nas tu postami zasypywać, co ty robisz kobieto, że cię na wizażu nie ma? Jestem po 20 min HH i brzuszkach 2x50, 4x 20. Jutro ćwiczenia z płytą. Olunek - ty jeszcze na spacerze ![]() I wiecie co, chyba nie pójdę w piątek do fryzjera. Młodszy trochę podziębiony i wezmę wolne na czwartek i piątek i go podkuruję, więc nie wyrwę się do fryca. Next week. Dobrej nocy, ![]()
![]() |
#1484 |
Zadomowienie
|
melkas, agika jestem jestem
![]() ![]() ![]() ![]() duzo pije i to jedyny + a minusow jest wiecej: -pociag do słodyczy- nieregularne posiłki-ochota na słone i tłuste , na kasze z sosem i ziemniaki i biały chleb(narazie sie opieram pokusie- za wyjatkiem słodyczy oczywiscie- ale nie wiem ile pociagne ...) lenko ja tez mam problem ze słodkosciami no nie potrafie zyc bez nich ![]() hh był masazyk garnierem tez i dłuugi spacer z synem. uciekam przytutkac tz bo juz czeka w łozku ![]() edit: kurka znow musze walczyc o miejsce przy mezu z psem ![]() ![]()
cierpliwość to geniusz ... DOKĄDKOLWIEK PÓJDE, PONIOSĘ ZE SOBĄ TWÓJ PIERWSZY KRZYK.... paula darcy dukan 68 ![]() ![]() Edytowane przez olunek Czas edycji: 2010-02-16 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1485 |
Raczkowanie
|
Hej! Należą mi się solidne baty, zawiodłam na całej linii.ćwiczeń nie było, bo ciągle miałam gości a rano zbyt długo z wyra nie mogłam się wygramolić, a dieta...lepiej nie mówić!
śniadanie: kajzerka z 2 trójkątami hohlanda, kawa z mlekiem przekąska: naleśnik z górą dżemu własnej roboty ![]() obiad: 200 g zupy pieczarkowej wczorajszej, udko pieczone( malutkie) surówka z pekinki, 5 cienkich frytek przekąska: 10 faworków, butelka czerwonego wina ![]() ![]() kolacja: płatki owsiane z 1:1 woda i mleko. Może uda mi się rano wstać i poćwiczyć przed pracą, ale wątpię.
![]() |
#1486 |
Zadomowienie
|
Cześć Piękne
![]() Ja dopiero teraz się melduję, bo miałam bardzo pracowity dzień, a późno wstałam bo o 9,30. Dzionek rozpoczęłam od kawki, tym razem ja mężusiowi do łóżeczka przynosłam ![]() Następnie zabraliśmy się za wynoszenie mebli z dolnej sypialni, bo kupiliśmy wykładzinę i skoro jestem na chorobowym, to trzeba to wykorzystać. Jak już wszystko wynieśliśmy, podocinałam wykładzinkę, mąż poprzyklejał listwy, ja wyprałam firankę i wyprasowałam, potem wnoszenie mebli z powrotem. Prawie skończyliśmy... zabrakło 2 godzin. O godz. 21,30 wskoczyłam na bieżnię: 6,50km zaliczone + 2x 50 brzusiów ![]() Dziewczynki ja w sumie dobrze się czuję, nie jestem osłabiona, tylko kicham jak wściekła, gardziołek boli, ale gorączki nie mam. Zresztą łykam 3xdz Paracetamol i trochę pomaga, kaszel nie jest już taki paskudny. Dlatego nie widzę powodu, aby ćwiczenia odpuszczać ![]() Ilion, zawsze Cię chwalę, ale dzisiaj powiem tak: owoce mogę Ci odpuścić, ale ZUPKĘ CHIŃSKĄ? No co Ty ![]() ![]() Agatko, jak już Aga pisała jesz za mało białka, a ono powinno się znajdować w diecie!!! Następnym razem do warzywek dorzuć filecik z kurczaczka i będzie git. To poskutkuje lepszymi efektami ![]() Aga, "coś" mnie urzekło w tym zdjęciu i dlatego pytałam o datę ![]() Zawód z oczu? No tak, przecież miałam zajęcia z psychologii w szkole, ha ha. Zazdraszczam sauny i jacuzzi, ja musiałam odpuścić dzisiaj, wolę nie przeginać z zimnym prysznicem ![]() W zastępstwie były ćwiczonka. Będziesz tylko robiła kolor, czy nową fryzurkę? Lenko, plusem L4 jest to, że mogę się w końcu wyspać, ha ha. To dobrze, że już lepiej się czujesz, może kryzysowy dzień masz za sobą ![]() A_nesko, a wiesz, że ta otworzona kiedyś paczka chipsów dalej leży i nawet nie kusi. Jak zaspokoiłaś smaka, to na jakiś czas będziesz miała spokój. Czasem trzeba ulec pokusom, byle nie za często ![]() Gigosiu, Twoje podejście do ćwiczeń naprawdę robi wrażenie ![]() ![]() Melkas, no to ładnie dajesz czadu i jeszcze pachnie mi tu bakcylem do ćwiczeń ![]() ![]() Olunku, jak mogłaś kupić kg misków haribo? ![]() ![]() Fasolka po bretońsku, zamiast diety kapuścianej, ha ha. Też bym wolała ![]() Miłej nocki ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-02-16 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1487 |
Raczkowanie
|
hello
Bettixpodziwiam ![]() mowisz wiecej bialka? qrcze piers kurczaka w miare czesto, rybke tez jej .o jajkach nie wpsomne ![]() oluneksama siebie kusisz chodzac na ryneczek po slodycze ![]() ale patrze ze wieczorem biegi uprawiasz ![]() ![]() ilionno troche przesadzilas z menu ![]() ![]() melkasoj nudzi mi sie nudzi na rowerku, ale zawsze pedaluje ![]() agikadopoki mnie problem samej nie dotyczyl sama nie wiedzialam ze tyle osob ma problem z zajsciem w ciaze..najpierw przezylam szok jak poszlismy do doka , tyle narodu w poczekalni ( czasem to smutne bo juz tyle lat chodze i widze te same osoby ![]() ![]() wlasnie zaraz wybieram sie na krew i usg ale w cuda to ja nie wierze a moje menu dzisiejsze: snaidanko: kawa, mussli z mlekiem i pomarancza lunch: kanapki SB z kielkami obiadokolacja: zupa SB z piersi kurczaka...pyszna jest a co w miedzyczasie ...mam nadzieje ze nic milego dzionka zycze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1488 |
Zadomowienie
|
hejka,
moje pierwsze zadanie w pracy każdego dnia to napisać na forum ![]() Gigosia, jak zostaniesz przy tak skąpym menu, to na pewno napadnie cię chęć podjadania - 5-6 posiłków zapobiegnie temu, więc dodaj jeszcze 2 zaplanowane posiłki koniecznie. Mimo wszystko trzymam kciuki. ![]() No Bettix aleś zaszalała wczoraj z tym przemeblowaniem ![]() ![]() Ilion proszę bardzo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olunek - przesadziłaś, taryfa ulgowa się skończyła ![]() ![]() Macie te zdjęcia na których wyglądacie jakbyście nie chciały. Patrzeć na nie, patrzeć ![]() Moje menu dziś: Śniadanie: 2 jajka sadzone, 2 plastry szynki, 1 kromka razowca, przekąska: jogurt wiśniowy jogo lunch CHILI CON CARNE ![]() przekaska 2: jabłko kolacja:??? pewnie pomidorówka, albo sałatka caprese Trzymajcie się i miłego dnia ![]()
![]() |
#1489 |
BAN stały
|
cześć dziewczynki
![]() Ja na chwilkę tylko, bo uciekam właśnie na basen - u mnie ferie, więc muszę temu mojemu maluchowi trochę zajęć zorganizować. Zaraz jedziemy na basen a później ... zobaczymy ![]() Melduję, że trzymam rygor: do tej pory - kawka z mleczkiem, kromka chleba i sałatka z tuńczyka, czerwona herbata wczoraj ćwiczenia: steper 30 min, 4x30 brzuszków i 15 min skakanki betix - masz rację, przeszło mi na razie z chipsami, jakoś nawet o nich nie myślę mimo, że bardzo, bardzo je lubię ![]() A powiedzcie mi, kiedy teraz się ważymy bo się chyba zgubiłam: czwartek czy piątek? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1490 |
Raczkowanie
|
witam z ranka...
Agika... Wybacz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bettix... No, nie wytrzymam z Tobą ![]() ![]() ![]() ![]() Olunek..., Ilion... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gigosiu... Zgadzam się z dziewczynami (one wiedzą, co mówią ![]() ![]() Olunek... Jakim garnierem i jaki masażyk? ![]() Kochane - prośba: zaraziłam się od Agiki pomysłem na fryzjera ![]() ![]() 6:30 - grzałam wyro ![]() ![]() menu: 8:30 - śn: 2x łyżka sałatki: pierś kurczaka got, ryż dziki, ananas, papryka, majonez (mało!), 1x kr pełnoziarnisty, 2xpl pasztet, kawka (mała) z mlekiem 10:00 - 2x otrębuś, woda ngaz, herbata czerwona 12:30 - jabłko 14:00 - 1x kr pełnoziarnisty z łososiem wędzonym, 2x łyżka surówki z kapusty białej z koprem, herbata czerwona, 2x maca 18:30 - makrela z warzywami w galarecie, ok.20szt orzech laskowy, 30g ser brie light, pokrzywa miłego dzionka... ![]()
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-02-17 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1491 |
Zadomowienie
|
auuuuuuuuuuuuuua ! dziewczyny nie tak mocno w końcu tych miskow była mała garsc mojego synka
![]() ![]() aneska ty tez ze słaska, ze u was ferie?? ![]() melkas no czekam na zdjecia ![]() ![]() kasiu ale w albumie nie ma zdjecia fryzurki ![]() bettix no szaleństwo na L4 lenko kuruj sie kochana ![]() a ja juz nie moge sie wyjazdu doczekac ![]() ![]()
cierpliwość to geniusz ... DOKĄDKOLWIEK PÓJDE, PONIOSĘ ZE SOBĄ TWÓJ PIERWSZY KRZYK.... paula darcy dukan 68 ![]() ![]() Edytowane przez olunek Czas edycji: 2010-02-17 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1492 |
Raczkowanie
|
już są zdjęcie... musiałam przekopać folder
![]() ![]() Olunek... taki sam stoi u mnie na półce w łazience ![]() ![]() ![]() ![]()
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-02-17 o 10:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1493 |
Zadomowienie
|
Melkas a dałabyś radę wkleić swoje zdjęcie z przodu w rozpuszczonych włosach? Wtedy łatwiej byłoby ocenić. Kolorek mi się podoba, chyba taki jak mi proponowałyście.
![]() Moje przepisy są w większości zgodne z SB 2 faza, jak chcesz to będę dopisywać SB1 lub SB2 to będziesz mogła się sugerować. Ważymy sie po staremu w piątek. Olunek kilo miśków ![]() Właśnie się kapnęłam że dziś środa popielcowa, a ja dziś mięsko wtryniam, no ale już zjem, za późno się zreflektowałam. ![]() To co 40 dni postu od słodkiego? No ja się chyba nie podejmę wyzwania. Zaraz spadam na lunch.
![]() |
#1494 |
Zakorzenienie
|
Melkas ja masuję się różnie.Przssawam bańkę nie za mocno i od kolana zygzakiem idę w górę.Tyłek i boczki jak się da to na okrągło.Brzuch ponoć nie powinno się samemu masować ale ja raz na tydzień masuję.Jednej dziewczynie podobno się rozstepy spłyciły.Niespecjalnie w to wierzę ale może troche mi brzuch ujędrni
![]()
![]() |
#1495 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Rany ![]() Szatanka... Dziękuję za info ![]()
![]() |
![]() |
#1496 |
Zadomowienie
|
agika no nie mam pojecia jak on to robi chciałabym znac odpowiedz . ogolnie to cały czas w ruchu jest, cwiczy, jezdzi na rowerze, chodzi na basen. ma rewelacyjna przemiane materii i cały czas jest ciepły (ja mam przewaznie zimne dłonie i stopy)nie usiedzi na miejscu ponadto jest cholerykiem i go nosi po mieszkaniu jak nic nie robi.
melkas mi sie podoba 1 fryzurka a kolor na moim monitorze tak w zieleń wpada wiec sie nie wypowiem no chyba ze w rzeczywistosci to taki sredni zimny blond to ładny ![]() ![]()
cierpliwość to geniusz ... DOKĄDKOLWIEK PÓJDE, PONIOSĘ ZE SOBĄ TWÓJ PIERWSZY KRZYK.... paula darcy dukan 68 ![]() ![]() Edytowane przez olunek Czas edycji: 2010-02-17 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1497 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dzięki za opinię ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1498 |
Zadomowienie
|
kochana musisz uwazac na ten odcien zielonkawy bo moze sprawic ze twoja cera bedzie wygladac niezdrowo. to ryzykowny odień. no ale nie wiem jakie masz naturalne i jaka cere....czekam na foto
![]() a ja zakupiłam sobie ten kremik z bielendy:https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...m-Anti-Age.htm w promocji za 9 zł i mowie wam jest rewelacyjny cera wygładzona i taka rozswietlona. pod oczy juz tylko wieczorem nakładam nanobase i po tygodniu widze duzo mniej zmarszczek (tych małych) mniejsze sińce pod oczami i w ogole ładne okosie robi. jeszcze dzis zakupie sobie ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...nti-Stress.htm poki promocja trwa ![]()
cierpliwość to geniusz ... DOKĄDKOLWIEK PÓJDE, PONIOSĘ ZE SOBĄ TWÓJ PIERWSZY KRZYK.... paula darcy dukan 68 ![]() ![]() Edytowane przez olunek Czas edycji: 2010-02-17 o 12:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1499 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj melduję się wcześniej
![]() Gigosiu, białko dłużej się trawi, więc dlatego daje uczucie sytości ![]() ![]() Aga, no dobra powiem... wyglądasz na tym zdjęciu tak promiennie, że miło popatrzeć. I chciałam wiedzieć, kiedy było zrobione ![]() ![]() ![]() A_nesko, te cebulowe to także moje ulubione, ale dumna jestem, bo na ostatnich zakupach żadna paczka nie wpadła do koszyka ![]() Melkas, jak wkleisz swoje aktualne zdjęcie, to będzie nam łatwiej coś podpowiedzieć. Na dzień dzisiejszy na podstawie zdjęć w Twoim profilu, widzę, że masz owalną buźkę, więc będą do Ciebie pasowały fryzurki wycieniowane, optycznie wyszczuplą twarz ![]() Olunku, to kiedy wyjazd się kroi? Oj pojechałabym w góry ![]() Moje menu (wstałam o 9,20): 9,30 capuccinno + 1 kawałek sernika 10,00 kromka z serkiem Delikate 15,20 kasza gryczana (50g) + gulasz z mięsa szynkowego + buraczki czerwone Coś pewnie jeszcze przetrące, ale na razie nie wiem co ![]() Wieczorkiem będą ćwiczonka ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1500 |
Raczkowanie
|
Już nie bijcie, dosyć.Wczoraj nie ćwiczyłam ,bo ciągle gości miałam ale i tak pośladki mnie strasznie bolały, nie wiedziałam od czego.A teraz już wiem, takie mi baty sprawiłyście, ze maż musiał wieczorem masować.Ale za to trochę ruchu zażyłam
![]() ![]() ![]() śniadanie : płatki owsiane na wodzie i mleku( 400 ml, ale pewnie juz ich nic nie zostało po tym kwasie) przekaska:kawa z mlekiem, szklanka kwasu z kiszonych ogórków obiad: dorsz pieczony w folii na grillu( 190 g), sałata lodowa, ogórek, pomidor z oliwa i cytryna przekaska( dopiero bedzie) jabłko, kawa z mlekiem kolacja: twarożek( planowałam z awokado, ale nie wiem, czy zdania nie zmienie)
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.