![]() |
#1471 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
Cytat:
![]() *
przez telefon słyszę Twój uśmiech, co poprawia mi zawsze nastrój. ![]() nie wiedziałam ,że Twoje ostatnie "do widzenia" jest obietnicą bez pokrycia, pasujesz do niej jak pięść do nosa. tęsknię, jako że z nałogiem nie wygrasz. to uczucie, które płonie jak pochodnia. <3 nadzieja powstaje wówczas, gdy rozum nie dojdzie do porozumienia z tym czymś, co w klatce piersiowej szalenie wali na jego widok. jak głodny chleba, jak ryba wody, jak tonący koła ratunkowego, tak ja Ciebie. potrzebuję, rzecz jasna. *
![]() |
#1472 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie wiem ,ale myślałam ze chcoiaż to na PW beda miedzy sobą roztrzygac, a potem sie robi bałagan na forum, co druga narzeka jak tu jest źle... ![]() ![]() Cytat:
to zacytuj dobrze a nie... potme inni dostają po dupie. ![]() to napisz do tej która to skopiowała i się dowiesz skad go ma itp. ( a nóż go gdzies znalazła albo sobie skopiowała nie tam gdzie chciala i dodala przypadkiem ) przecież dużo jets tutaj powtórek. ![]() To pa miłego dnia do zobaczenia kiedys bo pewnie wrócisz.. jak większość, nawet bym się nie zdziwiła jakby sie okazalo że połowa tych co odeszła wróciła pod nowymi nickami itp. ![]() jezu wymiękam przy tych waszych problemach.. a zapraszam tutaj pozegnaj się: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=419361&page=11 ---- im bliżej, tym dalej. taki beznadziejny typ kobiety. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Raczkowanie
|
Abstrakcyjnaa - żegnam. ; ]
poprostuAsiss - kradnij kochanie. ![]() ___
bo wiesz... nadal kocham. nie pozwolę, aby jakaś dziewczyna raniła Ciebie. choć nie jesteś już mój, ważne dla mnie jest Twoje szczęście. |
![]() ![]() |
![]() |
#1474 |
Rozeznanie
|
z innej bajki - zapisuj <3
LoveYourEyes- siebie nie dopisałaś! ![]() istny _paradoks - nie wiem czy o mnie chodzi (a że innej groszkowej z forum nie kojarzę to się odzywam xD), ale przygarniemy Cię z chęcią! ![]() czarnaalbk - dziękuję za wyróżnienie! całus do kwadratu ode mnie ;*;* Czy Wy nie wiecie do czego służą wiadomości prv? (skierowane głównie do Pani, która rozpoczęła kolejną awanturę..., bo reakcję reszty - w pełni rozumiem. odechciewa się wszystkiego). Nie zaśmiecajcie zaśmieconego forum kłótniami!!! A jeśli tak bardzo lubicie się sprzeczać to załóżmy osobny wątek: "Kłótnie pań od opisów" - i mam nadzieję że wyczuwa się w tym ironię! Przykro mi, musiałam się odezwać. boli mnie cisza, a to oznacza tylko jedno - jest źle. zakochałam się. może to nie nam pisana jest miłość aż po życia kres. nie rozumiesz. jak masz być tylko na chwilę, to spier.dalaj w ogóle!
Kobietę poznaje się nie po tym co mówi, ale o czym milczy. warszawska studentka prawa. Edytowane przez xxgroszek07xx Czas edycji: 2010-04-16 o 19:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#1475 |
Rozeznanie
|
ciutblizej zachwycasz !
![]() Nie mogę bez niego istnieć.
Zawsze przychodzi moment, w którym coś mnie nagle uderza, że mało nie zwala mnie z nóg. Jakaś porażająca, nagła świadomość niepewności niekompletności, pustka. Jakbym otworzyła drzwi, za którymi nic nie ma. * Trudno budzić się,gdy każdy sen sprawia że jesteś wciąż blisko mnie.
![]() |
#1476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() _
ona wtulona w jego ramiona. ta chwila, która trwała zaledwie kilka minut mogłaby wydłużyć się w nieskończoność. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1477 |
Raczkowanie
|
sukienka stanowczo nie od Prady. żakiet- widać na pierwszy rzut oka, że nie Gucci.
szpilki- nie, nie Jimmy'ego Choo. ale i tak wyruszam na podbój świata!
#1478 |
Rozeznanie
|
Mogę dzwonić do Ciebie tylko po to, by słuchać Twojej ciszy.
