![]() |
#1471 |
Miliana23
|
Dot.: Przyczajone Mamy Wizażowe :)
Jejciu dziewczyny jak poczytałam o tych waszych chorych maluszkach aż mnie zmroziło,przykro patrzeć jak dziecko cierpi i nie można mu pomóc,mam nadzieję,że maluszki szybo powrócą do zdrowia!
Chciałam wam powiedzieć,że po 2 tygodniach latania i załatwiania spraw z bankami,oglądania ofert,rozmów z doradcami finansowymi,dostałam upragniony kredyt na remont mieszkania.I to gdzie w Lucas banku,w banku, którego nie brałam w ogóle pod uwagę,jakiś taki mało znany i nic o nim nie wiedziałam,zaskoczyła mnie fachowa obsługa i jasność wypowiedzi tej babki za biurkiem,szybko powiedziała co i jak mam dostarczyć,jak ma wyglądać zaświadczenie o zarobkach,bo na tym co miałam połowy wymaganych informacji nie było,no ale skąd mogłam wiedzieć nie? No więc wzięłam 15 tysi bo to całe centralne i trochę mebli trzeba będzie kupić,ale tyle co się nalatałam to moje,a papierzysk ile stos makulatury przyniosłam heh,ale najważniejsze,że już załatwione,dziś grzejniki kupiłam,kasjerka kasując ręcznym czytnikiem ominęła jeden grzejnik,zamiast za 6 zapłaciłam za 5 szok,na takich wielkich rzeczach się pomylić! He ale na moja korzyść heh zaoszczędziłam 2.5 stówy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1472 | |
Rozeznanie
|
![]() U nas dzień jakoś mija, choć jest szary, wietrzy i chłodny. Cytat:
![]() ![]() Bardzo się cieszę, że wszystko idzie po Waszej myśli!!! Życzę szybkiego, łatwego remontu ![]() Gdzie się dziś podziewacie dziewczyny? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1473 |
Zadomowienie
|
ja jak zwykle w pracy
![]()
![]() |
#1474 |
Zadomowienie
|
Cześć wszystkim!
U nas dziś szaro i buro, więc się nudzimy trochę w domu. Właśnie sobie zakupiłam portki ciążowe i spódnicę ![]() ![]() marejta widzę, że zmieniłaś avatar, taki bardziej pro-dziecięcy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1475 |
Zadomowienie
|
Oj tak zmieniłam sobie na bardziej mamusiowy
![]() mamz w którym ty już jesteś tygodniu? kurczę też muszę sobie jakieś spodnie kupić i może spódnice ![]() ![]()
![]() |
#1476 |
Zadomowienie
|
marejta no nie mów, że już będziesz się ubierać w ciążowe ciuchy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1477 |
Miliana23
|
No moje drogie ciężaróweczki,jak miło was poczytać.
Ale niestety u mnie po dobrych wieściach nadeszly ciężkie chwile.W poniedziałek byłam u lekarza,który stwierdził,że mam zaspół policystycznych jajników i mogę mieć problem z zajściem w 2 ciąże uhh,co za życie jak jedno się układa tak drugie zło się pojawia,ale oczywiście nic nie jest przesądzone,że w moim przypadku ten problem napewno się pojawi,więc nadzieje mam. ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- ![]() ![]() Bardzo się cieszę, że wszystko idzie po Waszej myśli!!! Życzę szybkiego, łatwego remontu ![]() Gdzie się dziś podziewacie dziewczyny?[/QUOTE] AA nie dziękuję,żeby nie zapeszać hehe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1478 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Będzie dobrze, bo być musi ![]() No właśnie marejta który to tydz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1479 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1480 |
Zadomowienie
|
he he w takim razie jestem w połowie tego co mamaz
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1481 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Lekarze często dość pochopnie diagnozują policystyczne jajniki ![]() A nawet jeśli to takie kobiety też z powodzeniem zachodzą w ciążę ![]() Mi jeden lekarz powiedział,że przede mną conajmniej 5 lat leczenia zanim zajdę w ciążę, zmieniłam lekarza i w ciągu pół roku byłam w ciąży ![]() ![]() Mój mały dalej ma ciężki oddech ale przynajmniej nie walczy już o każdy wdech. Jest troszkę lepiej ale dużo nam do ideału ![]() ![]() ![]() ![]() Za to babcie się biją o to,która ma się opiekować córką ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1482 |
Zadomowienie
|
Mój mały dalej ma ciężki oddech ale przynajmniej nie walczy już o każdy wdech. Jest troszkę lepiej ale dużo nam do ideału
![]() ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] To chyba raczej strasznie niż śmiesznie. Biedny maluszek, oby mu się szybko poprawiło. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1483 | ||
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() U mnie pochmurno ale cieplutko za oknem ![]() ~~~~ Mój mały dalej ma ciężki oddech ale przynajmniej nie walczy już o każdy wdech. Jest troszkę lepiej ale dużo nam do ideału ![]() ![]() ![]() ![]() Za to babcie się biją o to,która ma się opiekować córką ![]() Trzymam mocno kciuki żeby szybko mu to przeszło ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1484 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No niestety ja zawsze miałam tendencje do tycia i zawsze wszystko odkładało mi się na brzuchu i udach ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1485 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Karolina i co tam z Kacperkiem? Już lepiej? Strasznie mi żal Twojego malucha, że musi się męczyć biedactwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1486 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Marejta powodzenia w rozmowie z szefem ![]() ![]() ![]() A tłuszczykiem się nie przejmuj-maluszek jest tak absorbujący,że szybko stracisz kilogramy. Tylko nie jedz za dwoje! Jedz z rozsądkiem ale to na co masz ochotę bo organizm ci wtedy mówi co potrzebuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1487 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1488 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1489 |
Zadomowienie
|
Wiesz, ale wszystko zależy od wykonywanej pracy
![]() ![]() Po za tym cały czas wisi na grupowce, za którą trzeba płacić co miesiąc, wiadomo przecież fajnie dostać kasę za dziecko. Za urlop trzeba zapłacić, bo przecież jej się należy, zawsze mnie ściska jak przychodzi np po roku i rozlicza się za urlopy, l4 te które płaci szef i takie tam, odbiera sobie trzykrotność mojej pensji i znika na następny rok ![]() W zeszłym roku przyszła do firmy i oznajmiła że wraca, szef zaczął remont w firmie, żeby zapewnić jej miejsce do pracy bo przecież musi, wszystko dopięte na ostatni guzik, a ona przychodzi z l4 z informacją że znów jest w ciąży ![]() Ja nie mówię bo są sytuacje, gdzie kobieta naprawdę nie powinna pracować, moja koleżanka miała tak zagrożoną ciążę że nawet lekarz nie pozwalał jej chodzić po bułki do sklepu, więc o pracy tym bardziej nie było mowy, nawet biurowej, ale to są skrajne przypadki. A ta wiemy, ze do pracy już raczej nie wróci bo z 3 dzieci nie będzie łatwo, tym bardziej że jej mąż prowadzi całkiem dobrze zarabiającą firmę, ale ona po prostu chce, żeby jej się liczyły lata pracy ![]()
![]() |
#1490 |
Miliana23
|
I taka kobita to ma dobrze nie dość że ma 3 dzieci to jeszcze jej płacą i lata pracy lecą,a nie jak ja np 4 lata wycięte z życiorysu no ale cóż życie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1491 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A czym Ty się tak przejmujesz? Przecież to szef ponosi koszty ![]() Ja akurat uważam, że jeśli coś się należy to trzeba z tego korzystać i już ![]() Szkoda, że praca w domu z 3dzieci jakoś się nie wlicza do lat pracy zawodowej, bo to nie jest łatwe zadanie ![]() Co do ciąży i pracowania w tym okresie. Różnie to bywa, jedna kobieta chce pracować, druga może ale nie chce... jeszcze dla innej by było to zagrożenie....indywidualn a sprawa, wybór. Możesz skorzystać z L4 albo nie. Moja koleżanka z pracy jak dowiedziała się, że jest w ciąży to postanowiła do końca pracować, nie zostawiać współpracowników i szefa na lodzie. Niestety tak się zdarzyło, że w pracy dostała krwotoku, karetka, szpital... i niestety dziecko nie przetrwało tego. Pewnie, że to się też mogło stać w domu...itd ale do dziś się zastanawia jak by się sprawy potoczyły gdyby zadbała o siebie i poszła na L4 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1492 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny przepraszam że się nie udzielam i jeszcze trochę nie będe ale jestem na skraju załamania, siedzę i buczę
![]()
![]() |
#1493 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co się dzieje? Maluszek Cię wykańcza? Jak nie chcesz pisać na forum to pisz w klubie albo na priv. Ja i inne dziewczyny napewno pstaramy sie Ci pomóc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1494 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1495 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1496 |
Rozeznanie
|
Hej!
Ja też się nie udzielam, bo mam doła... ![]() Wieczorem jak mi się uda, to usiądę i wszystko napiszę... Kamilko mam nadzieję, że z Majką wszystko ok.. bo u mnie chodzi o ploty i fałszywe koleżanki.. a jedną miałam za naprawdę najlepszą przyjaciółkę ![]()
![]() |
#1497 |
Rozeznanie
|
Na szczęście z Mają wszystko ok...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1498 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tak jak Kamilka napisała, z jej córeczką jest wszystko dobrze ![]() To z zupełnie innych powodów będzie nas tylko podczytywać. Jak tylko będzie mogła wróci do nas i wszystko wyjaśni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1499 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1500 |
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() A co tu taka cisza? Nikt nie ma czasu ani ochoty na Wizaż ![]() Farahh jak Twoje samopoczucie, plotka potrafi napsuć krwi ![]() Mam nadzieję, że wszystko wraca do normy ![]() Pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłej soboty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.