|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Cytat:
![]()
![]() |
#1472 |
Wtajemniczenie
|
No to ja miałam pierwszy dzień @ 10 stycznia, a owulkę chyba miałam jakoś później, nie wiem sama bo testy wogóle mi nie pokazały.
Ja zobaczę co mi powie w środę, już się nie mogę doczekać, ale pewnie za dużo jeszcze się nie dowiem.
#1473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja do ginekologa idę za tydz. bo wszyscy zajęci i nikt mnie nie przyjmie :d ale za to okazało się ze mój gin wraca w poniedziałek do pracy więc bede miała wizyte normalnie u niego ![]() u mnie dzisiaj trAGEDIA! . nikt jeszcze nie wie, ale każdy dzisiaj coś złego mówi na temat ciąży w Naszej sytuacji i ciągle " lepiej uważajcie.. macie czas mlodzi jesteście" ![]() chyba jakas depresje załapałam ![]()
![]() |
#1474 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja wysiadam. Robię sobie dwutygodniową dyspensę od wszystkiego w sieci co ma związek z zachodzeniem i ciążą. Za bardzo mnie to pochłania
![]() Odezwę się za dwa tygodnie jak przyjdzie (lub nie) @. Trzymajcie za mnie kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1475 |
Wtajemniczenie
|
No to fajnie, będziemy mieć pewnie podobne terminy
![]() Nic się nie przejmuj tym co mówią, jakbyśmy chcieli czekać na odpowiedni moment to takiego chyba nigdy by nie było bo to coś z pracą, to ze zdrowiem, to z mieszkaniem i ciągle coś by wypadało. Wszystko będzie dobrze, głowa do góry i niczym się nie przejmuj, tylko cię ciesz!! ![]() koziemleko odpocznij, ochłoń i wracaj do nas z dobrymi wiadomościami ![]()
#1476 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1479 |
Rozeznanie
|
beta 169 !!! straszliwie sie ciesze dlatego teraz smialo wysylam miliony pozytywnych fluidkow,lapcie ile sie da
![]() teraz mam tylko problem,bo wypadalo,by isc do lekarza,chcialabym wiadomo jak najszybcie teraz...ale mam problem,nie wiem do kogo isc:/ lekarz do ktorego chodzilam srednio przez 2 ostatnie wizyty zrazil mnie do siebie i juz nie chcialabym do niego wracac... widzialam tu dziewczyny z Płocka...jakbyscie mialy kogos do polecania to prosze piszcie,moze na priv jade dzis obwiescic rodzicom.chyba nie wytrzymam do wizyty u lekarza.jak radzicie?wstrzymac sie jeszcze? |
![]() ![]() |
![]() |
#1480 |
Zadomowienie
|
gratulacje, piękna beta, ja też pewnie szybko bym powiedział
![]()
#1481 | |||
Raczkowanie
|
Nie stosuje żadnej konkretnej - tak jak napisałaś mż i lekko - rybka, warzywka owoce - zero ziemniaków i mięs typowych obiadowych i odstawiłam chleb biały - jak mi sie chce to wtedy ciemny
![]() dwa tygonie - 4 kilo ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Cytat:
![]() ja bym sie wygadała chyba.... ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Ja dzisiaj zrobiłam rano progesteron i tsh - wyniki jutro ![]() ![]() ![]() reszta badań na poczatku nastepnego cyklu - czyli za tydzień |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1482 |
Rozeznanie
|
Witam się i ja
![]() ![]() Wadera - super ze ok na wizycie, pochwal się zdjęciem. Maomami, ryba91 - powodzenia na wizytach ![]() ![]() Pepermint - jeszcze raz wielkie gratulacje dzokero007 - nie przejmuj się... Na pewno uda się, jak nie teraz to następnym razem... Ania0783 - wielkie kciuki za wyniki badan Koziemleko - moze jak trochę odpoczniesz od wątku to odsapniesz...trzymam kciuki żeby to zaprocentowało, ale wracaj do nas ![]() Madziusia222 - ja też juz chyba po owulce, czekamy zatem razem ![]() Mam nadzieje, ze o żadnej z Was nie zapomniałam ![]() ![]() Miłego Wieczorka, moze jeszcze się odezwę ![]() Pozdrawiam serdecznie z Podhala ![]()
![]() |
#1483 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję ![]() ![]() Ja nie wiem czy bym wytrzymała z taką nowiną, przecież to wspaniała wiadomość i nie ma co jej ukrywać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1485 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a jakieś cwiczenia robisz coś?? justii też mam cięzkie momenty, i chcę tu niezglądac bo to tym bardziej nakręca, jestem zdołowana złymi wynikami wiem, że ten cykl stracony ale jakoś się nie poddaję, kiedyś musi się udac, myślę że tak jak mówisz potrzebujesz słońca wiosny i będzie wszystko piękniejsze i łatwiejsze, lepszy nastrój i nie będziemy o tym tak myślały. Głowy do góry! ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
@, ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1486 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- wczoraj wpadłam na to http://www.youtube.com/watch?v=4z85Ik8bAcA i sie łamie czy nie zacząc bo efekt świetny ale ćwiczenia są bardzo ekstremalne i musiałabym odstawić na ten czas staranka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1487 |
Zakorzenienie
|
peppermint patty GRATULUJE
Ja wyniki bety będę miała jutro po południu, jak mąż mi do pracy przywiezie ![]() Ja też z chęcią pochwaliłabym się tą radosną dla NAS nowiną, ale poczekam do wizyty u gina . ![]()
#1488 |
Zakorzenienie
|
Witam z rana
![]() ![]()
#1489 |
Zadomowienie
|
witam!
ryba zgaga jest objawem ciąży, więc niech sobie będzie ![]() ale u mnie śnieg, a ja miałam już nadzieję na wiosnę ![]()
#1490 |
Rozeznanie
|
no i spanikowalam:/ o 5 dzis obudzialam sie zwijajac z bolu,oczywiscie w podbrzuszu.boli mnie od pierwszego dnia spoedziawanej miesiaczki,czyli juz 5 dzien,niby czytalam,ze takie bole jak przy miesiaczce to norma,ale to co bylo w nocy to juz mnie zaniepokoilo...boje sie...
oczywiscie wiesc poszla juz wsrod najblizszych,rodzice szczesliwi,rodzenstwo moje i meza tak samo...a ja sie zastanawiam czy ni zapeszylam ide dzis na 19:50,ech...nie wyobrazam sobie,zeby ktos mi powiedzial teraz,ze niepotrzebnie sie cieszylam...az mi sie plakac chce |
![]() ![]() |
![]() |
#1491 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Głowa do góry! Będzie dobrze ![]()
![]() |
#1492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1494 |
Rozeznanie
|
wadera4, ryba91 dziekuje kochane za slowka otuchy
![]() z tym polozeniem sie moze byc ciezko bo od 7:30 w pracy jestem ![]() justiii87 atakuje w koncu gravide, rozmawialam narazie z ich polozna i ona mnie wcisnela na podstawie rozmowy tel. na dzis. Mam nadzieje,ze do dr. Hawryluka |
![]() ![]() |
![]() |
#1495 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja bym jeszcze nie powiedziała ale wierze ze ciężko jest wytrzymać... Z lekarzem nie pomogę bo sama mieszkając w Wawie gdzie lekarzy jest mnóstwo nie wiedziałabym którego wybrać i też bym się Was pytała Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak Was czytam i cieszę się strasznie z Waszych pięknych II kreseczek i widzę ze wątek jest niesamowity i tak mi przykro że sama nie przezywam tego wyłapywania objawów, oczekiwań i niepewności... |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1496 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1497 |
Wtajemniczenie
|
A ja dziewczyny nie wiem co zrobić, mam jutro wizytę u lekarza tego z polecenia od znajomej tylko jest takie małe ale że on nie pracuje chyba w żadnym szpitalu a już na pewno nie w tym co ja chciałabym rodzic. I dzisiaj w końcu trafiłam na namiary do babeczki, która jest ponoć świetnym specjalistą, pracuje w tym szpitalu, zadzwoniłam i jakoś udało mi się wyprosić Panią w recepcji żeby znalazła mi jakiś wcześniejszy termin niż początek kwietnia i znalazła na 7 marca. Teraz się zastanawiam czy ta moja jutrzejsza wizyta ma sens, ale teoretycznie jestem w 6 tygodniu, więc jakbym poszła na wizytę dopiero 7 marca to było by to już raczej za późno. No nic chyba zostaje mi iść jutro do lekarza, posłuchać co powie i czekać na wizytę u doktorki.
Zależy mi jednak żeby lekarz prowadzący pracował w szpitalu, co jak co ale jednak chyba troche inaczej patrzą jak się jest pacjentką kogoś "szpitalnego".
![]() |
#1498 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedy planujecie wznowić starania? Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Beta hcg 1279 ![]()
![]() |
#1500 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A czemu nie listopad? Ja urodziłam się w listopadzie, to piękny miesiąc ![]() ![]() Cytat:
![]() Jakie to szczęście, że nie tu będę rodzić ![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Podobny wynik miałam 7 lutego. Czyli można powiedzieć, że moja ciąża jest starsza o 12 dni od Twojej? Chociaż chyba nie da się tego tak przeliczyć ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:31.