'Sto miliardów sześćset tysięcy zerkań w Twoją stronę na dzień dobry.' Będę pod ręką na wypadek, gdybyś zapomniał kim jesteś. Kocham sposób w jaki JESTEŚ. Warto było się spotkać, aby dowiedzieć się, ze istnieją takie oczy jak Twoje. 'Chciałabym uciec od siebie w wiatr albo w Twoje ręce.' Wytapetować pokój najpiękniejszymi chwilami dotychczasowego życia. 'Wyobraźnia to jest umiejętność widzenia suchej buły jako buły z masłem.' 'Życie jest krótsze niż szalik - wykorzystaj każde oczko.' Ciągle mam apetyt na coś więcej. 'Znajdziemy radość prostych spraw i klucz do naszych marzeń.' 'Nie trzymaj niczego na wyjątkową okazję, ponieważ każdy dzień jest tą wyjątkową okazją'. Gdy ci coś wpada do oka, pamiętaj, że to odrobina kosmosu ![]() Forever? Nothing is forever. Ostatnio wszystko wydaje się być takie nierealne.
#1479 |
Zakorzenienie
|
Czarne smutne jej oczy zalane łzami,
Płacz rozmył makijaż przysłonięte poduszkami, Jej nogi skulone - objęte rękami, Dwa dalekie światy - miłość i nienawiść.
#1480 |
Zadomowienie
|
Mało dla Ciebie znaczę, bo zawsze jestem obok. Na zawołanie. Nie boisz się, że kiedyś powiem "nie". Masz rację - nie powiem.
Próbuję zabić Twój smak w ustach słodyczami. Na marne. To Ty jesteś największą słodyczą w moim życiu, nawet kiedy smakujesz słono jak dziś i przedwczoraj. Powoli do mnie wracasz, prawda?
#1481 |
Przyczajenie
|
1. Wystarczy mi, że Jesteś.
2. Poprawiasz mi nastrój. 3. Ty jesteś moim szczęściem. 4. Niektórym uśmiechom nie jesteśmy w stanie nie ulec. Tak jak ja Twojemu. 5. Szczerze, wierzę w naszą wspólną przyszłość. 6. Jesteś powodem do życia. 7. Łatwiej razem Nam iść pod wiatr. 8. Bez Ciebie świat traci barwy. 9. Uśmiechnij się tylko tak dla mnie. 10. jedno uczucie podzielone na dwie drogi. 11. zanikam w Tobie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1482 |
Przyczajenie
|
SweetSexyLady , xsxs - Miło mi bardzo ., że ktoś docenia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _________________________ ______ Z piosenek : ' ja mam ten idealny plan , ty masz ten idealny stan ' ' Lubię gdy bardzo się starasz ' |
![]() ![]() |
![]() |
#1483 |
Raczkowanie
|
*Wiosenny zapach szczęścia.
*Preludium naszej miłości. *Uwiedź mnie, jak tylko Ty potrafisz. *'Jakże piękny wydawał się świat, dopóki nie był prawdziwy' *Spacer po cmentarzu nadziei. *Miłość od drugiego wejrzenia. *Apogeum uczuć.
#1484 |
Przyczajenie
|
Zamknęła powieki by nie patrzeć gdy odchodził ..
Czułam się jak mała dziewczynka , której zabrali misia i powiedzieli że nigdy więcej go nie przytuli . Ludzie lubią utrudniać sobie życie .. W jednej chwili jej życie obruciło się o 180 stopni . przepraszam za błędy . ;x |
![]() ![]() |
![]() |
#1485 |
Przyczajenie
|
_ a ona? ona pragnęła tylko zemsty, przerażająco obłędne spojrzenie w jej oczach, to zdradzało,
Ona Nie Zna Się Na Psychologii, Ale Potrafi Czytać Z Ust. Ona Kocha Porządek, Ale W Jej Pokoju Ciężko Cokolwiek Znaleźć. Ona Zawsze Mówi Prawdę, Która Brzmi Gorzej Od Kłamstwa. Ona Potrafi Kochać I Nienawidzi Siebie Za To. Ona Zawsze Patrzy W Oczy, Ale Nikt Jej Nie Rozumie. Ona Kocha Kwiaty, Ale Nie Umie Się Nimi Zajmować. Ona Ufa Ludziom, Ale Często Tego Żałuje. Ona Kocha Się Śmiać, Lecz Bardzo Często Płacze. Ona Ucieka Od Przeszłości, Ale Często Pragnie Cofnąć Czas. Ona Nie Wierzy W Cuda, Ale Gdy Spada Gwiazda - Myśli Życzenie. Ona Tyle Razy Trzaskała Drzwiami, Ale Zawsze Wracała. Ona Wie, Że Nawet Anioły Popełniają Błędy, Ale Nigdy Sobie Ich Nie Wybaczy. Codziennie Widzę Ją W Lustrze.
#1486 |
Raczkowanie
|
.`Bo wiesz te jej oczy.
-tak wiem mozna sie zakochac.!~` .`KochAm Cię! - wiem. a Ty mnie nie kochasz?-kocham jak nic innego na świecie!.`<33 .I juz mam dla kogo się usmiechac.!` ![]()
#1487 |
Zadomowienie
|
Nie widać na mych smutnych włosach śladów Twej dłoni niecierpliwej, nie słychać żalu w śpiewce kosa i dobry Pan Bóg się nie dziwi.
![]() |
#1488 |
Przyczajenie
|
Jeżeli Chcesz Żebym Była Aniołem - To Zorganizuj Mi Raj:P
Chcesz kawę? -Chcę. -Z mlekiem? Z cukrem? Z papierosem? -Z Tobą… Pewnego dnia, rano, obudzisz się i zrozumiesz, jak bardzo Ci na niej zależy… Ale gdy ten dzień nastąpi, ona będzie się budzić przy tym, który to zrozumiał wcześniej…
#1489 |
Raczkowanie
|
LoveYourEyes, czarnaalbk - kurczę dziękuję
![]() ![]() boundlessly - zachwycasz ![]() ![]() ryję dłutem wspomnień po tabliczce pamięci
'a tego swojego ideała wyrzuć na śmieci i zapomnij. ' został zachwyt i dziwny niepokój, dreszcz, ucisk w mostku. zapominam miękkość jego policzka. z wielkim trudem próbuję odtwarzać zapach w pamięci, choć wiem, że gdybym go poczuła raz jeszcze, choćby przelotnie na ulicy, wiedziałabym, że to właśnie "to ten".
#1490 |
Zadomowienie
|
♥
Niebo pachnie dziś wanilią.. pod rzęsami wiatr i kurz. Policzki w kolorze truskawek. Nie umiała się uśmiechać, tak samo jak nie umiała czytać gazety wspak i chodzić po linie.. Bezsilność miażdży nadgarstki, kruszy obojczyyki, miesza myśli i każe martwić się o czyjeś bezsenne noce i potłuczone szklanki bardziej niż o swoje własne.. ...
![]() |
#1491 |
Przyczajenie
|
hej ;D
jestem nowa.. ale od dłuższego czasu śledzę co tu się dzieje i widzę boskie talenciary... Jeśli pozwolicie przyłącze się do was ![]() A to kilka moich opisów ; *dopóki walczyła, wierzyła,że może wygrać *jej kolorowe łzy spadały na szarą rzeczywistość *każdego dnia czekała na niego..Po latach zrozumiała, że nie wróci * miała różowe okulary, bo bała się szarej rzeczywistości *nazwali ją wariatką, bo chciała spełnić swoje marzenia no jak narazie to tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1492 |
Zakorzenienie
|
xsxs - ![]() marikab - kradnij do woli perełko ![]() ___ Odbierzcie dzisiejszy dzień jak podarunek
Cieszcie się i obierzcie na jutro kierunek Raz łapię chwile Te słodziutkie choć krótkie Innym razem te Bezpowrotne i ulotne Życie nasze składa się z krótkich momentów Cudownych chwil czy przykrych incydentów +moje gwiazdeczki : keeendy , ruda wiewióra , otojest , _mandarynka , panna_miodowa , myCh , beautiful _ lie , Borowiczanka , boundlessly , ciiri , CookieCisp , dreams_x33 , dresowa , Guziki xD , IIHHAATT , kamisha , latin , Little Ballerina , marikab , Mrs Unfabulous , xxgroszek07xx , Toogether93 , TwojaKokaina , sanderson93 , hoe , martiska , _ZaagubiOna_ , agrr , dontgivemenames, uwielbiaj – kocham Was ! ![]() ![]() na bank o kimś zapomniałam ![]()
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-04-16 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#1493 |
Zadomowienie
|
Jestem wulkanem, a Ty jesteś ciemną nocą,
w której będę płomieniał.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1494 |
Przyczajenie
|
cześć i p0zDrrr00FFki
![]() na duszy dnie ukryłam Cię. patrz i spojrzeniem wyznawaj mi miłość. ..że kiedy patrze na to jak jest, już nie przechodzą mnie dreszcze. tylko szaleńcy są czegoś warci myślałam że lubisz moje emocje ale teraz wiem że nie wiesz nic o mnie na pewno... young lust. Tu Cię mam, tu Cię mam! kamisha sratatatarata boska ziom <3 pozdro 600 Edytowane przez aleBekaCo Czas edycji: 2010-04-16 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Zadomowienie
|
1. jestem ładna, więc nie mam pecha
![]() 2. już niedługo mój plan zacznie działać i skoncentrowane promienie tych mrówek wypalą dziurę w słońcu . ![]() 3. zrób mi kawę i wsyp 8 łyżeczek cukru, a później ją wylej, bo i tak będzie za gorzka . 4. Ohh maleńki, masz wszystko, czego może pragnąć u mężczyzn . jesteś przystojny i pachniesz jak balonówa ! ![]() 5. czy kogoś męczę tu ? 6. słowa to tylko słowa, aż do momentu, w którym zrozumiesz co oznaczają . 7. I'm gonna paint my nails and style my hair, save me a strawberry bubble bath . ![]() /pomaluję sobie paznokcie i ułożę sobie włosy, zarezerwuję sobie truskawkową kąpiel z bąbelkami/ .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2010-04-16 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1496 |
Raczkowanie
|
;)
Lepiej byś trzymała się z boku, lepiej byś nie dotrzymywała mi kroku. Su .. ko stań z boku i nie prowokuj.! - Mamusiu, co znaczą te krzyże przy drodze? - To znaczy, kochanie, że Bóg musiał z kimś nagle bardzo poważnie porozmawiać... zjedz jedno z moich słów a ono rozpier . doli Ci łeb, niewiasto. ^^ Tłumaczenie Tobie co to uczciwość jest co najmniej tak bezsensowne, jak jedzenie zupy widelcem. wrzask liter z pierwszych stron gazet.[*]
Edytowane przez Love Changes Every x3 Czas edycji: 2010-04-16 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#1497 |
Zadomowienie
|
Sabiiina- jakże miło cię tu widzieć i podkradać Twoje opisy
![]() ![]() przyjdź i zmień bieg historii stan wyjątkowy wszystko w tobie jest tak łatwe do kochania Powoli zamarzam i gubię drogę. jestem zajęta zbieraniem złamanych kawałków życia Mógłbyś być mi przeznaczony Być wyborem w moim krótkim życiu Mógłbyś być tym, którego zawsze bym kochała
![]() |
#1498 |
Zakorzenienie
|
_____________________ jesteś conajmniej żałosny kiedy mówisz, że nigdy przedtem jej nie widziałeś nigdy nie oduczę cię kłamać. bądź ze mną, trwaj przy mnie. wypatruję w tłumie ludzi Twoich błękitnych oczu. odszedłeś z nadzieją,że z nią będziesz jeszcze bardziej szczęśliwy. nie mam zamiaru przepraszać. zawsze winna tylko ja. _____________ xxgroszek07xx, limitowanaa - miło,że jeszcze o mnie pamiętacie. <3
#1499 |
Zakorzenienie
|
czarnaalbk & limitowanaa - dziękuje, kocham Was. <3 moje koszmary otaczają mnie. naga w zimnym słońcu. ' (...) i zapadła całkowita cisza. nawet nasze serca na chwilę zamilkły. zrobiło się szaro, jakoś dziwnie zimno... stałeś przygnębiony. eufenizmy zostawmy dla siebie. stałeś zły na mnie i na siebie. wiedziałam, że już nigdy nie będzie tak jak dawniej. za dużo powiedziałam, za mało zrozumiałeś. źle zrozumiałeś... ' unikanie Jego oczu jest stokrotnie trudniejsze, niż poddanie się ich spojrzeniu.
![]() |
#1500 |
Raczkowanie
|
marikab - kradnij do woli Skarbie ; * <3 . Ja Ciebie też bezczelnie okradłam ;* .
____ ` No i co skarbie ? Kończymy komedię ? ` Siądę na betonowych schodkach pod ścianą szarego bloku . Spojrzę na umalowane spalinami niebo. Życie wcale nie jest takie piękne . ` Pobiegnę przed siebie . Nie zważając na rozmazany tusz pod okiem . Pobiegnę poszukać lepszego świata . I nie odwrócę się , by uraczyć cię choć jednym spojrzeniem . ` Puder i cień do powiek stanowili największych sprzymierzeńców w ciężkich chwilach .
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.