![]() |
#1441 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto
Cytat:
personalnie, że ktoś jest głupi. Jest napisane o głupocie a głupota to czasami zachowanie, niepoważne myślenie, tak to odbieram.Fakt faktem dość dobitny cytat, ale trzeba zrozumieć, że faceta trochę poniosło zrozumcie on patrzy przez inny pryzmat niż my tu wszyscy. Wasze sformułowania były bardziej dobitne i obraźliwe.."durny marszyk" i wiele innych Myślisz, ze fajnie jest czytać takie wpisy o czymś w co wkładasz całe serce? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1442 |
Raczkowanie
|
Z dedykacją dla wszystkich nas, Ignacy Krasicki :
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, Tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec zmordowany, gdy sobie odpoczął, Rzekł mądry, żeby nie był w odpowiedzi dłużny: Wiesz dlaczego dzwon jest głośny? Bo wewnątrz jest próżny"
#1443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyrazy współczucia dla rodziny i przyjaciół.
![]() ![]() |
![]() |
#1444 |
Raczkowanie
|
no i koniec klotni o marszu, mam nadzieje.... szkoda tylko, ze tak zakonczyla sie ta sprawa Lukasza
![]() ![]() rodzina tez zaangazowala Rutkowskiego w sprawe - i jakiekolwiek macie o nim zdanie - nie mial zamiaru brac zadnego wynagrodzenia. Szkoda tylko, ze final jest, jaki jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1445 |
Raczkowanie
|
straszne z tym Łukaszem
![]() ![]() ![]() co do sprawy Iwony,to przepraszam ale stracilam caly zapał...mam nadzieje,ze dziewczyna odnajdzie sie cala i zdrowa ..jednak juz nie szukam tak bez przerwy wiadomosci o niej...dosc osob juz pomaga w poszukiwaniach wiec skupie sie na innych potrzebujacych z mojego rejonu.;..uczestniczacym w marszu i poszukiwaniach wszystkiego dobrego ale obawiam sie ,ze ten marsz nie wniesie niczego nowego ale mam nadzieje ,ze sie myle... co do tego ,ze jest tylko dla Iwony to rozumiem poniekad rodzine i znajomych a co do Wizazanek ktore przeniosly sie na kolko wzajemnej adoracji to zrobilo sie niesmacznie ale dlatego,ze to nie chodzi o Iwone ale o medialny szum i poczuly sie ak gwiazdy w koncu w gazecie wymienili je z nicka a teraz beda w telewizji ![]() bede zagladac z sentymentu co w sprawie Iwony i mam nadzieje ,ze pozytywnie sie zakonczy Edytowane przez poison31 Czas edycji: 2010-08-11 o 08:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1446 |
Przyczajenie
|
Hej, Łukasza znaleziono, nie żyje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wyrazy współczucia..
![]() |
#1448 |
Przyczajenie
|
Jakie kółko wzajemnej adoracji, mi kobieto nie chodziło aby poczuc się jak gwiazda ja uczestnicząc w tym marszu chciałam pomóc Iwonie i Łukaszowi ale jak się okazuje to nie wolno i chwała Wam za to!! Gwiazdy?? To będą na tym marszu!!Bo chodzi właśnie żeby się pokazać w tv chyba i trzeba się liczyć z tym że będzie mozna mówić tylko o Iwonie. Nawet moją córkę poruszyło serce że nie chcecie pomóc też chłopakowi ale teraz już za późno. Co za forum i ludzie!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1449 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
przepraszam jesli poczulas sie urazona nie mialam na mysli osob chcacych pomoc bezinteresownie a osoby ktore poczuly sie jako NAJWAZNIEJSZE i chetne do pomocy ale jednej osobie zaginionej...rozumiem rodzine najblizsze osoby ale "reszta" w sensie te ktore poruszyla sprawa zaginionych osob nota bene zainteresowaly sie zagionionymi za sprawa Iwony myslalam,ze ida w marszu dla idei ...zeby naglosnic problem a nie tylko i wyłącznie dla WYBRANEJ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1450 |
Raczkowanie
|
Na pewno już wiecie... morze oddało ciało Łukasza, wasz problem się rozwiązał.
