Jak uwieść żonatego faceta? - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-06-11, 17:38   #1471
MonroePresley
Raczkowanie

Odp: Jak uwieść żonatego faceta?

Droga autorko...
Chcesz miec faceta tylko dla siebie? Ok.. wyobraz sobie ze masz go juz tylko dla siebie, wzieliscie slub, on sie odcial calkowicie od poprzedniej rodziny, urodzilas mu dzidziusia, jestes najszczesliwsza kobieta na swiecie... i nagle dowiadujesz sie przez przypadek ze Twoj ukochany ma kochanke od 2 miesiecy, i kocha was obie natomiast ta "kobieta" wypytuje pol swiata w jaki sposob uwiesc zonatego faceta...
Czujesz pogarde do tej k.... kobiety ktora chce Ci odbic ukochanego? Czujesz zlosc i chec wydrapania jej oczu?
Teraz spojrz w lustro i sprobuj nie napluc na swoje odbicie.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-06-11, 18:01   #1472
kalincia
BAN stały

Dot.: Odp: Jak uwieść żonatego faceta?

Cytat:
Napisane przez MonroePresley Pokaż wiadomość
Droga autorko...
Chcesz miec faceta tylko dla siebie? Ok.. wyobraz sobie ze masz go juz tylko dla siebie, wzieliscie slub, on sie odcial calkowicie od poprzedniej rodziny, urodzilas mu dzidziusia, jestes najszczesliwsza kobieta na swiecie... i nagle dowiadujesz sie przez przypadek ze Twoj ukochany ma kochanke od 2 miesiecy, i kocha was obie natomiast ta "kobieta" wypytuje pol swiata w jaki sposob uwiesc zonatego faceta...
Czujesz pogarde do tej k.... kobiety ktora chce Ci odbic ukochanego? Czujesz zlosc i chec wydrapania jej oczu?
Teraz spojrz w lustro i sprobuj nie napluc na swoje odbicie.

Och, jakie to dramatyczne i pełne ekspresji. Nie czuję do niej pogardy. Nie jest dla mnie k... Jest kobietą, która, jak ja, chce osiągnąć swój cel, a że trafia na podatny grunt, kuje żelazo, poki gorące. Wściekłość, tak, żal do faceta, i chęć kopnięcia go w d...na zawsze. To tak. Nie można odbić osoby, która kocha, odbić to można piłkę.
kalincia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-11, 18:06   #1473
Luba
Zakorzenienie

Dot.: Jak uwieść żonatego faceta?

Cytat:
Napisane przez kalincia Pokaż wiadomość
Tak, wierzę, że można nie zdradzać kolejnej partnerki, partnera, chociaż się zdradziło poprzeniego. Jak i zachowywać się w następnym związku inaczej, ucząc się na błędach z poprzedniego. Tak by nie doprowadzić do zdrady ze swojej i drugiej strony, by związek trwał szczęśliwie. Bo wbrew moralistkom z tego wątku - zdrada nie koniecznie jest jedynie skutkiem wrodzonego sk...wysyństwa zdradającego.
Nie możesz tego pojąć - trudno, cóz ja na to poradzę?
Draństwo pozostanie draństwem, może się objawić czym innym a nie zdradą. Osoby zdradzajace a także kochanki to osoby słabe, które będą naginały zasady tak, żeby im było dobrze. Moga nie zdradzać w kolejnym związku ale nie zmienią sobie charakteru, będą świnić w inny sposób.

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-11, 18:07   #1474
madana
Zakorzenienie

