|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Cytat:
Dokladnie tak samo uwazam Elu z tymi złobkami i przedszkolami Dzzien dobry kobitki My dzis po super nocce Anie wiem czy Wam mowilam ze moj maluszek juz nie spi z mamusia tylko od 2tygodni w swoim łozeczku i nie było zadnego problemu z przyzwyczajeniem sie do łozeczka,pierwsza nocka odrazu cala przespana i tak jest do tej pory ![]() ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1472 |
Raczkowanie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Ja jej przebiłam już teraz uszka, bo jeszcze sie nimi nie bawi, jak narazie odkryła tylko swoje włoski i się smiesznie nimi bawi
![]() A przebilam jej już prawie dwa tygodnie temu, jestem zadowolona, bo nie dosyc, ze nie plakala, to jeszcze bardzo szybko jej sie zagoilo, nawet nie miala zaczerwienienia ![]() Olciu ![]() My bedziemy obchodzic imieniny 20.04. Moj Tz mówi, ze bedzie mial przerabane, bo 20.04 imieniny Bianki, a 27.04 moje urodziny ![]() ![]() Aniulka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- A Olciu zapomniałam napisac o czapeczce, ta ciemno-rózowa to taki berecik kupiony w H&M, a ta druga z Nexta zakupiona w komisie ![]()
#1473 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja też bym chciała przebić malej uszka ale mała cholernica tak sie nimi bawi że chyba jeszcze trochę poczekam aż przestaną ja interesować ![]() kolczyki już na bo dostała na chrzest śliczne są ![]() ![]()
![]() |
#1474 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Katarina - malutka prześliczna ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1475 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale jak patrze ile Wasze dzieci waza to ![]() ja w jej wieku wazylam podobnie i do tej pory zostalam taka filigranowka, wiec ona ma to po mnie ![]() Choc z drugiej strony zauwazylam, ze dzieci karmione mlekiem modyfikowanym waza wiecej. Cytat:
mnie osobiscie to przestraszylo, ale z drugiej strony tylko 5 zapisanych stron a potem w dzien tragedi nagle tylu ludzi "odkrylo" te strone ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
Zakorzenienie
|
Kochane mamusie proszę o głosik - można zagłosować raz dziennie
![]() ![]() ![]() Z góry dziękuję ![]() http://www.bebiko.com.pl/#/misiowank...bd28158b69ea8 9 |
![]() ![]() |
![]() |
#1477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapisalam w Ulubionych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1478 |
Zadomowienie
|
Domi moja jest na mleku sztucznym ur.26 listopada i waży 5.8oo a zjada 200ml co 4 godzinki
#1479 | |
Zakorzenienie
|
![]() Można kliknąć raz dziennie przez 2 tygodnie w napis lubię ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoja to tez filigranowka ![]() no to moja nie wiele mniej moze wazyc. Bo ostatnio ja wazylam u mamy na wadze razem ze mna i wychodzilo tak 5,6 lub 5,7, moja 22 grudzien ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1481 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja ważę nadal 47kg tyłka zero ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1482 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A nieeee...ja nie o tym myslalam, bo to juz calkiem jedna wielka sciema.... Mialam na mysli Nostradamusa: "I wtem wielki ptak metalowy upadnie, a na nim znajdować się będą osoby ważne w kraju niezwyciężonego, a na kraj ogarnięty chaosem i żałobą, wrogi najeźdźca ze wschodu uderzy. Metalowe ptaki rozdzielą na zawsze dwóch braci" ![]() Cytat:
Wierze,... ![]() A najlepsze jak juz pytam jaki interes mieliby ci "wredni rosjanie" to jakie argumenty padaja...najlepszy jest "no bo oni juz tacy sa!".... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ela, mam pytanko - ty zdaje kupilas kolo Swimhorsy...kupilas na all czy w sklepie?? Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1483 |
Zakorzenienie
|
![]() Zdrówka z okazji małych urodzinek dla Miriam Zaharii, Olusi Simpatiki i Oskarka Vitreus ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1484 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to już oddałam głos ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1485 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1486 | |
Wtajemniczenie
|
Domi ja karmię praktycznie od samego początku butelką bo szybko straciłam pokarm przez 1,5 miesiąca tylko dokarmiałam piersią ale wcale dużo to ona chyba nie waży prawda?
![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
![]() a ile ważyła jak sie urodziła? bo moja 3300 więc dużo chyba nieprzybrała na ten czas to twoja musiała ważyć malutko co? aha kupiłam dziś olejuszke bo małej pokazała się lekko ciemieniucha i kurde u nas strasznie droga ta olejuszka bo 27zł a tak patrząc po internecie to po 23zł lecą w różnych aptekach
Edytowane przez aniulka8204 Czas edycji: 2010-04-12 o 10:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1487 |
Zakorzenienie
|
A mi wlasnie przyszła mata ta co Kareninka polecala i musze powiedziec ze juz jestem zadowolona chociaz maly jeszcze na niej nie lezał bo wlasnie zasnal ale mata jest superrrrrrr,kolorowa duza i naprawde fajna,dzieki Kareninko za polecenie tej matki
![]() ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kachula tez sie czaje na ta mate ![]() ja tez dolaczam sie do zyczen dla solenizantów ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Wtajemniczenie
|
kurde czy któraś z Was używała może tej olejuszki???
tu pisze że namoczyć i zostawić na 24godziny a potem zmyć szamponem i dopiero wyczesywać, mam nadzieję że to cosik pomoże JA RÓWNIEŻ DOŁĄCZAM SIE DO ŻYCZEŃ DLA NASZYCH MAŁYCH SOLENIZANTÓW ZDRÓWKA ZDRÓWKA I DUUŻO ZDRÓWKA MALUSZKOM ![]()
Edytowane przez aniulka8204 Czas edycji: 2010-04-12 o 11:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#1490 |
Zakorzenienie
|
hej kochane po weekendzie.
Przede wszystkim wszystkiego najlepszego dla naszych milusińskich z okazji kolejnych miesięcy ![]() I wszystkiego najlepszego dla Eli, co prawda spóźninone, ale szczere ![]() ![]() A mnie nie było tak długo, bo raz że miałam w ten weekend szkołę, a dwa, jakoś cały czas siedzi mi w głowie to co wydarzyło się w sobotę, o czym powiedział mi tz podczas przerwy w zajęciach. I mimo iż nie interesowałam się polityką, a zachowanie niektórych polityków mnie drażniło i z wieloma ich poglądami się nie zgadzałam, to jak czytam wiadomości jakoś tak mi ciężko i cały czas trudno uwierzyć w to co się stało. Ale jak to się mówi: umarł król, niech żyje król. Może to też położy kres tym bezsensownym kłótniom tu i tam. Szkoda tylko, że za taką cenę... ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- widzę, że pojawił się również temat złobków i przedszkoli. U mnie też masakra. W Bremen brakuje przynajmniej 200 miejs w żłobkach i 400 w przedszkolach. Przynajmniej z tych, co zostały złożone podania. Także teraz nie zostaje mi nic innego jak szukać opiekunki do dziecka ![]()
#1491 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A tak poza tym to: Sliczne zdjęcia ![]() Trzymam kciuki za inne cierpiące mamy z powodu marudnych dzieci Zazdroszcze tym co śpia do 9-tej wszystkiego najlepszego dla małych jubilatów ![]() kropeczko witaj ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1492 | |
Zakorzenienie
|
Witam mamusie
![]() ![]() A teraz robimy schody na budowie wiec duzo czasu tam tez spedzalam bo cieszy mnie to jak nie wiem ![]() ![]() U nas po staremu dalej jestesmy na pieluszkach tetrowych wiec co chwila przewijam mala juz mam dosc tego no ale chce zeby jej to calkiejzeszlo zeby sie wiecej nie robilo, juz ma takie blade wiec juz niedlugo powinno ie byc po tym sladu ![]() Sto lat dla solenizantow dzisciejszych ![]() ![]() ![]() Lece was nadrobic co tam jeszcze pisalyscie ![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
![]() ditu glos oddany ![]()
![]() |
#1493 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Daj znac jeszcze jak Mati zadowolony, najlepiej w postaci fotki ![]() Ktora jeszcze? Mowcie mowcie, bo bede pisala do Tiny Love o znizke za promocje artykolow...tak samo jak z konikiem do spania.... ![]() Kochana, jakybs jeszcze potrzebowala ukojenia to moge ci tez opisac nasze dni ostatnie...malz jak dzisiaj do pracy szedl to taaaaaaki szczesliwy byl normlanie.... ![]() Mam pytanko - czy do kaszki sa specjalne smoczki?? Czy wytarczy, ze natne taki krzyzyk na zwyklym smoczku? ![]()
![]() |
#1494 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę wam powiedzieć, że w końcu mamy sytuację opanowaną. Mleczko mi wróciło, że hej ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1496 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Marta śliczości ![]() Sto lat dla naszych solenizantów ![]() ![]() A ja ostatnio miałam mało czasu, bo próbowąłam karmic małego co 3 h i chyba sie nam to udaje... szkoda, ze w nocy budzi się ok 3 i musze mu herbatkę dać... ale poza tym obudził się od 23 i 3(na herbatki troszkę) o 6 i zjadł pierwszy raz dużo- 170, a potem się obudził sam ok 9... potem miał spacer i zjadł o 12 i teraz śpi nadal a ma zjeść ok 15... trzymajcie kciuki ![]() Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2010-04-12 o 13:27 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1497 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Sto lat dla solenizantów!! ![]() I zdrówka dla choruszków!!! Ja tylko Was szybko przeleciałam. Ogólnie weekend przygnębiający z powodu tej tragedii. Poza tym Ala budziła nam się co godzinę przed dwie noce, myślałam, że to ząbki, ale zaczęła kaszleć, więc niestety jakiegoś wirusa załapała. Idę dzisiaj na 17 do pediatry to się dowiem jak to wygląda, jak dla mnie średnio, bo kaszel trochę mokry dziś się zrobił, i jeszcze trochę jej świszcze. Na dodatek wczoraj stan podgorączkowy ![]()
Jestem żoną ![]() http://s6.suwaczek.com/20090509570713.png Nasz mały skarb- Alicja http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911054965.html Czekamy na Marysię ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20130427724853.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1498 |
Zakorzenienie
|
A to Piotruś na dzisiejszym spacerku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie kamilka ostatnio chodzi spac tak 20.00-20.30 i wczoraj wstala dopiero o 7 rano a dzis kolo 5 ![]() ![]() Rany jeszcze tylko 2,5 tygodnia i do pracy ![]()
![]() |
#1500 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super, ze mleczko wrocilo ![]() ![]() Cytat:
![]() Za zdrowko malutkiej ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Moj tez tak kiedys sobie smacznie spal na spacerkach a teraz oczy jak reflektory, siadac chce tylko, gada do siebie albo zaczepia ludzi na ulicy czy w sklepie... ![]() A wlasnie kupilam malemu rampersiki: ![]() Załącznik 3025140 Załącznik 3025141
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2010-04-12 o 14:21 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:25.