|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy GG! część XXIV
Paralogiczna - też zawsze coś podkradnę, jak czytam opisowy
![]() *** Marzenie w snach, potwór w rzeczywistości. Idiomami, neologizmami, nieśmiało rozmawiamy o naszych snach. Krzyk słonych łez z porcelanowych policzków. Rozkoszne westchnienia pod kołdrą chronicznych uczuć, chimerycznych pragnień, ambiwalentnej moralności, spacerującej na granicy samozniszczenia. Otwieram pokracznie oczy na rzeczywistość wiotką, niewyraźną, sunącą między spojrzeniami miliardów ludzi. Otwieram - i zamykam. Niech nikt mnie nie budzi. |
|
|
|
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
cornels, agatte, siatkarka18, dontgivemenames, keeendy- nareszcie, moje najlepsze! okradam po całości
TwojaKokaina, madeleineeee, Lovely x3, zlodziejka, z innej bajki, cornflower_, so_steadfast, naiwna0 - kradnę też _________________________ _ "łatwiej odbudować zburzone miasto,
|
|
|
#1473 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
siłą miałaś być. lustro powie Ci, kiedy światełko w Twoich oczach gaśnie. rzucaj mną o podłogę, odbijaj od ścian.
|
|
#1474 |
|
BAN stały
|
'remember !
little girl at night sleep, and don't thinking about someone who you can't have . zapamiętaj ! w nocy mała dziewczynko się śpi, a nie myśli o kimś, kogo mieć nie możesz . 2:53 wysłała mu sms'a: 'kur.va przestań mi się po myślach pałętać, bo nie mogę przez Ciebie zasnąć' 3:05 usłyszała dźwięk wiadomości, popatrzyła na ekran i wyczytała: 'przestane Ci się po myślach plątać, jak Ty przestaniesz gubić się w moich'. 'bezczelny'- pomyślła i rzuciła komórką w kąt. 'Już nie czekam na Ciebie' Codzienne bzdury, które sobie wmawiam, by uspokoić myśli. ' ktoś pstryknął palcem, zgubiliśmy rytm, splecione serca przestały bić. rozdarta między kocham a nienawidzę, ze łzą na policzku, naiwnie wierzyła, że zaraz wróci, chociażby po to aby otrzeć łzę. i jedyne co mi pozostało, to szukać cię w snach. Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2011-11-29 o 22:55 |
|
|
|
|
#1475 |
|
Rozeznanie
|
przeciąg trzaska złudzeniami
zaproś mnie na rozmowę choćby o niczym ktoś zerka na mnie z lustra nie zamierzam cię kosztować, bo jesteś z tych ciastek, po których boli brzuch bezkształtny już obraz naszej wspólnej rzeczywistości drwię z wszystkiego w tym również z siebie jest początek więc musi być i koniec wskaż mi nasz, żebym mogła przyswoić sobie tę myśl choć jutro poproszę o powrót dziś możesz już odejść 'mów do mnie chcę widzieć jak do mnie mówisz'
|
|
#1476 |
|
Przyczajenie
|
Cześć wszystkim
![]() Jestem pod wrażeneim Waszych opisów Podzielę się moimi znaleziskami w swoim komputerowym notatniku, może się komuś spodobają :P Jeśli jakieś opisy się powtarzają to przepraszam.. jestem tu nowa a gdybym chciała przeczytać wszystkie zajęłoby mi to chyba rok ;popisy: _________________________ _______________________ 'Tchórz zanim skona ginie wiele razy, odwaznych jedna tylko śmierc spotyka' *** Na duze klopoty najlepsze sa male szczescia. <3 *** "Czasem trzeba całego życia, by odnaleźć to, co najważniejsze. Czasem dopiero na końcu drogi rozumiesz, że warto było iść." *** "Żeby przestać, z czymś skończyć, to najpierw trzeba wiedzieć po co. A ja nie wiem." *** "człowiek automatycznie się uczył, że wszystko, co wolno, jest potwornie nudne, a ciekawe tylko to, co zabronione." *** If all of your wishes are granted, many of your dreams will be destroyed" (jeśli spełnią się wszystkie twoje życzenia, wiele twoich marzeń zostanie zniszczonych)- Marilyn Manson *** "Puchatek, jak zwykle zerwał się z łóżka w przekonaniu, że zrobi dziś coś wyjątkowo pożytecznego. Wystarczyło jednak jedno spojrzenie w okno, by zmienił zdanie. Ten ranek nie był pożytecznym rankiem. Był to ranek cudowny i należało wykorzystać go na rzeczy cudowne!" *** Skąd się bierze w człowieku tyle siły, kiedy wydaje się zupełnie przegrany, stracony, omotany tysiącami sprzeczności. I wtedy zatrzymuje się w chaosie, przystaje, nasłuchuje i wyłapuje jedną dźwięczną nutę, która go prowadzi w życię, troche po omacku, lecz dobrą drogą. *** Świat nie jest idealny, ale zawsze jest jeszcze czekolada *** "Dzięki istnieniu waty cukrowej dzieci wiedzą, jak smakują chmury" *** Aby spotkać księcia..trzeba pocałować wiele żab ![]() *** Kłamstwo nie staje się prawdą tylko dlatego, że wierzy w nie więcej osób. *** -to nie ludzie się zmieniają, to my ich lepiej poznajemy.. *** -za mało by uwierzyć , za dużo by zapomnieć.. *** "Bądz uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości" *** Bo sens życia polega na tym, aby w tej szarej rzeczywistości zrobić coś, z czego dumnym będzie się do końca życia )*** Dwa kroki po ziemi, a cztery w powietrzu. *** Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłam. *** „Kiedy idziesz do ZOO, zawsze bierz z sobą coś dla zwierząt - nawet jeżeli wszędzie wiszą tabliczki z napisem “NIE KARMIĆ…”. Na pewno nie powiesiły ich zwierzęta”. *** "Kiedy jest ci tak źle, że już gorzej być nie może, zacznij się walić kijem po nodze. Kiedy przestaniesz, od razu poczujesz się znacznie lepiej." *** I like you more than my teddybear, but sttt don't tell him .. <3 *** Bardziej niż wczoraj i mniej niż jutro <3 *** I'm a victim of your smile ! ![]() *** "Mężczyznę można "wykastrować" jednym zdaniem: Wolę, abyś był moim przyjacielem niż kochankiem." *** "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych." *** "Nie mogę znieść tego, że, będąc w domu, nie mogę się nikomu wygadać, wstaję rano sama, a w lodówce mam tylko połowę cytryny. Miłość wypełniłaby moją lodówkę, która jest już pusta od jakiegoś czasu." *** 'Postaram ci się zaufać, bo razem możemy być wyjątkowi, a bez siebie zwyczajni. ' *** Musimy pozwalać sobie na upadki, popełnianie błędów. Bo to składa się na naszą osobowość. Tak się uczymy. A największą radość sprawiają nam rzeczy, których nie planowaliśmy. *** nie da się bez końca wierzyć w coś, co jest jedynie wirtualnym utwierdzeniem. *** Najlepszymi lekarzami na świecie są: doktor dieta, doktor spokój i doktor dobry humor. *** Jeśli nadarza się sposobność, by ulec pokusie, to niestety jej ulegamy. Każda istota ludzka na ziemi potrafi czynić zło, zależy to tylko od okoliczności. *** to straszne,stracić coś,co tak naprawdę mogło być sensem Twojego życia , przez chore złudzenia i puste obietnicę . myślę, że wystarczy :P |
|
|
|
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
One who fights, risks losing. But one who doesn't fight, has already lost
Ten, kto walczy, ryzykuje porażką, lecz ten, kto tego nie robi, już przegrał. You can't control the wind, but you can set your sails Nie możesz zapanować nad wiatrem, ale możesz rozłożyć żagle. I do not try to dance better than anyone else. I only try to dance better than myself Nie próbuję tańczyć lepiej niż ktokolwiek inny. Staram się tylko tańczyć lepiej niż ja sam. Giving up doesn't always mean you are weak. Sometimes it means you are strong enough to let go. Poddanie się nie zawsze znaczy, że jesteś słaby. Czasem oznacza to, że masz wystarczająco dużo siły by odpuścić. Be yourself: everyone else is already taken Bądź sobą: wszystkie inne postaci są już zajęte. |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1478 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
patrysiowa_ - < oczko > ; * ___________________ " czasami wieczorami siadam i piszę do Ciebie sms-y. I marzę żeby je kiedyś wysłać... nie jest źle, czasem tylko przypomina mi się Jego uśmiech i mam ochotę z Nim pogadać, ale oj tam... mogła powiedzieć, że to miłość, ale wolała: 'oj tam.. przejdzie.' ...a serca nie lubią cierpieć. bo On jest za męski na uczucia, za dumny, by przeprosić i za głupi by cokolwiek zrozumieć. nie przestaję czekać. wystarczył Ci dzień, by zapomnieć o tym, co nas łączyło. mi nie starczają 4 miesiące- wciąż pamiętam wszystko. z Tobą nawet kłótnie były jakieś lepsze. "
|
|
|
|
#1479 |
|
Rozeznanie
|
Paralogiczna- dziękuję! to bardzo miłe! lustereczko w Twoją stronę!♥
ma tak cholernie ciepłe spojrzenie. a w Jego uśmiechu tkwi jakaś magia.
|
|
#1480 |
|
Raczkowanie
|
''łza pod okiem powoli spływa, pod oknem słyszę deszczu melodię''
|
|
|
#1481 |
|
Raczkowanie
|
wierzę w miłość, co prawda gdy odejdziesz znienawidzę Ją, lecz nigdy nie zwątpię dobrze wiem, że możesz zranić, lecz wierzę w Ciebie ten przerażający smutek, którym dane mi było wypełnić Jego źrenice nie chciała przy nim płakać, pragnęła by myślał, że jest silna i jak nikt inny radzi sobie z życiem, dopiero gdy ból wypychał z niej słone krople dowiedziała się dlaczego tak naprawdę nie chciała tego robić- nigdy nie widziała smutniejszego widoku od Jego oczów patrzących na jej łzy, było jak obiecywał, Jej ból był i Jego częścią a więc oddychaj, choć nie masz ku temu powodów, choć serce wydaję się być czymś zbędnym, oddychaj, po prostu Twoja miłość będzie potrzebna dopóki będę bała się nienawiści po prostu stój i patrz na moje łzy, w końcu tak sumiennie pracowałeś nad moim bólem, że efekt powinien Cię zadowalać
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1482 |
|
Wtajemniczenie
|
patrysiowa - teraz przynajmniej nie mam skrupułów zabierając Twoje
" Odchodzisz, kiedy najbardziej potrzebuję Twojej obecności. Być może to jak się teraz czuję jest spowodowane zbyt wygórowaną ilością nadziei lub po prostu idiotyczną naiwnością. Uśmiechałam się na myśl o nim, nie wiedząc, że za niedługi czas, jego imię usłyszane gdzieś na ulicy, będzie niszczyło mnie od środka. Pragnę co noc zasypiać ze smakiem jego warg tak przypadkiem pozostawionym na mych, a rano otwierając powieki widzieć uśmiech, ten najsłodszy i zarazem najpiękniejszy, dedykowany tylko mi. Kazał stanąć mi przed lustrem, odgarnął włosy i opuszkami palców dotykał obojczyka: ''tylko spójrz jaka jesteś piękna...'' "
są tacy ludzie, takie zdarzenia i takie słowa, o których nigdy nie zapomnisz. Marika (*) Gloria (*) On. Dla mnie nie ma innej definicji szczęścia. Łukasz Edytowane przez Siatkarka18 Czas edycji: 2011-11-30 o 21:30 |
|
|
|
|
#1483 |
|
BAN stały
|
c i s z ą
zagłuszał wewnętrzny ryk jej małego serduszka gdzie nie było miejsca na podłości świata i kłamstwa, wypowiadane przez usta których kształt znała lepiej niż tabliczkę mnożenia s ł o w e m wdzierał się w każdą najmniejszą komórkę jej ciała, pobudzał dreszcze na śniadej, delikatnej skórze na której co dzień zostawiał kształt swoich linii papilarnych z a p a c h e m karmił stęsknione myśli subtelnie tuląc je do snu, a w nim wprowadzał pod same bramy raju a co najgorsze, obiecywał jej miejsce w swoich planach na przyszłość, tworzył bajki, a ją ubierał w sukienki księżniczki i potem... odszedł, bo oni przecież zawsze odchodzą. |
|
|
|
|
#1484 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz dlaczego nigdy nie zapomnimy? Bo jesteśmy dla siebie jak klasyka gatunku. Jesteśmy tym wszystkim, co kochamy i lubimy. Stworzyliśmy siebie nawzajem. Wchłonąłeś mnie, a ja Ciebie. Jesteś mną i ja jestem tobą. Nigdy się tego nie pozbędziemy. Możemy jedynie ciężko pracować w ciągu dnia, wieczorem biegać żeby nie zostać sam na sam ze swoim sercem, a później możemy iść spać. Położyć się z nadzieją, że jutro spotkamy kogoś kto będzie uosabiał mnie i ciebie jednocześnie. Inaczej wszystko będzie nam nas przypominać. Byle nie myśleć. Byle nie mieć czasu myśleć. To niszczy.
Nie było mnie i teraz też nie jestem w stanie stwierdzić wyraźnie, że wyraźnie jestem. Pocałuj mnie, i będziesz wiedział jak ważna jestem Książki były moimi najlepszymi przyjaciółkami od dnia, w którym nauczyłam się czytać i pisać. One mnie ocaliły. Byłam tak introwertycznym dzieckiem, że rozmawiałam z kredkami i przepraszałam przedmioty, które potrącałam. Opowiadania dały mi poczucie ciągłości, centralizacji i całości - tych trzech C, których brak dokuczliwie odczuwałam. Oddychałam literami, spijałam słowa i żyłam historiami, przekonana, że potrafię kręcić i obracać językiem w płomiennym tangu. Ja się nie zmienię, więc poukładaj mnie, a ja zapuszczę w Tobie korzenie. W listopadowym podmuchu ambiwalentne myśli permanentnie spacerują po zakopanych w niepamięci uliczkach ospałości - a firanki w oknach złośliwie chichoczą za pleksiglasowymi szybami. |
|
|
|
|
#1485 |
|
Zakorzenienie
|
Cicho, słyszysz? To myśli drepczą po Twojej głowie. Przenosimy się w inny wymiar - i Panta Rei. Nieścisłość ściska nieściśniętą powietrzem szyję. Ja umieram, choć żyję. |
|
|
|
|
#1486 |
|
Raczkowanie
|
nie jestem pewna czy wiesz o co mi chodzi gdy mówię, że potrzebuje kilku godzin bo chyba się gubię.
nawet pod wiatr idź ze mną, by w przyszłość bezczelnie patrzeć. nie chce nic, wystarczy mi to jak na mnie patrzysz, poczuj ten bit, oddaj się wyobraźni. i czuć się tą jedyną wśród miliardów, najważniejszą. ps. nie zapomnij tęsknić. cholernie bałam się spojrzeć Ci w oczy, a jeszcze bardziej żyć w świadomości, że już nigdy ich nie ujrzę. podaj mi dłoń, pokaże Ci pejzaże z marzeń. boję się nieba w Twoich oczach. problemem większości społeczności jest to, że udają kogoś kim nie są. zakładają te cholerne maski aby pokazać swoje drugie ja, które tak naprawdę jest tylko wytworem ich szalonej wyobraźni. podobno ludzie wiedzą co chcą. niektórzy robią krok w tył i widzą ten sam obraz co wiele lat temu, inni widzą, że padli ofiarą własnych kłamstw, jeszcze inni dostrzegają to co zawsze było tak blisko ... pozostali uciekają aby samych siebie nie widzieć. takie życie skarbie, zacznij się przyzwyczajać. |
|
|
|
|
#1487 |
|
Zakorzenienie
|
Może zgubiliśmy się w naszych uśmiechach, |
|
|
|
|
#1488 |
|
Zadomowienie
|
1. all that's waitin` is regret .
/całe to czekanie jest żałosne/ 2. collectin` your jar of hearts . /kolekcjonując swój słoik serc/ 3. I learned to live half alive . /nauczyłam się żyć wpół przytomna/ 4. I've been waitin` all my life for someone like you to come mess with my mind . /czekałem całe moje życie na kogoś takiego jak ty, by zrobił bałagan w moim umyśle/ .
|
|
#1489 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i przypomniałam sobie o Tobie szkrabku, na wstępie okradając z tych cudeniek nie wiem gdzie się podziała reszta tych naszych ukochanych talenciar?! z pozdrowieniami, Kissabble ![]() bez off'a a Bóg sobie tak siedzi i rzuca kośćmi gdzieś tam we wszechświecie na kogo wypadnie na tego bęc
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1490 |
|
Raczkowanie
|
_niebanalna - coś zabrałam.
![]() a jeśli kiedyś stracisz sens życia i poprosisz
serce, żeby przestało bić, przypomnij sobie mnie. nie po to tak heroicznie walczyłam, byś teraz tracił sens. nie sądzisz? już tyle razy odchodziłeś... tym razem zaskocz mnie, zostając. szukam kogoś przy kim będę w pełni szczęśliwa nieco dłużej niż jeden, krótki tydzień. lato odeszło, jesień się kończy, zima coraz bliżej. więc teraz, siedzę pod ciepłym kocem w ten grudniowy wieczór, wiedząc, że wieczór zamieni się w noc, a potem przyjdzie kolejny dzień. i jeszcze wiele złych minut minie, jak mroźna zima i smutna noc. po prostu, próbuję ci powiedzieć, że wszystko mija. my też przeminiemy. to smutne. tak samo jak samotnie spędzony, mijający wieczór mijającej zimy. mieliśmy przełamać bariery, a z rozpędu złamaliśmy sobie serca. dziwne jakieś.
|
|
#1491 |
|
Raczkowanie
|
'A na deser proponuję lody z chmur, posypkę ze słońca
Twój uśmiech do kawy.'
|
|
|
#1492 |
|
Zadomowienie
|
kissable! - nie wierzę ! jak mi ciebie tu brakowało, ja dawno się nie udzielałam, gdyż wyszło tak a nie inaczej, poza tym nie znajdowałam tego czegoś co było kiedy czyt. was . więc tylko zaglądałam . poza tym zawsze wchodziłam tu z taka euforią dodając czasami coś co po prostu mnie urzekło lub zachwycając się czymś kto coś napisał co tak bardzo po prostu do mnie w danej sytuacji pasowało. Przyszły tu pare i od tak po prostu powiedziały, że nie mogę. Chociaz ja nigdy tu nie weszłam po to by szukać sympatii czy też jakoś się dowartościować , tu zabierałam i odbierałam moje najlepsze emocje. Dalej to będę robić. Dopóki mnie nie wyrzucą ;-) a czytać i tak będę tylko te które mnie zawsze inspirują , eh się rozgadałam brakowało mi cię tu ! <3
------------------------------------------------------------------------------------- 1 . you've got to learn to be a little human too . /musisz nauczyć sie być też trochę człowiekiem/
|
|
#1493 |
|
Raczkowanie
|
Miłośc w wyobraźni każdego z nas,
jak marzenie niewypowiedziane, gnieździ się głęboko, na dnie serca z nadzieją podświadomą, że kiedyś się spełni. Naucz się kierowac swoim życiem i stosowac do rad, jakie dajesz innym. Wiesz, nie chcę gadac głupot o tym, jak każdy z nas ma niepoukładane w głowie i jest trochę wariatem, bo oddałabym wszystkie łzy za odrobinkę wariackiego szczęścia
|
|
|
#1494 |
|
Rozeznanie
|
KaMa, kochanie dla mnie to nigdy nie był tylko opisowy wątek, pamiętam tę naszą grupkę, kłótnie, wypisywanie głupot, świetne zbanowane na stałe dziewczyny... sama wiesz
to była zaje*ista odskocznia od życia realnego! Ale...;-) odnośnie jakichkolwiek dymów w kierunku Twoim, starej wyjadaczki, są co najmniej śmieszne dla mnie dobra przenieśmy się lepiej na swoje profile coby nie zaśmiecać![]() _Anusia_, r0zunia, TiS, styrana, abunee, Miluuu, agattee, Plotkaraaa, bananowalaska, papergirl i mnóstwo innych bez off'a litania żalów bez końca pławić się w dotyku twoich ust zamierzam do usranej śmierci jego głos nokautował intensywniej niż siarczyście wymierzony policzek
|
|
#1495 |
|
Rozeznanie
|
Nikt nie chce być kolejną rękawiczką,
a już napewno nie taką, którą ubiera się tylko z zimna...
|
|
|
#1496 |
|
Wtajemniczenie
|
witam dziewczyny, nie było mnie tutaj bardzo długo ze względu na problemy zdrowotne, jak i na zmienną atmosferę wątku, jednak podglądałam was nieustannie. Dziekuje za wszystkie miłe słowa. I buziak dla tych moich. : *
p.s korzystając z okazji, muszę się pochwalić, że za miesiąc zostane mamą. ![]() ----------------- 'It's like you're screaming, and no one can hear. You almost feel ashamed, that someone could be that important, that without them you feel like nothing .. No one will ever understand how much it hurts .. You feel hopeless, but nothing can save you. And when it's over and it's gone, you almost wish that you could have all that bad stuff back, so that you could have the good .. ' // To tak, jakbyś krzyczał, i nikt nie mogł tego usłyszeć .. Czujesz się zawstydzony, że ktoś może znaczyć dla Ciebie tak wiele, że bez niego, czujesz sie nikim.. Nikt nigdy nie zrozumie, jak bardzo to boli .. Czujesz nadzieje, jednak nic nie może Cię uratować. A kiedy to się końćzy, i odchodzi, praktycznie marzysz o tym, by znów przeżywać to całe piekło, bo razem z nim przychodzą też dobre chwile.. Intrygował mnie, lecz wyrzuciłam go z pamięci jak wyrzuca się bez żalu stary zużyty but, pomięty skasowany bilet. Wciąż nasłuchuję terroru, który jest jakby tuż za ścianą. Dotykam Twoich dłoni, ust, jednak czuję tylko zimno muru, który jest miedzy nami. Mimo wszystko. Wciąż nie powiedziałeś ' żegnaj'. Wiedziała że nie jest kochana. Ale sama kochała w takim stopniu że jej uczucia starczyło dla nich obojga na całe 2 lata męczarni i szczęśliwości. Musiał chyba wiedzieć, że izolacja od jego osoby, zabija tak samo jak topór. Tylko wolniej. ciągle wydawało się jej, że on należy wyłącznie do niej. Cóż za ironia. ' -Kochasz ją? - Oczywiście że ją kocham. Mówiłem Ci tyle razy. -Nie, nie mówiłeś. Sporo o niej rozmawialiśmy. mówiłeś ,że przy niej czujesz się szczęśliwy i że nie chcesz jej stracić, ale nigdy nie powiedziałeś ,że ją kochasz. -Czy to nie to samo? -Chyba nie. Edytowane przez TiScatteroUnaFoto Czas edycji: 2011-12-02 o 09:15 |
|
|
|
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
TiS - szczęścia i zdrowia dla maluszka
*** Dzisiaj nawet najgłośniejsi milkną. Woda w słowach, woda w ustach. Czasem bolą myśli, czasem bolą słowa. |
|
|
|
|
#1498 |
|
Rozeznanie
|
Kiedy patrzę na niebo
lub wewnątrz siebie, nie wiem, nie obchodzi już mnie wiele dopóki mogę szczerze powiedzieć sobie, że próbowałam. byłam twarda, pakując swoje rzeczy, mówiąc: Nie potrzebuję cię już więcej. Tym razem do mnie należy ostatnie słowo. moje słowa mogą bulwersować ale przynajmniej dają reakcję. Cokolwiek się stało z seksem, dragami i rock n’ roll’em, teraz mamy tylko AIDS, kokainę i techno.
|
|
#1499 |
|
Rozeznanie
|
TiS- gratulacje! szczęścia życzę
![]() to co się nam wydaje nieosiągalne trzeba zobaczyć z innej perspektywy. bo nie ma rzeczy nieosiągalnych kochanie, strzeż się strzeż. z miłością nie ma zabawy. jaki sens w kochaniu jest?
|
|
#1500 |
|
Rozeznanie
|
ludzie są teraz tak wrażliwi,
że potrzebne jest im 'mocne pier*olnięcie' 'kto trzeźwy zrozumie, o ile łatwiej jest cierpieć będąc pijanym?' 'przeżyłam miłość dziękuję przeżyłam' TiS gratuluję! Zdrówka dla mamuśki i dzieciaczka ;*
wymiana styczeń'12 wishlista -dbam o włosy -ćwiczę każdego wieczora -szlifuję angielski ;-) Edytowane przez swetrowa Czas edycji: 2011-12-02 o 16:06 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.

Podzielę się moimi znaleziskami w swoim komputerowym notatniku, może się komuś spodobają :P Jeśli jakieś opisy się powtarzają to przepraszam.. jestem tu nowa a gdybym chciała przeczytać wszystkie zajęłoby mi to chyba rok ;p
)

dobra przenieśmy się lepiej na swoje profile coby nie zaśmiecać