Cytat:
Och, jakie to dramatyczne i pełne ekspresji. Nie czuję do niej pogardy. Nie jest dla mnie k... Jest kobietą, która, jak ja, chce osiągnąć swój cel, a że trafia na podatny grunt, kuje żelazo, poki gorące. Wściekłość, tak, żal do faceta, i chęć kopnięcia go w d...na zawsze. To tak. Nie można odbić osoby, która kocha, odbić to można piłkę.
- tyle ze jakże często "cel" okazuje się gównianym facetem, o którego wcale a wcale nie warto było zabiegać- zbyt często takie "wyrywanie", "dramaty" nie miały fajnego ciągu dalszego.
Moja bliska przyjaciółka tak chciała kiedyś osiągnąć "cel"- żonaty facet z 3 dzieci, 18 lat starszy- no i osiągnęła, i jak gówniany facet był (widzieli to inni, nie ona- zaczadzona bredzeniem o miłości "raz na całe życie") , taki po krótkim czasie się okazał. Trochę trwało, zanim ona z kolei się wyrwała- i żałowała, żałowała jak cholera tego, co "poświęciła", starając się o ten cel.
Zbyt stara jestem, aby wierzyć, ze zakłamany , zdradzający facet, nagle stanie się kochającym i szanującym facetem. Na dodatek pracuję obecnie z takim facetem- żona nr 2 z tych "walczących", od roku równo w rogi jest walona.

Edytowane przez madana
Czas edycji: 2013-06-11 o 18:08
madana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-11, 18:09   #1475
Karinio
Zakorzenienie

Omg,jaka desperacja płynie z klawiatur kochanek.Oh,autorka chce osiągnąc swój cel.Mój Boże widzisz i nadal nie grzmisz.
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-11, 18:24   #1476
kalincia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość
Omg,jaka desperacja płynie z klawiatur kochanek.Oh,autorka chce osiągnąc swój cel.Mój Boże widzisz i nadal nie grzmisz.
Och. No jakoś nie grzmi. Zostawia to wam. Gdzie ta desperacja? Zwykłe stwierdzenie faktu. Chce osiągnąć swój cel i tyle.
Stary 2013-06-11, 18:25   #1477
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Luba Pokaż wiadomość
Draństwo pozostanie draństwem, może się objawić czym innym a nie zdradą. Osoby zdradzajace a także kochanki to osoby słabe, które będą naginały zasady tak, żeby im było dobrze. Moga nie zdradzać w kolejnym związku ale nie zmienią sobie charakteru, będą świnić w inny sposób.
znam osobę, która zdradzała męża z paroma, ostatni kochanek stał się kolejnym mężem. Ogarnęła się w końcu co robiła. Teraz żyje w koszmarnym poczuciu winy, którego nie może się pozbyć (psycholog nie pomaga), z depresją a jej facet jest kontrolującym gościem, który na każdym kroku podejrzewa, że puści go kantem. Każda akcja ma swoje przyczyny i późniejsze skutki; kiedy akcja jest syfna to i skutki będą zasyfione.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-11, 18:30   #1478
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Och. No jakoś nie grzmi. Zostawia to wam. Gdzie ta desperacja? Zwykłe stwierdzenie faktu. Chce osiągnąć swój cel i tyle.
Jak już pisałam, już zagrzmiał Niektórzy dostają to na co zasłużyli, tego "ciężko wywalczonego" faceta fajfusa dostają. Na szczęście teraz się kiszą w swoim sosie i nie latają jak muchy plujki po świecie.

Stary 2013-06-11, 18:51   #1479
MonroePresley
Raczkowanie

Odp: Dot.: Odp: Jak uwieść żonatego faceta?

Cytat:
Wlasnie dlatego zaakcentowalam ze wypytuje pol swiata jak odbic faceta.... to jest gierka.. ona nie czeka az on ja kocha, ona pogrywa z nim, i z jego rodzina.
Dla mnie to wszystko jest bezduszne. Byc moze ten facet zdradza zone ale nie chce jej zostawic! Robcie co chcecie jesli chodzi o wasze zycie, a nie decydujcie za innych i nie pogrywajcie z calym swiatem, bo to sie zle dla was skonczy. Chcesz miec tatuaz, facet nie chce to nie szukaj sposobu zeby mu go zrobic ukradkiem!
Samo to ze uwazasz faceta za "cel".... to jest milosc czy chcec pokazania ze "jestem lepsza"...?

Tego kwiata jest pol swiata!
Nie ograniczajcie sie do tych zameznych.. szczegolnie z dziecmi bo w tedy jest to najbardziej okrutna rzecz jaka mozna zrobic!

