![]() |
#1471 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
Cytat:
![]() Cytat:
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;14813567]troche nie dosłownie taakie jak chciałaś, ale moze coś ![]() Pamiętam o tym, że jest taki ktoś, Kto wybaczał mi każdy ból, każdą złość. Bo Ty potrafiłaś być przy mnie gdy cały świat odwrócił się placami. Z Tobą pokonam tysiące trudnych dróg. Gdy Ci dziękuję zawsze pytasz : 'za co.?' [/QUOTE] dziękuje! ![]() ______________
Myślę, że mieć cię w dupie to najwięcej co mogę dla Ciebie zrobić. Uzależniasz wiesz ?! i zamknij Mnie w swojej bajce na `długo i szczęśliwie ` . Wiesz, czasami nawet wyobrażam sobie Nas w miejscach niewyobrażalnych potrzebuję odrobiny miłości, właśnie teraz, w tym momencie i choć wiem, że czasem nie da się spełnić wielu chęci, to i tak wierzę, że zaraz usłyszę wibracje telefonu i po przeczytaniu sms-a uśmiechnę się szeroko.
![]() |
#1472 |
Zakorzenienie
|
jedni kochają, a nienawidzą drudzy i Twe marzenia obracają w gruzy. ciężko wyjść z przepaści, nałogów. będziesz miał kumpli tak samo jak wrogów. poczujesz szczęscie i napotkasz złość, kiedy dzieciaku życie da ci w kość. rodzinę w swoim sercu noś i pamiętaj miłość i prawda to życiowa puenta...
dobrze że nie wiesz co u mnie bo pękło by Ci serce chcą widzieć mój strach,chcą widzieć moje łzy, chcą byc w moich snach i słyszeć mój krzyk...oni chcą, ale to jest bez znaczenia! dość już moich i Twoich łez. jak jest wiesz, masz twarz zasmuconą. czujesz się źle. daje słowo... być skałą, wokół której toną. zgadzam się z Tobą. z każdą racją. zrobięna przekór, z premedytacją... wszystko powoli dochodzi do mnie, otrząsam się z goryczy najlepszych wspomnień. ciężki charakter? wiem, mam z natury ale... chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury... może tą duszę uwolni śmierć? nie wiem. czuje to ciało... jest dla niej więzieniem. wyrzuty sumienia, a po nich szczerość? walka ze sobą z dnia wczorajszego? modlę się o to, choć nic nie pomoże, gdy przeznaczenie w parszywym humorze. zacząć od zera, zepchnąć w niepamięć. wszystkie problemy zamurować w ścianie...zły sen, z którego chcę się obudzić. pihem zaleciało
Pomyśl - kim jesteś Jeśli mądrość Cię usypia, a głupota budzi... Edytowane przez Toriaa Czas edycji: 2009-10-19 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Raczkowanie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;14813567]
świetnee. ![]() [/QUOTE] dziękuję bardzo bardzoo.! ![]() ______ miłość to gra. a w grze chodzi o to by wygrać. - mamo dlaczego ja nie potrafię kochać? - bo nie masz serca.. - tak też czułam. Bóg złożył mi Twą miłość w ręce, jak klucz do raju. - Je ta'ime.! - nie rozumiem.. - nic nie szkodzi. <3 bo duże dziewczynki nie płaczą.
#1474 |
Zakorzenienie
|
Toriaa, xxxLOLKAxxx, Xx Purple cocaine xX, okradam.!
![]() ![]() ![]() -Spokój uciekł ...
-Żyje w świecie gdzie kucyki pony strzelaja do siebie..! -Pokaż mi niebo a ja będę tęczą... -Chcę być z Tobą,choćby to była wielka walka,to chcę być... -Tak, kocham cię. Bardziej niż wczoraj i mniej niż jutro. -Dlaczego tęsknię za kimś kogo nigdy nie spotkałam.? -Jak wymyślę sobie tragedie , zmienie tok myślenia to powiem " Dzień Dobry" . -`Są chwile gdy samotnie spadam w dół to są dni kiedy nie mam sił świat pęka w pół nikt nie wie kim jestem dokąd idę czy jeszcze gdzieś samotnie stoję przed tobą ciągle jeszcze żyje wierzę i jestem...`
![]() |
#1475 |
Wtajemniczenie
|
papergirl - łoh, Ciebie?
![]() ![]() --------------------------- Między nami zawsze będzie trochę prawdy i kłamstwa. Ty i tak będziesz o tym wiedzieć. Uwielbiam drogi, którymi chodziliśmy razem - a nie było ich dużo, bo przecież to były przypadki i nienawidzę czasem i Ciebie i siebie za to, że jestem w pieprzonym martwym punkcie i żadne z nas nic z tym nie zrobi. Będziemy tak tkwić. Ja będę dla Ciebie koleżanką ze szkoły, a Ty będziesz sprawiał, że szybciej oddycham, gdy mówisz mi „cześć”, ale mimo wszystko warto mieć nadzieję, nie? .. Brał mnie za tą grzeczną dziewczynkę, dopóki nie zobaczył mnie z papierosem w ręku i plastikowym kubkiem wypełnionym tanim winem. ...złamać wszelkie zasady. Robić coś, co by do głowy wcześniej nie przyszło. Smakować życie. Mieć głęboko w dupie opinię chorej publiczności naszego życia. Bo wiesz to nie jest tak, że ja nie chcę, po prostu nie mogę, nie umiem, boję się, obawiam i wszystkie inne emocje razem wzięte. Roztaczała wokół aurę kobiety niezależnej... Mimo to potrzebowała kogoś obok siebie. Nie jestem taka jak inne dziewczyny. Kiepskoflirtuję, ale potrafię kochać. Kochać jak dziecko... z całego serca, nie potrzebując powodu. Ale musisz też wiedzieć, że będąc ze mną, musisz być niepewnym tego co mi do głowy wpadnie i wiedzieć, że nie łatwo jest sprawić by cokolwiek z niej wypadło. Więc jak? .. Wchodzisz w to?.. i znów w myslach patrze jak odchodzisz. Nigdy sie nie dowiem co wtedy stracilam. Wiem co zyskalam... Nie zaluje. I tylko czasami, kiedy wieje wiatr z polnocy czekam na dotyk, ktory sie nie zdarzy.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
Raczkowanie
|
weź mnie i nieś, niech niebo bliżej będzie .
#1477 |
Rozeznanie
|
Martuś ( BananowaBrazylijka ) ,
![]() ![]() Angeliko ( xxxLOLKAxxx ) , Słoneczko. <3 przytul . .
Gdy księżyc odchodzi w nieznane, poranki bolą najbardziej. Straszą długim dniem. Serce skulone w kącie, Lęka się godzin samotności. Dusza krucha jak codzienna tabletka, wstydzi się swojej ułomności. Żyć pełnią życia, pragnę . .
#1478 |
Raczkowanie
|
"Pierwsze westchnienie miłości to ostatnie westchnienie rozumu." Tylko dzięki smutkowi wiemy czym jest szczęście...
![]() |
#1479 |
Zadomowienie
|
xxxLOLKAxxx
![]() zaczekaj, posłuchaj, oddam Ci moją myśl, spróbuję zrozumieć to ... to, co w Tobie jest. Moje ciało drży, Twój uśmiech już kończy się, mój skończył się dawno ... mam to, co chciałam, mam moje oczy skierowane w ścianę, K o c h a n i e czuje się nieswojo, gdy nie słyszę Twego głosu, liczy się każdy moment spędzony z Tobą. senne marzenia, słodkie marzenia, myśle o Tobie, to że jesteś doceniam z dnia na dzień się coraz bardziej zakochuje w Tobie, oto co robię.
![]() |
#1480 |
Raczkowanie
|
Szukaj mnie... Cierpliwie dzień po dniu... ;*
![]() |
#1481 |
BAN stały
|
19czarna87 - ciesze sie ze sie przydaly ;*
paranoja przeplatająca się z jesienną depresją Republika moich marzeń. kawa, papieros i wspólne przemyślenia. Dajesz mi niepokorne myśli, niepokoje. Słyszałeś ten hałas? To własnie moje serce pękło. ukradł mi Pan serce, wie Pan? najpierw zabrał, później schował do kieszeni, a na koniec Pan je zgubił. serce przesiąkło zbyt Pana zapachem i cały czas wysyła impulsy do mojego mózgu. a może inaczej? wyrwał Pan, wyszarpał, rzucił nim o ziemię, na koniec zdeptał i odszedł, zostawiając krwawe ślady na posadzce. próbowałam zaszyć tę chłodną dziurę, ale szwy za każdym razem pękają. im używam mocniejszych nici, tym szybciej pękają. Edytowane przez lovemalinowe Czas edycji: 2009-10-19 o 18:16 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1482 |
Raczkowanie
|
Może i lepiej... Zapomnij o mnie... Każdy ma swoje życie... Chociaż ja nie mogę żyć bez Ciebie... Najbardziej boli mnie to, że tak niewiele brakowało! ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Mówiłam, ze chcę żyć bez Ciebie -Nie chciałam! Mówiłam, że Cię nie kocham -Kochałam! Mowilam, ze dam sobie radę -Nie dałam ! Mówiłam, że zapomnę -Kłamalam !
![]() |
#1483 |
Zadomowienie
|
Chcę Ci Tyle dać,chce byś mnie miał.
Malowane łzami na szybie smutki. Deszcz zmywa je niczym po Tobie spłynęło moje cierpienie. Boże,czy to prawda jest czy jakaś kpina?. Nie może nam się nic już stać,nie jesteś sam. Już czas,dziś otwieram się..chcę byś był,chce byś tu był. słyszysz?. Skoro już tu jesteś i stoisz w moich drzwiach.. Może wejdziesz na kawę?. Wydaje się że jestem z Tobą sam na sam.. Jednak jej zapach wciąż pozostał na Twojej bluzie. Wiesz.. Zapomnij.. Bo cholera mi tak będzie łatwiej. -Dlaczego milczysz? - Wyobrażam sobie jak Twoje usta szepcą mi to co tak bardzo pragnę usłyszeć.. A kiedyś zostaniesz sam,razem z Tym swoim EGO. Jesteś jak czarny kot,wystarczyło żebyś raz przeszedł mi drogę,a całe życie mam pecha. Może czas zakwitł w nas? |
![]() ![]() |
![]() |
#1484 |
Raczkowanie
|
wolę grać w Scrable z psem niż rozmawiać z Tobą.
sami sobie budujemy ten mur. lie to me, baby. it's one thing that you can do. wipe that smile off your facking face. niebo w kolorze płynnego złota. i teraz tylko kisiel mnie może pocieszyć. ''niech Cię kury po gnoju ciągają.'' i ją zresztą też.
![]() |
#1485 |
Raczkowanie
|
I tęsknić wiedząc, że i Ty tęsknisz. Czasem po prostu chciałabym się do Ciebie przytulić, bez żadnego konkretnego powodu. ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- I Twoje słowa: 'Tylko Ty Jesteś Piękna' ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1486 | |
BAN stały
|
O jaa.
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nawet kilogram tapety na twarzy nie pomoże zatuszować Ci jego braku i tęsknotę za nim . świat staje się piękny w wymiarach serca. A jej spojrzenie już nigdy nie będzie takie samo. Widzę Cię wszędzie. Zakochana na swój sposób. Ten pieprzony niedosyt. Dziewczynki. <3 Muszę Was opuścić na kilka bądź kilkanaście dni, z problemów technicznych, że to tak ujmę. Będę za Wami tęsnić. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1487 |
Raczkowanie
|
Pocałowałam anioła,
Poczułam smak jego ust...
