Wszystko o Avonie cz. 19 - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-06, 20:11   #1471
Janki
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19

Mam już Dare To Dazzle. Moim zdaniem ani zdjęcia w katalogu , ani na katalogowym nie oddają do końca jak ta Biżuteria jest misternie wykonana. Jestem b. b. zadowolona. Musso a tyś mnie jeszcze zmobilizowała do kupna.
Janki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 20:18   #1472
patrysina
patrysina

któraś pytała o Julkę czy łańcuszek się odpina, nie wiem czy ktoś już odpowiedział jakby co zdubluje
nie łańcuszek się nie odpina ale z powodzeniem można schować go do środka torebeczki i wówczas w niczym nie przeszkadza
torebeczka jest warta polecenia noszę ją już chwilę a dokładnie od momentu gdy dotarła do mnie z zamówieniem i jestem z niej bardzo zadowolona polecam

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

telefonicznie można składać zamówienie ale np nie opłaca się na kuriera bo wtedy liczą jakieś bajońskie sumy z tego co pamiętam
patrysina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 20:23   #1473
agnescha89
Raczkowanie

dziewczynki kochane możecie mi powiedzieć coś odnośnie balsamu brązującego z netto do kat6? ten ze skin so soft.
nadaje się dla osoby o baaaaardzo jasnej karnacji?
proszę o jakiekolwiek opinie
agnescha89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 20:25   #1474
GosienkaC
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
szminka nie wysusza ust, błyszczyka jeszcze nie testowałam, miałam teraz zamawiać, ale przyczaiłam się na darmowy za zakupy solutions w k8
W jakiej ofercie jest darmowy? Dla konsultantek?
GosienkaC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 20:28   #1475
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
A to można jeszcze składać zamówienia telefonicznie? Myślałam że już dawno wycofali taką opcję :/
MOżna tylko nie dyktować babce, ale automatyczną sekretarkę (nie wiem jak to nazwać-tam, gdzie mówi wpisz swoj numer itd.). Zresztą dalej piszą o tym w przewodnikach do mianowania
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 20:29   #1476
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Chciałam powiedzieć, ze jednak jest możliwość aby lider złożył zamówienie na konsultantkę, bez jej wiadomości i nie potrzebuje do tego jej hasła internetowego. Może to zrobić przez infolinię, gdzie hasłem jest data urodzenia (a mało która konsultantka o tym wie a jeszcze mniej jest konsultantek, które to hasło zmieniły). Chociaż podam, ze w pojedynczych wypadkach dobrze sie składa ze lider może złożyć: kilka razy miałam taką sytuację, ze dziewczyna dzwoniła do mnie w ostatni dzień około god.21-22 ze coś nie udaje jej sie złożyć zamówienia, albo nie ma dostępu do internetu i czy mogłabym jej złożyc zamówienie- i wtedy było to jedyne wyjście (szkoda tylko ze to jest takie beznadziejne w obsłudze (chodzi mi o automatyczną infolinię do składania zamówienia)
tak, ja nie brałam tej możliwości pod uwagę bo to jednak kosztowne tzn za składanie tego zamówienia płaciłabym ja sama gdybym dzwoniła
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 20:42   #1477
Janella
Raczkowanie

Jestem zła. Przyszła mi paczka. Dali nawet netto. No ale co z tego, jak cienie, które zamówiłam Aquadelic sa rozwalone. Cały jeden kolor odpadł, odkruszył się. Nie wiem jak to nazwać. Taki wyjęłam z paczki. I co teraz? Oni źle pakują te paczki :/ To jest oczywiste, że jak coś lata w środku w pudełku to może się zniszczyć :/ :/ :/
Janella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 20:46   #1478
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez Janella Pokaż wiadomość
Jestem zła. Przyszła mi paczka. Dali nawet netto. No ale co z tego, jak cienie, które zamówiłam Aquadelic sa rozwalone. Cały jeden kolor odpadł, odkruszył się. Nie wiem jak to nazwać. Taki wyjęłam z paczki. I co teraz? Oni źle pakują te paczki :/ To jest oczywiste, że jak coś lata w środku w pudełku to może się zniszczyć :/ :/ :/
zrób fotki, umieśc fotki na jakimś serwerze, złóż reklamację dołączając do niej link do tej fotki i wszystko - odliczą Ci wtedy

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Jutro w ofercie Pur Blanca EDT z kulką w cenie 29,9zł
Stary 2011-04-06, 20:58   #1479
maria_ewelina
Raczkowanie

SMERFETKO a skąd masz już wszystkie charmy???do bransoletki jubileuszowej??
maria_ewelina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 20:59   #1480
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabipati Pokaż wiadomość
też mam klientkę na serię aloesową, kupowała tyko aloes i o żadnym innym nie było mowy chociaż ja uważam ,że między nimi różnica jest w zasadzie w zapachu bo te składniki, które odpowiadają za działanie są na samym końcu.
Podarowałam jej krem drzewo herbaciane i ogórek i teraz chce tylko to i nic innego.Też nie wiedziałam jak złamać jej upór ale pomysł wypalił.Spróbuj przekonać ją do wersji herbacianej.
Właśnie też to miałam pisać- moja siostra kremu z aloesem używała baaardzo długo, a teraz zamawia tylko to Drzewo Herbaciane i Ogórek
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 21:02   #1481
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez maria_ewelina Pokaż wiadomość
SMERFETKO a skąd masz już wszystkie charmy???do bransoletki jubileuszowej??
zapewne z konkursu dla Liderów

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-06, 21:03   #1482
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Wiecie co, zamówiłam sobie kredkę z cieniem z netto, odcień Teal i jestem zawiedziona myślałam że będzie taka błyszcząca jak Steel Smoke ale niestety jest matowa i kolor ma taki nijaki, eh szkoda kasy
Skarbie,a mogłabyś zrobić fotkę na łapce? cienia zwłaszcza,ale jeśli możesz to i kredki

Cytat:
Napisane przez Sarasfati Pokaż wiadomość
Ja tez nie mam przekonania do tuszy z Avonu
Mnie niestety większość nie pasuje,teraz jedynie Extend i SuperFull,ale nie nazwałabym ich ideałami
Cytat:
Napisane przez wera2604 Pokaż wiadomość
u mnie swieta paczki brak
brak funduszy swieta bardzo ciezko;(
wiec nic sobie nie zamawiam;(

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Sarunieczka, dzięki za fotki szminek, fajny kolorek bardzo mi sie podoba.
A co z TT - tez Ci się nie podoba czy nie zamawiałaś próbek, bo tak czekam na reakcję Twoją- obstawiając, że to Twój zapach....
Hmm...nie mogę coś załapać,tóry to TT?

Cytat:
Napisane przez GosienkaC Pokaż wiadomość
Dziewczyny jaki błyszczyk polecacie? Zastanawiam się nad perfect wear - warto?
Ja lubię Perfect Wear,mam dwa odcienie,ładnie się błyszczy,długo trzyma na ustach co jest wielkim plusem,ale...klei się,mnie coprawda to nie przeszkadza no ale

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Kobietki, klientka chciała, żebym jej "załatwiła" aloesowy krem do twarzy z naturals, ale ta seria już jakiś czas temu została wycofana Nie mam zamiaru polecać jej allegro czy tam go dla niej kupować Macie pomysł na "zamiennik"? Solutions odpada, bo nie była zadowolona
Niestety nie widzę nic silnie nawilżającego u nas Zastanawiam się, żeby polecić jej ten nowy krem naturals Rumianek i Mak oraz do mycia buzi to mleczko 3 w 1 Podejrzewam, że SPA będzie dla niej za drogie...
Dodam jeszcze, że dziewczyna ma 21 lat, więc cokolwiek z Anew odpada.
Rumianek i Mak mam,myłam się dwa razy już żelem,jest fajny,gęsty,nie jak płyn tylko jak galaretka kremem posmarowałam wczoraj na noc buzię, i nawet nawet...zapach ma lekki,przyjemny,mało czuć zapachu,taki świeży,polubiłam go Natomiast drzewo herbaciane śmierdzi

Cytat:
-
Dziewczynki czy warto zamówić błyszczyk i szminkę perfekt wear? Czy szminkawysusza usta? A czy po błyszczyku się kleją?
Nie wysusza,używałam odcienia Cappuccino i fajna jest,leciutko się nakłada i tak jakby wysycha potem na ustach błyszczyk się niestety klei ale za to jest naprawdę trwały
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 21:10   #1483
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabipati Pokaż wiadomość
też mam klientkę na serię aloesową, kupowała tyko aloes i o żadnym innym nie było mowy chociaż ja uważam ,że między nimi różnica jest w zasadzie w zapachu bo te składniki, które odpowiadają za działanie są na samym końcu.
Podarowałam jej krem drzewo herbaciane i ogórek i teraz chce tylko to i nic innego.Też nie wiedziałam jak złamać jej upór ale pomysł wypalił.Spróbuj przekonać ją do wersji herbacianej.
Przyznam, że na to nie wpadłam
Dziękuję wszystkim Kobietkom za sugestie i pomoc

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość

Jutro w ofercie Pur Blanca EDT z kulką w cenie 29,9zł
Jacy oni są kreatywni
Dziś dostałam paczuszkę z podkładami z oferty jubileuszowej Oczywiście rozświetlająco-nawilżający
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 21:10   #1484
karolla90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mazia84 Pokaż wiadomość
Wstawiłam na katalogowy porównanie szczoteczek SuperShocka z nowym tuszem superEnchant, któś kiedyś pytał o niego pytał. Po jednym użyciu mogę powiedzieć że tusz jest bardziej mokry od SS (co zresztą widać na zdjęciach), szczoteczka jest z włosia, i jak sie malowałam to odbił mi się pod okiem i na górnej powiece. jaki efekt daje na rzęsach postaram się dodać później bo teraz oba aparaty mi padły
to ja pytałam, dzięki bardzo
karolla90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 21:11   #1485
zalotnica83
Zakorzenienie

Sarunieczko niestety się z Tobą nie zgodzę- dla jednych ta seria nieładnie pachnie...inni będą zachwyceni...mi to Drzewo Herbaciane z Ogórkiem dobrze się kojarzy...
Dziewczynki pozwólcie że ponowie pytanie: mam ochotę na ten podkład z promocji nawilżająco-rozświetlający, ale testowałam Nude i jest dla mnie za biały...macie może odcień Cream...dużo ciemniejszy?...jak się ma do antystresowego o tym odcieniu...?
Stary 2011-04-06, 21:12   #1486
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Janki Pokaż wiadomość
Mam już Dare To Dazzle. Moim zdaniem ani zdjęcia w katalogu , ani na katalogowym nie oddają do końca jak ta Biżuteria jest misternie wykonana. Jestem b. b. zadowolona. Musso a tyś mnie jeszcze zmobilizowała do kupna.

Cytat:
W jakiej ofercie jest darmowy? Dla konsultantek?
tak jak wydasz na nowe solutins niecałe 40 zł po cenach katalogowych
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 21:27   #1487
patrycja11
Raczkowanie

Dzieczyny mam problem, wiem że ten temat byl juz wałkowany tysiąc razy
Mianowicie robię zwrot torebki Lena(chodzi mi o to aby dostać nową) i nei wiem jak to zaznaczyć, na formularzu pisze "Wmiana obejmuje produkty dostępne w aktualnej ofercie katalogowej i cenie ) A przeciez w Kat5 nei ma tej torebki?? helpp
patrycja11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 21:30   #1488
Dagusiac
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Kobietki, klientka chciała, żebym jej "załatwiła" aloesowy krem do twarzy z naturals, ale ta seria już jakiś czas temu została wycofana Nie mam zamiaru polecać jej allegro czy tam go dla niej kupować Macie pomysł na "zamiennik"? Solutions odpada, bo nie była zadowolona
Niestety nie widzę nic silnie nawilżającego u nas Zastanawiam się, żeby polecić jej ten nowy krem naturals Rumianek i Mak oraz do mycia buzi to mleczko 3 w 1 Podejrzewam, że SPA będzie dla niej za drogie...
Dodam jeszcze, że dziewczyna ma 21 lat, więc cokolwiek z Anew odpada.
A ja bym poleciła brzoskwiniowy z Naturalsa Jest prześwietny!!! Ewentualnie bardziej nawilżający, ale trochę bardziej tłusty - miód/migdał też z Naturals.
Stary 2011-04-06, 21:32   #1489
Ravegirl91
Raczkowanie

mam te poczwórne cienie electric purple (czy jak to sie pisze;p) i jeden ten taki cielisty jest tak twardy że nie da sie z nim nic zrobic;/ dajcie jakieś sugestie bo łądny kolorek jako bazowy ;/
Ravegirl91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 21:42   #1490
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Sarunieczko niestety się z Tobą nie zgodzę- dla jednych ta seria nieładnie pachnie...inni będą zachwyceni...mi to Drzewo Herbaciane z Ogórkiem dobrze się kojarzy...
Dziewczynki pozwólcie że ponowie pytanie: mam ochotę na ten podkład z promocji nawilżająco-rozświetlający, ale testowałam Nude i jest dla mnie za biały...macie może odcień Cream...dużo ciemniejszy?...jak się ma do antystresowego o tym odcieniu...?
No tak,może się niektórym podobać,mnie nie bo ja lubię bardzo delikatne zapachy a drzewo herbaciane ma dośc intensywny zapachZ Naturalsów lubię bardzo ten brzoskwiniowy i teraz rumiankowy np.z Planet Spa toleruję tylko oliwkowy i białą herbatę,reszta jest dla mnie męcząca,no jeszcze minerały morza martwego ok,ale tylko w maseczce

co do podkładu to hmm...nie mam porównania do antystresowego,ale dziś właśnie użyłam nawilżający Cream z próbki i jest super...taki pośredni,ani jasny ani ciemny,na pewno sobie go wezmę i zmieszam z warmest beige,który jednak jest za ciemny...
Stary 2011-04-06, 21:47   #1491
musso4
Zakorzenienie

gapię się na tą Talię na katalogowym i tak sobie myśle, żeby tylko ten kolor mnie zadowolił mam szrą babette i wcale nie jest szara, zresztą powiedziałam mamie, żeby sobie ją nosiła bo do niczego mi nie pasuje i jeszcze mam courtney szarą i też ma złotą poświatę, brr widzę, że talia nie ma nic wspólnego ze złotem, chyba
jeszcze mam pytanie do szczęśliwych posiadaczek, jak kolor torebki odnosi się do lakieru gunmetal, jeśli jest taka jak lakier to biorę od razu
Stary 2011-04-06, 21:48   #1492
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Primo: miałaś kiedyś w ogóle depilator w ręku?
Secundo: depilator usuwa wszystkie włoski pod warunkiem, że umiesz go używać.
Tertio: depilator wyrywa włoski z cebulkami, więc odrastające są słabsze i jaśniejsze. A nie to co maszynka - czarne, ostre końcówki póżniej wychodzą w szybszym tempie.
Quatro: na sucho? Ałć!
Tyle z mojego doświadczenia ze stosowania depilatora i maszynki
Mam depilator i po jednym pociągnięciu nie usuwa mi od razu wszystkich(zresztą u mnie koleżanki miały dokładnie to samo po stosowaniu więc nie jestem odosobniona w opinii)
Na sucho? JA tam często tak robię i nic nie boli i jest szybko i po problemie A odrastają mi tak samo szybko po depilatorze jak po maszynce więc wybieram szybszą maszynkę. No i się nie wrastają, bo to jest dla mnie tragedia.

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
A ja depilatorowi podziękowałam... Czerwone kropki miałam po uzywaniu przez prawie 2 lata... Pierwszy raz ból jak cholerka, potem lepiej... Ale ja jakaś dziwna jestem i mi na 4 tygodnie nie starczało, musiałam raz w tygodniu depilować nóżki.. Teraz gole 2 x w tygodniu i jest ok
Błyszczyki z color trend: czekoladowy pachnie mnam, ale ten truskawkowy z kremem juz nie tak mniam
Ciesz się, że raz w tygodniu, bo ja po depilatorze nie mogę wyjechać na tydzień na wakacje z gładkimi nogami i i tak muszę golić na wyjeździe, tak szybko odrastają :/
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 21:51   #1493
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Sarunieczka, miałam na myśli TTA Romantic Voyage (pisałam w skrócie)
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 21:57   #1494
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
No tak,może się niektórym podobać,mnie nie bo ja lubię bardzo delikatne zapachy a drzewo herbaciane ma dośc intensywny zapachZ Naturalsów lubię bardzo ten brzoskwiniowy i teraz rumiankowy np.z Planet Spa toleruję tylko oliwkowy i białą herbatę,reszta jest dla mnie męcząca,no jeszcze minerały morza martwego ok,ale tylko w maseczce

co do podkładu to hmm...nie mam porównania do antystresowego,ale dziś właśnie użyłam nawilżający Cream z próbki i jest super...taki pośredni,ani jasny ani ciemny,na pewno sobie go wezmę i zmieszam z warmest beige,który jednak jest za ciemny...
Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź...w takim razie wezmę Cream ewentualnie kupię jeszcze Nude i będę mieszać jak okaże się za ciemny...mam tylko nadzieję, że po tym podkładzie nie będę się strasznie świeciła...
Stary 2011-04-06, 21:57   #1495
emmi01
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
gapię się na tą Talię na katalogowym i tak sobie myśle, żeby tylko ten kolor mnie zadowolił mam szrą babette i wcale nie jest szara, zresztą powiedziałam mamie, żeby sobie ją nosiła bo do niczego mi nie pasuje i jeszcze mam courtney szarą i też ma złotą poświatę, brr widzę, że talia nie ma nic wspólnego ze złotem, chyba
jeszcze mam pytanie do szczęśliwych posiadaczek, jak kolor torebki odnosi się do lakieru gunmetal, jeśli jest taka jak lakier to biorę od razu
Ze złotem to ona zdecydowanie nie ma nic wspólnego. Ciężko mi porównać ją do lakieru bo go nie posiadam, ale oglądnęłam sobie teraz zdjęcia na katalogowym i na moje oko pasuje Ale może niech jeszcze inne posiadaczki torebki się wypowiedzą, żeby później nie było na mnie zawsze możesz ją zwrócić jeśli Ci się nie spodoba
emmi01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 22:01   #1496
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emmi01 Pokaż wiadomość
Ze złotem to ona zdecydowanie nie ma nic wspólnego. Ciężko mi porównać ją do lakieru bo go nie posiadam, ale oglądnęłam sobie teraz zdjęcia na katalogowym i na moje oko pasuje Ale może niech jeszcze inne posiadaczki torebki się wypowiedzą, żeby później nie było na mnie zawsze możesz ją zwrócić jeśli Ci się nie spodoba
w sumie tak zwrócić można, jak coś to będę zamawiać w piątek na ostatnią regularną, to może jeszcze ktoś się wypowie
Stary 2011-04-06, 22:03   #1497
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Sarunieczka, miałam na myśli TTA Romantic Voyage (pisałam w skrócie)

aaaa Romantic Voyage,o tak,podoba mi się,zamawiałam próbki już w poprzdenim katalogu,zużyłam narazie dwie i podoba mi się nie wiem na 100% czy zamówię,bo to będzie zależało czy uzbieram z kat.06,ale ma coś w sobie,taki dziewczęcy,słodki i ta różowa peonia

i wiecie co,nareszcie podoba mi się jakiś zapach z SSS,bo jak narazie nic mi się nie podobało poza pierwszym rózowym SSS.Wącham kartkę w kat.06 i ten mineralny olejek do ciała w sprayu różowy wydaje mi się mieć fajny zapach
Stary 2011-04-06, 22:08   #1498
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Oj, dziewczyny, tak wychwalaliście te trwale podkłady, ze postanowiłam pogrzebać w kartonach no i znalazlam u siebie Ivory Oczywiście zostawiłam dla siebie, skoro tak kusiliście Dziś nawet go przetestowałam i powiem tak: odcień Ivory idealny dla mnie (czego nie powiem o antystresowym Ivory- jednak ten sam odcień nie jest wcale taki sam w różnych podkładach). Rzeczywiście ładnie kryje, chociaż jest efekt takiej delikatnej maski (prawie niewidocznej) i odrobinę mnie ściąga w niektórych miejscach, ale dam pod to jakiś mega nawilżający krem i będzie good
No to teraz mam wszystkie podkłady z Avon (oprócz Anew, który tez miałam ale oddałam)
A i jeszcze pogrzebałam w kartonach i znalazłam krem do buzi z Avon Care z ogórkiem i włąsnie sobie go nałożyłam- no i jestem mega zaskoczona: bardzo lekki, świeży (nawet daję powiew świeżości) super nawilżył buźkę, także ogólnie duży +
A jutro jeszcze ma przyjść paczka juz nawet nie pamiętam z czym Pamiętam tylko, że ma być kredka i konturówka 2 w 1 TEal- także dam znać jutro
Stary 2011-04-06, 22:11   #1499
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
A jutro jeszcze ma przyjść paczka juz nawet nie pamiętam z czym Pamiętam tylko, że ma być kredka i konturówka 2 w 1 TEal- także dam znać jutro
Tonia jeśli możesz to zrób fotkę tego cienia z kredką Teal,prosiłam już tutaj dziś jedną dziewczynę,więc jeśli możecie to bo podchodzę do niej jak pies do jeża a może mi się spodoba
Stary 2011-04-06, 22:12   #1500
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
aaaa Romantic Voyage,o tak,podoba mi się,zamawiałam próbki już w poprzdenim katalogu,zużyłam narazie dwie i podoba mi się nie wiem na 100% czy zamówię,bo to będzie zależało czy uzbieram z kat.06,ale ma coś w sobie,taki dziewczęcy,słodki i ta różowa peonia

i wiecie co,nareszcie podoba mi się jakiś zapach z SSS,bo jak narazie nic mi się nie podobało poza pierwszym rózowym SSS.Wącham kartkę w kat.06 i ten mineralny olejek do ciała w sprayu różowy wydaje mi się mieć fajny zapach
Właśnie dostałam ten olejek w pakiecie dla Lidera i chociaż zamierzałam sobie zostawić (bo mi sie podobał jak pachniał w katalogu) to jednak musiałam go oddać- tak okropnie walił alkoholem, że normalnie pijana sie robiłam nawet jak wąchałam

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

Cytat:
Tonia jeśli możesz to zrób fotkę tego cienia z kredką Teal,prosiłam już tutaj dziś jedną dziewczynę,więc jeśli możecie to bo podchodzę do niej jak pies do jeża a może mi się spodoba
Oczywiście- jak tylko dostane to wstawię zdjęcia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości