|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
poszukiwania styczniowe swetrowej xs/s/m, 37/8 :*
Witajcie ;-) oto lista rzeczy poszukiwanych przeze mnie w styczniu i nie tylko w styczniu zresztą. Prosiłabym zaglądać do wątku i sprawdzać, czy coś dla siebie znajdziecie choć nie ukrywam, że jeśli mi na czymś zależy, mogę poszperać w szafie.
więc... czego szukam? -szpilki, botki, lity im wyższe tym lepsze ;-) rozm 37, ew 38 -baleriny gładkie, ew z jakimiś kokardkami w jednolitych kolorach rozm 37/8 -worker boots 37/8 -bluzki w pastelowych kolorach -koszule: pudrowy róż, nude, biała, czarna, błękit, koralowa -sukienki dopasowane na całej długości -spódnice/rurki/szorty z podwyższonym stanem -marynarka najlepiej w intensywnym kolorze -sweterki wkładane przez głowę z dość głębokim dekoltem -zwykłe białe/nude/szare koszulki zwiewne, chętnie z lekko prześwitującego materiału -wielka torba chętnie ala lv, kuferek, byle nie worek, minimum a4 -płaszczyk wiosenny, długość za pupę co najwyżej (mam 165cm wzrostu) -skórzane rurki/legginsy -tuniki w jednolitych kolorach, dopasowane, z dodatkiem koronki -biustonosze 75b nowe najlepiej -stringi/bokserki xs/s -baseballówka ale nie taka jak teraz są 'hot', chodzi mi o taką wkładaną przez głowę, oldschool (coś takiego jak w załączniku) -dobra prostownica -podkład kryjący do cery tłustej/mieszanej -puder prasowany matujący -tusz do rzęs nowy -kremy nawilżające do cery tłustej/mieszanej -książki psychologiczne, problematyczne -samoopalacze, chętnie w piance Dax -farby do włosów w kolorze jasnego, naturalnego brązu rzeczy pogrubione są najbardziej istotne dla mnie rzeczy szare -znalezione ![]() jeśli macie coś z w.w rzeczy -czekam na informacje! pozdrawiam
wymiana styczeń'12 wishlista -dbam o włosy -ćwiczę każdego wieczora -szlifuję angielski ;-) Edytowane przez swetrowa Czas edycji: 2012-01-23 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: poszukiwania styczniowe swetrowej xs/s/m, 37/8 :*
Mam balerinki, które mogą Ci sie spodobać
![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
-sweterki wkładane przez głowę z dość głębokim dekoltem
posiadam taki w kolorze pudrowego różu, XS/S -płaszczyk wiosenny, długość za pupę co najwyżej (mam 165cm wzrostu) u mnie trencz, będzie Ci do połowy pupy -biustonosze 75b nowe najlepiej w wątku mam 80B raz założony, ale jest na mnie za ciasny pod biustem więc myślę, że będzie to raczej 75B poza wątkiem mam różowy push-up 75B ale używany -tusz do rzęs nowy poza wątkiem mam z Rimmela - kolor electric blue
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
dziękuję za propozycje, tam gdzie coś znalazłam -odpisałam
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
u mnie prostownica, sukienki, marynarka, biustonosz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.