![]() |
#1471 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
Cytat:
![]() A ja nie mam wagi w domu i spokoj ![]() Mlody juz od pol godziny maszeruje po pokoju, pewnie zaraz bedzie sie darl ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() Poznalam wlasnie sasiadke z 4 pietra, za 1,5 mies rodzi, bedzie towarzystwo do spacerowania ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1472 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wspolczuje nocki ![]() Ja wczoraj dala malej mm i dosypalam do niego troche kaszki,ale kiepsko spala.Wracamy do kaszki z lyzeczki |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Zakorzenienie
|
![]() Powiem Wam, ze jak wszyscy przechodzilismy ta grype zoladkowa lacznie z goscmi co byli na tydzien (babcia+jej chlopak) to cieszylam sie, ze mlody na rota byl zaszczepiony ufff. I jemu nic na szczescie nie zaszkodzilo chociaz wszyscy ze sraniem chodzili ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1474 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tez jestem ciekawa tej kupy ![]() To dobrze,ze malego ominelo,by sie umeczyl biedak.A nie daj Boze odwodnil... ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- W ogole obnizylismy malej poziom spania.Jeszcze nie jest az taka ruchliwa,ale kurcze lada moment zlapie za szczebelki i sie podciagnie.Jakos jestem spokojniejsza i bardziej mi sie tak lozeczko podoba ![]() Zapomnialam wam sie pochwalic,ze wczoraj mialam dzien lenistwa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1475 |
Zakorzenienie
|
Olusia pewnie na dlugo nie starczy ale teraz rzadko klade go na podloge bo nie mam na czym. Koc mam akrylowy gruby ale mnostwo klakow z niego wychodzi, z naszego lozka boje sie ze spadnie, w swoim lozeczki obija sie o boki i wystawia ciagle nogi przez barierki
![]() Teraz mysle, zeby kupic cukinie i zrobic z ziemniaczkiem no i moze w koncu upoluje swiezy szpinak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1476 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Do kaszki z łyżeczki? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1477 |
Wtajemniczenie
|
Zauwazylas Goldika,ze ostatnio mamy jeden temat
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1478 | |
Zakorzenienie
|
Olusia
Fajnie, ze sobie wypoczelas ![]() Tz tez chce opuscic lozeczko ale ja cos sie nie zgadzam, moze blad ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1479 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tzn podaje kaszke lyzeczka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1480 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Wtajemniczenie
|
Mi sie raz udalo no i wczoraj z tym mlekiem.To jest dobre,jak mala jest bardzo zmeczona i nie chce lyzeczka jesc
|
![]() ![]() |
![]() |
#1482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tiny love ma jeszcze wieksza mate chyba 150x180 wlasnie sie nazywa piknikowa bo od spodu ma warstwe nieprzemakalna Polecam albo duza mata albo puzzle podlogowe Ale pedzicie dzis
![]() |
#1483 |
Rozeznanie
|
Kochana muff jestem jestem nic nie pisze bo nie nadążam,
próbuje ten wątek nadrobić ale też nie daję rady ![]() u nas ok. Młody jest wyjątkowo marudnym przypadkiem, ale juz przywykłam do tego waży 7kg i wystają mu nogi z gondoli. Niestety spacerówkę - parasolkę mam od 6 miesięcy. No i leniuch jest bo nie przewraca mi się (kilka razy niechcący)2 maja skonczyl 5 miesięcy (mam sie masrtwić??) no i zaczynam mu wprowadzać dopiero kleik ryżowy, tak zaleciła pediatra .... Lecę do bobasa jak nadgonie do trochę się poudzielam ( mam nadzieję) bo strasznie mi Was brakuje |
![]() ![]() |
![]() |
#1484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mysle czy wziac nowa czy uzywana bo jest za 90zl na allegro. Ale troche mnie wlasnie odstrasza ze nie wiadomo ile beltow przyjela na klate ![]() Asiol nie nadganiaj, pisz co u Was! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Goldi gotwalam dzis cukinie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1486 |
Zakorzenienie
|
Muffi targowa czy sklepowa mialas cukinie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1487 |
Zakorzenienie
|
Asiol daj luzu, nie nadrabiaj tylko pisz
![]() ![]() Jeszcze Tottie napisala do mnie, u nich ok, maly rozwija sie dobrze, tylko azs go meczy. Tottie na wychowawczym ale wraca zaraz do pracy. Podczytuje nas, ale nie ma czasu pisac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1489 |
Zakorzenienie
|
Juz mowie, kupilam w zaufanym warzywniaku
![]() dalam 3 marchewki, jak sie podgotowaly to dorzucilam 2/3 cukinii (taka srednia byla), potem duzego ziemniaka i troche manny, wiadomo. Blender+maselko+kurczacze k, na koniec posypalam koperkiem i gotowe ![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- dygotko az sie chce gotowac, jak dziecko tak chetnie je ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak juz bede na tyle dzielna zeby warzywa robic mu sama to bede musiala w koncu i miesko dodac ![]() wogole ostatnio boje sie wszystkiego, ludzi, warzyw, kurczakow ![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- a marchewki eko? bo ponoc w marchwi odklada sie najwiecej syfow ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1491 | |
Zakorzenienie
|
Marchew, ziemniaki, pora, selera, pietruszke, koper, kurczaka i krolika mam ''swoje'' tzn. ze wsi przywiozlam. Jablka, gruszki, dynie, maliny latem porobilam w sloiki. Tylko jakies extra warzywa kupuje na targu albo mrozone, zeby dziec nie jadl w kolko tego samego.
---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1492 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1493 |
Zakorzenienie
|
dziś z przyczyn wyższych podałam ze słoika,ale gotowana przeze mnie zjada też z wielkim apetytem
![]() ![]() marchew mam eko ![]() a czy zamiast kuraka nie można dac indyka??on chyba jest mniej pedzony hormonami??
#1494 |
Wtajemniczenie
|
ale ja wam powiem,ze i po pierwszym i po drugim porodzie tez tak mialam,ze sie balam wszystkiego,co bylo zwiazane z krzywda dziecka...Im Max byl wiekszy,tym strach mniejszy,ale nadal byl.Nie moge ogladac filmow katastroficznych albo programow,ktore pokazuja,co moze zlego na ziemii sie wydarzyc.
Wczoraj ogladalismy z TZ'tem okropny film,o chorej dziewczynce (nie wiem,jaki jest oryginalny tytul).Jej rodzice,gdy dowiedzieli sie,ze jest smiertelne chora "stworzyli" przez invitro kolejne dziecko do leczenia chorego...Nie wiem,ile zjadlam i wypilam,zeby tylko przelknac kluche w gardle i nie plakac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Zakorzenienie
|
też mam sporo warzywek swoich.
a kiedy mozna cielecinę podawać?bo też mam swoją Olusia ja nigdy nie mogłam oglądac takich filmów ![]() ![]() ba,ostatnio tz mówił mi jak się robi pasztet-i tam,że na linii produkcyjnej sa malutkie kurczaczki,takie żólciutkie,itd-mam gdzieś filmik-moge [rzesłać jak któraś chętna-a ja się prawie poryczałam(łzy w poczach miaąłm i własnie gule w gardle) bo jak to można jeśc małe dzieci kur??tak sobie wyobraziłam jak by moją niunie miał zjeść ![]() ![]()
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2012-05-07 o 15:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#1496 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ponoc tak jest,jak piszesz.Cielecinka jest dla takich maluchow dobra |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po ulewaniu mlekiem/ sokiem/ marchwianka plamy nie zostaja. dzis mata dostala solidna porcje monte- ciekawe czy zejdzie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1498 |
Zakorzenienie
|
ale jaką kaszkę? ile tej kaszki? O której godzinie ją dajesz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1499 |
Zakorzenienie
|
Pewnie ze mozna, jakbym miala kupowac mieso, to wolalabym indyka, pier czy udo, w skrzydlach ponoc najwiecej badziewia sie odklada
|
![]() ![]() |
![]() |
#1500 |
Zakorzenienie
|
Mi tez kolezanka lekarz mowila ze indyk bezpieczniejszy
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:14.