![]() |
#1471 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
Cytat:
![]() ![]() Mrrr obiad brzmi super! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Telewizor bardzo ładny ![]() Cytat:
![]() Udanych zakupów!
![]() |
#1472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Zakorzenienie
|
marta odpowiadam na Twoje 2 posty
![]() ![]() 1. obiadokolacja - ja polecam quasadillas. na osobę przypadają 2 tortilki i teraz tak. Jedną tortillę smarujesz jakimś sosem (majonez, ketchup, jedno i drugie - co tam chcesz) i układasz na tym np salami, szynkę, kurczaka, tuńczyka, paprykę, suszone pomidory, oliwki, pieczarki, rukolę, ser camembert i zwykły. (wybór składników należy do Ciebie) Sera na tyle, żeby ładnie skleił potrawę. Przykrywasz drugą tortilką i kładziesz na rozgrzanej patelni bez tłuszczu. Nieco dociskasz, jak się zrumieni przekładasz na drugą stronę. Możesz podać każdej osobie taki placek, bądź wszystko pokroić w trójkąty. Do tego jakaś sałateczka, bądź nie i już. I sosy tez można jakieś podać ![]() ewentualnie 2 rolady z ciasta francuskiego. Jedna z mięskiem mielonym, druga ze szpinakiem i fetą ![]() 2. co do tarota - ja bym nie szła. I to nie chodzi o strach, a bardziej o to, że nie wierzę w takie rzeczy i nie chciałabym później w swoim życiu doszukiwać się rzeczy, które powie mi jakaś baba. Z tego samego powodu nie chodzę do wróżki, nie czytam horoskopów itp ![]() Nie robię sobie sieczki w głowie, nie kieruję się przeczuciami jakiejś baby.
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2013-02-11 o 10:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#1474 |
Zakorzenienie
|
Marta fajny ten telewizor
![]() Na kolację możesz zrobić kurczaka w cieście francuskim dla koleżanki, która nie je mięsa nadziać warzywkami i serami. Na tarota bym nie szła ![]() Guciu częstuj się pomysłem jeśli chcesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1475 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a tarot wlasnie w to nie wierze ![]() Cytat:
![]() ![]() co do tarota to ide na bank bo to moje spotkanie z dziewczynami jak maja ochote to niech sobie wroza ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
![]() i jak pisalam guci ide na spotkanie na bank ale nie bede sobie wrozyc niech sie laski bawia ![]() dziekuje za pomysly wybiore cos z wu ![]() ![]()
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2013-02-11 o 10:14 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do tarota to właśnie o to mi chodzi, że przez kilka następnych miesięcy nie mam zamiaru chodzić i o! potknęłam się! Co się dziwić, kobieta mi to wywróżyła ![]() Ale na spotkanie idź, idź! ![]() ![]() Ktosiu ten kurczak wygląda super. To Żabcia też wrzucała do k. coś podobnego tylko kurczak był w kostkę pokrojony i ze szpinakiem akurat u niej. Też za mną chodzi żeby zrobić coś takiego ![]()
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2013-02-11 o 10:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1477 |
Zakorzenienie
|
Guciu tak, Żabcia wklejała do k. Ja robiłam z kurczakiem w kostkę, cebulką, papryką i pieczarkami. W sumie farsz dowolny, chodziło mi o sposób zawijania, fajnie to wygląda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1478 |
Zakorzenienie
|
co sie dzieje z ROSIIII?
![]() |
#1479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() poniedziałek?? pewnie pracy ma full! Jak ja nie lubię jak nie ma moich prezesków w pracy... wrrr! Nic mi wtedy nie idzie jak powinno - mógłby przynajmniej jeden przyjść! Za to właśnie pożarłam kanapkę z łososiem, jajkiem, sałatą i ogórkiem. Mrrr! Nie zdążyłam sobie dzisiaj nic zrobić do pracy więc kupiłam gotową w piekarni - pycha! ![]() ![]()
![]() |
#1480 |
Zakorzenienie
|
a ja juz siedze sobie z holterem
![]() ![]() ![]() ![]() teraz robie na obiad lososia... jedlismy w sobote i mezowi tak zasmakowal ze kazal sobie znowu ![]() ![]() a wczoraj mialam sukces... po raz pierwszy od 3 tygodni udalo mi sie umyc zeby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Zakorzenienie
|
marta brawa za wybór tv i zgadzam się co do 3D póki Pat mały, tarota kiedyś myślałam nad tym, ale chyba bym za bardzo się doszukiwała jak piszesz
![]() |
#1482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1484 |
Zakorzenienie
|
tez mi sie wydaje ze Marta da sie skusic
![]() ![]() ![]() Marta fajny tv ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1485 |
Zakorzenienie
|
Gucia Samba nie dam sie, teraz wiem to na milion procent bo wkrecila sie moja bratowa przyszla ta od niedoszlego chrzestnego Pata od tych wszystkich przebojow.. no i moja przyjaciolka nie miala jak jej odmowic bo razem pracuja a to jakas kolezanka z pracy ma wrozyc wiecie hocki klocki.. no i jak ona bedzie to ja podziekuje na milion procent
![]() ![]() jak nie przyjdzie to moze.. ale mowila ze jej bardzo zalezy wiec bedzie na bank ![]() ostudzil mi sie diametralnie zapal.. Guciu sama wiesz... zwykle spotykamy sie we 3 a ona nas wszystke zna i tyle razy chciala sie wkrecic ale zawsze sie udalo jakos zeby nie. .i teraz przez tego tarota.. az mi sie isc nie chce ale musze.. Samba jesoooo 1000 euro.. ![]() ![]()
![]() |
#1486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I po pierwsze nie dziwie się, że zapału brak, a poza tym też by mi się odechciało gdybym z nią miała siedzieć przy jednym stoliku i "udawać", że jest jak co tydzień, a każda z Was będzie czekała na kolejne spotkanie!
