![]() |
#1471 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kraków po raz 3, czyli rozkręcamy się;)
lalaith ucze się
![]() ![]()
#1472 |
Raczkowanie
|
Witam serdecznie nowe koleżanki
![]() Malla obejrzałam wszystkie foty i jestem pod ogromnym wrażeniem, naprawdę widać że sprawia Ci to wiele radości ![]() i nie powiem.. ale czasem z zazdrością oglądałam te foty ![]() ![]() ![]() ![]() Aaa i jako ze to w końcu wizaż ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1473 | |
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() Luuubię takie ciacha, ostatnio miałam o. jedząc tort na imprezie, dobrze, że w ciemnym kącie, sama z koleżanką. nooo że sexi kabaretki! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1474 |
BAN stały
|
lalaith - 3mam kciuki, żeby udało Ci się znaleźć prace. Gdzie dokładnie jutro będziesz? W którym miejscu? Dasz radę wziąć te odżywki od Ineso?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1475 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
Matka Smoka
|
Rozliczenie ZSK
Zamówię jutro/w czwartek, więc ostatnia chwila na zmienienie zdania ![]() Ponieważ zamówienie wyszło masakrycznie duże ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1477 | |
Zakorzenienie
|
Malla, a co się dzieje z internetem, że Cię prawie tu nie ma?
![]() ![]() |
![]() |
#1478 |
Matka Smoka
|
Malli odłączyli neta, że niby nie zapłaciła a zapłaciła - także wyjaśnia.
minka - fajowy av i dialog podpisowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1479 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ojej, ja poznałam Kraków przede wszystkim dzięki przeprowadzkom, podróżom do chłopaka busem poza Kraków i dwukrotnym roznoszeniu ulotek, teraz orientuję się tam lepiej niż u siebie, ale to dlatego, że jeśli chodzi o orientację w terenie to jestem niezastąpiona ![]() co za muffinki orgazmiczne, chcę je! za kilka dni przywitam znowu Kraków i w ramach diety pójdę tam z chłopakiem, szybko mówcie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1480 |
Copyraptor
|
Mju, Cupcake Corner, wygooglaj sobie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witam świeży narybek ![]()
![]() |
#1482 | |
Zakorzenienie
|
Wibrator jest wielorazowy
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1483 |
Zakorzenienie
|
No tak, ale musisz się zdecydować na jeden, a ciastka wybierasz za każdym razem wedle uznania
![]()
#1484 |
Raczkowanie
|
hehe też miałam zapytać
![]() ![]() A czemu tych słynnych mufinów nie ma w ofercie na stronie? ![]() Edytowane przez Himka Czas edycji: 2010-08-03 o 23:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1485 | |
Copyraptor
|
Cytat:
Są, są, tylko oni jeszcze nie wiedzą, że źle ją nazwali, i zamiast "Cupcake Orgazmiczny" się nazywa kretyńsko "orzechowa".. ![]() http://www.cupcakecorner.pl/images/m...tbuttercup.jpg |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1486 | |
Zakorzenienie
|
Boże, ale mam teraz na to czekoladoweconfetti!! Tak słodko wygląda!
![]() ![]() |
![]() |
#1487 | ||
Matka Smoka
|
O to mi chodziło
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:13 ---------- To jest ta Orzechowa muffinka podawana w poniedziałki tylko? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Matka Smoka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1490 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja od wczoraj mam smaka na czekoladowe muffiny... Będę u rodziców kilka dni, więc na pewno zdążę kupić ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Ja to jednak perwerch jestem. Kojarzycie piosenkę Black Eyed Pead "Toonight's gonna be a good night"? Niedawno wygooglowałam jej tekst i okazało się, że śpiewają "Fill up my cup" (byłam przekonana, że 'feel my cock') ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1491 |
Rozeznanie
|
Dzień doberek!
Nawijacie o tych muffinkach, pokazujecie fotki, no jak tu człowiek ma o linię dbać!?:P A miałam w weekend wcisnąć się w nowy strój kąpielowy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1492 | ||||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Mój kolega wynajmuje nowe, duże, 2-pokojowe mieszkanie w bloku z klimatyzacją (!) na Ruczaju za 1000 zł bez opłat dodatkowych, z kablówką, ale akurat trafił na bogatą osobę, której nie zależało na zarobku, tylko na szybkim wynajęciu spokojnej rodzinie - fuks. Niedawno ta sama osoba miała do wynajęcia nowiutkie, urządzone mieszkanie 2-pokojowe nad samą Wisłą za 1200 zł plus prąd i internet, ale niestety z aneksem kuchennym, przez co miała problem ze znalezieniem chętnych, bo to głównie oferta dla par. Na początku czerwca przez prawie 2 tygodnie dzień w dzień jeździłam po mieście za pokojem 1-osobowym, wydałam ponad 100 zł na telefony i na L4 zamiast leżeć w łóżku, tłukłam się autobusami. Od Matecznego do Al.Pokoju koszt pokoju wynosił min. 650 zł, najczęściej były to małe klitki z jedną szafką. Standardem była opłata 800 zł (często plus media, czyli 900-1000). Tańsze pokoje zwiedzałam przy starszych paniach i rodzinach, np. 450 zł na Matecznego lub 700 zł na samej Grodzkiej. 3 lata temu szukałam mieszkania 2-pokojowego, minimalny czynsz wynosił 1500 zł. Udało mi się znaleźć 3-pokojowe za 1100 zł, ale współlokatorki musiały same skombinować meble i wyremontować ściany. Nie ryzykuję stwierdzeniem, że 600 zł to minimum za samodzielny pokój, najczęściej dochodzą do tego jeszcze opłaty. Dodam, że gdy szukam dla siebie kąta, czytam każdą ofertę, ale większość odpada w przedbiegach ze względu na brak mebli, lokalizację na wygwizdowie czy najem tylko na wakacje. Dodam jeszcze, że mam też pewne wymagania, czyli nie zamierzam mieszkać w 3-pokojowym mieszkaniu bez pralki z 4 studentami I roku. Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1493 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jakieś pomysły na tanie wakacje? Tylko nie radźcie mi namiotu, potrzebuję wersję dla alergików
![]() Może polecacie jakieś krakowskie biura z fajnymi ofertami last minute? Ja totalnie nie w temacie, bo z żadnym biurem nic nigdy nie załatwiałam.
