Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r. - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-25, 18:38   #1471
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.

ja raz kupowałam legginsy na all ale bez szału więc nie będę polecać
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 18:55   #1472
Haniula
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.

ja mam legginsy ciązowe, ale dostałam od znajomej i nie ma tam metki ani nic. Ale sa super wygodne, nic nie uciska i jestem zadowolona

zdjecie brzucholka dodałam w klubie, az sama sie zdziwiłam ze on taki duzy juz
heh a allegro"dla dzieci" to ja tez juz prawie na pamiec znam

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

aaa i jednak sie skusiłam na ten termometr z superpharm , mam nadzieje jednak ze nie bedzie potrzebny
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 19:10   #1473
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki

Hej mamuśki w ten niedzielny wieczór
Pracowity weekend już dobiega końca, jutro wolne to troche odetchne
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 19:12   #1474
NataliaM1103
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Oj, mnie by się też jakieś fajne leggnsy przydały Podpinam się pod pytanie
Ja kupiłam fajne leginsy ciążowe w h&m
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 19:33   #1475
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
u nas na weselu, na całym weselu była jedna w .... JEANSACH nie dlatego że nie stać ją było na sukienkę, o po prostu chciała się odróżniać jej mąż założył garnitur a ona czarną bluzkę i jeansy
Ludzie to nie mają wogóle wyczucia

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Jestem jestem . BYlam na BOOT SALE . Wydalam 90 funtow a kupilam milion ubranek dla Alanka/Marcelka(?), kosz do spania, mate edukacyjna, Milence wyprawke jesienna, sobie ciazowe ciuchy, autobus lalki barbie z kenem, lalka i 3 dzieci, lalke + lozeczko i akcesoria dla Mili i bylam w aucie obladowana jakbym napadla na sklep . Zrobilam zdjecia, potem wrzuce. Mam body, spiochy, pajace, dzinsy, bluzeczki, sliniaczki, buciki, ogrodniczki, koszule, kamizelki, komplety, pizamki, czapeczki, niedrapki, niektore ubranka nowe z metkami, reszta w bardzo dobrym stanie i jestem mega szczesliwa bo mam juz 95% wyprawki ubrankowej .
Aleś się obkupiła

Cytat:
Napisane przez NataliaM1103 Pokaż wiadomość
Za ile i jak z grubością????
_________________________ _
Hi

Miałam dzisiaj kryzysowy dzień wczorajsza kolacja ze znajomymi zakończyła się o 2, ale czułam się ok cały wieczór. Było wesoło i fajnie

Potem pospałam do 5:30 (Mężuś pojechał), potem znów chwilę spać, odprawiłam gości na pkp i znów spać.

Masakrycznie bolał mnie bok i żołądek nawet obiad
Za to bobo szaleje cały czas, czyli z nim wszystko OK, a to najważniejsze

A teraz mam schizę żużlową... samej mi się nie chciało iść na stadion, ale mam włączoną relację w radiu + w necie + reakcje sąsiadów za ścianą, a do tego odgłosy live, bo mieszkamy kawałek od stadionu

I wygrywamy
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 19:34   #1476
NataliaM1103
Rozeznanie

bambusiek a skąd Ty jesteś?
Stary 2011-09-25, 19:36   #1477
bambusiek
Zakorzenienie

Obczaiłam ten sklep "Patryczek" - super towar i ceny, ale chyba jednak najpierw skoczę do Pepco
No i w środę, jeśli dobrze się będę czuła zaliczę znów lumpka
G. 9.1O.18

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-25, 19:36   #1478
NataliaM1103
Rozeznanie

Za ile i jak z grubością????

leginsy kosztowały chyba 49 zł - jakiś miesiąc temu kupiłam więc jeszcze nie są ocieplane
_________________________ _
Stary 2011-09-25, 19:37   #1479
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
bambusiek a skąd Ty jesteś?
Leszno...oby złote
G. 9.1O.18
Stary 2011-09-25, 19:39   #1480
NataliaM1103
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Leszno...oby złote
Tak pytam bo wspomniałas o żużlu więc sie domyśliłam ,że z Leszna
Ja z Gostynia
Stary 2011-09-25, 19:42   #1481
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Tak pytam bo wspomniałas o żużlu więc sie domyśliłam ,że z Leszna
Ja z Gostynia
Dzisiaj Leszno chyba mega żużlowe
No to mieszkamy niedaleko siebie
G. 9.1O.18
Stary 2011-09-25, 20:18   #1482
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
O widzisz, muszę się rozejrzeć

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 20:30   #1483
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
Napisane przez snesha Pokaż wiadomość
Dziewczyny, prawda jest taka, że lekarz bada i ocenia prawidłowy rozwój dziecka WYŁĄCZNIE W PROJEKCJACH 2D. Jednak tu duże znaczenie ma jakość sprzętu. A opcja 3D czy 4D jest tylko opcją dodatkową - bardziej dla rodziców i nic nie wnosi do diagnostyki. Tyle tylko że taką opcją dysponują tylko i wyłączne najnowsze aparaty, które mają również najnowszą opcję 2D. Nie znaczy to, że lekarz który nie ma 3d czy 4d ma zły aparat. Być może też ma jakiś najnowszy, ale ze po prostu nie dokupił głowicy do 3d. Z kolei idąc na 3d zawsze mamy gwarancję dobrego sprzętu.
Inna rzecz, to pozom wyszkolenia lekarza - jeżeli lekarz jest kiepski to i najlepszy sprzęt nie pomoże.
no widzisz, wiadomości z pierwszej ręki, czyli w tym necie nie tylko głupoty piszą

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
ja nie wiem, nie znam się i wolę nie dochodzic do tego...
ja też wolałabym nie dochodzić, ale siostra tż ma porażenie mózgowe i trochę słyszałam na temat jej porodu (nawiasem dostała 10 punktów)

Cytat:
Napisane przez Lily Rose Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie-kupowała któraś z was legginsy ciążowe?Bardziej opłaca się kupić w sklepie czy na allegro???Chętnie bym sobie kupiła jakieś dobrej jakości i nie chcę ryzykować zakupu bubla.
ja kupiłam w h&m długość 3/4. Udało mi się zapłacić za nie 20zł (był jedyny mały rozmiar, ale bez metki i z małą dziurką na pasie -> a bardzo mi zależało i pani mi obniżyła cenę). Normalnie 39zł kosztują. Ale gatunkowo bardzo dobre na pewno kupię jeszcze długie na jesień.
Stary 2011-09-25, 20:32   #1484
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
jejaaa dziewczyny czy wy też macie taki dylemat w wyborze wózka?? oglądam oglądam i oglądam i nie wiem na jaki się zdecydować ten co ostatnio oglądałam w sklepie co wam linka pokazywałam strasznei mi się podoba ale 1480 kosztuje bez fotelika choć fotelik dostanę to nie muszę kupować ale nie chcę rodziców na tak duży koszt naciągać więc szukam coś innego i mam straszny dylemat bo mam jeszcze 3 typy o wiele tańsze i nie wiem na jaki sie zdecydować
Ja to si juz raczej zdecydowałam na tako jumper x i póki co już wózków nie ogladam bo mam dosyc. Jeśli nic przypadkiem nie wpadnie mi w oczy to tak już zostanie
Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
hej mamusie
ja nie pojechalam do szkoly;/ zlapala mnie jelitowka..
wczoraj w nocy dostalam silnych wymiotow pojrchalam na pogotowie odrazu

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nowy DEXTER : crazy:
Jak przyszłam z pracy to tżcik mi właśnie pokazał że Dexterek już jest
Cytat:
Jestem jestem . BYlam na BOOT SALE . Wydalam 90 funtow a kupilam milion ubranek dla Alanka/Marcelka(?), kosz do spania, mate edukacyjna, Milence wyprawke jesienna, sobie ciazowe ciuchy, autobus lalki barbie z kenem, lalka i 3 dzieci, lalke + lozeczko i akcesoria dla Mili i bylam w aucie obladowana jakbym napadla na sklep . Zrobilam zdjecia, potem wrzuce. Mam body, spiochy, pajace, dzinsy, bluzeczki, sliniaczki, buciki, ogrodniczki, koszule, kamizelki, komplety, pizamki, czapeczki, niedrapki, niektore ubranka nowe z metkami, reszta w bardzo dobrym stanie i jestem mega szczesliwa bo mam juz 95% wyprawki ubrankowej .

