|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Cytat:
moj kochany M, chce nasz zabrać dziś na obaid na miasto żebym nic nie gotowała i sobie odpoczęła tylko co ja zjem w tym kfc... tak zle i tak nie dobrze
|
|
|
|
|
#1472 | |
|
Rozeznanie
|
Kiniu i Moniu najprościej ja rozumiem to wszystko tak - to jaką religie wyznajemy jest prawie zawsze kwestią przypadku - miejsca w którym się urodziłyśmy, kultury itd., często mamy na to mały wpływ. Bóg jakiś pewnie jest ale być może zupełnie odmienny od wszystkich przekonań różnego rodzaju religii. Więc uważam, że nie ważne, która religia, odłam i jak się dane bóstwo nazywa - skąd mamy mieć pewność, która religia jest "prawdziwa" - ważne jest jakim się jest człowiekiem i co się w ciągu życia robi. Nie możliwe jest przecież żeby ludzie dobrzy byli dyskredytowani ze względu na daną wiarę lub jej brak - człowiek dobry jest największym skarbem. W każdym systemie moralnym i religijnym.
---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- A właśnie oglądałam na socjologii ostatnio "Super size me" jest to fajny dokument o właśnie śmieciowym jedzeniu, który pokazuje nie tylko otyłość jako efekt tego jedzenia ale i konsekwencje zdrowotne i zabiegi marketingowe.
|
|
#1473 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1474 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem czy warto tam iść Edytowane przez cherrry2009 Czas edycji: 2013-03-24 o 12:24 |
|
|
|
|
#1476 |
|
Zakorzenienie
|
no to jadę
jakbym się do wieczora nie pojawiła to zeżarły mnie niedźwiedzie polarne
|
|
|
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie ponownie
Zrobiłam porządki w klubie lekkie - wymieniłam dwóch członków Członkinie ... Czy witaminka ab sie tu jeszcze pojawia? Tak sie zastanawiam .... Jeśli doradzać w jedzeniu na mieście - ja staram sie wybierać sushi bo kocham Ja dzis wahałam sie nad pizza ale wygrałam M. właśnie robi obiad - swoja pierwsza tortille orkiszową Przyznaje za to że zjadłam poł kawałka ciasta i 3 czekoladowe króliczki (wielkości kostki czekolady)... Ale ze ilościowo mało i w porze drugiego śniadania to nawet winna sie nie czuje za bardzo ... Ale zamierzam cwiczyć popołudniu no i połaziłam troche
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
Witaminki już dawno nie było.
|
|
|
|
#1479 |
|
Zakorzenienie
|
Co do wiary - to powiem Wam że bardzo długo byłam anty ... nawet ślub kościelny brałam tak "dla świetego spokoju" bo rodzice i M chcieli .. A ja uznałam że kiecka fajna to niech im bedzie
Ale jakoś po ślubie zaczeło mi sie zmieniać - ucze sie rozróżniać ideę od wykonania (no bo nasz kościół jako instytucja to wiadomo)...Mądrze napisałaNiunia - ze w sumie przez przypadek jesteśmy katolikami czy nie ...Właściwie najbardziej świadomi są zadeklarowani ateiści - a większośc ludzi jakoś tam sobie żyje w ogóle o tym nie myśląc ...Ale bardzo mi sie to podoba ze tu w DE jest tyle róznych religii i osobiście nie zauważyłam żeby ktokolwiek miał problem z tolerancją ... kwiatuszek Hindusi w lubuskim??? ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- A co do Wielkanocy - to ja bede jeśc w rozsadnych ilościach - jednak siły nie ma żebym w dwa dni 10 kg odrobiła Poza tym ja lubie przygotowania- zwłaszcza samo pieczenie ciast No ale byliśmy dziś z palma Ale i to ma inny wydżwiek za granica - sądzę że wiele osob przychodzi na polskie msze dla kontaktu z językiem itd
|
|
|
|
#1480 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w sumie to przyda mi się marysia do sprzątania
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
Milenko nie smutaj
Moze będzie łatwiej niz sie spodziewasz? Furry mądra decyzja moim zdaniem ... Z tego co widziałam w programie etyki to sądze ze to powinnien być normalny przedmiot obowiązkowy. No ale pewnie jak zawsze zależy dużo od tego kto tego uczy. A religia jako taka powinna zniknąć ze szkoły .. Ci rodzice którzy chca moga dziecko wysyłać do kościoła. Podejrzewam że jak na osobę która właśnie wróciła z kościoła mam dosyć radykalne poglądy ![]() kwiatuszku to mi sie cos musiało pokręcić A swoja drogą mieszkłam kiedyś z prawosławnym i strasznie mi go żal było że w swoja Wigilie nie może do domu pojechać - tylko swietować musi w terminie ustawowym W DEwolny mamy piatek i poniedziałek - wiec zrobił sie taki długi weekend... Ale z tego co wiem Niemcy jakoś nie obchodzą specjalnie świat ...
|
|
|
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje za zaproszenie do klubu
![]() Ale wy wszystkie śliczne jesteście ![]() Dodałam jakies zdjęcia na szybciutko,w te jeansy które mam na zdjęciu już się wciskam tylko jeszcze w udach cięzko,boje się że pękna dlatego jeszcze chwile zaczekam ![]() Pije sobie kawke,dziś jak narazie bez grzeszków
|
#1483 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie wydaje mi się aby Bogu było obojętne w jaki sposób oddajemy mu cześć . a właśnie Pismo Święte powinno być takim lustrem w którym się przeglądamy i sprawdzamy czy nasze postępowanie odpowiada zasadom Bożym. ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- dziewczyny miałam wam pisać wczoraj zrobilam super zapiekankę. obgotowałam brokuły, polałam jogurtem z czosnkiem i przyprawami i posypałam serkiem. i myk do piekarnika na 15 min. PYCHA trochę jogurt puścił wody ....muszę obczajić jak to zrobić żeby wody nie było ...ale ogólnie jest git fury robiłam twoje placki tuńczykowe.....pycha ale trochę za słone ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- jakieś 5 lat temu wybudowali dużą firmę produkującą tubki do kosmetyków.......i hindusów kręci się sporo
|
|
#1484 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Aśka ja też lubię obchodzić święta fajna tradycja Eh kobietki nie mam co ze sobą zrobić łażę w kółko po pokoju a to do laptopa, to do okna...---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Olu może jogurt grecki by się sprawdził do zapiekanki? ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Lolita miło Cię widzieć
|
|
#1485 | |
|
Zakorzenienie
|
Milenko pomyśl że to dla waszego dobra
Ale jakcy będziecie stęsknieni siebie hmm miłosc na nowo rozkwitnie....też to kiedys przechodziłam,mąż wyjechał pierwszy do UK a ja dopiero po 2 miesiącach dojechałamJeżeli chodzi o religie to ja wziełam ślub kościelny bo tak chcieliśmy,to troche dziwne bo do kościoła żadko chodzimy...jeżeli chodzi o chrzest i komunie to napewno moje dziecko będzie miało te sakramenty...to nie chodzi o to że ja się upieram bo jestem zagożałą katoliczką to chodzi o to że dziecko kiedys dorosnie,pozna drugą połowe i będzie chciało wziąscślub kościelny i co ja mu wtedy powiem?Trzeba o tym pomysleć,nigdy nie wiadomo co nas spotka ![]() Mojego szwagra matk jest świadkiem,jego najmłodsza siostra nie miała żadnego sakramentu,poznała chłopaka,postanowili wziąsc ślub koscielny i ona musiała wszystko załatwiać sama a nie było lekko,była bardzo zła i zawiedziona....życie się dziwnie układa ![]() ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
Na tym zdjęciu w spodniach ważyłam jakieś 68 kg na tym drugim 80 Teraz mam 75 i w spodnie już wchodze tylko jeszcze uda muszą troche zlecieć
|
|
#1486 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Powróciłam
![]() Aśka spadaj mi od Hindusów z lubuskiego Wróciłam z bólem głowy lekkim...Tak to jest jak się idzie na wygnajewo na spacer i piździ, a Moniczka czapki nie nosi W ten sposób to ja nigdy się nie wyleczę Na spotkaniu miło, spacer w śniegu i w ogóle zdziwko małe, bo on gada więcej niż ja Ja parę słów przez ten cały czas powiedzialam Ale widać, że chłop zdrowe podejście do życia ma i taki swojski jest, żaden wypacykowany...nawet jak dla mnie przystojny to nie jest za bardzo, ale czy o to chodzi...? hmm...w kazdym razie wiecie co...troche mi sie nudzilo pod koniec i po dwugodzinnym spacerze (przyjemne z pozytecznym, pewnie z 400 kcal spaliłam) mielismy isc na kawe, ale sie wymigałam...w sumie ze wzgledu na ten dokuczliwy ból głowy bo tak chetni bym poszła...i powiedzial "to co, za tydzien?" Kurde Za tydzien nie, bo jest wielkanoc, ktora chce spedzic z rodzina...a on poki co rodzina nie jest nie wiem, na razie mam mieszane uczucia, musze sie przespac z tym fantem i przemyslec co dalej... ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Lubię tą bajkę Ja jestem taka Doris Głupiutka, zapominalska, ale mnie lubią ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
![]() A tak btw. to ja lubie sprzątac a duzo tych hindusów tam? a żonaci ? ładni? ![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
a ja na Cypr miałam lecieć, a Hindusów się naroiło 100 km ode mnie Jezu! widzisz a nie grzmisz to co, kiedy moge sie pakowac? ![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Cytat:
poczytajcie sobie...fajne ![]() a co do kosciola...hm. skarbonka? ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2013-03-24 o 17:24 |
|||||||
|
|
|
#1487 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje za zyczenia zdrowka!
ehhh jutro chyba sie zmusze. Zakupy jakos przetrwalam i wizyty na kawie u znajomych tez.Widzialam, ze przewinal sie temat milosci z internetu. My tez sie poznalismy na czacie wp hehehe. On wszedl po pijaku dla jaj, a ja zeby se z kims pogadac w nocy w przerwie przed nauka do poprawki egzaminu... i jakos tak zostalo. Leci nam juz 5 rok razem ![]() Ogloszenia parafialne: To, że mnie nie ma nie znaczy, że macie sie opie.rdalć! Ruszać dupska z kanap i cwiczyc i niech doczytam, że ktos sie obżera!!!!!!! Mam na Was oko! ![]() PS. Zapomniałam dodac kwiatuszku jestes lachonkiem i moja motywacja!
♥ CIASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach ![]() http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW Edytowane przez miiilenka Czas edycji: 2013-03-24 o 18:37 |
|
|
|
#1488 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, ze wywaliłyscie mnie z klubu.Miło...
|
|
|
|
#1489 |
|
Zadomowienie
|
Ja nikogo nie wywalałam, ani nawet nie wiem o tym. Jesli tak to bardzo nieladnie ktos sie zachowal...
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1491 | |
|
Zakorzenienie
|
Milenka nie wiesz co się robi na zaparcia? Mówiłam kiedyś o mojej opatentowanej, autorskiej metodzie "kupa na autosugestię"
Ja tą metodę zaczęłam znowu stosować, ale po to, żeby przenieść godzinę kupki na przedśniadaniową Działa! ![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
Język masz dosadny, to już wiemy A czemu Cię nie było jakiś czas? Gdzie podpis?
|
|
|
|
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
To ja ... I jest mi przykro ale zrobilłam to bo myślałąm ze sama z nas 'rezygnujesz" zabierając swoje zdjęcia
I znikajac - zasadniczo robiłam porządki ... Ale jeśli źle zinterpretowałam sytuacje to przepraszam - i to naprawde szczerze . No i cofne zaraz i cie ponownie zaprosze. Poprostu wiem że były tu pewne obawy przy zakładaniu klubu i 'upublicznianiu" wizerunku... A ponieważ ja zapraszam to czuje się trochę odpowiedzialna -i może przesadziłam ... ale uznałam że jak się dzielimy zdjęciami to .. no nie wiem dzielimy się i już ![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- A teraz sobie myśle że powinnam była zapytać Cie wprost anuszko. Wiec jeszcze raz przepraszam i pytam jak widzisz nasza wspólną przyszłość ?
|
|
|
|
#1493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z klubu ni nie usuwalam, tlko u siebie na profilu, bo pisalam cos na innym temacie i nie chcialam sadla moje upubliczniac jak ktos wszedłby na moj profil.
|
|
|
|
|
#1494 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boki zrywać Uwielbiam Cię ![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1496 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
może akurat coś z tego będzie hehe a ja dziś na TVN "Rybki z ferajny" oglądałam![]() Tak Moniu jak najbardziej się umówmy w końcu aaa z tym ciachem ciii hehe weźmiemy worek sałaty i będzie cacyCytat:
zdrowiej kochana szybko![]() Zgadzam się z Oli laska jak ta lala Cytat:
o co kaman? Ja Cię kobito też lubię
|
|
#1497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jesli ktos tu moze mnie nie lubic, to chyba furry jedynie ;p mimo ze ja ja zawsze "lubilam" jesli w ogole przez internet moznasie lubic heh |
|
|
|
|
#1498 |
|
Rozeznanie
|
Anuszka a jak Twoje ostatnie obawy?
|
#1499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.. Biroe całą odpowiedzialność za sytuacje na siebie - ja wiem że niektórzy nie maja żadnych obiekcji przed puszczaniem zdjęć w necie - ja zasadniczo też Ale tak sobie myśle "strzeżonego ..."A inni jednak preferują większa prywatność ...A ja poczulam że jakoś za to wszystko odpowiadam - może przegielam faktycznie ... |
|
|
|
|
#1500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak dieta? Jedziesz dalej? Czy już nie?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.

Członkinie ... Czy witaminka ab sie tu jeszcze pojawia? Tak sie zastanawiam .... 

-20kg 04.05.2013
Moze będzie łatwiej niz sie spodziewasz?

Teraz mam 75 i w spodnie już wchodze tylko jeszcze uda muszą troche zlecieć 
Ja parę słów przez ten cały czas powiedzialam
Jezu! widzisz a nie grzmisz
i moja motywacja!

może akurat coś z tego będzie
hehe weźmiemy worek sałaty i będzie cacy