![]() |
#1471 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto
Cytat:
http://natropie-iwieczorek.blogspot.com/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1472 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1473 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
WOoow!Teraz jeszcze z nas sabotażystki robią echhhhh:/ Ja będę mimo wszystko na marszu ale niestety tylko sercem zbyt duża odległość dzieli mnie od Trójmiasta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1474 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pozerstwem śmierdzi na kilometr... ![]() I jeszcze to rozwalające słownictwo: "szyki próbują pomieszać" haha! nie no zupelnie jak talibany spod krzyża ![]() Tak na powaznie, to rzeczywiście marsz miałby sens, gdyby jego myślą przewodnią byłoby właśnie: "chcemy czuć się bezpiecznie". Idea marszu, jako jedynie poszukiwania Iwony wydaje mi się już niestety bezsensowna. Za dużo czasu minęło, on nic nie wniesie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1475 | |
BAN stały
|
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
Ja tam mam nadzieję, że wniesie, dlatego też chciałam włączyć w to sprawę Łukasza. Myślałam, że pomoże także i jemu. Teraz wiemy, że Łukasz nie żyje i już nie zrobimy dla niego tego dobrego gestu ![]() A pan Tomasz G nadal nas podgląduje i nadal go sumienie nie rusza. ![]() Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-08-11 o 10:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1477 |
BAN stały
|
W sprawie poszukiwań
![]() ![]() http://www.wiadomosci24.pl/artykul/z..._i_153844.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlaczego nie można połączyć tych zaginięć w jeden marsz co wam to szkodzi? a potem nie dziwcie się że ludzie sprawą Iwony przestają się interesować właśnie przez was "dorosłych" którzy zamiast pomóc też innym robicie dla siebie, dlaczego Iwona ma być jakimś priorytetem dla miasta? co jej rodzina miała wtyki w ratuszu? jej rodzina ma dużą kasę którą opłacała ratusz? jest normalnym człowiekiem więc dlaczego tak nie pozwalacie pomóc podczas marszu innej osobie która zaginęła i jest z tej samej okolicy? naprawdę wstyd. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1479 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() nie chcieli bałaganu na marszu bali się, że jak wariaci zrobimy tam raban że będzie awantura ze przechodnie nie zrozumieją kogo w końcu się poszukuje że pod ich ciężką pracę podczepimy inną tragedię z Gdańska ![]() Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-08-11 o 10:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1480 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Sprawa połączenia marszu z zaginięciem Łukasz rozwiązała się ale niestety w tragiczny sposób Łukasz nie żyje jego ciało znaleziono na plaży w Brzeźnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1481 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny przestańcie się już ekscytować zachowaniem organizatorów...
To niczego konstruktywnego nie wnosi do wątku Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1482 |
Raczkowanie
|
Cos długo to wszystko trwa bez sladu tyle czasu nie chce gdybac ale wydaje mi sie ze nie ma szans na to zeby ją odnalesc smutne ale prawdziwe. Co do nowych informacji to tutaj sie nie dowiemy sporo bo pare osób dało noge z tąd nazw nie bede wymieniał kumaci wiedzą o kogo chodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1483 |
Zakorzenienie
|
no fakt bo przechodnie to idioci i nie wiedzą co się dzieje w mieście, no nie róbmy z ludzi debili przecież wiedzą kto zaginął a jak nie wiedzą to po otrzymaniu ulotki dowiedzą się, więc co to byłby za problem podłączyć inną osobę do tego marszu? zamiast organizować marsz, rodzina wzięłaby się za przesłuchania znajomych którzy ewidentnie coś kręcą!
po rozmowie z osobą znajomą która mieszka w okolicy i obejrzeniu filmu z monitoringu od razu można stwierdzić że coś się nie zgadza, ktoś kręci znajomi lub Rutkowski (a pamiętajmy że ten człowiek nie raz się skompromitował jako detektyw!). |
![]() ![]() |
![]() |
#1484 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1485 |
Zakorzenienie
|
O jeju , czyli Łukasz nie żyje
![]() ![]() Tak więc mało prawdopodobne jest żeby Iwona utonęła bo prawdopodobnie też by ją już wyrzuciło... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1486 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tylko nie ma informacji czy wyrzuciło Go morze w ubraniu czy bez w tedy można by mieć 90% pewność czy poszedł popływać czy stało się coś innego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1487 |
Zakorzenienie
|
A co do porównań to wg mnie ta sama dziewczyna. To nie jest realne żeby w przeciągu godziny szły dziewczyny praktycznie identycznie ubrane, bez butów , tak samo spięte o podobnym kroku.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1488 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1490 |
Raczkowanie
|
Powstał nowy blog na popularnej platformie portalu http://www.onet.pl : http://zaginelaiwona.blog.onet.pl/ Jeśli możecie wklejcie to do linków na swoich blogach oraz rozpowszechniajcie ten adres gdzie się da. Niech ludzie czytają!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miał na sobie tylko szorty, wygląda jakby poszedł się wykąpać - mówi jeden z nich. - Najbardziej prawdopodobną przyczyną śmierci jest utonięcie. Potwierdzić to może jednak dopiero sekcja zwłok. Jej wyniki będą znane najwcześniej w piątek. trójmiastogazeta. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1492 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przerażające jest to wszystko ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Podaję nowe statystki dla filmu na yt: 8248 wyświetleń Pierwsze odwołanie z - wizaz.pl 692 Odbiorcy Ten film jest najpopularniejszy wśród: Płeć Wiek Kobieta 45-54 Kobieta 18-24 Kobieta 25-34
![]() |
#1495 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
SUPER!Bardzo mnie cieszy fakt,że ludzie się interesują! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1496 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
PS Ja pracuję w wolontariacie. I umiem rozróżniać osoby, które pomagają dla własnej satysfakcji (bo się czują lepiej) i osoby, które mają po prostu wielkie serce. Demaskują ich właśnie takie wypowiedzi jak Twoja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1497 |
Zakorzenienie
|
http://natropie-iwieczorek.blogspot.com
sama juz nie wiem co o tym myśleć ; O ![]()
![]() |
#1498 | |
Zakorzenienie
|
Proszę was, przestańcie już z tymi uwagami do organizatorów. Trudno, są jacy są i pewnie ich nie zmienimy....
Tymczasem wklejam fajny post z forum o Iwonie, na temat tego co możemy zrobić: Cytat:
![]() |
#1499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1500 | |
Zakorzenienie
|
[1=7df813b986b922a36aa3b22 9fba050fe6f445116;2129834 0]Nawet sobie nie zdajesz sprawy, jaki żenujący jesteś w tej wypowiedzi. Jeśli ten marsz będzie kontrowersyjny przez kłótnie, to będzie to Wasza wina, nie osób, które chciały pomóc jeszcze innym osobom.
PS Ja pracuję w wolontariacie. I umiem rozróżniać osoby, które pomagają dla własnej satysfakcji (bo się czują lepiej) i osoby, które mają po prostu wielkie serce. Demaskują ich właśnie takie wypowiedzi jak Twoja.[/QUOTE] ![]() ale nie mają się co martwić, Łukasz nie żyje więc nie podbierze ani skrawka marszu. Mimo wszystko mam nadzieję że marsz się uda . Sama chciałam jechac , ale mój tż niestety nie , tak więc będę to tylko śledziła na bieząco. ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.