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

I to nie jest dla mnie dramatyzne i pelne ekrpresji ale prawdziwe.. postawilam sie w sytuacji biednej zony i byc moze takze i kochanek..

W tej sytuacji, kiedy nie macie na tyle oleju w glowie zeby sie opamietac, moge wam tylko zyczyc zeby wasz przyszly maz znalazl taka sama kochanke jaka teraz jestescie wy.... moze w tedy poczujecie ten bol..

Stary 2013-06-11, 18:54   #1480
DariaKom
Zakorzenienie

Cytat:
Kalincia, ale czy Ty w ogóle chwytasz, że nie ma się czym chwalić? Że lepiej by było schować się do mysiej nory i cicho siedzieć, bo trąbienie wszem i wobec na forum o tym, że się ma wypaczone poczucie moralności jest zwyczajną kompromitacją?
To tak jakbyś pisała tu z dumą, że potrafisz dwa tygodnie gaci nie zmieniać. To jest to samo. Kto bogatemu zabroni?! Oczywiście można to robić, ale jak się o tym mówi z dumą, jakby to jakieś osiągnięcie było- to jakieś takie obrzydzenie bierze.
Może dlatego spotykasz się z takim odbiorem. Bo to co zrobiłaś, to jest w moich oczach jak te brudne gacie, przez dwa tygodnie na tyłku. Na prawdę, nie ma się czym pysznić.
DariaKom jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-11, 19:01   #1481
kalincia
BAN stały

Chwalić? Ja się nie chwalę, nie pysznę, przedstawiam swój punkt widzenia i tyle. Nie rozumiesz, że ktoś tak może myśleć - twoja sprawa, pozostań sobie przy metaforze brudnych gaci. Nie ma wypaczonego poczucia moralności - bo nie ma jednej, ogólnie przyjętej moralności dla wszystkich. Każdy ma swoje poglądy na ten temat. Wszystko jest względne. Ja zostanę przy swoich ty przy swoich. Nie jestem ewenementem, obserwuję ludzi od wielu lat i widzę. Chwalisz się swoim podejściem , czy po prostu je przedstawiasz innym, skoro o tym dyskusja?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-11, 19:06   #1482
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kalincia
Cytat:
Chwalić? Ja się nie chwalę, nie pysznę(...)
Zamiast zwracac innym uwage na literowki, zwroc najpierw uwage na swoje.

Niekulturalnie sie zachowujesz.

Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Czas edycji: 2013-06-11 o 19:10
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-11, 19:07   #1483
madana
Zakorzenienie

Cytat:
Chwalić? Ja się nie chwalę, nie pysznę, przedstawiam swój punkt widzenia i tyle. Nie rozumiesz, że ktoś tak może myśleć - twoja sprawa, pozostań sobie przy metaforze brudnych gaci. Nie ma wypaczonego poczucia moralności - bo nie ma jednej, ogólnie przyjętej moralności dla wszystkich. Każdy ma swoje poglądy na ten temat. Wszystko jest względne. Ja zostanę przy swoich ty przy swoich. Nie jestem ewenementem, obserwuję ludzi od wielu lat i widzę. Chwalisz się swoim podejściem , czy po prostu je przedstawiasz innym, skoro o tym dyskusja?
- no muszę : http://demotywatory.pl/4149594?utm_s...m_campaign=rss

i jeszcze : http://demotywatory.pl/3218871/Bo-ws...-jest-wzgledne
Stary 2013-06-11, 19:11   #1484
kalincia
BAN stały

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;41272198]Zamiast zwracac innym uwage na literowki, zwroc najpierw uwage na swoje.

Niekulturalnie sie zachowujesz.[/QUOTE]
Ok. Zwroce uwage na swoje literowki. Sie postaram.
Stary 2013-06-11, 19:18   #1485
DariaKom
Zakorzenienie

Cytat:
Nie chwalisz, ale powtarzasz w koło to samo, co już wszyscy wiemy- jakby był to powód do dumy.
Rozumiem, że ktoś może tak myśleć, ale żyjemy jednak w cywilizowanej części świata, gdzie pewne normy moralne obowiązują wszystkich. Ci, którzy sami ich nie uznają, stawiają się na marginesie.
Może sobie patrzeć na świat jak chcesz póki nie łamiesz prawa, ale prawda jest taka, że nie ma społecznego przyzwolenia na takie zachowania. Z prostej przyczyny, bo to burzy mir osób trzecich- Twoje "widzimisie".
Pewnie są miejsca, gdzie takie zachowania jak Twoje, są ok...ale nie w cywilizowanych krajach- tutaj jak tak robisz, to jesteś społecznym zbukiem.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-11, 19:21   #1486
tyene
Zakorzenienie

Ale jaki jest cel?

Celem jest zaciągnięcie do łóżka, doprowadzenie do rozwodu czy zaobrączkowanie się?

Bo dla mnie celem jest stworzenie kochającego, pełnego szacunku, partnerskiego związku na całe życie. Jak można stworzyć taki związek na fundamencie krzywdy, kłamstwa, pokątnego uprawiania seksu i tak dalej? Jak można, jeżeli się zdradziło samemu i uznaje, że to "walka o swoje szczęście", stworzyć podstawy, w których nawet tymczasowe zauroczenie inną osobą nie doprowadzi do zdrady? Jakie wartości przekazuje się swoim dzieciom? "Tatuś się znudził mamusią i poznał nową panią, pani była młoda i ładna, więc tatuś złamał przysięgę i poszedł sobie do nowej pani". Jak można mieć normalne stosunki z dziećmi swojego partnera w tym wypadku?
Stary 2013-06-11, 19:28   #1487
kalincia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez DariaKom Pokaż wiadomość
Nie chwalisz, ale powtarzasz w koło to samo, co już wszyscy wiemy- jakby był to powód do dumy.
Rozumiem, że ktoś może tak myśleć, ale żyjemy jednak w cywilizowanej części świata, gdzie pewne normy moralne obowiązują wszystkich. Ci, którzy sami ich nie uznają, stawiają się na marginesie.
Może sobie patrzeć na świat jak chcesz póki nie łamiesz prawa, ale prawda jest taka, że nie ma społecznego przyzwolenia na takie zachowania. Z prostej przyczyny, bo to burzy mir osób trzecich- Twoje "widzimisie".
Pewnie są miejsca, gdzie takie zachowania jak Twoje, są ok...ale nie w cywilizowanych krajach- tutaj jak tak robisz, to jesteś społecznym zbukiem.
Wiem, wiem, bo śmiem otwarcie o tym mówić...W Polsce wg. ostatnich badań zdradziło bądź zdradza 30 % pań i 60% - panów. Wg. CBOS, bez rozdzielania płci tylko 25% . To nadal jedna czwarta osób w stałym związku. Jeśli spędzasz wieczór w gronie 4 znajomych, to statystycznie jest wśród nich taka osoba. Większość o tym nie mówi, więc spokojnie można ich uznawać za margines oraz społeczne zbuki. Tak wygodniej. Oprócz statystyk - obserwacje dowodzą, że wiele osób "tak patrzy na świat". I co z tego?
Rozumiem, że tak byś wolała, ale nie jestem ani ja, ani mój partner na żadnym marginesie życia w "cywilizowanych krajach". Popatrz sobie na statystyki rozwodów, ludzi pozostających w kolejnych, a nie pierwszym związku, zdrad. Ładnie brzmi ten "społeczny zbuk" - ale wzniosłe twe słowa nijak się mają do rzeczywistości.

Edytowane przez kalincia
Czas edycji: 2013-06-11 o 19:36
Stary 2013-06-11, 19:33   #1488
Konto usunięte

Cytat:
Wiem, wiem, bo śmiem otwarcie o tym mówić...W Polsce wg. ostatnich badań zdradziło bądź zdradza 30 % pań i 60% - panów. Większość o tym nie mówi, więc spokojnie można ich uznawać za margines oraz społeczne zbuki. Tak wygodniej. Oprócz statystyk - obserwacje dowodzą, że wiele osób "tak patrzy na świat". I co z tego?
Rozumiem, że tak byś wolała, ale nie jestem ani ja, ani mój partner na żadnym marginesie życia w "cywilizowanych krajach". Popatrz sobie na statystyki rozwodów, ludzi pozostających w kolejnych, a nie pierwszym związku, zdrad. Ładnie brzmi ten "społeczny zbuk" - ale wzniosłe twe słowa nijak się mają do rzeczywistości.
Kalinciu, z calym szacunkiem, ale jakichs srodowisk patologicznych i mentalnych (i moralnych) burakow te statystyki dotycza. W moim otoczeniu nigdy nie bylo osoby, ktora zdradzila. Grono specyficzne i kazdy wszystko wiedzial. Sugerowanie , ze sie wstydza grupowego potepienia nie ma wiec sensu .
Tym bardziej wiec warto mierzyc w gore, ku lepszym niz kisic sie w patologii.
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-11, 19:34   #1489
DariaKom
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, wiem, bo śmiem otwarcie o tym mówić...W Polsce wg. ostatnich badań zdradziło bądź zdradza 30 % pań i 60% - panów. Większość o tym nie mówi, więc spokojnie można ich uznawać za margines oraz społeczne zbuki. Tak wygodniej. Oprócz statystyk - obserwacje dowodzą, że wiele osób "tak patrzy na świat". I co z tego?
Statystyki są takie jakie są, bo prawym i godnym szacunku jest być trudniej niż być zbukiem. Zbukiem może być każdy, to nie wymaga ani krzty wysiłku, trudniej być osobą godną zaufania i szacunku.
Podejrzewam, że jest też sporo osób które kradną, celowo niszczą czyjeś mienie, plują sąsiadowi na wycieraczkę i robią różne inne rzeczy - ale czy to, że oni istnieją ma znaczyć, że to powinna być norma postępowania?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-11, 19:36   #1490
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Po prostu nie widzisz tego, że jesteś "na marginesie", bo obracasz się wśród osób takich samych jak wy, przecież z tego co pamietam twoje koleżanki przeleciały chyba wszystkie twojego byłego partnera. Kto wie czy nie przelatują obecnego.
Siedzicie wszyscy w swoim piekiełku.

Stary 2013-06-11, 19:41   #1491
madana
Zakorzenienie

Cytat:
Po prostu nie widzisz tego, że jesteś "na marginesie", bo obracasz się wśród osób takich samych jak wy, przecież z tego co pamietam twoje koleżanki przeleciały chyba wszystkie twojego byłego partnera. Kto wie czy nie przelatują obecnego.
- o czym pan raczył ci powiedzieć PO rozstaniu.
Na razie też ciągle mimo że pan w 2011 roku rozwiedziony, jakoś dalej wspólnego życia na co dzień nie ma. A co robi pan, który świetnie potrafił oszukiwać żonę (o czym pisałaś, JAK to robił) , tego nie wiesz. Zaufanie miałabym zerowe, po doświadczeniu z eksem, którego ci koleżanki przeleciały lub które przeleciał on.
Stary 2013-06-11, 19:41   #1492
kalincia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez tyene Pokaż wiadomość
Ale jaki jest cel?

Celem jest zaciągnięcie do łóżka, doprowadzenie do rozwodu czy zaobrączkowanie się?

Bo dla mnie celem jest stworzenie kochającego, pełnego szacunku, partnerskiego związku na całe życie. Jak można stworzyć taki związek na fundamencie krzywdy, kłamstwa, pokątnego uprawiania seksu i tak dalej? Jak można, jeżeli się zdradziło samemu i uznaje, że to "walka o swoje szczęście", stworzyć podstawy, w których nawet tymczasowe zauroczenie inną osobą nie doprowadzi do zdrady? Jakie wartości przekazuje się swoim dzieciom? "Tatuś się znudził mamusią i poznał nową panią, pani była młoda i ładna, więc tatuś złamał przysięgę i poszedł sobie do nowej pani". Jak można mieć normalne stosunki z dziećmi swojego partnera w tym wypadku?
Dla mnie też.
Taki tworzę. Z partnerem, który był z inną, gdy go poznałam. Z różnych przyczyn, które w innych wątkach opisywałam i nie będę się powtarzać. Chciałam być z nim, i nadal chcę, on też. Ani ja młoda, ani ładna. Trzeba było zamknąć sprawy z poprzedniego życia, gdy już wiedzieliśmy, że chcemy być razem. I tyle.
Stary 2013-06-11, 19:42   #1493
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
uroczo
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-11, 19:46   #1494
Konto usunięte

Cytat:
Sharing is caring .
Stary 2013-06-11, 19:48   #1495
kalincia
BAN stały

Dobrze, dobrze. Nie zacietrzewiajcie się tak. Wy wiecie przecież lepiej z kim jestem, jaki związek tworzymy i co on robi w czasie wolnym. Już nie będę, bo po co któryś raz obie strony mają wypisywać to samo. To nie ma sensu, dziewczyny. Chodzimy w kółeczko, a w naszych poglądach i podejściu do sprawy to przecież nic nie zmieni. Ja już wielokrotnie czytałam wszystko, co teraz znowu piszecie, znam na pamięć, wiem swoje, mnie nie zmienicie. To już nie jest interesująca dyskusja, skoro po kilka razy mówi się to samo, przestaje to być zabawne. To tak, jak w typowych wątkach o aborcji - też dyskusja nie ma sensu i do niczego nie prowadzi, bo obie strony mają inne założenia i zmienić się tego nie da.
Stary 2013-06-11, 19:51   #1496
madana
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze, dobrze. Nie zacietrzewiajcie się tak. Wy wiecie przecież lepiej z kim jestem, jaki związek tworzymy i co on robi w czasie wolnym. Już nie będę, bo po co któryś raz obie strony mają wypisywać to samo. To nie ma sensu, dziewczyny. Chodzimy w kółeczko, a w naszych poglądach i podejściu do sprawy to przecież nic nie zmieni. Ja już wielokrotnie czytałam wszystko, co teraz znowu piszecie, znam na pamięć, wiem swoje, mnie nie zmienicie. To już nie jest interesująca dyskusja, skoro po kilka razy mówi się to samo, przestaje to być zabawne. To tak, jak w typowych wątkach o aborcji - też dyskusja nie ma sensu i do niczego nie prowadzi, bo obie strony mają inne założenia i zmienić się tego nie da.
- nie, tyle ze część z nas spotkała na swojej drodze TYP faceta, który opisujesz, stąd dla mnie tkasz iluzje - i tyle.
Żyłaś w nieświadomości, gdy eksa przelatywały ci koleżanki , nie masz pewności, ze ten, który oszukiwał będzie wierny.

I jakby nie patrząc : egoizm + egoizm nie da w równaniu altruizmu.
Stary 2013-06-11, 19:51   #1497
Konto usunięte

Cytat:
Zrozum, ze ciezko z Toba dyskutowac. Zero merotorycznych argumentow, zero moralnych argumentow. Powtarzasz tylko jak zdarta plyta, ze "kazdy ma prawo do szczescia", "los nie wybiera" i inne farmazony.

A powiesz, czy to, co Luba napisala o Twoich kolezankach jest prawda?
Stary 2013-06-11, 20:04   #1498
kalincia
BAN stały

Prawda w przypadku 2 czy 3. Już nie pamiętam tego. Albo on tak twierdził, bo miał jakiś powód, kiedy ja zaczęłam sobie układać życie z innym. Nie obeszło mnie to po fakcie.
Stary 2013-06-11, 20:27   #1499
Ona94
Rozeznanie

Cytat:
Prawda w przypadku 2 czy 3. Już nie pamiętam tego. Albo on tak twierdził, bo miał jakiś powód, kiedy ja zaczęłam sobie układać życie z innym. Nie obeszło mnie to po fakcie.
I dlatego musiałaś o tym powiadomić całe forum...
Ona94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-11, 20:45   #1500
Karla1983
Zadomowienie

O matko... Dawno nie spotkałam na wizażu tak żałosnego wątku....
Ale i się nieźle uśmiałam czytając...
Tylko czekać aż będzie następna " miłość od pierwszego spojrzenia "
Pana lub Pani.
Dziękuję.

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości