Zaginęła iwona - trójmiasto - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-11, 07:07   #1441
wenezuela76
Raczkowanie

Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto

Cytat:
Napisane przez tobiaszowa Pokaż wiadomość
Ja rozumiem pana Janusza po części,ponieważ to on jest przyjacielem rodziny,strasznie się martwi,przejął go los Iwonki,robi wszystko co w jego mocy-dlatego każdy jego post był dla mnie zrozumiały do czasu. Dziewczyny tutaj się angażują w sumie od początku,sledza losy Iwony trzymaja kciuki a w podzięcę dowiadują się,że są eee...głupie.
Nie widzę w żadnym poście żeby było napisane
personalnie, że ktoś jest głupi. Jest napisane o głupocie a głupota to czasami zachowanie, niepoważne myślenie, tak to odbieram.Fakt faktem dość dobitny cytat, ale trzeba zrozumieć, że faceta trochę poniosło zrozumcie on patrzy przez inny pryzmat niż my tu wszyscy.

Wasze sformułowania były bardziej dobitne i obraźliwe.."durny marszyk" i wiele innych Myślisz, ze fajnie jest czytać takie wpisy o czymś w co wkładasz całe serce?
wenezuela76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 07:30   #1442
EciaPecia
Raczkowanie

Z dedykacją dla wszystkich nas, Ignacy Krasicki :

"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał;
Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał,
Tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł;
Na koniec zmordowany,
gdy sobie odpoczął,
Rzekł mądry, żeby nie był w odpowiedzi dłużny:
Wiesz dlaczego dzwon jest głośny? Bo wewnątrz jest próżny"

Adaś 28.03.2010
Zuzia 21.02.2012
EciaPecia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 08:26   #1443
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monyczkaaa Pokaż wiadomość
nie wiem czy był już ten link... odnaleziono ciało Łukasza

http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmias...ukiwanego.html
To bardzo przykre.
Wyrazy współczucia dla rodziny i przyjaciół.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 08:27   #1444
dilara
Raczkowanie

no i koniec klotni o marszu, mam nadzieje.... szkoda tylko, ze tak zakonczyla sie ta sprawa Lukasza

rodzina tez zaangazowala Rutkowskiego w sprawe - i jakiekolwiek macie o nim zdanie - nie mial zamiaru brac zadnego wynagrodzenia. Szkoda tylko, ze final jest, jaki jest
dilara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 08:28   #1445
poison31
Raczkowanie

straszne z tym Łukaszem ale az niemozliwe ,ze przypadkowe utoniecie chlopak z jednego osiedla...no ale nie ma sie co doszukiwac powiazan

co do sprawy Iwony,to przepraszam ale stracilam caly zapał...mam nadzieje,ze dziewczyna odnajdzie sie cala i zdrowa ..jednak juz nie szukam tak bez przerwy wiadomosci o niej...dosc osob juz pomaga w poszukiwaniach wiec skupie sie na innych potrzebujacych z mojego rejonu.;..uczestniczacym w marszu i poszukiwaniach wszystkiego dobrego ale obawiam sie ,ze ten marsz nie wniesie niczego nowego ale mam nadzieje ,ze sie myle...
co do tego ,ze jest tylko dla Iwony to rozumiem poniekad rodzine i znajomych a co do Wizazanek ktore przeniosly sie na kolko wzajemnej adoracji to zrobilo sie niesmacznie ale dlatego,ze to nie chodzi o Iwone ale o medialny szum i poczuly sie ak gwiazdy w koncu w gazecie wymienili je z nicka a teraz beda w telewizji

bede zagladac z sentymentu co w sprawie Iwony i mam nadzieje ,ze pozytywnie sie zakonczy

Edytowane przez poison31
Czas edycji: 2010-08-11 o 08:30
poison31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 08:29   #1446
julon1
Przyczajenie

Hej, Łukasza znaleziono, nie żyje . Na marszu chciałam byc z córką ale myślałam że mozna pomóc też przy okazji chłopakowi i nie dlatego że podpinam kogos zaginionego i ludzie by się nie połapali!! Myślałam że skoro był właśnie stamtąd to jeśli już pomagamy jednej osobie mozna byłoby też pomóc jemu, ale już za późno. Więc życzę aby ten marsz i jego cel udał się i aby Iwona odnalazła się a organizatorom życzę aby nie zamykali się tylko na iedną osobę, to w takim razie jest pomoc interesowna.
julon1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 08:32   #1447
Sweet_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monyczkaaa Pokaż wiadomość
nie wiem czy był już ten link... odnaleziono ciało Łukasza

http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmias...ukiwanego.html

wyrazy współczucia..

Bartuś
29.08.2009

"Byle smród co walczy z wentylatorem uważa się za Don Kichota"
/S.J.Lec/
Sweet_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 08:35   #1448
julon1
Przyczajenie

Jakie kółko wzajemnej adoracji, mi kobieto nie chodziło aby poczuc się jak gwiazda ja uczestnicząc w tym marszu chciałam pomóc Iwonie i Łukaszowi ale jak się okazuje to nie wolno i chwała Wam za to!! Gwiazdy?? To będą na tym marszu!!Bo chodzi właśnie żeby się pokazać w tv chyba i trzeba się liczyć z tym że będzie mozna mówić tylko o Iwonie. Nawet moją córkę poruszyło serce że nie chcecie pomóc też chłopakowi ale teraz już za późno. Co za forum i ludzie!!!
julon1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 08:41   #1449
poison31
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez julon1 Pokaż wiadomość
Jakie kółko wzajemnej adoracji, mi kobieto nie chodziło aby poczuc się jak gwiazda ja uczestnicząc w tym marszu chciałam pomóc Iwonie i Łukaszowi ale jak się okazuje to nie wolno i chwała Wam za to!! Gwiazdy?? To będą na tym marszu!!Bo chodzi właśnie żeby się pokazać w tv chyba i trzeba się liczyć z tym że będzie mozna mówić tylko o Iwonie. Nawet moją córkę poruszyło serce że nie chcecie pomóc też chłopakowi ale teraz już za późno. Co za forum i ludzie!!!

przepraszam jesli poczulas sie urazona nie mialam na mysli osob chcacych pomoc bezinteresownie a osoby ktore poczuly sie jako NAJWAZNIEJSZE i chetne do pomocy ale jednej osobie zaginionej...rozumiem rodzine najblizsze osoby ale "reszta" w sensie te ktore poruszyla sprawa zaginionych osob nota bene zainteresowaly sie zagionionymi za sprawa Iwony myslalam,ze ida w marszu dla idei ...zeby naglosnic problem a nie tylko i wyłącznie dla WYBRANEJ
poison31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 08:52   #1450
zelki
Raczkowanie

Na pewno już wiecie... morze oddało ciało Łukasza, wasz problem się rozwiązał.
Tak , wiem jak to zabrzmiało, celowo piszę to z czarną ironią, bo to, co czytam na ostatnich stronach wątku jest po prostu smutne... te kłótnie, przepychanki, która racja jest "najmojsza"
zelki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 09:18   #1451
muciula25
Rozeznanie

Właśnie przeczytałam informacje o Łukaszu,kurcze co się dzieje?Teraz trzeba czekać by dowiedzieć się jaka była przyczyna oby się okazało,że tylko i aż głupi wypadek.
Ja też jeszcze raz napiszę,że zniesmaczył mnie post Pana Janusza ale fakt jest faktem KOCHANE!!te które maja taka możliwość niech będą na tym marszu dla Iwony,niech schowają "obrazę" na organizatorów do kieszeni,niech schowają na ta chwilę myśl "co ten marsz da",wesprzyjcie mamę Iwony.
muciula25 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-11, 09:18   #1452
mmm3m
BAN stały

Przeczytałam TĘ smutną wiadomość. Tak bardzo mi przykro, że nie zdążyła pomóc bardziej niż tylko informując o jego zaginięciu znajomych

Co do marszu, mimo intensywnych przemyśleń, nie zmieniłam zdania na jego temat. Ale mam nadzieję, że innych aż tak bardzo nie zrazi i tam będą, dla IWONY - nie dla kamer, nie dla organizatorów. Tylko dla Iwony i tej całej naszej idei pomagania innym i wyłączania przycisku "ZNIECZULICA"

Poza tym nadal niecierpliwie czekam na informacje odnośnie piątkowych poszukiwań.
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 09:19   #1453
obserwatorka79
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez EciaPecia Pokaż wiadomość
Z dedykacją dla wszystkich nas, Ignacy Krasicki :

"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał;
Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał,
Tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł;
Na koniec zmordowany,
gdy sobie odpoczął,
Rzekł mądry, żeby nie był w odpowiedzi dłużny:
Wiesz dlaczego dzwon jest głośny? Bo wewnątrz jest próżny"
To jest kwintesencja tego, co sie tutaj dzieje. Nikt chyba nigdy lepiej nie ujal polskiego pieniactwa.
Uszanujcie to, ze kogos bardziej przejal los Iwony. Gdyby nie ten watek, nigdy nie zaangazowalibyscie sie w dyskusje, bo watpie, by ktos z "krzykaczy" taki watek sam zalozyl.
Zamiast tracic energie na przepychanki i klotnie czyja racja jest "najmojsza", proponuje spozytkowac owa energie na zalozenie kolejnych watkow dot. zaginionych osob, ktorych losem sie przejeliscie. I dzialac! Za przeproszeniem "szczekac" to kazdy potrafi. Bazujac na doswiadczeniu zwiazanym z zaginieciem Iwony, mozecie przeprowadzic podobne dzialania w sprawie innych zagionionych osob.
Ja rowniez stad znikam, bo szkoda czasu na czytanie tego watku w obecnej formie. Uwazam, ze kompletnie nic on nie wnosi do sprawy - jego temat kompletnie odbiega od prowadzonej tu dyskusji.

PS. Zycze WSZYSTKIM (!) wiecej dystansu oraz tolerancji dla cudzych przekonan i pogladow. Mozna sie nie zgadzac z czyjas opinia, pogladami, ale nalezy je umiec szanowac. Wydaje mi sie, ze osoby, ktore wyniosly sie z watku i przeniosly dyskusje na strone poswiecona Iwonie, w ten sposb wlasnie zrobily. I slusznie. Poswiecaja sie sprawie, ktora zaczely do konca. Ja to szanuje i podziwiam.
Pozdrawiam
Anna
obserwatorka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 09:20   #1454
layla_lbn
Zakorzenienie

GG do layla_lbn Send a message via Skype™ to layla_lbn

http://natropie-iwieczorek.blogspot.com/-blog o Iwonie [kolejny]. Jak dla mnie trochę chyba autor szuka sensacji.

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

Edytowane przez layla_lbn
Czas edycji: 2010-08-11 o 09:26
layla_lbn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 09:22   #1455
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zelki Pokaż wiadomość
Na pewno już wiecie... morze oddało ciało Łukasza, wasz problem się rozwiązał.
Tak , wiem jak to zabrzmiało, celowo piszę to z czarną ironią, bo to, co czytam na ostatnich stronach wątku jest po prostu smutne... te kłótnie, przepychanki, która racja jest "najmojsza"
Nie chcialabym aby tak samo sie rozwiazal Wasz problem!!!

http://www.youtube.com/watch?v=cAk34...watch_response
takaja13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 09:29   #1456
titina
Zakorzenienie

Przepraszam ale nie rozumiem, nie chcecie pomóc mamie Iwony bo jakiś Janusz pokazał kim jest naprawdę.

Tylko że najbardziej ucierpi na tym mama Iwony, której będzie przykro jeśli nikt nie przyjdzie.

Zignorujcie te osoby które poczuły się bardzo ważne bo coś kontrolują i coś organizują, zignorujcie niemądre rzeczy które wygadują i zróbcie to po prostu tylko i wyłącznie dla Iwony i jej mamy.

