|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie ciągle w toku, zabłyśniemy w nowym roku cz. III
Dzien dobry
![]() A tutaj co tak cicho ![]() Miałam sie poopalac, ale cos chmury przyszły, wiec sobie odpuszcze, posprzatam pokoj i ciuchy no i pojde pocwiczyc
|
#1472 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I spóźnione 100 lat, mnóstwo spadków wagowych ![]() Jeju ale mam kaca ... wczoraj byłam na 18 dwóch przyjaciółek i panowie na barze byli tak uprzejmi że mnie upili za friko.. Coś mi świta że jeden z nich mi się oświadczył przez drinka, a rano jak sie obudziłam odkryłam że mam cycki popisane zielonym markerem :O Do tego jak się rzuciłam na torta byłam jak oszalała i zjadłam dwa kawałki i cukrową różyczkę mimo że ich nawet nie lubię, o to jestm najbardziej zła .. a dodatkowo zgubiłam aparat, wrrrr mam nadzieje że został tam na barze a nie zgubiłam go po drodze albo mi ktoś zarąbał kurcze, nie moge przeżyć tego jak ci barmani byli świetni, hahaha ![]() ale ten kac, jaaaaa, chyba nigdy mnie tak nie wzieło rano.. nie macie jakiegoś dobrego sposobu żeby się wyleczyć z niego? (tak mnie głowa boli a jak pomyślę o tym że muszę poodkurzać to mi słabo)
|
|
#1473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uuuuu to impreza udana była ale jak to markerem?Mój sposob na kaca to prysznic i duuuzo wody z cytryna Ewentualnie czym sie trujesz tym sie lecz ![]() ale to za ciezkie moze byc![]()
|
|
#1474 |
|
Zadomowienie
|
Minthema no to niezła impreza była
Ja też potrafię sobie porządnie wypić, ale żeby markerem podpis mieć ? Tego jeszcze nie było . Na kaca polecam zimną colę Słuchajcie zaczynam wracać do normalności powoli. Ogarnęłam zaległości w notatkach, pospamowałam się. Coś na wieczór trzeba wymyśleć . A po majówce znów grzecznie i treningowo będzie.
|
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
WI- TAJ- CIE!
![]() Nie wiem czy uda mi się Was dokładnie nadrobić ![]() Ale co Wam powiem, to Wam powiem: MASAKRA ![]() Jedna wielka impreza od zeszłego piątku ![]() Grillowanie, piwkowanie od rana do wieczora ![]() Wypad ze znajomymi udany, WSZYSCY przybyli ![]() Wesoło, radośnie, pogodowo pięknie Spiekło mnie jak cholera, a nie wiem nawet jakim cudem bo cały dzień w cieniu siedziałam ![]() Normalnie aż się boję wzleźć na wagę, bo jak widzę swój bandzioch ![]() Chyba mój sukces z marcowania powrócił z nawiązką po tym tygodniu Jeszcze do jutra sobie folguję, ale od pon trza sie wziać na amen, choć nie wiem jak ja to zrobię, jak się zmobilizuję i ogarnę Majówka sposorowana piosenką : http://www.youtube.com/watch?v=HBECisSkAu4Nigdy nie zapomnę sytuacji z nią związanych A u Was jak tam?
|
#1476 |
|
Rozeznanie
|
Hej! Ja też wróciłam ze swojej majówki
Co do tych które mówią że nie lubią biegać- wierzcie mi- ja też nie lubiłam, wstydziłam się wyjść i pobiegać bo biegałam na początku żółwim tempem ale w końcu się przyzwyczaiłam, polubiłam Namówił mnie do tego człowiek z tej strony: http://www.wykop.pl/ramka/1077691/ja...ch-informacji/ naprawdę, fajny plan i działa
|
#1477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I może tym sposobem zdołam biegać dłużej
|
|
#1478 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj nie, nie mogłabym sie tym samym leczyć, to była naprawde ciężki dzień, ogarnęłam się, zjadłam jogurt z musli po czym je zwróciłam i z okropnym bólem głowy poszłam spać. Obudziłam się zdrowiutka, jednak najlepszym lekarstwem dla mnie jest sen. I nawet zupkę zjadłam której w porze obiadu odmówiłam. Już nie jest źle Cytat:
Dzięki za rady co do kaca, następnym razem wykorzystam (choć mam nadzieję że nie będzie to konieczne ) ![]() Cytat:
Zazdroszczę wam tych wyjazdów, nam z koleżankami niestety nie udało się ogarnąć czego bardzo żałuję
|
|
#1479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj tam, nie udało się teraz wyjachać, uda się następnym razem ![]() Ale jak widać lokalnie też się można super bawić
|
|
#1480 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super , ze wyjazd sie udał domyslam sie ze sie działooooo![]() Podoba mi sie Twoj nowy podpis Cytat:
![]() hmmm moze zorbie podejscie do tego, wiem glupio mysle ale wstydze sie sama isc biegac ![]() Cytat:
![]() Wogole to dzien dobry ![]() wczoraj na piwko wyszłam, ale niestety deszcz znowu pokrzyzował plany ![]() No ale dzisiaj juz dietetycznie, poogladam ekipe z new yersey , jakies Spa małe zrobie i wezme sie za cwiczenia, musze jakos rozplanowac ten tydzien...tyle bym chciala zrobic a czas mi troche nie pozwala ![]() hmmmm moze pod wieczor na zakupy skocze w koncu
|
|
#1481 |
|
Zadomowienie
|
Dzień doberek
U mnie na razie słoneczko świeci, ale coś czuje że później będzie padać Muszę znaleźć sobie nowy telefon, bo ten który mam teraz zaczyna coraz bardziej szwankować . Najgorzej, że one tyle kosztują
|
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry dobry
ale wam zazdroszczę pogody, u mnie szaro i ponuro, wczoraj padał deszcz i była burza. Dzisiaj strasznie zimno, dobrze że nie muszę wychodzić z domku.
|
#1483 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj z okazji niedzieli pozwole sobie popołudniu na grzanki czosnkowe Cytat:
wlasnie tez nie mam ochoty wogole wychodzic , tylko te zakupy...ale hmmm moze odpuszcze i jutro po pracy pojde
|
|
#1484 |
|
Rozeznanie
|
agunia ja też się wstydziłam iść sama biegać ale już po drugim razie praktycznie mi przeszedł wstyd, jakoś tak to działa
dzisiaj muszę się zebrać i iść
|
#1485 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak czy inaczej w przyszłości dotykowe tel będą rządziły . Już nie wiem co tu wymyśleć, całe życie miałam tel na kartę, nie lubie żadnych umów itp. Ah może wygram w totka i coś sobie zafunduję
|
|
|
#1486 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchajcie dziewczyny, czasami zadziwiam sama siebie... zrobiłam takie zamieszanie tu popytaj tu coś a aparat się znalazł .. pod moją poduszką..
Wydaje mi się że jak wróciłam do domu i położyłam do łóżka standardowo chciałam przejżeć zdjęcia z imprezy (nawyk ) ale zorientowałam się że jestem za bardzo pijana i schowałam aparat .. pod poduszkę. no geniusz
|
#1487 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie wróciłam z biegania
Niestety byłam pod namiotami teraz ostatnio, wczoraj wróciłam i nie mogę się odzwyczaić od jedzenia wszystkiego co mi wpadnie w ręce (bo później nie będzie ) I nie ciągnie mnie do słodyczy ale do mięsa i jajek strasznie Najlepiej w ogóle jeść cały czas kiełbaski z ogniska i chleb z pasztetem
|
