![]() |
#1471 | ||
sissy that walk
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1472 |
Rozeznanie
|
Frumoasa Domnisoara
![]() ![]() Trzymaj się cieplutko! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1473 |
Wtajemniczenie
|
O, to milutko
![]() ![]()
![]() |
#1474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też nie mogę niczego zaplanować, jak zwykle nic nie jest pewne. ![]() ![]() Lepiej nie bo bana dostanę. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1475 |
Zakorzenienie
|
Tak Was czytam, czytam i milczę, ale pora dać o sobie znać.
Widzę, że jesteście jakieś zrezygnowane ![]() Udało mi się zaliczyć w przed-terminie wykłady i ćwiczenia na pięć i pół, muszę się troszkę spiąć to może jakieś stypendium dostanę za wyniki ale nie wiem jak to będzie ![]() ![]() Od stycznia zaczynam szukać pracy. Ciekawe czy coś z tego wyjdzie.
![]() |
#1476 |
Zadomowienie
|
5.5? chryste panie, na jakiej uczelni to można dostać 6?
![]() dziewczyyyyyny tak mi się nic nie chce! wstałam, wypiłam kawę, poćwiczyłam, zjadłam obiad (nie ma jeszcze 12 ale nie chce mi się iść do sklepu po pieczywo ![]() ![]() a tu trzeba pozmywać, poodkurzać, podłogi pomyć, zakupy zrobić, kurze zetrzeć... blehu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1477 |
Zadomowienie
|
Mnie o 9 obudzil listonoasz i choc nie chcialo mi sie spac to i tak poszlam jeszcze lezec,czego efektem jest to ze teraz bym tylko spała.. a musze wstac,ogarnąć burdel w pokoju '(dawno takiego nie mialam...) isc na wyklad i wieczorem coś milego - ide na przedpremiere Hobbita
![]() ![]() Ja z moim spotkam sie chyba dopiero 26tego jednak.Mieliśmy sie wiedziec w sobote,ale powiedział,że nie może obiecać [choć sam wczesniej proponowal sobote ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() z drugiej strony nie robi mi różnicy kiedy się spotkamy jakoś,choć wiem ze bedzie w Polsce od piątku to jest mi to obojętne ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1478 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1479 |
Rozeznanie
|
Widzisz ewa, ja nie wiem czy wszyscy faceci tacy są czy tylko nasi
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1480 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Myślę, że powinnaś z nim porozmawiać. To normalne, że chcesz z nim spędzić trochę czasu sama. Dziwię się Twojemu TŻ, że nie widzieliście się tyle czasu, a on woli pojechać do kumpla. My po dwóch tygodniach marzymy tylko o tym, by znaleźć się w sytuacji sam na sam, bo tęsknota nie zna granic. DZIEWCZYNA MUSI BYĆ NA PIERWSZYM MIEJSCU. KONIEC. KROPKA. ![]()
![]() |
![]() |
#1481 |
Zakorzenienie
|
Ja pierdziele dziewczyny jaka jestem głupia pała..
![]() Pewnie pamiętacie jak obsmarowałam tutaj mojego TŻta, że nie chce przyjechać, że to, że tamto. A on szykował niespodziankę na moje urodziny, chciał przyjechać nic mi nie mówiąc i dlatego mówił, że nie wie, że chyba nie w grudniu. ![]() ![]() ![]() A właśnie, dziewczyny, znacie gdzieś jakiś hotel sprawdzony w Krakowie? Chcielibyśmy pojechać na sylwestra ale teraz to już kiepsko z miejscami. :/
Żyj pełnią życia i nie bój się tego co Cię spotyka. Wszystko zawsze kończy się dobrze! ![]() Edytowane przez biedronka91 Czas edycji: 2012-12-18 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1482 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1483 |
Rozeznanie
|
Cerveza powiem Ci tak. To był generalnie typ, dla którego kumple kiedyś byli ważni. Wiem też, że kiedy był ze swoją poprzednią dziewczną to ona zawsze była na 2gim miejscu
![]() Po część go rozumiem, on tam za granicą prawie nigdzie nie wychodzi, nie poznał grona nowych znajomych, nie jest typem imprezowicza. No więc ucieszył się na opcję domówki z dobrym kumplem, którego swoją drogą znam i b.lubię. Powiedziałam mu, że chyba lepiej będzie jak Sylwestra spędzimy we dwoje, a on z kumplami spotka się kilka dni później i ja wtedy z nimi nie pójdę, bo i po co. Bo mimo wszystko uważam to za bardzo głupi pomysł. Nie wiem jak mogło mu to przyjść do głowy. Tyle czasu się nie widzieliśmy ![]() ![]() A jeśli chodzi o samego Sylwestra to różnie może się to potoczyć, bo biletu jeszcze nie ma więc... Edytowane przez Rareza Czas edycji: 2012-12-18 o 22:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1484 |
Zadomowienie
|
Ja jestem w tym szczęśliwym wypadku,że na sylwestra jedziemy sami w góry na 5 dni,bez nikogo więcej więc się sobą nacieszymy
![]() ![]() wkurzyłam się,bo on chce bym w razie czego była gotowa przyjechać w sobote do mieszkania,ale i tak nie wie czy da rade.A ja wiem,że jeśli ja będę się starać,żeby sie wyrobić itd , a on mi powie ze jednak nie może bo coś tam to sie jeszcze bardziej wkurze ![]() ![]() U mnie będzie gorzej z rodziną,niż z kolegami - bo z nimi akurat mu wystarczy widziec sie raz na jakis czas.Nie jest mamisynkiem,ale po pierwsze jestem jego pierwszą dziewczyną i nagle im synek wyfruwa z gniazdka i woli spedzic czas z dziewczyną... poza tym zawsze jak coś im sie zepsuje to jego do tego zaganiają,a rodzicom nie odmówi pomocy... choć rodziców ma fajnych i sympatycznych ![]() ![]()
![]() |
#1485 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wstałam o 6, poleżałam i już zrobiłam porządki w pokoju ![]() ![]() Może zaraz choinkę ubiorę. Macie już choinki ? ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() O sylwestrze w ogóle ze mną nie rozmawia. Żadne z Nas o tym nie wspomniało. Dla mnie nie ważne jak go spędzimy. Byle żeby był gdzieś obok ![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() Edytowane przez effulla Czas edycji: 2012-12-19 o 07:42 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1486 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() My mieliśmy jechac z jego znajomymi,ale że tamci byli nie ogarnięci i wlasciwie to nie wiadomo było czy chcą z nami jechać ( poszły ploty w wakacje,ze z jego kumplem kręce,a moim się bawie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ta paczka to jego starzy znajomi z dawnych szkół,ale utrzymuje z nimi kontakt od świeta [ kiedys mnie to dziwilo,teraz juz rozumiem ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1487 | |
sissy that walk
|
Romantyzm to przeżytek
![]() Mój plan naprawczy poszedł się trochę tentego, ale spieszę donieść, że nie jest tak źle ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1488 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W ogóle puszczam sobie na zmiane Train - Shake up Christmas i The Raveonettes - The Christmas Song ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1489 |
Zadomowienie
|
Moj plan poszedł dzisiaj o dupe rozstrzask bo się dowiedzialam,że moj kochany tatuś ożenił sie potajemnie na poczatku grudnia i będzie mial jeszcze dziecko... babcia (jego mama) powiedziala mojej mamie,ze to jej wina bo mogla nie brac rozwodu po tym jak ją kilka razy zdradził tylko separacje
![]() ![]()
![]() |
#1490 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja już wysprzątałam swój pokój (czasem się cieszę że jest taki mały, bo zrobienie go na błysk zajmuje nie więcej niż godzinę), zrobiłam paznokcie, a teraz siedzę i marznę. Lubię zimę, ale w domu musi być cieplutko...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1491 |
Zadomowienie
|
coś mi dzisiaj internet zamula
![]() z naszej łazienki można jeść - odkażona domestosem, wyczyszczona cifem, zapachy wymienione, kosmetyki obmyte ![]() teraz zebrałam jedno pranie i jak chłop wróci to będzie prasował ![]() ![]() jutro dzwonię się umówić do fryzjera na po świętach a przed sylwestrem, mam nadzieję że będzie miała miejsce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wrocław też piękny. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1493 | |
Raczkowanie
|
Pia Gizela widze że Ty to normalnie kombajn sprzatajacy
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja dzisiaj w końcu zdążyłam zrobić wszystko co sobie zaplanowałam ![]() Tak mi dziwnie, już za kilka godzin go zobacze. Serce mam w gardle ![]() Myśle co tu zrobić żeby go jakoś mile powitać ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1494 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za pracę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1495 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
Ja dzisiaj farbuję i ścinam włosy ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
Wiem, że łatwo to napisać, ale... nie przejmuj się. Wspieraj Mamę. Na rozwodzie świat się nie kończy. Może być początkiem czegoś nowego bo nigdy nie jest za późno żeby próbować dalej starać się o lepsze jutro ![]() Dziewczyny... zawsze to powtarzam- solidarność jajników. ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1496 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() chociaż faktem jest, że mam świra na punkcie czystości i higieny łazienki. jakiś czas temu miałam paskudną infekcję i to chyba po łazience koleżanki, w której dość czysto nie było ![]() a z resztą, bardzo lubię zapach czystości ![]() ![]() a właśnie, jak często Wy czyścicie łazienkę (kibelek, zlew, wanne/prysznic)? ja codziennie wannę po sobie myję mleczkiem (chłop też ale wywalczyłam to ![]() ![]() jak powiedziałam koleżance to się za głowę złapała ale to przecież nie trwa długo - zwłaszcza, że nie mamy tutaj tv ![]() ![]() ![]() a mi to się już marzy dom własny, wiecie. taki z kominkiem, urządzony od początku do końca przez nas. z ogródkiem, z tarasem, z funkcjonalną kuchnią i wiszącym czosnkiem w niej ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1497 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]() ![]() Rany, ja mam wizytę dopiero jutro ![]() ![]()
Edytowane przez mary_poppins Czas edycji: 2012-12-20 o 09:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1498 |
Zadomowienie
|
a o której godzinie ma nastąpić koniec świata? bo jutro jedziemy z chłopem na zakupy a później przyjeżdża koleżanka z mężem na kolację
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1499 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1500 |
Zadomowienie
|
a ćwiczyłyście może z Chodakowską? odpaliłam TURBO i nie dałam rady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.