#1494 | ||||
Nie depcze krokusów
|
Ola_gie - nigdy nie wyjeżdżałam z biurem podróży
![]() Masz kota? ![]() Cytat:
![]() Zapraszam w góry, toć to zaledwie 2 godziny autobusem stąd do Zakopanego, a Gorce są bliżej i również bardzo malownicze. Cytat:
![]() ![]() Skończyła się umowa w lipcu, a była na Eksa, więc nie zamierzałam przedłużać, zresztą był awaryjny i powolny. Dzisiaj będą mi instalować UPC. Cytat:
Ale Bochnia to ładne miasto i ma ładnych mieszkańców ![]() OK ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Zadomowienie
|
Malla, ja ani koleżanki znajomości nie miały, pierwszy raz w Krakowie, a dosyć szybko znalazły,to zalezy od sezonu, teraz szukamy mieszkania dwupokojowego dla 3osób do 1500 i jest naprawdę dużo ofert, umeblowanych, bez właścicieli obok, w dobrych lokalizacjach - oczywiście, nie chcę wynajmować 5minut od Rynku pieszo, po diabła nam to, jak nasze instytuty są dalej? ja mam na mazowieckiej, koleżanka na oleandrach, wiec na trasie pomiędzy szukamy, nowy kleparz, plac inwalidów i te okolice i jest naprawdę dużo ofert, tylko uciekają nam, bo nie ma kto jechać i oglądać mieszkań :/ chłopak, z którym będziemy mieszkać, ma do Krakowa jakieś 150km, my ponad 420... a w tym tygodniu moja świnka chodzi na wykłady na prawko i nie ma jak, a mieszkania coraz droższe ..
a na Ruczaju, Kampusie UJ wszystkie nowe mieszkania są tam tak tanie - oglądałam tam z 20 pokoi i poniżej 600zł, gł. ze względu na lokalizację, otoczenie - nowe bloki, ale obok np. kolejny budują, jeszcze nie posprzątali po wybudowaniu obecnego i do centrum dojazd zajmuje wiele czasu. może ja mam wieczne szczęście, jeśli chodzi o oferty i tylko na takie trafiam, nie wiem, nie chcę się kłócić, po prostu takie mam doświadczenia z mieszkaniem ![]() ja lubię to ściśnięcie Krakowa, w Gdańsku np. mojego brata dziewczyna jak mieszka na obrzeżach samych, to spod dworca jedzie się do niej ponad godzinę autobusem,a jak on mieszkał jeszcze dalej - 2 godziny w tramwaju, przesiadka do autobusu, bardzo niewygodne, na szczęście teraz mają mieszkanie 2 przecznice od długiej, więc na wakacje nocleg mam boski ![]() a te muffiny - boskie są ![]() ![]()
![]() |
#1496 |
Nie depcze krokusów
|
Przecież mówię, że fuksa miały
![]() Jakbyś potrzebowała, to na godzinę 18 mogę się umawiać z jakimiś właścicielami na oglądanie i porobić Ci zdjęcia.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2010-08-04 o 10:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#1497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1498 | |
Zakorzenienie
|
Zgodzę się z Mallą jeśli chodzi o mieszkania. Wszystko co oglądałam tanie to było byle co lub bardzo daleko. To, że mieszkam w dobrym miejscu w jednoosobowym pokoju za cenę w miarę to tylko dlatego, że po znajomości.
![]() ![]() |
![]() |
#1499 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() Malla - a ta osoba od mieszkania nad Wisłą to już go pewnie nie ma, co? Pamiętam, że ktoś o tym mówił na spotkaniu jakimś, a potem zapomniałam kto, i chciałam go zlokalizować..i każdego mojego znajomego tak z głupia pytałam "ej, a ty nie masz kogoś znajomego kto mieszkanie nad Wisłą chciał wynająć?" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1500 |
Nie depcze krokusów
|
Cholerko - zapytam.
A jak stół nie będzie wolny, to się do kogoś dosiądziemy, na pewno ucieknie.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.