![]() |
#1488 |
Raczkowanie
|
Wyszeptałam dla Ciebie ścieżkę.
Chodź, no chodź! Wypłakałam/ .przyjdź. .mostem. .tchnieniem. .po strużkach łez. .... ========================= ============= ! ![]() Kochane, mam pytanie, macie coś o śpiącej królewnie? Ale że niedługo się obudzi, że mam taką nadzieje, moja koleżanka leży w śpiączce, bardzo Was proszę ![]()
#1489 |
Raczkowanie
|
I stanąć przed Tobą, mając w oczach łzy...
![]() |
#1490 |
Raczkowanie
|
Odeszłam, bo chciałam. Kur.wa ile można siebie okłamywać?! Ja przecież nie chciałam, ale to już nie ma znaczenia.
Yyy, no bo wiesz ja nadal coś do Ciebie czuję ale nie wiem jak ci to powiedzieć. Bach! Wszystko straciło sens... tak nagle. I nawet nie usłyszałam od Ciebie głupiego "żegnaj" na pożegnanie. Odeszłam, a on? Chyba ma to w dupie, bo nic nie powiedział. |
![]() ![]() |
![]() |
#1491 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() poszło na opis od razu ![]() wspaniaałee ![]() <3333333 ![]() __________ Boję się ,że Bóg istnieje. odeszła kreśląc we mnie ślady cierpienia zostałam tylko ja i gorzkie łzy okłamała mnie przytłoczyła bólem to miłość Chodzisz i tylko się rozklejasz. miłość naznaczyła mnie piętnem samotności. Gdy brakuję Ci ciepłe i Słońca tulisz sie do mnie do końca aż zimno mi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1492 |
Raczkowanie
|
Chwila, gdy zaglądasz mi głęboko w oczy, a ja zamykam swoje, byś przypadkiem nie zobaczył w nich, jak bardzo Cię kocham...
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1493 |
Wtajemniczenie
|
BananowaBrazylijka - taaakich bananków nigdzie nie ma
![]() ![]() Ciiri - jeśli ja jestem wyjątkowo, to Ty zasługujesz na miano perły w całym wszechświecie <3 Issuee - Ty wiesz <3 add90, dontgivemenames, hotiie -> dla tych pań buziak wielki ![]() ChupaChupsxd - ja coś spróbuję. ![]() W tej jeden dzień jesteśmy bliżej zmarłych. Łączymy się z nimi, wspomnieniami wracając do wspólnych chwil. Stojąc nad grobami, rozumiemy jedną z najważniejszych wartości. Jak ważne jest życie, zdrowie. Jak cenne. I jak kruche. Tysiące różnych spraw. Setki problemów do rozwiązania. Dziesiątki obowiązków. I tylko jeden taki dzień. Dzień zsynchronizowania milionów żywych dusz z miliardami duchów. Dzień pełnego porozumienia. Któż z nas nie chciałby mieć magicznego Kamienia Wskrzeszenia? Któż z nas nie chciałby przywołać z krainy umarłych tej najważniejszej dla siebie osoby? Opowiedzieć o swojej tęsknocie? O trudach codziennego życia bez Niej? Powiedzieć, jak bardzo Ją kochamy i jak nam jej brakuje. Że nic już nie jest takie samo. Drzewa kwitną, ale słabszym kolorem. Kwiaty nie mają tak intensywnego zapachu, a leśne owoce nie przyciągają swym zakazanym czarem. Wszystko się zmieniło. Nic nie ma sensu. Jednak czy warto wyciągać tak bliską nam osobę z mrocznych otchłani Hadesu tylko po to, aby zadręczać ją swym bólem? Żeby przysporzyć jej cierpienia, podczas gdy powinna już przeżywać tylko rajskie rozkosze? Czy jesteśmy godni tego, aby tak Ją zranić? Czy tak się zachowuje kochająca osoba? Albo czy możemy zabronić jej duszy przebywania w raju, bo tęsknimy za nią tak bardzo, że nie wyobrażamy sobie dalszego życia bez Niej? Czy możemy przywłaszczyć sobie prawo decydowania o Jej losie? Czy jesteśmy na tyle egoistyczni, żeby zmusić Ją, by zaczęła żyć z nami, tym samym zostając w świecie, który już nie stał przed nią otworem, w świecie, który był już dla Niej zamknięty? Czy możemy decydować o tak poważnych sprawach? Jeśli naprawdę kochaliśmy tą osobę, to powinniśmy odwiedzać ją na cmentarzu, przy jej grobie, miejscu ostatniego pochówku, swoistego symbolu pożegnania ze ' starym ' życiem i przywitania ' nowego ', o wiele wspanialszego, bo bez żadnych życiowych trosk i bóli. Dniem, który nastraja do takiej wizyty bez wątpienia jest dzień Wszystkich Świętych. Jeśli na co dzień brakuje nam na to czasu, to w ten dzień możemy spotkać się z Tą osobą. Bez Kamienia Wskrzeszenia, żadnych czarno magicznych sztuczek i igrania z iluzją. Spotkanie pomiędzy Nami, a Nią/Nim. W ten dzień nadzieja na nawiązania kontaktu jest większa i warto ją wykorzystać. Dla Tej Osoby. Żeby pokazać, że jesteśmy. Kochamy. I nadal pamiętamy. i nic nie wyszło. spodziewałam się, że tak będzie, ale cóż ... ![]() Opisy:
Uśmiechnij się. Niech innych zżera zazdrość na widok Twojego szczęścia. ![]() Chcesz? Proszę, weź. Ale pamiętaj, zwrotu serca nie przyjmuję. Zniszczyłeś we mnie wszystko to, co było najlepsze. Nie potrafię już godzinami marzyć, śnić całe noce o pięknej, świetlanej przyszłości, uśmiechać się do swojego odbicia w lustrze, nucić cicho pod nosem wesołą melodię parząc herbatę, gawędzić niezobowiązująco z nieznajomym chłopakiem. I chociaż to wszystko minęło już bezpowrotnie, to ja nie potrafię się za to na Ciebie gniewać. Nigdy nie potrafiłam. ' - Wypadałoby ją przeprosić. - Nie wiem, jak mam to ubrać w słowa. - Nie musisz tego wcale w nie ubierać. Po prostu podejdź do niej, przygarnij ją do siebie i mocno pocałuj. O resztę nie musisz się już martwić. Ona Ci zawsze wybaczy.' dupa. i nie wyszło. ' - Znowu to czytasz? Ten Zmierzch już przestał być zabawny. - Bo wcale taki nie miał być. - odburknęłam urażona. - Sorry. Wiesz, o co mi chodzi. Dokąd można czytać o wspaniałej miłości Edwarda i Belli? - Dokąd się samemu takiej miłości nie pozna. ' ( .autentyk ) edit: BananowaBrazylijka: ' Całe dnie. Przez pewien czas. Śpi. I śni. Pewnie o samych pięknych rzeczach. Tylko najwyższy czas już się wybudzić. Bo ktoś kocha/lubi, tęskni, czeka. ' ' Nasza mała Śpiąca Królewna. Sama w świecie bajek, snów i iluzji. Sama pojechała w tę wielką, pełną różnych niewiadomych podróż. ' ' Halo, Śpiąca Królewno, czas wstawać. Kopciuszek wcale nie zgubił pantofelka, Śnieżka nie trafiła do siedmiu krasnoludków, więc Twoja bajka to też pewnie bujda. ' ' Żeby wszystko skończyło się, jak w bajkach. Wystarczy, że przyjedzie książę, a Ty się wybudzisz. I wszystko będzie dobrze. Takie bajeczne zakończenie. Jak dla dzieci. ' ' Proszę, przestań. Obudź się. Bo to już serio przestało być śmieszne. Nie chcę mieć Śpiącej Królewny za przyjaciółkę. Chcę Ciebie. Żywą, roześmianą, z rumieńcami szczęścia na policzkach i ognikami radości w oczach. ' .trochę nie wyszło, ale dla Bananka musiałam coś napisać ![]() trzymaj się Kochana ![]()
seguidors, Tots units fem força .' Messi ♥ Edytowane przez _Panna_Migotka_ Czas edycji: 2009-10-19 o 19:01 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1494 |
Raczkowanie
|
Who would have thought, that you could hurt me...
(Kto by pomyślał, że mógłbyś mnie zranić...) Open heart It should be illegal to deceive a woman's heart (otwórz serce powinno być nielegalnym oszukiwanie kobiecego serca)
![]() |
#1495 |
Zadomowienie
|
BananowaBrazylijka
Może : - Ty mnie słyszysz,tylko oczy masz zamknięte,bo pewnie jak zwykle boisz się powiedzieć że śmiesznie wyglądam. - No już,wstawaj! Świat nas nas czeka. - Śpiąca królewna w 21 wieku,kochanie wstawaj księciunio nadchodzi. - I wierzę że jak śpiąca królewna otworzysz oczy z uśmiechem na twarzy,nawet bez tych krasnoludków. - Słodko śpisz,ale nie rób tego za długo bo się książe rozmyśli.. księżniczko. Może coś.. I głowa do góry ;* ______________________ Zapomnij,nawet gwiazdy nie chcą już na Ciebie patrzeć. |
![]() ![]() |
![]() |
#1496 |
Raczkowanie
|
Jeśli sprawisz, że będę dla Ciebie rysowała serduszka w zeszycie, będę Twoja.
![]() |
#1497 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
powiem Ci znowu coś w zaufaniu.. kocham Cię całym sercem, zrozum draniu ! mógł zrobić jeden krok by ją mieć. nie zrobił. nienawidzę siebie za to, jak łatwo przywiązuję się do ludzi! Lekarstwem na miłość, jest kolejna miłość albo przynajmniej inne męskie ramiona, które z pewnością po czasie pozwalają zapomnieć o poprzedniej porażce. Dlaczego płakałam gdy powiedziałam "Kocham Cię."? Może dlatego, że to tak boli. Może wiedziałam co powiesz.
![]() |
#1498 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zamieściła ogłoszenie w porannej gazecie i czeka, aż książę obudzi ją pocałunkiem. Nawet jeśli książę nie przybędzie, Śpiąca Królewna i tak nie umrze! Ile spała nie wie nikt, kolejne wiosny omijały ją, tyle nocy, tyle dni nie było jej dla świata... A ona szuka we śnie swego zagubionego księcia... więc obudź się w końcu, Królewno. będę Twoim rycerzem w spódnicy, nie pozwolę Cię już nigdy więcej skrzywdzić. może coś z tych? bardzo mi przykro. ![]() ![]() - Przysłano mnie tu, bym został Twoim księciem z bajki.
- To jakiś żart!? - Nie, dlaczego? - Nigdy nie będę kolejną plastikową, pi*przoną księżniczką! No i czego się k*rwa spodziewali po księżniczce, która zbyt długo siedziała zamknięta w wieży!? uśmiechnij się do mnie. ej, książę! zabierz mnie do czekoladowej krainy. a na jej grobie będzie napisane 'umarła z tęsknoty za swoim księciem'.
![]() ![]() |
![]() |
#1499 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
teraz śnisz, że jesteś w krainie czekolady. a gdy zjesz ostatnia kostkę, obudzisz się i powiesz, że to byłsłodki sen. księżniczki też muszą spać, aby mieć siłę na kolejne dni. ty właśnie tak śpisz, aby jutro się obudzić się pełną sił. nie wiem, czy pomogłam.. trzy maj się kochana. <3 _____ wszyscy dzięki miłości są szczęśliwi, a mi przez nią pęka serce.
![]() |
#1500 |
Zadomowienie
|
Gdyby ludzie wiedzieli, jaka jestem szczęśliwa, dopiero by mieli o czym gadać.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:59.