![]() |
#1471 |
Raczkowanie
|
Odp: Jak uwieść żonatego faceta?
Droga autorko...
Chcesz miec faceta tylko dla siebie? Ok.. wyobraz sobie ze masz go juz tylko dla siebie, wzieliscie slub, on sie odcial calkowicie od poprzedniej rodziny, urodzilas mu dzidziusia, jestes najszczesliwsza kobieta na swiecie... i nagle dowiadujesz sie przez przypadek ze Twoj ukochany ma kochanke od 2 miesiecy, i kocha was obie natomiast ta "kobieta" wypytuje pol swiata w jaki sposob uwiesc zonatego faceta... Czujesz pogarde do tej k.... kobiety ktora chce Ci odbic ukochanego? Czujesz zlosc i chec wydrapania jej oczu? Teraz spojrz w lustro i sprobuj nie napluc na swoje odbicie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1472 | |
BAN stały
|
Dot.: Odp: Jak uwieść żonatego faceta?
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1473 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak uwieść żonatego faceta?
Cytat:
![]() |
![]() |
#1474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja bliska przyjaciółka tak chciała kiedyś osiągnąć "cel"- żonaty facet z 3 dzieci, 18 lat starszy- no i osiągnęła, i jak gówniany facet był (widzieli to inni, nie ona- zaczadzona bredzeniem o miłości "raz na całe życie") , taki po krótkim czasie się okazał. Trochę trwało, zanim ona z kolei się wyrwała- i żałowała, żałowała jak cholera tego, co "poświęciła", starając się o ten cel. Zbyt stara jestem, aby wierzyć, ze zakłamany , zdradzający facet, nagle stanie się kochającym i szanującym facetem. Na dodatek pracuję obecnie z takim facetem- żona nr 2 z tych "walczących", od roku równo w rogi jest walona. Edytowane przez madana Czas edycji: 2013-06-11 o 18:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1475 |
Zakorzenienie
|
Omg,jaka desperacja płynie z klawiatur kochanek.Oh,autorka chce osiągnąc swój cel.Mój Boże widzisz i nadal nie grzmisz.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1476 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1477 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1479 | |
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Odp: Jak uwieść żonatego faceta?
Cytat:
Dla mnie to wszystko jest bezduszne. Byc moze ten facet zdradza zone ale nie chce jej zostawic! Robcie co chcecie jesli chodzi o wasze zycie, a nie decydujcie za innych i nie pogrywajcie z calym swiatem, bo to sie zle dla was skonczy. Chcesz miec tatuaz, facet nie chce to nie szukaj sposobu zeby mu go zrobic ukradkiem! Samo to ze uwazasz faceta za "cel".... to jest milosc czy chcec pokazania ze "jestem lepsza"...? Tego kwiata jest pol swiata! Nie ograniczajcie sie do tych zameznych.. szczegolnie z dziecmi bo w tedy jest to najbardziej okrutna rzecz jaka mozna zrobic! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- I to nie jest dla mnie dramatyzne i pelne ekrpresji ale prawdziwe.. postawilam sie w sytuacji biednej zony i byc moze takze i kochanek.. W tej sytuacji, kiedy nie macie na tyle oleju w glowie zeby sie opamietac, moge wam tylko zyczyc zeby wasz przyszly maz znalazl taka sama kochanke jaka teraz jestescie wy.... moze w tedy poczujecie ten bol.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#1480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To tak jakbyś pisała tu z dumą, że potrafisz dwa tygodnie gaci nie zmieniać. To jest to samo. Kto bogatemu zabroni?! Oczywiście można to robić, ale jak się o tym mówi z dumą, jakby to jakieś osiągnięcie było- to jakieś takie obrzydzenie bierze. Może dlatego spotykasz się z takim odbiorem. Bo to co zrobiłaś, to jest w moich oczach jak te brudne gacie, przez dwa tygodnie na tyłku. Na prawdę, nie ma się czym pysznić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1481 |
BAN stały
|
Chwalić? Ja się nie chwalę, nie pysznę, przedstawiam swój punkt widzenia i tyle. Nie rozumiesz, że ktoś tak może myśleć - twoja sprawa, pozostań sobie przy metaforze brudnych gaci. Nie ma wypaczonego poczucia moralności - bo nie ma jednej, ogólnie przyjętej moralności dla wszystkich. Każdy ma swoje poglądy na ten temat. Wszystko jest względne. Ja zostanę przy swoich ty przy swoich. Nie jestem ewenementem, obserwuję ludzi od wielu lat i widzę. Chwalisz się swoim podejściem , czy po prostu je przedstawiasz innym, skoro o tym dyskusja?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1482 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Niekulturalnie sie zachowujesz. Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2013-06-11 o 19:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i jeszcze : http://demotywatory.pl/3218871/Bo-ws...-jest-wzgledne |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1484 |
BAN stały
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;41272198]Zamiast zwracac innym uwage na literowki, zwroc najpierw uwage na swoje.
Niekulturalnie sie zachowujesz.[/QUOTE] Ok. Zwroce uwage na swoje literowki. Sie postaram. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem, że ktoś może tak myśleć, ale żyjemy jednak w cywilizowanej części świata, gdzie pewne normy moralne obowiązują wszystkich. Ci, którzy sami ich nie uznają, stawiają się na marginesie. Może sobie patrzeć na świat jak chcesz póki nie łamiesz prawa, ale prawda jest taka, że nie ma społecznego przyzwolenia na takie zachowania. Z prostej przyczyny, bo to burzy mir osób trzecich- Twoje "widzimisie". Pewnie są miejsca, gdzie takie zachowania jak Twoje, są ok...ale nie w cywilizowanych krajach- tutaj jak tak robisz, to jesteś społecznym zbukiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1486 |
Zakorzenienie
|
Ale jaki jest cel?
Celem jest zaciągnięcie do łóżka, doprowadzenie do rozwodu czy zaobrączkowanie się? Bo dla mnie celem jest stworzenie kochającego, pełnego szacunku, partnerskiego związku na całe życie. Jak można stworzyć taki związek na fundamencie krzywdy, kłamstwa, pokątnego uprawiania seksu i tak dalej? Jak można, jeżeli się zdradziło samemu i uznaje, że to "walka o swoje szczęście", stworzyć podstawy, w których nawet tymczasowe zauroczenie inną osobą nie doprowadzi do zdrady? Jakie wartości przekazuje się swoim dzieciom? "Tatuś się znudził mamusią i poznał nową panią, pani była młoda i ładna, więc tatuś złamał przysięgę i poszedł sobie do nowej pani". Jak można mieć normalne stosunki z dziećmi swojego partnera w tym wypadku?
![]() |
#1487 | |
BAN stały
|
Cytat:
Rozumiem, że tak byś wolała, ale nie jestem ani ja, ani mój partner na żadnym marginesie życia w "cywilizowanych krajach". Popatrz sobie na statystyki rozwodów, ludzi pozostających w kolejnych, a nie pierwszym związku, zdrad. Ładnie brzmi ten "społeczny zbuk" - ale wzniosłe twe słowa nijak się mają do rzeczywistości. Edytowane przez kalincia Czas edycji: 2013-06-11 o 19:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1488 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tym bardziej wiec warto mierzyc w gore, ku lepszym niz kisic sie w patologii. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podejrzewam, że jest też sporo osób które kradną, celowo niszczą czyjeś mienie, plują sąsiadowi na wycieraczkę i robią różne inne rzeczy - ale czy to, że oni istnieją ma znaczyć, że to powinna być norma postępowania? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Siedzicie wszyscy w swoim piekiełku.
![]() |
![]() |
#1491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na razie też ciągle mimo że pan w 2011 roku rozwiedziony, jakoś dalej wspólnego życia na co dzień nie ma. A co robi pan, który świetnie potrafił oszukiwać żonę (o czym pisałaś, JAK to robił) , tego nie wiesz. Zaufanie miałabym zerowe, po doświadczeniu z eksem, którego ci koleżanki przeleciały lub które przeleciał on. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1492 | |
BAN stały
|
Cytat:
Taki tworzę. Z partnerem, który był z inną, gdy go poznałam. Z różnych przyczyn, które w innych wątkach opisywałam i nie będę się powtarzać. Chciałam być z nim, i nadal chcę, on też. Ani ja młoda, ani ładna. Trzeba było zamknąć sprawy z poprzedniego życia, gdy już wiedzieliśmy, że chcemy być razem. I tyle. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1493 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1494 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1495 |
BAN stały
|
Dobrze, dobrze. Nie zacietrzewiajcie się tak. Wy wiecie przecież lepiej z kim jestem, jaki związek tworzymy i co on robi w czasie wolnym. Już nie będę, bo po co któryś raz obie strony mają wypisywać to samo. To nie ma sensu, dziewczyny. Chodzimy w kółeczko, a w naszych poglądach i podejściu do sprawy to przecież nic nie zmieni. Ja już wielokrotnie czytałam wszystko, co teraz znowu piszecie, znam na pamięć, wiem swoje, mnie nie zmienicie. To już nie jest interesująca dyskusja, skoro po kilka razy mówi się to samo, przestaje to być zabawne. To tak, jak w typowych wątkach o aborcji - też dyskusja nie ma sensu i do niczego nie prowadzi, bo obie strony mają inne założenia i zmienić się tego nie da.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żyłaś w nieświadomości, gdy eksa przelatywały ci koleżanki , nie masz pewności, ze ten, który oszukiwał będzie wierny. I jakby nie patrząc : egoizm + egoizm nie da w równaniu altruizmu. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1497 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A powiesz, czy to, co Luba napisala o Twoich kolezankach jest prawda? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1498 |
BAN stały
|
Prawda w przypadku 2 czy 3. Już nie pamiętam tego. Albo on tak twierdził, bo miał jakiś powód, kiedy ja zaczęłam sobie układać życie z innym. Nie obeszło mnie to po fakcie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1499 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1500 |
Zadomowienie
|
O matko... Dawno nie spotkałam na wizażu tak żałosnego wątku....
Ale i się nieźle uśmiałam czytając... Tylko czekać aż będzie następna " miłość od pierwszego spojrzenia " Pana lub Pani. Dziękuję.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.