Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/X 2011 - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Który tytuł będzie najlepszy dla naszego nowego wątku?
Chodzimy jak kaczuszki, bo mamy takie piękne brzuszki. 1 1,92%
Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. 22 42,31%
Przez te nasze duże brzuszki chodzimy jak kaczuszki. 1 1,92%
W kilogramy obrastamy, ale to wszystko dla cudownej roli mamy. 2 3,85%
W kilogramy obrastamy - dla cudownej roli mamy. 18 34,62%
Staś, Filip czy Amelka - to i tak będzie nasza ukochana perełka. 10 19,23%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-30, 11:08   #1471
martunia_199
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/

Witajcie A u mnie z tym porodem rodzinnym to może być różnie bo gdzieś wyczytałam że tylko jak się ma zaświadczenie ze szkoły rodzenia że się uczęszczało to można rodzić z mężem. A my się w końcu na szkołę rodzenia nie wybraliśmy bo jest przy moim szpitalu do południa i mąż by musiał dwa razy w tygodniu zarywać dniówki a kasa potrzebna więc drogą dedukcji wyszło że się nie zapisujemy, więc nie wiem jak to będzie z porodem. Spytam lekarki na wizycie, bo szczerze mówiąc wolałabym aby był przy mnie i mnie wspierał i w razie W położne do pionu postawił a i ponoć jest tylko jedna sala do porodu rodzinnego więc też masakra jak na taki duży szpital, no ale pożyjemy zobaczymy. Na forum dziewczyny pisały że zdarzają się przypadki że na sali gdzie rodzi kilka kobiet na raz wpuszczają mężów więc tego się trzymam

Ząbki
Synuś
+2
martunia_199 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 11:09   #1472
DzastaW
Zadomowienie

Dot.: Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/

Cytat:
Napisane przez martunia_199 Pokaż wiadomość
Witajcie A u mnie z tym porodem rodzinnym to może być różnie bo gdzieś wyczytałam że tylko jak się ma zaświadczenie ze szkoły rodzenia że się uczęszczało to można rodzić z mężem. A my się w końcu na szkołę rodzenia nie wybraliśmy bo jest przy moim szpitalu do południa i mąż by musiał dwa razy w tygodniu zarywać dniówki a kasa potrzebna więc drogą dedukcji wyszło że się nie zapisujemy, więc nie wiem jak to będzie z porodem. Spytam lekarki na wizycie, bo szczerze mówiąc wolałabym aby był przy mnie i mnie wspierał i w razie W położne do pionu postawił a i ponoć jest tylko jedna sala do porodu rodzinnego więc też masakra jak na taki duży szpital, no ale pożyjemy zobaczymy. Na forum dziewczyny pisały że zdarzają się przypadki że na sali gdzie rodzi kilka kobiet na raz wpuszczają mężów więc tego się trzymam
Ja słyszałam że każda ciężarna ma prawo porodu z mężem

[reebok_a]606817[/reebok_a]
DzastaW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 11:11   #1473
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Aaa ja idę do szkoły rodzenia we wtorek. I nie wiem czemu się stresuję

Wymianka.

Edytowane przez cotynato
Czas edycji: 2011-06-30 o 11:12
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 11:14   #1474
MAGiALENA
Zakorzenienie

a propos szkoły rodzenia, któreś z Was, tak jak my, nie uczęszczają?

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 11:18   #1475
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
A u mnie z tym porodem rodzinnym to może być różnie bo gdzieś wyczytałam że tylko jak się ma zaświadczenie ze szkoły rodzenia że się uczęszczało to można rodzić z mężem.
u mnie na pewno tak nie jest

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
my nie będziemy chodzić i jest parę dziewczyn co też zrezygnowały
a wczoraj się dowiedziałam wszystkiego co chciałam na temat szpitala który wybiorę i wiem, że położne są takie, że odpowiednio pokierują jak przyjdzie co do czego

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 11:19   #1476
danika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Aaa ja idę do szkoły rodzenia we wtorek. I nie wiem czemu się stresuję
nie stresuj się wizażoholiczko fajnie jest, przynajmniej ja lubie tam chodzic juz sie ciesze ze dzis znowu idziemy
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 11:21   #1477
SONIA004
Zadomowienie

Ja nie uczęszczam...i raczej nie będę. Trochę krucho z kasą ostatnio....i to główna przyczyna takiego stanu rzeczy. Staram sie dużo czytać. Zapisałam się na jakiś internetowy kurs. Mają mi co 2 dni przesyłać różne info. Zobaczymy jak to będzie. Urodzić wszystkie urodzimy, bo musimy a co dalej...myślę, że sobie poradzę. I wydaje mi się, że nie ma znaczenia, poród rodzinny a szkoła rodzenia....no chyba, że to jakiś wewnętrzny wymysł szpitala.

Fajnie, że wierzycie we mnie bardziej niż ja chyba, jesteście kochane.
Zbieram się za chwilę do miasta.... ciekawe czy dam radę, bo mam sporo do załatwienia: L4, wykupić rp, pralnia, nfz (wymienić wreszcie kartę), zakupić proszek dzieciowy.
Miłego dnia Wam życzę kochane
SONIA004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 11:25   #1478
martunia_199
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
dzień dobry

Martunia 199 fajnie,że ci się udało zmierzyć mnie zaczęło iść lepiej jak wyluzowałam
ale jak juz dojdziesz do wprawy to ja bym jednak spróbowała po 1h zmierzyc...chociaz kilka razy. bo to dopiero daje obraz tego jakie są cukry.

no to za wizytę

oj chyba większość by chciała...ale niestety po urodzeniu nam się te zmartwienia nie skończą bo to albo jeść nie będzie chciało małe, albo bedzie płakać za dużo albo za mało, a to jakaś plamka na buzi wyjdzie i mama w panice widze po kumpeli

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

dzwonil kurier, że bedzie dzis kolo 12 z moim zamówionym rogalem - poduchą
Zrobiłam tak jak proponowałaś i na czczo dzisiaj 78, po śniadaniu po 1h 100 a po 2h 116 więc u mnie coś po tych 2 h jest nie tak, o ile po 1h w normie i tak też mi wychodziło po obciążeniu glukozą i już sama nie wiem jak lepiej mierzyć bo pewnie jak zobaczy moje wyniki po 2h to się będzie czepiała że za wysokie

Ząbki
Synuś
+2
Stary 2011-06-30, 11:25   #1479
tusia872
Zadomowienie

Cytat:
ja tez sie nie wybieram musiałabym chodzic sama bo mąż popołudniami nie może niestety
ale sobie sciagam filmiki ze szkoły rodzenia to sobie samoa w domu pocwicze oddychanie

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."
tusia872 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 11:27   #1480
martunia_199
Zakorzenienie

Dla mnie to też jest chore bo nie każdego np stać na szkołę rodzenia i nie każdy ma na nią czas i bez sensu że tylko przez to jest mu odbierane prawo rodzenia z kimś bliskim

Ząbki
Synuś
+2
Stary 2011-06-30, 11:36   #1481
anetika
Rozeznanie

Wróciłam od gina, ogólnie wyniki morfologii i moczu mam bardzo dobre, szyjka zamknięta i twarda, i tak o wszytko dobrze, nawet bury za wagę nie dostałam. Ale... co do glukozy - mimo, że miałam w normie, ale w górnej granicy dostałam zalecenie żeby mierzyć sobie cukier po posiłkach glukometrem. Dostałam receptę na paski i glukometr Optium Xido ma któraś z Was taki? Mam mierzyć na początek po godzinie i po dwóch, i najważniejsze nie przekraczać 140mg. Jak pomiary będą złe (ale wg gina nie powinno być problemów) położy mnie do szpitala... Także uczucia mam mieszane, zaraz zabieram się do czytania instrukcji glukometru i będę testować...

Cytat:
Ja nie będę chodzić. Chciałabym, ale TŻ ma taką pracę, że nie mógłby ze mną chodzić, a sama to ja nie chcę

Razem
Ślubowaliśmy
Dzidziuś
anetika jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-30, 11:40   #1482
danika
Zakorzenienie

Cytat:
Zrobiłam tak jak proponowałaś i na czczo dzisiaj 78, po śniadaniu po 1h 100 a po 2h 116 więc u mnie coś po tych 2 h jest nie tak, o ile po 1h w normie i tak też mi wychodziło po obciążeniu glukozą i już sama nie wiem jak lepiej mierzyć bo pewnie jak zobaczy moje wyniki po 2h to się będzie czepiała że za wysokie
e no to super masz wyniki ja mam po godzinie zawsze wyższe niż po 2h, ale to u ciebie mała różnica wiec moze coś ci się tam dotrawilo poźniej w każdym razie wynik rewelacja
Stary 2011-06-30, 11:57   #1483
thelilah
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry, nazywam się Magda i jestem netoholiczką/wizażoholiczką i mamusiowo-wątkoholiczką. Ja piernicze wyłączyli mi net na 3h i już chodziłam po ścianach Nawet nic nie przeczytałam, od razu przyszłam się pożalić

No. To idę nadrabiać
oj cotka cotka hehe

dzień dobry babeczki
ja mam dzisiaj gorszy dzień od samego rana...

trzymam kciuki za nasze mamusie co mają wizyty dzisiaj, jak dobrze pamietam lulla i chyba gosia jedna, tak? dajcie znać jak Wam poszło
thelilah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 12:00   #1484
martunia_199
Zakorzenienie

Cytat:
e no to super masz wyniki ja mam po godzinie zawsze wyższe niż po 2h, ale to u ciebie mała różnica wiec moze coś ci się tam dotrawilo poźniej w każdym razie wynik rewelacja
Tak mi mów hehe zobaczymy co będzie po obiedzie bo wczoraj po kolacji też miałam dobry 102 po 2h

Ząbki
Synuś
+2
Stary 2011-06-30, 12:01   #1485
MAGiALENA
Zakorzenienie

wczoraj dowiedziałam się, że zajęcia w następnym semestrze zaczynają mi się 12.09 (i to zjazd całotygodniowy 12-18.09). a ja mam termin na 13.09. wiem, że różnie to może być z terminem, ale i tak pewnie nie dam rady pojawić się na uczelni. napisałam do pani z dziekanatu. ogólnie, to załapałam doła...

właśnie zjedliśmy pizzę hawajską i na chwilę humor mi się poprawił.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-30, 12:09   #1486
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
wczoraj dowiedziałam się, że zajęcia w następnym semestrze zaczynają mi się 12.09 (i to zjazd całotygodniowy 12-18.09). a ja mam termin na 13.09. wiem, że różnie to może być z terminem, ale i tak pewnie nie dam rady pojawić się na uczelni. napisałam do pani z dziekanatu. ogólnie, to załapałam doła...

właśnie zjedliśmy pizzę hawajską i na chwilę humor mi się poprawił.
Smaka mi zrobiłaś

Ja mam teraz dylemat czy brać tok indywidualny czy połowiczną dziekankę.

Wymianka.
Stary 2011-06-30, 12:25   #1487
tusia872
Zadomowienie

Cytat:
Smaka mi zrobiłaś

Ja mam teraz dylemat czy brać tok indywidualny czy połowiczną dziekankę.
a ja postanowiłam ze jak dam rade to bede chodzic pod koniec semestru a jak nie to tylko za zaliczeniach i egzaminach sie pojawie chodzi z nami dziewczyna co cały semestr poprzedni nie chodziła i przyszła tylko na zalicenia bo własnie tez była w naszej sytuacji
mysle ze przy pomocy znajomych dam rade z notatkami i mam nadzieje ze ćwiczeniowcy zrozumia moja nieobecnosc na zajeciach

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."
Stary 2011-06-30, 12:38   #1488
danika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tusia872 Pokaż wiadomość
a ja postanowiłam ze jak dam rade to bede chodzic pod koniec semestru a jak nie to tylko za zaliczeniach i egzaminach sie pojawie chodzi z nami dziewczyna co cały semestr poprzedni nie chodziła i przyszła tylko na zalicenia bo własnie tez była w naszej sytuacji
mysle ze przy pomocy znajomych dam rade z notatkami i mam nadzieje ze ćwiczeniowcy zrozumia moja nieobecnosc na zajeciach
o rany, to co ty studiujesz, ze tak się da?

u mnie na niektórych przedmiotach to wystarczyło opuścic jedne cwiczenia czy laborki i juz trzeba było brac warunek na ten przedmiot bo nawet nie było mozliwości odrobienia z inną grupą (stanowisk tyle ile ludzi w grupie). I dziewczyny co były w ciąży to albo brały dziekankę,albo po 2,3 warunki miały...
ale kierunki ścisłe mają to do siebie, ze nie da się pojawiać tylko na zaliczeniach
Stary 2011-06-30, 12:41   #1489
spray
KWC

Cytat:
ja bym chciała, ale cieńko u nas z kasą, a przy szpitalu w którym chcę rodzić nie ma bezpłatnych zajęć. Tak więc chyba nic z tego
spray jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 12:56   #1490
tusia872
Zadomowienie

Cytat:

u mnie na niektórych przedmiotach to wystarczyło opuścic jedne cwiczenia czy laborki i juz trzeba było brac warunek na ten przedmiot bo nawet nie było mozliwości odrobienia z inną grupą (stanowisk tyle ile ludzi w grupie). I dziewczyny co były w ciąży to albo brały dziekankę,albo po 2,3 warunki miały...
ale kierunki ścisłe mają to do siebie, ze nie da się pojawiać tylko na zaliczeniach
to u mnie w tamtym semestrze nie robili tej dziewczynie problemów może zalezy jaki kierunek ja studiuje finanse i rachunkowosc na uniwersytecie ekonomicznym w katowicach mozliwe za jak ty masz jakies laborki to sa to napewno wazniejsze cwiczenia niz rozwiazywanie zadan ktore mozesz sama pocwiczyc w domu czesc cwiczen mam czysto teoretycznych wiec mysle ze to tez nie jest jakis tam problem

Stary 2011-06-30, 13:26   #1491
thelilah
Zadomowienie

Cytat:

ehh a ja nie miałam żadnych ścisłych a i tak miałam sytuację podobną do Twojej. wystarczyło nie być na 1,2 ćwiczeniach i już nie chcieli nawet dopuścić do zaliczenia a co dopiero do egzaminu... a już cyrki wyszły totalne jak koleś nie chciał koleżance zaliczyć ćwiczeń, bo jej nie poznał <laska sumiennie chodziła na wszystkie zajęcia, przed ostatnimi poszalała i zrobiła sobie grzywkę. nie poznał jej, wiecie jak musiała się tłumaczyć - szok>
to chyba od ludzi zależy przede wszystkim. fajnie masz tusia, że trafiłaś na fajnych wykładowców

a do szkoły rodzenia z chęcią bym poszła. u nas są zajęcia przez 3 dni po parę godzin dziennie z tego co pamiętam, w szpitalu w którym się rodzi, włącznie ze zwiedzaniem porodówki i takie tam. tylko ciężko się na nie dostać, bo za darmo są i jest ograniczona liczba miejsc. zobaczymy czy mi się uda wcisnąć, ale myślę że nawet jeśli nie to nic się nie stanie z tego powodu
thelilah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 14:11   #1492
Sharifa
Rozeznanie

Cytat:
Ja tez sie nie wybieram, poczytalam sobie sporo o obsludze noworodka, karmieniu, kapaniu, przewijaniu, myciu itp, na temat porodu w sumie za wiele w necie nie widzialam, glownie fazy rodzenia i objawy, w jakiejs ksiazce mialam pozycje i w sumie bylo ich tak duzo ze przynajmniej na poczatku to "wszystkie chwyty dozwolone" byle sobie ulzyc.

Przywiezli mi wlasnie lozeczko i komode i myslalam ze padne, bo komoda to zupelnie nie to co ja chcialam . Mieli nam zrobic dokladnie ten sam typ jak zrobili wczesniej tylko teraz mieli zrobic mniej wiecej polowke - dostali pieknie wszystko wyrysowane z wymiarami, a przyniesli mi jakies szkaradztwo zupelnie w innym stylu i do niczego mi nie pasujace poza kolorem Normalnie prawie sie poryczalam, jedynie uratowalo ich to, ze powiedzieli ze "naprawia". Ciekawa jestem jak, bo to szkaradztwo nijak nie przypominalo mojej wymarzonej komody

No i okazalo sie, ze lozeczko zrobili cudne, dokladnie takie jak chcialam, ale robila je inna osoba niz komode Ale tez mi go nie zostawili, bo cos nie tak jest ze srubami, ze zle podtrzymuja ten spod na ktorym jest lozeczko, wiec tez zabrali Zdjec nie mam, ale mowie wam, normalnie oczy mi wyszly na wierzch, bo lozeczko sliczne, a komoda
Stary 2011-06-30, 14:12   #1493
martunia_199
Zakorzenienie

Ależ tu dzisiaj cisza, wszystkie kobietki na zakupach pewnie szaleją a ja walczę z obiadem - już ta godzina a on jeszcze w proszku, a gdzie jeszcze podwieczorek i dwie kolacje kiedy ja się przestawię na te nowe pory jedzenia

Ząbki
Synuś
+2
Stary 2011-06-30, 14:59   #1494
kellysss
Zakorzenienie

Witam po obiadku

i po deserku

Cytat:
Ja nie uczeszczalam w pierwszej ciazy i teraz tez nie ide

Nie martwcie sie bo wcale szkola nie jest potrzebna zeby urodzic...
Owszem dowiaduje sie tam ciekawych rzeczy ale tych samych rzeczy
mozna sie tez dowiedziec z netu (patrz. wizaz)

Stary 2011-06-30, 15:14   #1495
19natka88
Zakorzenienie

Wróciłam z zakupów... efekt taki: tż ma dwie koszule, ja: nic Ja się pytam: dlaczego te ciążowe ciuchy są takie obrzydliwe i drogie? Kurde ja mam 23 lata a ciuchy są jak na jakieś babcie 60 letnie - koszule ze stójkami, zabudowane dekolty no tragedia po prostu A mama z babcią jeszcze przed wyjazdem : "musisz sobie coś kupić, i koniecznie elegancką koszulę i nie dopasowane" Prawie się popłakałam w przymierzalni

Cytat:
Napisane przez gerda Pokaż wiadomość
nie dostaniesz, ja w poniedziałek tez przecierałam, do deszcze mi je dziwnie pobrudził

co do mamy i babci sie nie przejmuj, takie pokolenie, powinnaś chodzić w tym w czy się dobrze czujesz i co tobie się podoba

ja od kilku dni się ułożyć nie mogę a z przewracania na bok zaczyna robić się wielka sztuka choć cieszę się że te dolegliwości ciążowe dopadły mnie dopiero teraz
U mnie od wczoraj też pada co chwile ale okna narazie mi oszczędziło
Tylko mi się nic nie podoba
Też nie miałam problemów ze spaniem dotychczas

Cytat:
Dzień dobry, nazywam się Magda i jestem netoholiczką/wizażoholiczką i mamusiowo-wątkoholiczką. Ja piernicze wyłączyli mi net na 3h i już chodziłam po ścianach Nawet nic nie przeczytałam, od razu przyszłam się pożalić

No. To idę nadrabiać
Nie mogę

Cytat:
Ja nie chodzę

Cytat:
Ładne wyniki, ale dziwnie, ze po 2h Ci się lekko podnosi A może coś zjadłaś w ciągu tych 2h?