Tak , wiem jak to zabrzmiało, celowo piszę to z czarną ironią, bo to, co czytam na ostatnich stronach wątku jest po prostu smutne... te kłótnie, przepychanki, która racja jest "najmojsza" |
![]() ![]() |
![]() |
#1451 |
Rozeznanie
|
Właśnie przeczytałam informacje o Łukaszu,kurcze co się dzieje?Teraz trzeba czekać by dowiedzieć się jaka była przyczyna oby się okazało,że tylko i aż głupi wypadek.
Ja też jeszcze raz napiszę,że zniesmaczył mnie post Pana Janusza ale fakt jest faktem KOCHANE!!te które maja taka możliwość niech będą na tym marszu dla Iwony,niech schowają "obrazę" na organizatorów do kieszeni,niech schowają na ta chwilę myśl "co ten marsz da",wesprzyjcie mamę Iwony. |
![]() ![]() |
![]() |
#1452 |
BAN stały
|
Przeczytałam TĘ smutną wiadomość. Tak bardzo mi przykro, że nie zdążyła pomóc bardziej niż tylko informując o jego zaginięciu znajomych
![]() Co do marszu, mimo intensywnych przemyśleń, nie zmieniłam zdania na jego temat. Ale mam nadzieję, że innych aż tak bardzo nie zrazi i tam będą, dla IWONY - nie dla kamer, nie dla organizatorów. Tylko dla Iwony i tej całej naszej idei pomagania innym i wyłączania przycisku "ZNIECZULICA" Poza tym nadal niecierpliwie czekam na informacje odnośnie piątkowych poszukiwań. |
![]() ![]() |
![]() |
#1453 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Uszanujcie to, ze kogos bardziej przejal los Iwony. Gdyby nie ten watek, nigdy nie zaangazowalibyscie sie w dyskusje, bo watpie, by ktos z "krzykaczy" taki watek sam zalozyl. Zamiast tracic energie na przepychanki i klotnie czyja racja jest "najmojsza", proponuje spozytkowac owa energie na zalozenie kolejnych watkow dot. zaginionych osob, ktorych losem sie przejeliscie. I dzialac! Za przeproszeniem "szczekac" to kazdy potrafi. Bazujac na doswiadczeniu zwiazanym z zaginieciem Iwony, mozecie przeprowadzic podobne dzialania w sprawie innych zagionionych osob. Ja rowniez stad znikam, bo szkoda czasu na czytanie tego watku w obecnej formie. Uwazam, ze kompletnie nic on nie wnosi do sprawy - jego temat kompletnie odbiega od prowadzonej tu dyskusji. PS. Zycze WSZYSTKIM (!) wiecej dystansu oraz tolerancji dla cudzych przekonan i pogladow. Mozna sie nie zgadzac z czyjas opinia, pogladami, ale nalezy je umiec szanowac. Wydaje mi sie, ze osoby, ktore wyniosly sie z watku i przeniosly dyskusje na strone poswiecona Iwonie, w ten sposb wlasnie zrobily. I slusznie. Poswiecaja sie sprawie, ktora zaczely do konca. Ja to szanuje i podziwiam. Pozdrawiam Anna |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1454 |
Zakorzenienie
|
http://natropie-iwieczorek.blogspot.com/-blog o Iwonie [kolejny]. Jak dla mnie trochę chyba autor szuka sensacji.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2010-08-11 o 09:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1455 |
Zakorzenienie
|
Nie chcialabym aby tak samo sie rozwiazal Wasz problem!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1456 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam ale nie rozumiem, nie chcecie pomóc mamie Iwony bo jakiś Janusz pokazał kim jest naprawdę.
Tylko że najbardziej ucierpi na tym mama Iwony, której będzie przykro jeśli nikt nie przyjdzie. Zignorujcie te osoby które poczuły się bardzo ważne bo coś kontrolują i coś organizują, zignorujcie niemądre rzeczy które wygadują i zróbcie to po prostu tylko i wyłącznie dla Iwony i jej mamy.
#1457 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
W ostatnim członie Twojego postu zgodzić się z Tobą nie mogę bo właśnie te osoby co stąd sobie poszły nie chciały uszanować zdania odmiennego niż miały one-poniekąd własnie dlatego brały się kłótnie i waśni bo nie można było napisać ani zapytac o nic co nie pasowało "starszym" wizażanką,jesli byłas w wątku od początku(nie mówię wszystkich wątków o Iwonie ale choćby tego obecnego) to na pewno zauważyłaś takowa sytuację,na domiar wszystkiego jedna z wizażanek która "Poswiecaja sie sprawie, która zaczęły do końca." na początku 3 wątku zrobiła awanturę,że ktoś inny śmiał go zacząć-bo Ona zaczęła dwa poprzednie!Jeśli uważąsz,że to jest postawa którą powinno sie podziwiać to ja już sama nie wiem jakie w wartości ludzie wierzą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1458 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A czasami trzeba czytac miedzy wierszami i tekst pisany wiekimi literami z agresja chyba mial na celu uzmyslowic ludzka glupote czyli glupote wizazanek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1459 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
![]() ale to już nieważne |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1461 |
Zadomowienie
|
I faktycznie dziwi mnie to,ze ktos rezygnuje z marszu o to,ze ktos zrobil lub powiedzial o jedno slowo za duzo.
Ja jakbym miala okazje byc tam to bym napewno na marsz przyszla,bo nie bylabym tam dla paru dziewczyn tylko dla Iwony,bo to jej trzeba pomoc a nie innym,takze dziewczyny wezcie glebokie wdechy i zamiast patrzec na kogos i mowic,ze Wam sie odechcialo marszu proszę tam iść ! dla Iwony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1462 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Sensacji raczej nie bo ten chłopak bardzo angażuje się na stronie o Iwonie,ale na chłopski rozum to faktycznie przecież była nawet dyskusja gdy jedna z wizażanek chciała zrobić szablon ubioru Iwony i dała top bez rękawków to zaraz ją poprawiały dziewczyny,że Iwona miał top z krótkim rękawkiem mnie to w ogóle się wydaje,że na filmiku gdzie przechodzi koło tych typków co szarpią dziewczynę to miała dłuższą spódnicę ale ja to jakos super spostrzegawcza nie jestem i pomyślałam,że mnie się wydaje tylko... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1463 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-08-11 o 09:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1464 |
Zadomowienie
|
A i ktoś pisał,że pewnie dlatego o Łukaszu nic nie wiadomo,bo Rutkowski tam nie pracuje itp
Alez nic mylnego. Wziąl tę sprawę i to bez wyróżnienia. |
![]() ![]() |
![]() |
#1465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze raz powtarzam - zignorujcie opryskliwe zachowanie "organizatorów" i przyjdźcie dla Iwony i jej mamy.
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2010-08-11 o 09:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1466 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1467 |
Rozeznanie
|
Kurcze ale myślicie że to aż taki zbieg okoliczności by był,że tej samej nocy dwie dziewczyny bardzo do siebie podobne??
Nie wiem już cholercia sama mam nadzieję,że coś się w końcu chociaż odrobinkę wyjaśni bo od kilku dni nic nie piszą w tej sprawie ![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Ja właśnie czytając watek dziwiłam się dlaczego na Rutkowskim się psy wiesza bo mnie się wydaje facet konkretny i pomocny,czytałam tam,że Mu się zarzucało coś w stylu odnawiania kariery na tragedii Iwony i jej rodziny. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1468 |
BAN stały
|
Autor mia:
""Marsz jest 14 sierpnia o godz 12 i rusza spod sopockiego mola. Nie zwracajcie uwagi na osoby ktore probuja pomieszac szyki. Raczej zastanowcie sie po co to robia...."" och tak, strasznie chcieliśmy pomieszać szyki. ![]() ![]() no cóż, i nadal kogoś dziwi nasze oburzenie? ![]() Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-08-11 o 09:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#1469 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- "Raczej zastanowcie sie po co to robia..." raczej bezinteresownie to chcialy zrobic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1470 |
BAN stały
|
Hej, dziewczny, czuję się zignorowana ale nikt nas tutaj nie poinformował, ile w tym prawdy? Miało być w piątek a teraz w sobote w czasie marszu?
""Witam. Czy mógłym otrzymać info na temat godziny i dnia spotkania się pod halą Olivia w celu poszukiwań Iwony? z góry dzięki W sobotę , o godz. 13 - zbiórka przed gdańską halą Olivii"" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:04.