#1488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Działo się, działo Straciłam wypracowane 4 cm, ale powiem Wam że WARTO BYŁO i nie żałuję ![]() Teraz jeszcze sacze winko, ale od jutra abstynencja i walka na nowo ![]() Mam zamiar biegać: pon, sr, pt wg planu tego gościa- zobaczymy do tego brzuchy oczywiście.... robiłam po ok 150 chcę dojść do 200 dziennie. Kolega zaproponował siłownię od sierpnia, może też się skuszę, bo wiem że z Nim będzie motywacja, bo On już ćwiczy od dłuższego czasu i zna się nieco na ćwiczeniach Teraz ćwiczy u kumpla w domu i nie ma tam miejsca, ale od sierpnia właśnie planuje przejść na miejską, więc może bedę miała towarzystwo, bo póki co, samej to jakoś tak nie fajnie ruszać "w miasto" ![]() Zastanawiałam się tez nad powrotem do Dukana Jednak szybko dawało efekty- co lubię Ale zobaczymy jeszcze ![]() Udały się zakupy ![]() Ja po ostatnich szaleństwach musiałam odpuścić ![]() Nie wiem jak sie sprawy potoczą, ale jak pójdą nasze plany to przez dłuższy czas nie będę mogła sobie pozwolić na bonusy.... no ale się okaże ![]() Ogólnie dziś spędziłam pół dnia w szpitalu- u brata. Jutro ma operację z rana i nie powiem, jak byłam positiv to po usłyszeniu tych wszystkich powikłań i skutków ubocznych, doszłam do wniosku że to jednak nie takie nic jak się wydawało i trochę się stresuję i mi smutno staram się jednak myśleć pozytywnie...---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Za☠☠☠iste ![]() http://www.youtube.com/watch?v=bjgFH01k0gU A Tą laskę to w szczególności ubóstwiam Piękna jest
|
|
#1489 |
|
Zadomowienie
|
Agunia kochanie
Przesyłam spóźnione życzenia urodzinowe, 100 lat 100 lat![]() minthema ja umierałam wczoraj I doczytałam o aparacie Całe szczęście że jest cały zdrowy przy Tobie hihi Tak nam było dobrze że zostaliśmy na noc u znajomych, nawet M się zgodził a nigdy nie chciał nigdzie zostawać ale też już miał wesoło. Rano nie mogłam się doczekać żeby być już w domku bo była masakra. Oczywiście jak mi trochę przeszło to jadłam jak opętana jak to zawsze na kacu. Koniec końcem rano też wstałam z bólem głowy ale mamy nowy tydzień, nowy dzień i trzeba się wziąć w garść już rowerek zaliczony Wykorzystałam czas że Zuza śpi Aga mnie wódką chcieli ratować hahah jak poczułam zapach to już wszystko lądowało poza mną. Na mnie też działa najlepiej sen arnama ciesze się że majówka się udała No co brat ma operację? Powikłania sie zdarzają ale trzeba być dobrej myśli Na pewno będzie dobrze ![]() JA nadal kaszle, ciężko przy chorobie jeździć ale się nie poddaje Zaraz lecę na kawkę do koleżanki a później po buciki dla Zuziczka, moja księżniczka jeszcze śpi. Wiecie mogła bym krzyczeć całemu światu jaka ona jest piękna i słodka Uciekam ![]() Do zobaczenia niedługo
|
|
#1490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja nie wiem czy już sie zaczeło, co jest grane itp
|
|
#1491 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie przejmuj sie napewno wszystko szybko nadrobiszNie poszłam na zakupy jednak na sobote to przełoże nie chciało mi sie wychodzic bo zimno strasznie było![]() Mam nadzieje ze z bratem wszystko bedzie dobrze ![]() Cytat:
![]() Fajnie, ze sie dobrze bawiłas ![]() Ja wódka sie nie leczyłam nigdy, ale redsik na kaca jak najbardziej ![]() ![]() Wogole ja juz w pracy ale tylko do 15 dzisiaj Przyszło moje zamówienie z FM-u cienie i perfumki, waniliowe wziełam i Eskade
|
|
#1492 |
|
Rozeznanie
|
Hej
właśnie jestem po śniadaniu- oczywiście była to jajecznica na szynce Nie wiem kiedy mi przejdzie ten apetyt na mięcho ![]() minthema - spojrzałam na Twój podpis i jestem pod wrażeniem jesteśmy tego samego wzrostu więc Ty z taką wagą musisz już super wyglądać ja też już chcę przynajmniej -5kg ...---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Tylko ciężko będzie schudnąć przy takiej diecie chociaż tyle że jutro zaczynam 5 tydzień biegania (5 minut biegu, 1 minuta marszu- 4 powtórzenia, razem 24 minuty plus jakiś marsz na rozgrzewkę więc tak pół godzinki ruchu... już jest jakiś postęp ale jakiegoś większego chudnięcia zacznę wymagać od organizmu jak będę biegła przynajmniej 15 minut bez przerwy ;p i tak żeby wyszło przynajmniej 40 minut intensywniejszego wysiłku)