![]() |
#1487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to nie dziwie ci sie ze stracilas entuzjazm... ja tez bym stracila... jak taka napalona to pewnie wezmie wszystko do siebie i pewnie twoj "horoskop" zainteresuje ja bardziej niz jej wlasny ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Ktosia sernik niebo w gebie!! mniam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1488 |
Zakorzenienie
|
Gucia Samba no ona ma tupet.... jeszcze jakby to mialy byc tlko te moje laski to ok mozemy sie posmiac ale jak ma byc ona to dla mnie to zadna zabawa i radosc.. no mam nadzieje ze barman uratuje sytuacje ale mnie sie isc nie chce a jak nie pojde to bedzie jednoznaczne dlaczego.. wkurza mnie udawanie ze nic sie nie stalo i wszyscy sie lubimy...
mimo ze nie moj biznes co tam miedzy nimi to nie palam do niej miloscia.. a wlasnie mysle ze to tak bedzie ze bedzie sluchac co u kogo i skoro w to mega wierzy to kazdy wywrozony mi przystojniak na mojej drodze bedzie pretekstem do plot.. a ja mi jeszcze wyjdzie przystojny jurny brunet.. buhahha to juz ma bank ![]() ktosia samba gdzie znajde przepis na sernik?? potrzebuje upiec cos na prawde dobrego na pozegnalne spotkanie z opiekunka.. i mozeby.. ![]() ![]()
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2013-02-11 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#1489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1490 |
Zakorzenienie
|
Marta ojjjj wcale sie nie dziwię, że odechciało ci się iść
![]() ![]() Ale tak cię przynajmniej tarot nie skusi ![]() Sernik zrób! Polecam! ![]() Guciu moje roladki ze schabu wyszły przepyszne, mąż nie mógł się nachwalić ![]() Samba ale się cieszę, że ci smakuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szarlotka w piecu ![]() ![]() ![]() juz mnie raczka boli od tego holtera ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1492 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1493 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziekuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a dziekuje bardzo udana ![]() ![]() ![]() Cytat:
Mam nadzieje ze u nas obejdzie sie bez wynoszenia mebli ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do ratora - zgadzam sie w 100%!
![]() ![]() |
![]() |
#1494 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Zakorzenienie
|
Marta niezły agent z Pata
![]() u nas na tapecie jest teraz kecik i jest 24/h : mamo wońc mi kecika!!!!!! a najlepsze ze chodzi po domu i woła AaaaaHOJ!!!!!!!!!!i robi to identycznie jak kecik ![]() ![]() i jak mowi Aaaahoj to jej sie takie słodkie dołeczki robią ![]() we wtorek zawozimy kanape do tapicera ![]() ![]() reszta nie tu ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- szukam jakies fajnej torebki co by siebie i natale zapakowac wrazie co i nic mi sie nie podoba:/ ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- http://moda.allegro.pl/stylowa-torba...989031710.html coraz bardziej mi sie podobaja
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2013-02-11 o 17:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#1496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
super z ta kanapa! ogladalam kiedys takie filcowe torebki z realu chyba, dosc duzo ich bylo obawiam sie tylko jak jest z ich trwałościa i wytrzymałością a ja mam chyba interes do twojego meza ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1497 |
Zakorzenienie
|
uśmiechaj sie usmiechaj
![]() ![]() ![]() ![]() o M1 nei pomyslalam a meza az do 3 stawow zaciagnełam i nic nei kupiłam:/ do m1 musze sie wybrac jeszcze taka http://moda.allegro.pl/torebka-gwiaz...995117878.html i taka http://moda.allegro.pl/nowosc-elegan...986903570.html sie mi podoba ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1498 |
Zakorzenienie
|
co do torebki mnie się podobała z prawa agaty pomarańczowa, ale cena prawie 2tyś. ostudziła mój zapał do zakupu
![]() z tym tarotem to znam jeden przypadek co się spełnił i chyba dlatego bym się bała,że za bardzo w to uwierzę co mi wyjdzie
#1499 |
Zakorzenienie
|
moj mężul zachorował na filizanki z prawa agaty.... cena tez go ostudziła
![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- kasik a ta filcowa to widziałas taka sama??
![]() |
#1500 |
Zakorzenienie
|
Sliweńko hehe pewnie jakby Mai nie zabrała to też by tę ziemię zjadła. U Ciebie Karo też taka ciekawska? U nas jak usłyszy, ze ktoś do mieszkania wchodzi to leci od razu zobaczyć kto to
![]() ![]() Gucia bardzo dobry pomysł, muszę mu zaproponować. Marta fajnie wyszło z tym TV i super pomysł z gotowaniem. Samba czyli mdłości przechodzą? Zabcia u nas to niedługo będzie salon bez mebli hehe... nie no żartuję. Ale np, książki już musiałam półkę wyżej przenieść, bo Maja staje i je wyrzuca. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:56.