I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks.

titina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 09:29   #1457
muciula25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez obserwatorka79 Pokaż wiadomość
To jest kwintesencja tego, co sie tutaj dzieje. Nikt chyba nigdy lepiej nie ujal polskiego pieniactwa.
Uszanujcie to, ze kogos bardziej przejal los Iwony. Gdyby nie ten watek, nigdy nie zaangazowalibyscie sie w dyskusje, bo watpie, by ktos z "krzykaczy" taki watek sam zalozyl.
Zamiast tracic energie na przepychanki i klotnie czyja racja jest "najmojsza", proponuje spozytkowac owa energie na zalozenie kolejnych watkow dot. zaginionych osob, ktorych losem sie przejeliscie. I dzialac! Za przeproszeniem "szczekac" to kazdy potrafi. Bazujac na doswiadczeniu zwiazanym z zaginieciem Iwony, mozecie przeprowadzic podobne dzialania w sprawie innych zagionionych osob.
Ja rowniez stad znikam, bo szkoda czasu na czytanie tego watku w obecnej formie. Uwazam, ze kompletnie nic on nie wnosi do sprawy - jego temat kompletnie odbiega od prowadzonej tu dyskusji.

PS. Zycze WSZYSTKIM (!) wiecej dystansu oraz tolerancji dla cudzych przekonan i pogladow. Mozna sie nie zgadzac z czyjas opinia, pogladami, ale nalezy je umiec szanowac. Wydaje mi sie, ze osoby, ktore wyniosly sie z watku i przeniosly dyskusje na strone poswiecona Iwonie, w ten sposb wlasnie zrobily. I slusznie. Poswiecaja sie sprawie, ktora zaczely do konca. Ja to szanuje i podziwiam.
Pozdrawiam
Anna

W ostatnim członie Twojego postu zgodzić się z Tobą nie mogę bo właśnie te osoby co stąd sobie poszły nie chciały uszanować zdania odmiennego niż miały one-poniekąd własnie dlatego brały się kłótnie i waśni bo nie można było napisać ani zapytac o nic co nie pasowało "starszym" wizażanką,jesli byłas w wątku od początku(nie mówię wszystkich wątków o Iwonie ale choćby tego obecnego) to na pewno zauważyłaś takowa sytuację,na domiar wszystkiego jedna z wizażanek która "Poswiecaja sie sprawie, która zaczęły do końca." na początku 3 wątku zrobiła awanturę,że ktoś inny śmiał go zacząć-bo Ona zaczęła dwa poprzednie!Jeśli uważąsz,że to jest postawa którą powinno sie podziwiać to ja już sama nie wiem jakie w wartości ludzie wierzą.
Stary 2010-08-11, 09:30   #1458
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wenezuela76 Pokaż wiadomość
Nie widzę w żadnym poście żeby było napisane
personalnie, że ktoś jest głupi. Jest napisane o głupocie a głupota to czasami zachowanie, niepoważne myślenie, tak to odbieram.Fakt faktem dość dobitny cytat, ale trzeba zrozumieć, że faceta trochę poniosło zrozumcie on patrzy przez inny pryzmat niż my tu wszyscy.

Wasze sformułowania były bardziej dobitne i obraźliwe.."durny marszyk" i wiele innych Myślisz, ze fajnie jest czytać takie wpisy o czymś w co wkładasz całe serce?
wybacz ale ode mnie to wara ,bo nie pisalam ,ze ten marszyk jest durny takze nie dopisuj mi slow,ktore nie padly.

A czasami trzeba czytac miedzy wierszami i tekst pisany wiekimi literami z agresja chyba mial na celu uzmyslowic ludzka glupote czyli glupote wizazanek.
tobiaszowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 09:32   #1459
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez obserwatorka79 Pokaż wiadomość

Pozdrawiam
Anna
Muszę, przypomnieć, że i ja wyniosłam się z tego wątku właśnie w kierunku strony o Iwonie, ale jak widać pojawiła się tam taka sytuacja, że postanowiłam tam nie wracać. Więc to nie ejst tak, że my jesteśmy gorsze bo siedzimy tutaj a nie tam.

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Cytat:
Napisane przez muciula25 Pokaż wiadomość
W ostatnim członie Twojego postu zgodzić się z Tobą nie mogę bo właśnie te osoby co stąd sobie poszły nie chciały uszanować zdania odmiennego niż miały one-poniekąd własnie dlatego brały się kłótnie i waśni bo nie można było napisać ani zapytac o nic co nie pasowało "starszym" wizażanką,jesli byłas w wątku od początku(nie mówię wszystkich wątków o Iwonie ale choćby tego obecnego) to na pewno zauważyłaś takowa sytuację,na domiar wszystkiego jedna z wizażanek która "Poswiecaja sie sprawie, która zaczęły do końca." na początku 3 wątku zrobiła awanturę,że ktoś inny śmiał go zacząć-bo Ona zaczęła dwa poprzednie!Jeśli uważąsz,że to jest postawa którą powinno sie podziwiać to ja już sama nie wiem jakie w wartości ludzie wierzą.
Zgadzam się, te chwalone tak osoby tutaj robiły zamęt i awantury.
ale to już nieważne
Stary 2010-08-11, 09:33   #1460
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez titina Pokaż wiadomość
Przepraszam ale nie rozumiem, nie chcecie pomóc mamie Iwony bo jakiś Janusz pokazał kim jest naprawdę.

Tylko że najbardziej ucierpi na tym mama Iwony, której będzie przykro jeśli nikt nie przyjdzie.

Zignorujcie te osoby które poczuły się bardzo ważne bo coś kontrolują i coś organizują, zignorujcie niemądre rzeczy które wygadują i zróbcie to po prostu tylko i wyłącznie dla Iwony i jej mamy.
Bedzie wystarczajaco duzo osob ktore beda jej pomagaly,ja tam nie mam parcia na ekran i nie musze tam byc,nie Iwonka pierwsza i niestety n ie ostatnia a skoro innym nie chca innym pomoc to ja mam w nosie taka udawana pomoc.

http://www.youtube.com/watch?v=cAk34...watch_response
takaja13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 09:34   #1461
tobiaszowa
Zadomowienie

I faktycznie dziwi mnie to,ze ktos rezygnuje z marszu o to,ze ktos zrobil lub powiedzial o jedno slowo za duzo.
Ja jakbym miala okazje byc tam to bym napewno na marsz przyszla,bo nie bylabym tam dla paru dziewczyn tylko dla Iwony,bo to jej trzeba pomoc a nie innym,takze dziewczyny wezcie glebokie wdechy i zamiast patrzec na kogos i mowic,ze Wam sie odechcialo marszu proszę tam iść ! dla Iwony
Stary 2010-08-11, 09:36   #1462
muciula25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez layla_lbn Pokaż wiadomość
http://natropie-iwieczorek.blogspot.com/-blog o Iwonie [kolejny]. Jak dla mnie trochę chyba autor szuka sensacji.

Sensacji raczej nie bo ten chłopak bardzo angażuje się na stronie o Iwonie,ale na chłopski rozum to faktycznie przecież była nawet dyskusja gdy jedna z wizażanek chciała zrobić szablon ubioru Iwony i dała top bez rękawków to zaraz ją poprawiały dziewczyny,że Iwona miał top z krótkim rękawkiem mnie to w ogóle się wydaje,że na filmiku gdzie przechodzi koło tych typków co szarpią dziewczynę to miała dłuższą spódnicę ale ja to jakos super spostrzegawcza nie jestem i pomyślałam,że mnie się wydaje tylko...
Stary 2010-08-11, 09:36   #1463
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez layla_lbn Pokaż wiadomość
Mnie również zaintrygowała ta sprawa opisywana w blogu. Pół godziny z Sopotu do Jelitkowa?! Sama nie raz nie dwa chodziłam tą samą i podobnymi trasami, do Gdańska w nawet szybkim tępię idzie się dłużej. A ona na monitoringu nie wyglądała jakby biegła. NO ale miejmy nadzieję, że to jednak była ona i że się znajdzie

Edytowane przez mmm3m
Czas edycji: 2010-08-11 o 09:40
Stary 2010-08-11, 09:37   #1464
tobiaszowa
Zadomowienie

A i ktoś pisał,że pewnie dlatego o Łukaszu nic nie wiadomo,bo Rutkowski tam nie pracuje itp
Alez nic mylnego.
Wziąl tę sprawę i to bez wyróżnienia.
Stary 2010-08-11, 09:38   #1465
titina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez takaja13 Pokaż wiadomość
Bedzie wystarczajaco duzo osob ktore beda jej pomagaly,ja tam nie mam parcia na ekran i nie musze tam byc,nie Iwonka pierwsza i niestety n ie ostatnia a skoro innym nie chca innym pomoc to ja mam w nosie taka udawana pomoc.
Kto nie chce pomóc? Mama Iwony?

Jeszcze raz powtarzam - zignorujcie opryskliwe zachowanie "organizatorów" i przyjdźcie dla Iwony i jej mamy.

I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks.

Edytowane przez titina
Czas edycji: 2010-08-11 o 09:40
titina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 09:41   #1466
mmm3m
BAN stały

Cytat:
I faktycznie dziwi mnie to,ze ktos rezygnuje z marszu o to,ze ktos zrobil lub powiedzial o jedno slowo za duzo.
Ja jakbym miala okazje byc tam to bym napewno na marsz przyszla,bo nie bylabym tam dla paru dziewczyn tylko dla Iwony,bo to jej trzeba pomoc a nie innym,takze dziewczyny wezcie glebokie wdechy i zamiast patrzec na kogos i mowic,ze Wam sie odechcialo marszu proszę tam iść ! dla Iwony
Ja będę na poszukiwaniach i w sumie na tym najbardziej mi zależało. Więc nie ejst tak, że totalnie zostawiłyśmy sprawę Iwonki

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Cytat:
A i ktoś pisał,że pewnie dlatego o Łukaszu nic nie wiadomo,bo Rutkowski tam nie pracuje itp
Alez nic mylnego.
Wziąl tę sprawę i to bez wyróżnienia.
I to się chwali, chciał pomóc za darmo, mimo, że miał jeszcze jedną pilną sprawę na głowie Widzicie, jak ktoś chce to może pomoc "tragedii po sąsiedzku" No ale niestety chłopak...
Stary 2010-08-11, 09:44   #1467
muciula25
Rozeznanie

Kurcze ale myślicie że to aż taki zbieg okoliczności by był,że tej samej nocy dwie dziewczyny bardzo do siebie podobne??
Nie wiem już cholercia sama mam nadzieję,że coś się w końcu chociaż odrobinkę wyjaśni bo od kilku dni nic nie piszą w tej sprawie

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Ja właśnie czytając watek dziwiłam się dlaczego na Rutkowskim się psy wiesza bo mnie się wydaje facet konkretny i pomocny,czytałam tam,że Mu się zarzucało coś w stylu odnawiania kariery na tragedii Iwony i jej rodziny.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-11, 09:45   #1468
mmm3m
BAN stały

Autor mia:

""Marsz jest 14 sierpnia o godz 12 i rusza spod sopockiego mola. Nie zwracajcie uwagi na osoby ktore probuja pomieszac szyki. Raczej zastanowcie sie po co to robia...
.""

och tak, strasznie chcieliśmy pomieszać szyki.
no cóż, i nadal kogoś dziwi nasze oburzenie?

Edytowane przez mmm3m
Czas edycji: 2010-08-11 o 09:47
Stary 2010-08-11, 09:49   #1469
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez muciula25 Pokaż wiadomość
Kurcze ale myślicie że to aż taki zbieg okoliczności by był,że tej samej nocy dwie dziewczyny bardzo do siebie podobne??
Nie wiem już cholercia sama mam nadzieję,że coś się w końcu chociaż odrobinkę wyjaśni bo od kilku dni nic nie piszą w tej sprawie

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Ja właśnie czytając watek dziwiłam się dlaczego na Rutkowskim się psy wiesza bo mnie się wydaje facet konkretny i pomocny,czytałam tam,że Mu się zarzucało coś w stylu odnawiania kariery na tragedii Iwony i jej rodziny.
Możesz mnie wtajemniczyć do pogrubionej części,bo chyba nie jestem w temacie?

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

"Raczej zastanowcie sie po co to robia..." raczej bezinteresownie to chcialy zrobic
Stary 2010-08-11, 09:49   #1470
mmm3m
BAN stały

Hej, dziewczny, czuję się zignorowana ale nikt nas tutaj nie poinformował, ile w tym prawdy? Miało być w piątek a teraz w sobote w czasie marszu?

""Witam. Czy mógłym otrzymać info na temat godziny i dnia spotkania się pod halą Olivia w celu poszukiwań Iwony? z góry dzięki

W sobotę , o godz. 13 - zbiórka przed gdańską halą Olivii""
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości