|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 | ||||||
Rozeznanie
|
Dot.: My tu pilnie oszczędzamy , swe portfele wypychamy!Wszystkich chętnych-zapraszam
hej
![]() ja nie czuję się obżarta, bo nie robiłam wiele do jedzenia i czuję się świetnie ![]() Kasiulka tak bardzo kusisz tą maszyną do chleba, że chyba kupię jedną w Lidlu, jak się pojawi w ofercie. A zanim nabyłaś maszynę to piekłaś własnoręcznie robione chleby? miałaś doświadczenie w pieczeniu pieczywa? Kachaaa śliczny masz avatar, taki cieplutki, idealny na wiosnę ![]() P.S. I love You - też ją mam, z identyczną okładką, tyle że nie kupiłam w charity shopie a w księgarni, nową za 2.99 e ![]() witch_18 przeglądnęłam Twoją biblioteczkę i widziałam, że masz w niej kilka książek, na podstawie których zrobiono filmy. Oglądasz może ekranizacje filmowe po przeczytaniu książki? albo na odwrót? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Chociaż od marca jesteśmy na nowym domu 2-poziomowym i przyszły nam rachunki za 1 miesiąc tylko - za prąd 60e, a za gaz -85e ![]() ![]() Ja w ogóle muszę posprawdzać dostawców prądu i gazu i być może zmienię na innego, a będę brała pod uwagę ESB, Flogas, Bord Gais. Od kwietnia ESB ma też gaz w ofercie, więc może się u nich opłaca. Poza tym wszyscy dostawcy za płatność poprzez "direct debit" i za zmianę rachunków na elektroniczne dają zniżki, więc z tego też chcę skorzystać ![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;26509456] ja dziś leżałam w hamaku w ogrodzie chyba z 3 godz, coś tam spałam i czytam książkę KLEJNOT MEDYNY, wiec super.[/QUOTE] o, też bym chętnie ją przeczytała ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez lissome Czas edycji: 2011-04-25 o 21:08 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1472 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: My tu pilnie oszczędzamy , swe portfele wypychamy!Wszystkich chętnych-zapraszam
Lissome, "kwiat pustyni" czytalam i polecam
![]() +20,00 - od babci -30,00 - karta do tel -30,00 - paliwo |
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Zakorzenienie
|
Ja oglądałam tylko film, bardzo poruszający.
Jestem już po seansie Casablanki, co mogę powiedzieć, uwielbiam takie kino. ![]() Z niecierpliwością oczekuję już drugiego sezonu Zakazanego Imperium ![]()
#1474 |
Rozeznanie
|
o, nie wiedziałam, że jest i film. Jak przeczytam książkę, to może uda mi się zdobyć film. A słyszałam, że książka jest dobra, poza tym samym wyglądem mnie przyciągnęła: nieduża, niegruba, ma snieżnobiałe kartki - a takie lubię najbardziej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1475 |
Wtajemniczenie
|
Film mam gdzieś sciągniety, ale jeszcze go nie obejrzalam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
Rozeznanie
|
właśnie przeglądnęłam sobie tę książkę i zauważyłam, że są w niej też zdjęcia z filmu właśnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1477 |
Konto usunięte
|
Dziekuje
![]() Tak zachhecacie mnie ta ksaizka ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1478 |
after hours
|
ja znalazłam na chomikuj
![]()
#1479 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
my zazwyczaj mamy gaz wiecej bo gazem grzejemy wode na kaloryfery (choc teraz juz wylaczylismy grzanie ) i wode elektryki za wiele niema ... wiadomo w zime dluzej swiatlo ale i tak mamy wszedzie zarowki energooszczedne ale i tak ciagle jak jestesmy w domu to 3 kompy chodza wiadomo pranie na 6 osob tez troche ciagnie pradu szczegolnie ze landlord zmienil pralke na taka co pierze dosc dlugo niestety bo poszedl po najprostszej linii i kupil tanioche bo jakas taka malo znana firma kominka nie uzywamy ( ale jak sie orientuje to na gaz ) ale i tak nie uzywamy niewiem w cieplych miesiacach moze rachunki byly na okolo 60e za 2 mies wiec nie tak zle a ja sie zurku po pracy najadlam ( mala porcje ale pozno juz bylo) i czuje sie tak napchana |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Zakorzenienie
|
ja właśnie wyszłam z łazienki prysznic brałam, w tym tygodniu pracuję 5 dni, więc wypłata będzie spoko
![]() irenkaaa źle Ci napisałam nie mamy piętrowego mieszkania, ale mieszkamy tak jakby w bloku |
![]() ![]() |
![]() |
#1482 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() wiec ebooki po pl mam na telefonie i czytam |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1483 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak tam swieta o super ze pracy wiecej Cytat:
a czasem oczka Cie nie bola od czytania na tak malym ekranie? ( heh i kto to mowi ... ) ja sie zaraz zmywam do sklepow jednak musze kupic pare rzeczy a pozniej to jakos mi ochota przejdzie z ta pogoda dzisiejsza Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-04-26 o 09:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1484 |
Zakorzenienie
|
Witajcie, ja już po śniadanku, myślę co by tu dziś porobić
![]()
#1485 |
Zakorzenienie
|
również czytałam Kwiat pustyni i jak pozostałe polecam
![]() ale rewelacyjna jest książka "Jeździec miedziany" i drugi tom "Tatiana i Aleksander". polecam... nawet mój tż ją czytał - choć od książek to on stroni :P |
![]() ![]() |
![]() |
#1486 |
Zakorzenienie
|
irenkaaa w niedzielę zjedliśmy śniadanko, pojechaliśmy na wycieczkę, później jak wróciliśmy obejrzeliśmy 3 filmy, obżarliśmy się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1487 |
Zakorzenienie
|
Zadzwonili do mnie z pewnej szkoły wyższej i zaprosili na rozmowę kwalifikacyjna ale...ja wtedy pracuję
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1488 | ||
Zakorzenienie
|
- 32 zł duże MERCI dla rodziców na 31 rocznice ślubu
ale jeszcze do spożywczego sie wybieram
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Zakorzenienie
|
Hello
Lissome nie miałam żadnego doświadczenia w pieczeniu chlebków ![]() ![]() ![]() Ogromnie polecam taką maszynę ![]() ![]()
#1490 |
after hours
|
nie mogłaś poprosić o inny termin? :/
#1491 | ||
Zakorzenienie
|
no właśnie oli, mogłas zapytać o inny termin
![]() -23 zł w spowyczaku (2 wafelki, 2 jogurt, hellena wiśniowa, miska srebrna, popielniczka, 3 x popcorn do mikrofali )
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1492 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że poprosiłam, ale Pani powiedziała, że zadzwonią i się umówią jeśli teraz nikogo nie wybiorą, a znając życie to pewnie dostali ponad setkę cv...
![]()
#1493 |
Zakorzenienie
|
film obejrzelismy ( megamind ) i usypiam
zrobilam szybko obiad , zjem i sie chyba poloze czy ja cos wspomnialam o wydatkach dzis? plecak na laptopa ( fajne wymiary + sporo miejsca i kieszeni wiec wejdzie i aparat i jakies ciuchy na bagaz podreczny jak bede latac bo glownie po to kupilam ) 49e 3 farby w cenie 2 - 16e chleb,zelki,jogurty,szynk a ,chorizzo -12 e kapcie dla tz-a przecenione z 43e na 22e (wolalam lepsze a na dluzej niz w innym sklepie placic 12e i kiepskie byly ah i suchy szampon na wyjazd -1,92e pospalismy chyba z 2 godz gardlo mnie ciagle boli od paru dni ale niby coraz mniej tylko najgorzej po przebudzeniu Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-04-26 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1494 | |
Rozeznanie
|
irenkaa u nas jest podobnie. Gazem grzejemy i kaloryfery i wodę. Żarówki mamy energooszczędne, z tym że w kuchni i w salonie mamy po kilkanaście takich małych halogenowych w suficie (ale też energooszczędne
![]() ![]() ![]() Fajnie, że masz bloga kulinarnego, bo je uwielbiam i codziennie jakieś przeglądam. Mam nadzieję, że będziesz pomału zamieszczać więcej przepisów ![]() Kasiulka dzięki ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1495 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam urlop na przelomie lipca-sierpnia ![]() Cytat:
![]() jakies 10 lat temu ![]() po niej polecam corke nomadow przelamac tabu i list do matki ![]() to tej samej autorki. poza tym z tematyki polecam: - niewierna -perska księżniczka - mlodsza siostra moglabym tak dalej ![]() ![]() Cytat:
bo film jest dosc swiezy. jak ja czytalam kwiat to w srodku tez byly zdjecia. autantyki. ja czytalam w niebieskiej okladce sztywnej. pamietam jak dzis. od niej zaczela sie moja milosc do tej temtyki ![]() ![]() laskiii...ale mialam dzien...nawet na neta ani razu w pracy nie weszlam co mi sie zdarza bardzo rzadko :/ ![]() jak mi ktoras nie ocenila watku to moze moge prosic o 5 * ? ![]()
![]() Edytowane przez crescent Czas edycji: 2011-04-26 o 18:33 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1496 |
Zakorzenienie
|
Odnośnie chlebka to napiszę jeszcze, że ponoć wczoraj (brat mi mówił) jego kolega wpinkalał mój chlebek i bardzo mu posmakował i sam myśli nad taką maszyną
![]() Oli ![]()
#1497 | ||
Zakorzenienie
|
Cres ja mam urlop od 2 do 15 sierpnia
![]() jeszcze bylam w sklepie i -8,90 (2 picia 2 litry dla TZ i pomidory) i za AVON mama 68 zł ![]() ![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1498 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja mam wydanie z zeszłego roku (ciemna okładka) i na okładce pisze drobnym druczkiem, że zdjęcia pochodzą z filmu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1499 |
Wtajemniczenie
|
-40,00 - bluzka
-8,50 - lakiery do paznokci i odżywka do włosów -3,50 - majtki -5,00 - zupka chińska i chrupki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1500 | |
after hours
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.