|
|
#1471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kosmetyki Alterra
Cytat:
Nie jest szkodliwy, ale może wysuszać, jak to alkohol.
|
|
|
#1472 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
|
|
#1473 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja nie twierdzę, że te kosmetyki szkodzą, bo przecież tyle dziewczyn jest z nich zadowolonych, po prostu nie każdemu ten alkohol będzie służył
|
||
|
|
|
|
#1474 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kusicielko ![]() Zrobiłam zapasy tego kremu bo teraz jest w promocji, więc nie bede Cię niepokoić Kochana , ale dziękuję ![]() Cytat:
Krem to juz pewniak na mojej liście jesiennych zakupów. Teraz króluje u mnie isana migdałowa, ta limitowana ![]() Wiecie może co stało się z odzywką morelową? Nie ma jej już od miesiąca w żadnym Rossmannie
Edytowane przez ewwwa Czas edycji: 2012-08-05 o 17:37 |
||
|
|
|
|
#1475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta odżywka to moje KWC! Granatowa jest, a po morelowej nie ma śladu, a byłam w kilku Rossmannach Nawet jej miejsce na pólce zniknęło
|
|
|
|
|
|
#1477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja mam nadzieję, że wcale odżywka nie znikła z Rossmannów Za bardzo nie mam doświadczenia z odżywkami, bo tylko kilku używałam w życiu, ale ta jest moim faworytem , konsystencja - gęsty balsam łatwo rozsmarowujący się na włosach, wydajność - używam średniej wielkości kropli na włosy (mam pięciocentymetrowe ), tak używając codziennie wystarczy mi na pół roku spokojnie Do tego działanie - nawilża, włosy stają się miękkie już podczas nakładania. Jestem naprawdę bardzo zadowolona Teraz do tego używam szamponu z granatem, też mi się podoba, ale po nim wrócę do mycia mydłem. Stęskniłam się po prostu za tym
|
|
|
#1478 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
||
|
|
|
|
#1479 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miałam kupić maskę z Isany, ale tak chwalisz morelową że nie przepuszczę - też muszę ją mieć ![]() Mi odżywki kończą się w ekspresowym tempie mimo że myję włosy co 3 dni Ja za myciem mydłem się nie stęskniłam, wszystkie moje zapasy z LF zużywam przy goleniu
|
|
|
|
#1480 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#1481 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Granatowej też kiedyś używałam, ale nie podobała mi się tak jak morelowa.Ja przez rok myłam włosy mydłem i naprawdę podoba mi się taka forma
|
|
|
#1482 |
|
Klientka w krawacie
|
U mnie nie ma żadnych odżywek poza tą z granatem i maską z tej serii... I to w żadnym z 5 Rossmannów, w których ostatnio byłam. Nawet miejsce na pozostałe odżywki jest już zajęte... Co gorsza, na stronie niemieckiego sklepu internetowego Rossa są też tylko te dwa warianty...
|
|
#1483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żesz, dziś byłam w Rossie i nie zwróciłam uwagi czy u mnie jest
|
|
|
#1484 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam tę odżywkę Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#1485 |
|
Zakorzenienie
|
byłam dziś w Ross ale zapomniałam spojrzeć co z odżywką morelową
za to mam złą wiadomość dla wielbicielek balsamu sernikowego- jest wyprzedawany teraz za 5,99 w Cenie Na Do widzenia czyli prawdopodobnie go wycofują........... i teraz mam zagwozdkę czy kupować nigdy nie używałam balsamów z alterry, ogólnie wolę oliwki, ale jednak czasami jakiś by się przydał. i tu pytanie do Was- jak z wchłanianiem? kleją się?
|
|
|
#1486 |
|
Wtajemniczenie
|
Byłam dziś w Rossmannie i moje drogie trzeba zaopatrzyć się w balsam do ciała sernikowy, bo widziałam przy nim karteczkę - Cena na do widzenia ...
Iclosemyeyes ubiegłaś mnie ![]() Z Alterry używałam tylko brzoskwiniowego z trawą cytrynową i polecam Szybko się wchłania i nieźle nawilża.
Edytowane przez Mademoiselle_Pauline Czas edycji: 2012-08-07 o 18:04 |
|
|
|
|
#1487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a o kleistości możesz coś powiedzieć? to mnie najbardziej zawsze zniechęca do smarowideł
|
|
|
|
#1488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1489 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam sernikowy
|
|
|
|
|
#1492 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
NA pierwszy rzut oka taki jak migdałowy( w sensie bez silikonów i parabenów) Cytat:
Cytat:
Zapach pomarańczy nie jest intensywny, wręcz znikomy, bo to niby zapach kwiatu pomarańczy. Wysmarowałam się teraz na próbę( dla Was ) i mogę powiedzieć, że szybko się wchłania.I w końcu nie męczy mnie zapach migdałów, za którym nie przepadam
|||
|
|
|
|
#1493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję za recenzję z pierwszego wrażenia
|
|
|
|
|
|
#1494 |
|
Wtajemniczenie
|
jofka musialabym zernkac w rossie, ale wiem ze cos mi tam nie pasowalo z tym skladem i odlozylam na polke choc bardzo mnie kusil
![]() U mnie tez nie ma odzywek z morela i podobno juz ich nie bedzie ![]() W cena na dowidzenia jest balsam do ciala "sernikowy" za 5,99 zl tez juz go nie bedzie jak sie wyprzeda. Czy u was jest gdzies jeszcze zel pod prysznic z borowka?? |
|
|
|
|
#1495 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
skąd te informacje ? nie rozumiem 'taktyki' rossmanna, wycofują kolejny świetny produkt, najpierw olejek z granatem teraz odżywka, ciekawe co będzie kolejne
|
|
|
|
#1496 |
|
Rozeznanie
|
Może ta odżywka morelowa tylko tymczasowo znikła z połek, może po prostu zapasy im się pokończyly i mają braki... ja jak narazie najbardziej lubię używac tej z granatem i muszę zauważyć że jest bardzo wydajna, chociaż mam dłuuugie włosy, używam mniej więcej raz w tygodniu i przez okolo 2-3 miesiące wciąż jest jej jeszcze dość sporo w buteleczce (trochę mniej niż polowa), ale oczywiście morelową też muszę wypróbować więc mam nadzieję, że wróci na półki, przynajmniej wtedy, gdy wykończę swoje zapasy masek i odżywek (a troszkę tego jest
), więc dziewczyny nie załamujcie się, bo jesli jej chwilowo nie ma to możecie wykończyć w tym czasie inne
|
|
|
|
|
#1497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam tylko jedną odżywkę, właśnie morelę i nie chciałabym, żeby znikała z półek
|
|
|
#1498 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to może warto wypróbować tą z granatem? ja jestem z niej bardzo zadowolona
|
|
|
|
|
|
#1499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) nawet bym nie musiała odżywki używać, dlatego nie mam zapasów Ale po szamponie Alterry włosy były nieprzyjemne w dotyku, szorstkie, więc kupiłam i odżywkę.Używałam kiedyś z granatem i jakoś nie powaliła mnie
|
|
|
#1500 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
szamponów Alterry nie używałam, ale z reguły te naturalne plączą moje włosy, wielce zachwalany babydream tak mi poplątał, że wole nie ryzykować |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:41.

Nie jest szkodliwy, ale może wysuszać, jak to alkohol.

Poczekam na promocje 
Ja nie twierdzę, że te kosmetyki szkodzą, bo przecież tyle dziewczyn jest z nich zadowolonych, po prostu nie każdemu ten alkohol będzie służył

Zrobiłam zapasy tego kremu bo teraz jest w promocji, więc nie bede Cię niepokoić Kochana , ale dziękuję 
Nawet jej miejsce na pólce zniknęło
Za bardzo nie mam doświadczenia z odżywkami, bo tylko kilku używałam w życiu, ale ta jest moim faworytem
, konsystencja - gęsty balsam łatwo rozsmarowujący się na włosach, wydajność - używam średniej wielkości kropli na włosy (mam pięciocentymetrowe