Cytat:
Napisane przez anetika Pokaż wiadomość
Wróciłam od gina, ogólnie wyniki morfologii i moczu mam bardzo dobre, szyjka zamknięta i twarda, i tak o wszytko dobrze, nawet bury za wagę nie dostałam. Ale... co do glukozy - mimo, że miałam w normie, ale w górnej granicy dostałam zalecenie żeby mierzyć sobie cukier po posiłkach glukometrem. Dostałam receptę na paski i glukometr Optium Xido ma któraś z Was taki? Mam mierzyć na początek po godzinie i po dwóch, i najważniejsze nie przekraczać 140mg. Jak pomiary będą złe (ale wg gina nie powinno być problemów) położy mnie do szpitala... Także uczucia mam mieszane, zaraz zabieram się do czytania instrukcji glukometru i będę testować...

Ja nie będę chodzić. Chciałabym, ale TŻ ma taką pracę, że nie mógłby ze mną chodzić, a sama to ja nie chcę
Kurcze oni naprawdę przesadzają z tą cukrzycą Od razu szpitalem straszą, jakaś nowa moda czy coś

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 15:20   #1496
martunia_199
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Wróciłam z zakupów... efekt taki: tż ma dwie koszule, ja: nic Ja się pytam: dlaczego te ciążowe ciuchy są takie obrzydliwe i drogie? Kurde ja mam 23 lata a ciuchy są jak na jakieś babcie 60 letnie - koszule ze stójkami, zabudowane dekolty no tragedia po prostu A mama z babcią jeszcze przed wyjazdem : "musisz sobie coś kupić, i koniecznie elegancką koszulę i nie dopasowane" Prawie się popłakałam w przymierzalni

U mnie od wczoraj też pada co chwile ale okna narazie mi oszczędziło
Tylko mi się nic nie podoba
Też nie miałam problemów ze spaniem dotychczas

Nie mogę

Ja nie chodzę

Ładne wyniki, ale dziwnie, ze po 2h Ci się lekko podnosi A może coś zjadłaś w ciągu tych 2h?

Kurcze oni naprawdę przesadzają z tą cukrzycą Od razu szpitalem straszą, jakaś nowa moda czy coś
Nie jadłam nic w między czasie, dopiłam herbatę ale to parę minut trwało i połknęłam po śniadaniu witaminy

Ząbki
Synuś
+2
Stary 2011-06-30, 15:32   #1497
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tusia872 Pokaż wiadomość
to u mnie w tamtym semestrze nie robili tej dziewczynie problemów może zalezy jaki kierunek ja studiuje finanse i rachunkowosc na uniwersytecie ekonomicznym w katowicach mozliwe za jak ty masz jakies laborki to sa to napewno wazniejsze cwiczenia niz rozwiazywanie zadan ktore mozesz sama pocwiczyc w domu czesc cwiczen mam czysto teoretycznych wiec mysle ze to tez nie jest jakis tam problem
U mnie też niby na luzie, ale chyba sama chciałabym trochę odpocząć i nie stresować się tym wszystkim. Sama nie wiem

Wymianka.
Stary 2011-06-30, 15:32   #1498
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Nie jadłam nic w między czasie, dopiłam herbatę ale to parę minut trwało i połknęłam po śniadaniu witaminy
Aha, no ale wynik i tak w normie więc ja bym się nie przejmowała

Dominik

Martynka
Stary 2011-06-30, 15:44   #1499
martunia_199
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Aha, no ale wynik i tak w normie więc ja bym się nie przejmowała
No dokładnie jestem tego samego zdania, zobaczymy jak po obiedzie wyjdzie. Dobrze że dzisiaj na czczo normalny wynik mi wyszedł a nie tak jak wczoraj jakiś kosmos

Ząbki
Synuś
+2
Stary 2011-06-30, 15:50   #1500
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
No dokładnie jestem tego samego zdania, zobaczymy jak po obiedzie wyjdzie. Dobrze że dzisiaj na czczo normalny wynik mi wyszedł a nie tak jak wczoraj jakiś kosmos
Podobno stres może mieć wpływ na wynik cukru Oby reszta wyników też była ok

Dominik

Martynka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości