![]() |
#1471 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia III
Cytat:
![]() ![]() Ale później nadrobię ![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() a są wszystkie części? nie mogę teraz sprawdzić. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1472 |
Zakorzenienie
|
Dziewczątka moje złote pięknie wyszło Wam wspomnienie Majka wczoraj. Dla Was wszystkich wielkie buziaki ode mnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Akurat leciało "Whatever happens" jak Was czytałam i też mi się smutno zrobiło ![]() No ale żeby nie było tak pesymistycznie, to też chciałam złożyć wszystkim Aniom życzonka wszystkiego najlepszego, zdrowia, spełnienia marzeń i Majkowych piosenek co dnia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1473 |
Zakorzenienie
|
Hej papryko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1474 |
Zakorzenienie
|
Aaa! I mam pytanko. Na pewno odpowiedź tu padała, ale przyznaję, że nie czytam wszystkich postów, bo nie jestem w stanie nadążyć za Waszą produkcją
![]() Skąd wiadomo, że Majk lubił motyle?
#1475 |
Zakorzenienie
|
Z tego co widze to jak najbardziej tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
Zakorzenienie
|
![]() O tego motyla pytam, bo przymierzam się do stworzenia bloga na jakimś portalu blogowym i myślę nad szatą graficzną ![]()
#1477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1478 |
Zadomowienie
|
Hej!!! Dawno mnie tu nie było, a jeśli już to przelotem, wpadłam się przywitać, wycałować Majka i powiedzieć, że cały czas o Was pamiętam
![]() ![]()
#1479 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co wy o tym myslicie? bo wiekszosc z was widziala to juz wczesniej? ps tak sobie pomyslalam, ze bardzo mozliwe zeby Prince i Paris byly dziecmi Majkela, bo skad u nich ta śniada cera? przeciez nie po mamie,zresztą urode to pewnie tez nie po n iej maja Edytowane przez kasica123 Czas edycji: 2009-07-26 o 13:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1481 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez anka1709 Czas edycji: 2009-07-26 o 14:06 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1482 |
Zakorzenienie
|
Czytałam przed chwilą nasze posty, które wkleiłyśmy zaraz po zdjęciach. Wspaniale się to czyta. Wątek na chwilę stał się pełen zadumy i czuło się powagę sytuacji. Nikt chyba nie miał wątpliwości, co chciałyśmy naszym zachowaniem pokazać.
anka - masz rację. On walczył cały czas, nigdy się nie poddał i dzięki temu zwyciężył. |
![]() ![]() |
![]() |
#1483 | |||
Konto usunięte
|
Dzień bobry!
![]() ![]() Cytat:
![]() A mogę sobie przywłaszczyć któregoś Majkela z racji, że jam Jo-Anna? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ogólnie już sam widok tego wątku spowodował, że zakręciły mi się łzy w oczach. Przybył, weź się w garść! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1484 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;13439694]Dzień bobry!
![]() ![]() Dzień doberek ![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;13439694] ![]() ![]() [/QUOTE] Odinstaluj i zainstaluj na nowo - będzie działać. Widocznie właśnie kończy się licencja po kilku dniach i trzeba na nowo. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1485 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() Ja dziś trochę zarobiona jestem znów, ale wieczorem nadrobię zaległości. Dołączam się do wszystkich życzeń. Naszym Aniom zdrówka dużo, uśmiechniętej buźki co dzień po nocach spędzonych u boku Majka ![]() Poza tym wszystkiego co tylko sobie marzycie ja Wam życzę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1486 |
Konto usunięte
|
Oglądam "Living with Michael Jackson take two" i mam ochotę zamordować Bashira
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1487 |
Zakorzenienie
|
Szkoda, że nie mogłam być z Wami wieczorem, odwoziłam ludzi po imprezie do domu, ale w radiu na okrągło puszczałam "Rock with you" o darłam mordę z ciotką na całego, reszta modliła się, żeby jak najszybciej opuścić samochód.
![]() Solenizantkom życzę wszystkiego najlepszego! ![]() Też oglądam "Living..", laczki mi spadają, cycki opadają, rozwalę dziada! ![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Oglądam dokument i moje uczucie, poszanowanie w stosunku do Majkela wzrosło do granic możliwości. Nie potrafię być tak wyrozumiała, nie potrafię przebaczyć, a Majkel to zrobił. Mam ochotę rozpierdzielić tego nadętego bufona-Bashira, jako z natury dobra,wrażliwa osoba, nie jestem w stanie zrozumieć czym kierował się ten prostak. Dotychczas kierowałam się zasadą, że w każdym człowieku jest odrobina dobra, w tej chwili porzuciłabym to wszystko w ****u, jednak Majkel mi nie pozwala, uczy mnie wybaczać. Próbuję.. A Debbie.. Sama nie wiem, Jest wiarygodna, jej zdanie zgadza się ze zdaniem Majkela. Swoją drogą zazdroszczę jej tych szalonych wypadów, spotkań, rozmów z Majkelem. To musiało być wspaniałe.. ![]()
Żyj pełnią życia i nie bój się tego co Cię spotyka. Wszystko zawsze kończy się dobrze! ![]() Edytowane przez biedronka91 Czas edycji: 2009-07-26 o 17:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#1488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Konto usunięte
|
Jestem wstrząśnięta po obejrzeniu tego dokumentu. Uważam, że Michaela i Debbie łączyły dziwne relacje, co nie znaczy, że był złe! Wg mnie każda wypowiadająca się w tym materiale osoba była w pełni szczera i zalezało jej tylko i wyłącznie na dobrym imieniu Michaela, bez względu na to, czy była to jego była żona, jego matka, czy wizażystka. Bashir jest zły, podłym człowiekiem. Nie wiem jakie widział cele w oczernianiu Michaela, w mieszaniu go z błotem. Nie nazwę go świnią, bo byłaby to obraza dla świń.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1490 |
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście, ciężko jest pojąc myślenie tej kobiety, ale wydaje mi się, że jest mimo wszystko szczere i przychylne Majkelowi. Bashir, nie znam słów, które mogły by go określić, każde wydaje się być zbyt łagodne, obraźliwe dla określonej grupy.
Ja zapodaję sobie http://www.tekstowo.pl/piosenka,mich...atzupwitu.html i jest okej. ![]() Strasznie dobija mnie część 6, w której Majkel opowiada o swojej samotności. Straszne, niepojęta dla przeciętnego człowieka samotność, która wywołała całą nienawiść.
Żyj pełnią życia i nie bój się tego co Cię spotyka. Wszystko zawsze kończy się dobrze! ![]() Edytowane przez biedronka91 Czas edycji: 2009-07-26 o 18:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#1491 |
Zadomowienie
|
Czy może któraś z Was oglądała ten film: http://www.kolporter.pl/421572,Filmy...kle-Zycie.html ?
Właśnie wzięłam się za ściąganie, ale jedna część (na dwie) zajmuje aż 2 GB, mam nadzieję, że internet mi się nie rozłączy.....
#1492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1493 |
Zadomowienie
|
ogladnełam ten wywiad cały przepłakałam
![]() ![]() i jedyne co moge teraz tu napisac to pytanie które ciśnie mi sie na usta...dlaczego ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1494 |
Zakorzenienie
|
Niech wypowiedź wizażystki podsumuje wywiad:
"Tacy ludzie jak Bashir przychodzą i odchodzą... a Majkel będzie żył wiecznie, w naszych sercach.." ![]()
#1495 |
Zadomowienie
|
dotarło do mnie że.....ja nie wierze w to co sie stalo
![]() to po prostu nie możliwe nie można od tak umrzec!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1496 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś zapoznawałam siostrę z przesłaniem muzyki Majka. Słuchałam z nią m.in. "Earth song", "We are the world" "Heal the world" "Childhood". I tak mi się smutno zrobiło, bo On odszedł. Wiem, że jest z nami dzięki muzyce, ale chciałabym, aby był takze i ciałem, choć przecież oddalony tysiące kilometrów. Miał tak wielkie przesłanie dla świata. Opowiadałam siostrze anegdoty z Jego życia, w których widać było, że był zwykłym, wrażliwym chłopakiem. Słuchałam tego, co mówiłam i chciało mi się płakać.
To wspaniałe, że On mówi do nas przez swoje piosenki. |
![]() ![]() |
![]() |
#1497 |
Zakorzenienie
|
Oglądnęłam teraz film o Michaelu 'Niezwykłe życie'. Mogę powiedzieć,że jest dobry. Właściwie oparty na wywiadach z ludźmi, z którymi pracował. Są też zdjęcia i filmy, które jeszcze nie były pokazywane. Jedyne co mi się nie podobało, to muzyka, bo to nie było rekomendowane przez Michaela i nie było w tym filmie jego utworów. Oczywiście film ten kręcony był za Jego życia.
A o jakim wywiadzie mówicie ? Bo jakoś mało w temacie widocznie jestem. Ja też teraz nie mogę 'Childhood' słuchać, bo mnie serce boli. Ja jestem nadwrażliwa, a jak teraz słyszę tą piosenkę, to zaciska mi się gardło i kłuje w sercu. ![]()
#1498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też jestem ciepły kluch i odpuszczam sobie teraz takie kawałki, choć czasem jeden przesłucham. Katuje się samymi optymistycznymi. ![]()
![]() |
#1499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na "childhood" pozwoliłam sobie od dłuższego czasu dopiero wczoraj wieczorem. Dziś nie słuchałabym jej, gdybym właśnie nie chciała pokazać jej siostrze. Przy niej musiałam się powstrzymać przed płaczem, bo też cieżko mi jej słuchać. za to teraz gra mi "get on the floor" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1500 |
Zakorzenienie
|
Właśnie teraz sobie włączyłam,ale zanim mi się to do końca załaduje, to trochę czasu minie.
Coś mało dzisiaj piszecie. W sumie nie dziwie się, bo ja sama jakoś nie umiem pisać za dużo dziś. W ogóle jakiegoś doła załapałam strasznego ![]() Chyba zacznę tworzyć jakieś grafiki z Michaelem. Może to mi pomoże.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:30.