|
|
#1471 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. III
Cytat:
|
|
|
|
|
#1472 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny za dwa tygodnie ide na koleżanki wesele...i będę miała suknie,w której całkowicie mam odkryte plecy aż po samą pupe i potrzebuję stanika,który będzie mało widoczny, bo przeciez bez nie pójdę
|
|
|
|
#1473 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() http://www.lasenza.co.uk/bras/bra-so...tions-bras.htm ja mam taki http://www.lasenza.co.uk/bras/bra-so...4&img=se08_115 on ma silikonowy pasek z tyłu, widziałam to też u nas w La senzie ![]() albo są też obniżacze zapięcie, takie coś jak ramiączko zapina się na brzuchu, ale do odkrytych pleców aż po pupę się raczej nie nadaje. http://www.dopasowana.pl/product-pol...le-BT115-.html to jest fajne http://www.lasenza.co.uk/bras/bra-so...1&img=se08_122 i to http://www.lasenza.co.uk/bras/bra-so...mg=s407_misc10 ale to się raczej nadaje do małego i 'samonośnego' biustu |
|
|
|
|
#1474 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny doradźcie jaki rozmiar powinnam nosić polski i uk.
Mam ciasno 74,5 cm w obwodzie i 95 cm w staniku w biuście. Zamówiłam w La Senza 32 F i teraz się zastanawiam czy będzie pasować Do tej pory chodziłam 75 D, po lekturze różnych stron przerzuciłam się na 70 F, ale to chyba jeszcze nie ten rozmiar.
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy |
|
|
|
#1475 |
|
Raczkowanie
|
kawaarabska zawsze warto spróbować, ja też mam 70F - to angielskie właśnie 32F, La Senza jest raczej ścisła, tylko czasem ma miski mniejsze, ja mam więcej w biuście niż Ty i zamówiłam ten sam rozmiar, po prostu trzeba sprawdzać
![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Wcześniej jak się źle zmierzyłam miałam takie same wymiary, radziłabym Ci spróbować angielskie 70E(ciasne) a wtedy z polskiego wychodzi 70F ale rozmiary mogą się różnić, zależy od firmy, polskie Gaia i Kostar sa dosyć rozciągliwe...---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Tesiaczek123 jeśli masz niedużą miskę spróbuj może silikonowego - moja siostra na imprezy nosi i sobie chwali albo coś w tym stylu http://ekskluzywna.com.pl/Kostar_008...osz_p9999.html http://www.femme.pl/biustonosze-spec...f0616b7e4e5291 tutaj jest sporo
|
#1476 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i mam nadzieję że rozmiar mi będzie pasował, jak nie to można spodziewać się wkrótce tych biustonoszy na wymiance u mnie ![]() A co do Kostara to wiem, dostałam 70F i chyba obwód jest za szeroki a miseczka dla mnie za mała; albo tylko to pierwsze... I dzięki za odpowiedź zawsze co dwie głowy to nie jedna
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy Edytowane przez kawaarabska Czas edycji: 2009-10-02 o 09:58 |
|
|
|
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
widziałam na ebay staniki marki:Discover Mademoiselle
bardzo fajne i też wyglądają na małobiuściaste.
|
#1478 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ze ścisłych 32E i 70G, więc możliwe że to 70F jest nadal za małe, ale rozmiar z tabelki jest tylko orientacyjny, nie uwzględnia kształtu piersi i różnic w modelach, więc jak czujesz że coś jest nie tak to przymierzaj też inne.z La senzy 32F ma szansę pasować, bo La senza jest z reguły malomiseczkowa |
|
|
|
|
#1479 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pierwsze moje zakupy w lasenza i wolałabym żeby były dobre, o ile dotrą ---- nie wiedziałam o strajku a ten 30f gdzieś mnie uwiera, ale może nie jestem przyzwyczajona do tak wąskiego obwodu i chyba jednak miseczka za mała a co byście proponowały dla mojej mamy nosi stanik o obwodzie 85cm, raczej powinna węższe więc pewnie ma z 82 cm pod biustem i 113 w biuście, chciałabym też jej coś zamówić bo na razie to chyba nie nosi prawidlowych biustonoszy z góry dziękuję
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy |
|
|
|
|
#1480 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1481 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na razie jestem z ebaya do tyłu o jedne majtasy (do Freyi Cassie) przez ten cały strajk. |
|
|
|
|
#1482 |
|
Przyczajenie
|
Znowu potrzebuje pomocy doswiadczonych uswiadomionych dziewczyn
Po zakupie mojego pierwszego dobrego biustonosza (Freyi ktora ladnie lezala choc byla nieco za duza w miseczkach ale byla okropnie niewygodna- fiszbiby mi sie wbijaly w pachy i w mostek) kupilam dwa biustonosze panche i potrzebuje waszej opinii. Sa niesamowicie wygodne, ale czy dobre??? Jak sadzicie Prosze o rady
|
|
|
|
#1483 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
. Czy zakładałaś staniki zgodnie z tą instrukcją?
|
||
|
|
|
#1484 |
|
Przyczajenie
|
Hmmm.... wydawalo mi sie ze dobrze to zrobilam, ale nie jestem juz taka pewna, moze sprobuje jeszcze raz...
A co jest nie tak???? Na razie jestem jeszcze odrobinke zielona
|
|
|
|
#1485 |
|
Rozeznanie
|
monikakuriata, najlepiej pochyl się i spróbuj powygarniać bułeczki podpachowe do miseczek. Wydaje mi się też, że w Arizie ramiączka są za nisko.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1486 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo mi się podoba ten biustonosz z czerwonymi kokardkami
|
|
|
#1487 |
|
Przyczajenie
|
luizka buleczki wygarniam ale i tak wylaza, zwlaszcza w tym w kropeczki.
A ramiaczka faktycznie byly za nisko w Arizie juz poprawilam- ale nie robilam juz zdjec. Czy to ze bylaza mi te bulki to znaczy ze biustonosz jest nieodpowiedni czy po prostu trzeba czasu az piersi beda na swoim miejscu? |
|
|
|
#1488 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ariza wygląda jakby była trochę przyduża, ale mniejsza byłaby za mała, spróbuj częściej wygarniać, bo dopóki ciałko nie przyzwyczai się do nowego miejsca będzie uciekać. |
|
|
|
|
#1489 |
|
Przyczajenie
|
Dzieki Simeri
A powiedz mi jeszcze co z tym pierwszym? Odeslac czy nie? Tez mi sie wydaje ze jest na styk, ale za to bardzo wygodny, wiekszy pewnie bedzie za duzy.... Kurcze a myslalam ze z malymi cyckami jest mniejszy problem a tu sie okazuje ze wcale nie.I mam jeszcze jedno pytanie: ktore biustonosze polecacie ale usztywniene dla malobiusciastych???? |
|
|
|
#1490 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
charliego właśnie mam na sobie - jest niesamowicie wygodny i kształt biustowi nadaje cudny
bo nie ma za małych lub za dużych piersi Więc nie za cnoty i charakter nagrodą jest miłość i nie za posłuszeństwo ani lojalność, ale za wdzięk i niepokorność, za życie samo w sobie w całej jego oczywistości. Wielka jest bowiem w nas potrzeba kochania. Julia Hartwig, Kot Maurycy
Edytowane przez nelyen Czas edycji: 2009-10-02 o 18:20 |
|
|
|
|
#1491 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za podane stronki
Jeszcze raz dzięki!!!
|
|
|
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
Prosiłabym o radę
![]() Zamówiłam Panache Cleo Bobbie 34GG, ale miski są za duże, a jeśli chodzi o obwód to wydaje się dobry, ale juz przy przymierzaniu zapięłam się na ostatnią haftkę, więc nie wiem czy nie wziąść też mniejszego obwodu, bo pewnie się jeszcze rozciągnie ![]() Więc nie wiem teraz czy zamienić na 34G, czy może na 32H? A może 32GG? |
|
|
|
#1493 |
|
Zadomowienie
|
solange421 32GG będzie w miseczkach mniejsze od 34GG, więc jeśli to 34GG jest za duże tylko trochę, to stawiam, że 32GG będzie ok
Jeśli jest dużo za duże, to może nawet 32G.
|
|
|
|
#1494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nie wiem, czy te 32GG nie byłoby za małe i do tego za ciasne w obwodzie, bo mniejsza miska ale dzięki, poczekam jeszcze na czyjąś wypowiedź i zdecyduję
|
|
|
|
|
#1495 |
|
Zadomowienie
|
solange421 różnie bywa - teoretycznie odpowiednikiem 34GG jest 32H, ale skoro piszesz, że 34GG jest za duże, to 32H też będzie za duże w misce - dlatego poradziłam Ci spróbować 32GG
A najlepiej podaj swoje wymiary - ile pod biustem i w biuście? |
|
|
|
#1497 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() na dopasowanej jest jeszcze wyprzedaż, zobacz sklepy z Twojej okolicy http://stanikowamapa.prv.pl/ i internetowe podane w pierwszym poście
bo nie ma za małych lub za dużych piersi Więc nie za cnoty i charakter nagrodą jest miłość i nie za posłuszeństwo ani lojalność, ale za wdzięk i niepokorność, za życie samo w sobie w całej jego oczywistości. Wielka jest bowiem w nas potrzeba kochania. Julia Hartwig, Kot Maurycy
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
FREYA "MIMI" BLACK BRA 30E
hej chciałam kupić ten stanik, ale nosze 65 dd i boje sie że będzie za duży, czy któras miała z nim styczność?? simeri ten 2 co wkleiłas też mi się podoba,one wyglądają na dość niskie, mało zabudowane. Chętnie bym kupiła i pomierzyła. bardziej mi się podobają niż różowe Pancze cleo. podobne staniki ma też Elle Macpherson, nisko zabudowane. Wiadomo że sa modela fajniejsze i gorsze, dla każdego coś
|
#1499 |
|
Przyczajenie
|
Zakochalam sie w tym:
http://www.intimo4you.com/_,k11/Bius..._800,t620.html i w tym: http://www.intimo4you.com/_,k11/Bius..._Gum,t673.html co o nich myslicie??? |
|
|
|
#1500 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:59.

60tki są produkowane tylko dla Bravissimo i nie można ich nigdzie indziej dostać, może spróbuj 65D jeśli nie chcesz stamtąd zamawiać?

takie jakieś przeładowane, nie mają delikatności Maskaradek czy elegancji Show girl, tak mi się wydaje 

a tu sie okazuje ze wcale nie.