|
#1493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po wczorajszym hula hop bola mnie boczki chyba troszke przesadziłam,a le kiedys teraz tyle kreciłam i nic mi sie nie działo
|
|
#1494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po ostatnim weekendzie, podobnie wódka U mnie na kaca działał kefir, raz zadziałał szot z rana, raz piwo, ale zazwyczaj najlepiej odespać ![]() Raz pamiętam jak bylismy ze znajomymi w tym domku, w zeszłym roku to było, łooo wstałam jak trup, piwem mnie leczyli, a ja każdy łyk zwracałam (nawet wodę), w końcu w mękach dotrwałam do ok 13 i jak sie rozjechali częściowo połozyłam się spać i wstałam tylko z lekkim bólem głowy Raz mi się aż tak zdarzyło, ale było straszne ![]() Mama się wreszcie obudziła i odpisała że operacja trwa, a oni czekają... Myślę pozytywnie, ale ze stresu mam płacz na końcu nosa ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Miała byc owsianka na śniadanie a mam takie smaki na śmietanę spod śledzi z bułeczką
|
|
#1495 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
To co - wracamy do życia normalnego ? Arnama trzymamy kciuki, żeby się zabieg udał. napewno będzie wszystko w porządku
|
|
#1496 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale chyba pomimo sporych wysiłków nie uda mi się zejść poniżej, żeby osiągnąć to 55, nie wiem, jakąś blokadę mam Muszę się wziąć regularnie za rower, już prawie zaczęłam ale po 3 razach wypadły jakieś sprawdziany, kartkówki, nauka... jak mi się @ to biorę się za siebie i odpuszczam tylko na dni przed sprawdzianami i ważniejszymi kartkówami ![]() Najważniejszy jest ruch zazdroszczę wam tego zawzięcia na bieganie, ja zdaję sobie sprawę że mnie by to nie wkręciło i skończyłoby się na pierwszy razie ![]() Cytat:
Myśl myśl pozytywnie, trzymam kciuki
|
|
#1497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym chciała tak tą metodą dojść do dużej ilości biegu i później już po prostu tylko iść biegać na te np pół h. Najgorsze że mąz chce biegać ze mną, a nie chce wdrażać TEJ metody Tylko po prostu lecieć
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
NO ja wlasnie nie dałabym rady tak wyjsc i leciec
moja kondycja pod wzgledem biegania jest straszna po kilku min mam wrazenie ze płuca wypluje![]() Wogole musze sobie kupic jakis sportowy stanik tylko nie wiem gdzie moge dostac w miare przystepnej cenie
|
#1499 |
|
Rozeznanie
|
ej ale serio, ja też przecież ruszałam się jak ślimak ale stwierdziłam że trudno- ważne żeby wyrobić te powtórzenia i opłaciło się
Jak kiedyś probowałam biegać na zasadzie - wychodzę i biegam aż się zmęczę - zawsze kończyło się to wkurzeniem i okropnym bólem = konieczna przerwa od ruchu A ten trening naprawdę mi bardzo pomógł Mimo że są to dopiero 4 tygodnie i w pierwszym tygodniu miałam w sumie 7 minut biegu przerywane marszem, czyli w sumie 14 minut RUCHU, nie biegu co jest praktycznie niczym, to naprawdę mam już niezłe efekty, głównie jeśli chodzi o kondycję ale widzę że ciało naprawdę o wiele ładniej wygląda ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Będę Was teraz maltretować z tym bieganiem
|
#1500 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jakos mi ciezko z ta sytuacja z K dalej, ale staram sie robic wszystko zeby tylko nie miec czasu na myslenie i rozkminianie
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

postanowiłam ze ide z kolezankami na piwko urodzinowe i... ze nie bede juz płakac....zajme sie soba i nigdy juz nie bede sie swiadomie krzywdzic i płkac przez jakiegokolwiek palanta!!
. Na kaca polecam zimną colę
. A po majówce znów grzecznie i treningowo będzie.

)

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Po ostatnim weekendzie, podobnie wódka