Z tz mielismy mega awanture z ktorej jestem zadowolona bo wykrzyczelismy wszystko to co mielismy na sercu. Wczesniej mielismy kilka tygodni ciszych dni i zamiatanie problemow pod dywan i wiem juz wszystko. Nie bede tu pisac szczegolow ale mam nadzieje ze teraz wszystko sie ulozy.

Mam troche do nadrabiania
Superowe zakupy no i powodzenia z tżetem

Pearl super ze gin pozwolił Ci pojechac do Wawy No i gratki z rozpoczecia drugiej połowy

A co do wołowinki to ja np. jutro robic spagetti z mielonej wołowinki, sama mieliłam wiec napewno świeza i dobrej jakości. A tak po za tym to bardzo lubi bogracz i pracek po wegiersku tak jak już agawoo pisała oraz roladki z kluskami śląskimi i modrą kapustą

Czubasek pikna suknia.
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 20:39   #1485
kasiahexe
Zadomowienie

ja wlasnie segreguje ciuszki ktore kupiłam przed 2 godzinami
150 sztuk za 40 funciakow czyli za grosze
mam juz tyle tego ze zostaje mi kupic tylko grubsze rzeczy bluzy i sweterki

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość

a ostatnio będąc w sklepie przyuważyłam takie coś http://www.wszystko.dla.dziecka.pl/p...ee-tippee.html i nad tym się poważnie zastanawiam bo to naprawdę bardzo pomysłowa i fajna rzecz bo są też droższe modele ale to jeszcze w miarę w przystępnej cenie jest
mi też sie to podoba i napewno kupimy tym bardziej ze nie dużo kosztuje

AgaMili też mialam jecha NA carboota ale jestem chora i mąż mnie nie puscił bleeeeeeee

LIVKA jest juz z nami
kasiahexe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 20:54   #1486
Brawurka84
Raczkowanie

to ja kupiłam wózek navington i go opisywałam
W każdym razie można wpiąć do niego fotelik maxi cosi.Ja mam inny niż ten z allegro-bo ze spacerówką i gondolką plus fotelik maxi cosi,i koła przednie skrętne,tylne pompowane
ten z allegro ma wersję bujania

Edytowane przez Brawurka84
Czas edycji: 2011-09-25 o 20:56
Brawurka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 21:43   #1487
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość
Ja to si juz raczej zdecydowałam na tako jumper x i póki co już wózków nie ogladam bo mam dosyc. Jeśli nic przypadkiem nie wpadnie mi w oczy to tak już zostanie
no oglądałam go na żywo w sklepie i mi się nie spodobał bardzo mała spacerówka jest jakoś na allegro na zdjęciu bardziej mi się podobał a na żywo jak go zobaczyłam to mi przeszła ochota na niego więc szukam dalej
Stary 2011-09-25, 21:53   #1488
Lily Rose
Rozeznanie

Kasikzaki jumper x to typ mojego męża. Mój w sumie też, w sumie przekonują mnie pozytywne opinie, no i na allegro sporo gratisów można dostać przy zakupie.

Najdroższy Aniołek 7.12.2010 [']

Lily Rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 21:55   #1489
MMONIKA9
Wtajemniczenie

a to ja też zaszalałam i dodałam aż 3 foty brzuszka w klubie w nowych super wygodnych spodniach z pepco :d
Stary 2011-09-25, 21:59   #1490
Lily Rose
Rozeznanie

A ja sobie poczekam, aż zasłużę na zaproszenie do klubiku

Monika po ile te spodnie kupiłaś?

Najdroższy Aniołek 7.12.2010 [']

Lily Rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 22:01   #1491
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lily Rose Pokaż wiadomość
A ja sobie poczekam, aż zasłużę na zaproszenie do klubiku

Monika po ile te spodnie kupiłaś?
po 19zł, a do klubiku to pisz na priw do inutil ona zarządza klubem
Stary 2011-09-26, 06:55   #1492
aniaxxxxx
Zadomowienie

Hej Dziewuszki...

Dawno mnie tu nie bylo... ale ostatnio tyle sie dzieje w moim zyciu ze nie mam czasu na pisanie tylko podczytuje

Mam nadzieje ze niedlugo to sie zmieni i bede czesciej pisywala...

Pochwale sie tylko ze u mnie zamieszkala... coreczka

Zycze milego dzionka
Stary 2011-09-26, 06:56   #1493
agawoo
Zakorzenienie

Cześć
Witam z rana
Szefa dzisiaj nie ma, to będę mogła bardziej swobodnie z Wami piklikać
Chociaż robota mi się pali w rękach i muszę wykorzystać nieobecność szefa, żeby zaległe rzeczy pokończyć

Stary 2011-09-26, 07:04   #1494
BebiBebi
Rozeznanie

GG do BebiBebi

Witajcie, melduję się po dwu dniowym weselu, było ciężko i chyba moja kariera zawodowa dobiega końca ;]

Szykuję się na badania, więc później nadrobię

miłego dnia

BebiBebi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 07:58   #1495
AgaMili
BAN stały

Dzien doberek
Ja , jak zwykl,e zaczynam dzien z herbatka z cytryna i miodem (ostatnio mam na to faze od tygodnia) . JUz po sniadanku, za godzinke tz mnie odwiezie do pracy wiec mam chwilke

Bambusiek moj tz jest fanem zuzla i jak cos leci to nie ma bata - musi ogladac, a mnie to w ogole nie interesuje

kasiahexe to gdzies tak nakupowala? super cena. Szkoda ze nie moglas jechac po boot sale, niedlugo bedzie koniec sezonu wiec trzeba sie spieszyc .
Ja uwielbiam jezdzic na te wyprzedaze , jezdze na taki gigantyczny jest co niedziele na wielkim polu na zjezdzie z autostrady i jest na prawde ogromny, wiekszego chyba nie ma . No i Mili tez lubi ze mna jezdzic bo sa tam dmuchane zjezdzalnie, karuzele, budki ze slodyczami, lodami, hot dogami i zawsze naciaga dziadka . Bo moj maz pracuje w niedziele wiec musze namawiac rodzicow zeby ze mna jezdzili ze 2x w roku. Tata zawsze zajmuje sie Milenke a ja z moja mama kupujemy . Zaczynamy chodzic o 6.30 a do auta wracamy okolo poludnia obladowani jak wielblady

Bebibebi a co sie stalo?

Edytowane przez AgaMili
Czas edycji: 2011-09-26 o 08:00
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 08:05   #1496
uska000
Zadomowienie

czesc Mamuski
my wczoraj wieczorkiem ruszylismy na podboj magnoli.. ale nic nie bylo i wiekszosc sklepow juz zamykali;/
na dzialach dzieciecych zero obnizek;/

Agamili zazdroszcze Ci tego boot sale sama bym pojechala

nic mi sie nie chce trzeba by bylo wstac i siem ogarnac;p

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 08:07   #1497
kasiahexe
Zadomowienie

Dzien dobry
dzisiaj to nawet ja wczesnie wstałm hihi
miłego dnia
ja musze posegregowac te ciuszki bo dalej mi leza w livingu na podłodze i musze isc na kontrole do lekarza :/
Cytat:

kasiahexe to gdzies tak nakupowala? super cena. Szkoda ze nie moglas jechac po boot sale, niedlugo bedzie koniec sezonu wiec trzeba sie spieszyc .
Ja uwielbiam jezdzic na te wyprzedaze , jezdze na taki gigantyczny jest co niedziele na wielkim polu na zjezdzie z autostrady i jest na prawde ogromny, wiekszego chyba nie ma . No i Mili tez lubi ze mna jezdzic bo sa tam dmuchane zjezdzalnie, karuzele, budki ze slodyczami, lodami, hot dogami i zawsze naciaga dziadka . Bo moj maz pracuje w niedziele wiec musze namawiac rodzicow zeby ze mna jezdzili ze 2x w roku. Tata zawsze zajmuje sie Milenke a ja z moja mama kupujemy . Zaczynamy chodzic o 6.30 a do auta wracamy okolo poludnia obladowani jak wielblady
na face booku mamy grupe na której zamieszczane sa ogkloszenia z tego miasta co mieszkam i okolic umawiasz sie z ludzi jedziesz i odbierasz
a gdzie Ty dokładnie mieszkasz?
bo ja ma tylko takie mniejsze carbooty coło siebie i wlasnie wiem ze sie sezon konczy ((((((

LIVKA jest juz z nami
kasiahexe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 08:12   #1498
AgaMili
BAN stały

Wieczorem pochwale sie zdjeciami . Ubranka poszly juz do wora, zabawki i kosz do spania na stych i bedzie czekalo do grudnia az zaczniemy urzadzac kacik dla maluszka.

P.S. I Alanek powoli zmienia imie w Marcelka ). Chyba bedzie Milena i Marcel . Pomysl mojego meza, a i mojemu tacie sie podoba

Takze poprosze o zmiane na liscie

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiahexe Pokaż wiadomość
na face booku mamy grupe na której zamieszczane sa ogkloszenia z tego miasta co mieszkam i okolic umawiasz sie z ludzi jedziesz i odbierasz
a gdzie Ty dokładnie mieszkasz?
bo ja ma tylko takie mniejsze carbooty coło siebie i wlasnie wiem ze sie sezon konczy ((((((
Aa no to fajnie .
Ja mieszkam w Kent, blisko Londynu.

Uciekam do pracy... Bu
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 08:22   #1499
agacia_cz
Zadomowienie

Witam wszystkich
Własnie popijam herbatke z sokiem malinowym
Ale wam zazdroszczę tych wyprzedaży
No i zaczynam się martwić bo moje malenstwo od wczorajszego ranka nie dali żadnego znaku o sobie ;(
Mam nadzieje ze to chwilowe...
agacia_cz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 08:30   #1500
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Dzien doberek
Ja , jak zwykl,e zaczynam dzien z herbatka z cytryna i miodem (ostatnio mam na to faze od tygodnia) . JUz po sniadanku, za godzinke tz mnie odwiezie do pracy wiec mam chwilke

Bambusiek moj tz jest fanem zuzla i jak cos leci to nie ma bata - musi ogladac, a mnie to w ogole nie interesuje

Bebibebi a co sie stalo?
Aga, ale Ci zazdroszczę tych wyprzedaży U nas niestety czegoś takiego nie uświadczysz
A herbatkę z miodem i cytrynką TZcik mi robi wieczorkiem Ale w tym tygodniu ma 2-gą zmianę i mogę się pożegnać z herbatką, chyba, że sobie ja sama zrobię

Cytat:
Wieczorem pochwale sie zdjeciami . Ubranka poszly juz do wora, zabawki i kosz do spania na stych i bedzie czekalo do grudnia az zaczniemy urzadzac kacik dla maluszka.

P.S. I Alanek powoli zmienia imie w Marcelka ). Chyba bedzie Milena i Marcel . Pomysl mojego meza, a i mojemu tacie sie podoba

Takze poprosze o zmiane na liscie
Marcelek fajnie
Mi się Alanek też podoba, ale jakoś kojarzy mi się z synem Edyty Górniak

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości