![]() |
#1471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Debrah happy Dills
![]() lece spać ![]()
#1472 | |
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41274667]Insolito, w nosidle jest chłodniej niż w chuście, bo warstwa materiału mniejsza i to przewiewne jest bokami
![]() Pomijam, że w upały to i w wózgu grzeje ![]() Dziewczyny, właśnie, ja tak kontrolnie dla przyponnienia, bo przecież tu same mądre kobiety ![]() Pamiętamy oczywiście, by pod żadnym pozorem nie zostawiać w upały (a zresztą, nigdy) dzieciątka samego w aucie! co roku słyszę o jakiś debilach, którzy zostawią dziecko czy zwierzę, a w aucie 50 stopni...[/QUOTE] Dzięki ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41274731]Marsi, bardzo prosto dopieram - odplamiacz w proszku OXY z biedry :d ten okrągły, robię wg przepisu pastę, kwadrans przed pralką nakładam, piorę najczęściej w 40 stopniach. A co mi raz nie zeszło to na słońcu powiesiłam i zeszło ![]() Też lubię ten odplamiacz ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1473 | |
Zakorzenienie
|
wszystkie spać?o rany a ja mam wrażenie że jeszcze jasno na dworze
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41274731]Marsi, bardzo prosto dopieram - odplamiacz w proszku OXY z biedry :d ten okrągły, robię wg przepisu pastę, kwadrans przed pralką nakładam, piorę najczęściej w 40 stopniach. A co mi raz nie zeszło to na słońcu powiesiłam i zeszło ![]() uwielbam oxy bo białe koszulki i skarpetki są jak nowki ale kuźwa nie działa może powinnam robić pranie wstępne- u nas paskudna twarda woda i straszny kamień ![]() Cytat:
mydełko dr.beckhama jest ok to prawie to samo co szare mydlo Blogerko- w rossmanie jest, fakt,że plamy kilkuletnie potrafi pogonić czyli jednak u nas problem musi tkwić w wodzie -Blogerko mamy to samo ujęcie, widzisz w tym problem? ja czajnik odkamieniam raz w tyg bo jest masakra, nie wspomne o skórze i zębach, kiedyś kamień ściągałam u stomatologa raz na kilka lat a teraz regulanie co 3 miesiące ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1474 | |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41274246]
ja tak zrobiłam kiedyś - ale wsiadłam obcemu facetowi do auta ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1475 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny a możecie polecić jakieś obiadki ,które nie zawierają marchwi
![]() U nas po marchewce bolesne bączki, nawet jeśli jest jej minimalnie w składzie, kurdę mam nadzieję że jak będzie starsza to jej to minie. Teraz cały czas dynie z ziemniakiem z Hippa je ale ilez można, po jarzynowej bąki, kremu szpinakowego nie może bo tam w składzie mleko no i weź tu bądź mądry ![]() U nas jedzenie tak wygląda: rano mleko potem kaszka plus pół słoika deserku obiadko-podwieczorek -cały słoik jeśli mały, jeśli duży to pół , i do tego pół słoika deserku, potem mleko. W nocy jak się budzi i głodna to mleko ofc. Nie wiem czy dobrze robię , ale pomijając marchewę i sok jabłkowy po ,którym sa odparzenia wszystko toleruje. |
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
Zakorzenienie
|
Szaja-obcego chłopa napastowałaś?
![]() O rany nie wytrzymie ![]() Marsi-Oskar też woli zjeść normalny owoc niż ze słoiczka. Póki co mogę podeprzeć przykładem jabłka-z siateczki dobre ze słoika beee ![]() Banana z siateczki też wcina więc śmiem podejrzewać że słoiczek nie podejdzie (ale ten czeka na swoją kolej ![]() Dziś jadł szpinak+ziemniaki i oświadczam iż jest to jego przysmak nr 2 ![]() Ellmi-ja tu z jedną truskaweczką wyskrobaną ![]() ![]()
#1477 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie pomyslalabym ze to przez wode z praniem tez jest ciezko, ja czasem piore po dwa razy bo mi sie wydaje, ze ciuchy sa niedoprane, jakies nieswieze a o sliniakach pisalam juz ze wszytskie smierdza mlekiem
12.01.2013 Edytowane przez blogerka Czas edycji: 2013-06-11 o 21:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1478 | ||
Zakorzenienie
|
no to świat rzeczywiście mały
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1479 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może to jakiś starszy sąsiad czy sąsiadka i musieli odpocząć, bo nie dali rady wejść wyżej.. albo np ktoś zatrzymał się i wyciągał klucz do mieszkania,albo psa ze smyczy spuszczał... wiele by można takich sytuacji wymieniać... aczkolwiek trzeba uważać, bo różnie to bywa.. pilnuj, aby zawsze mieć zamknięte drzwi bez względu czy jesteś sama czy też nie.. a jak zdarza się taka syt jak dziś, że ktoś tylko na sekunde wyszedł i nie ma sensu zamykać drzwi to po prostu miej na nie oko.. Cytat:
Cytat:
![]() Dobranoc mamusie.. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1480 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no moja dentystka mowi,że może być od wody poza tym jak wcześniej mieszkałam na osiedlu inne ujęcie wody bylo i zero problemow, po przeprowadzce była masakra ze skóra to samo ciągle sucha i swędząca a jak tylko gdzieś wyjeżdzam to problem znika wiercę TZ dziurę w brzuchu o filtr na bojler ponoc fajna sprawa nawet podgrzewacz do sloiczkow i parowar który używam sporadycznie jest cały w kamieniu ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
dzięki dobra kobieto-spróbuje a tak wogóle to ja już nie piorę w loveli, kupilam vizir do skóry wrażliwej plus biały płyn chicco dla niemowląt i tak lecimy z praniem i nic się nie dzieje ze skóra |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Rozeznanie
|
Hej moje drogie! Witam się w nowym wątku. Trichę już naskrobałyście, a ja nawet tamtego nie skończyłam nadrabiać.
U nas sporo zamieszania, młody ma problemy z zasypianiem wieczornym i nie mam kiedy nadrabiać wizaz. Dzisiaj wyjątkowo już śpi. Do tego wszystkiego podjęłam się zrobić projekt sporego domu, 3 łazienki, wielki salon, kuchnia 4 sypialnie i każda chwilę teraz wolną poświęcam pracy. Nie wiem czy dam radę skończyć bo nawet uczesac się jak człowiek nie mam jak heheh. Jednak muszę zrobić coś innego niż tylko opieka nad gałgankiem. Dziękuję wam za wsparcie w ciężkiej chwili, trochę trwało zanim się pozbierałam i chyba dlategowzięłam sie za robienie tego wnętrza... Zaczęliśmy rozszerzać dietę, poszła marchewka, teraz jabłuszko. Mam pytanie czy bączkami po marchewce mam się przejmować?
#1482 |
Zakorzenienie
|
Mitabe- widzę Cię- coś dawno nie pisałaś, co?
EDIT już napisalaś, właśnie dopiero teraz zauważyłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1483 | |||
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41274667]
Dziewczyny, właśnie, ja tak kontrolnie dla przyponnienia, bo przecież tu same mądre kobiety ![]() Pamiętamy oczywiście, by pod żadnym pozorem nie zostawiać w upały (a zresztą, nigdy) dzieciątka samego w aucie! co roku słyszę o jakiś debilach, którzy zostawią dziecko czy zwierzę, a w aucie 50 stopni...[/QUOTE] no ja raz pod tesco czekałam w samochodzie i patrzyłam kiedy koleś wróci, bo 2 psy zamknął w pełnym słońcu, przy takim upale, że szok i poszedł chyba na zakupy; jak minęło 15 min, to zadzwoniłąm do mamy żeby mi znalazła na necie nr do straży miejskiej, ale uprzedziła mnie babka, która tak jak ja obserwowała te psy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1484 |
Konto usunięte
|
Marsi, z książek dla starszych to kojarzę tylko to:
http://www.empik.com/jak-mowic-zeby-...0056,ksiazka-p ale za to dobre. |
![]() ![]() |
![]() |
#1485 |
Wtajemniczenie
|
hej laski
![]() jutro kolejna wizyta u promotora, później egzaminy, mam dość ![]() z tego co zapamiętałam po bzykanku was ![]() dziewczyny, zazdraszczam tych tuli ![]() ![]() Cała - super, cieszę się! czekałam z niecierpliwością jak się twoja sytuacja wyjaśni, bo jakby było inaczej, to bym sama pojechała i natłukła tym kadrowym od siedmiu boleści ![]() marsi - marchewki nie dopieram, ale słyszałam o jakimś odplamaiczu z biedry za 7,99 ![]() mała - nie martw się, ja też się ostatnio jarałam JEDNĄ truskawką, w dodatku nie jakąś super czerwoną, ale stwierdziłam, że zjem bo inaczej zgnije ![]() lenova - u mnie IDENTYCZNY problem, więc narazie podaję owoce - z hippa są fajne, pojedyńcze, wprawdzie zawierają trochę grysiku ryżowego, ale ani w nim mleka nie ma, ani marchwi ( ![]() ![]() mika - trzymam kciuki za was! musi być dobrze! lady - kuchnia szykuje się... obiecująco! ![]() ![]() ahhh, co do staaaarych odpowiedzi ![]() tak szajka, apmiętam, że twoja agatka miała tak jak moja ania. tylko dlatego zwróciłam na to uwagę, bo w życiu bym na to nie wpadła bez twojej pomocy ![]() debrah - pytałaś, w co była ubrana Ania na zdjęciu porównawczym ![]() ![]() ![]() no i mi też jest głupio teraz jeść przy Ani, ostatnio jak jadłam loda frugo to mi go wyrwała ![]() ![]() ![]()
![]() Anulka 2.02.2013 ![]() Edytowane przez ewulkaaa Czas edycji: 2013-06-11 o 21:46 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1486 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za podpowiedzi
![]() ![]() ![]() ![]() Marsi, rozświetlaczy mam dużo, ale większość jest w kamieniu i były raczej drogie, szkoda mi ich na całe ciało. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1487 |
Rozeznanie
|
Dobra, nalewam wody do termosu, szykuję butlę i już naprawdę idę w kimono. Papa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1488 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Spokojnej nocy wszystkim ![]()
![]() |
#1489 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do Babci to fakt moze to byc meczace ale z drugiej strony ciesz ssie ciesz, ja oddałabym baaaaardzo duzo żeby moje dziecko miało taką prababcię Cytat:
Cytat:
Cytat:
super dzieki za info bardzo mi pomoglas czyli jak teraz napisze o 2 tygodnie dodatkowego plus na 10 tygodni rodzicielski to jak bede chciala kolejna czesc to tez musze wyslac 2 tygodnie wczesniej?? i tak samo z trzecia czescia *nie chce pisac o calosc bo nie iwemjak to z finanasami bedzie Cytat:
i milej zabawy, ![]() Cytat:
Cytat:
![]() i dla Amelki też ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1490 |
Zakorzenienie
|
Wisienko, obejrzałam filmik w Twoim podpisie i się poryczałam!!!
![]() Idu spać też, do jutra lale ![]() a jutro muszę zatargać małego i iść kupić buty, bo jak ma być ciepło to nawet nie mam jakich lapatajek ubrać na spotkanie czwartkowe, bo mi moje ulubione pękły na pół ![]() ![]() ![]()
#1491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem jaka masz karnacje ale jakbyś chciała to mogę Ci oddać na spróbowanie rozświetlacza benefit high coś tam coś tam, w kolorze różowym mam go już dość dlugo i jakoś nie używam zostało niewiele a Tobie może się przyda nie wiem czy znasz ten kosmetyk? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1492 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=8SbXgQqbOoU
wisienko to mój ulubiony filmik <3 ![]()
#1493 |
Zakorzenienie
|
widziałyście tulę w babuszki?
![]()
#1494 |
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Ellmi spac!
![]()
#1495 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
![]()
![]() |
#1496 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny to weźcie za mnie zróbcie prezentacje jak Wam się nudzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1497 | |||
Zadomowienie
|
<3
<3 Cytat:
ale moja w ogole nie cieroi na brzuchu moze dlatego ale mnie to nie martwi kazde dziecko ma swoje tempo Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() strasznie sie ciesze a teraz pamietaj 17 czerwca pisz o dodatkowe uzupelniajace 2 tygodnie i urlop rodzicielski 26 tygodni Cytat:
masz go jeszcze bo dodalam do ulubionych ale nie mam ![]() dziewczyny moj dziec nie chce w wozku tylko na raczki ja porzenisolam sie juz do spacerowki raz probowalalam w spacerowke na brzuszek bo mam taka siatke jak szaje z przodu ale placz po obejrzeniu filmiku szaji dzos tak zrobilam ale wytrzymala 5 minut porozgladala sie a ze wioch to nic ciekawego i w placz ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- wysylam list wiecie do kogo od nas z watku UPRZEJMIE DONOSZEM, ZE DZIEWCZETA TE OTO przekraczaja predkosc w pisaniu i nalezy im sie mandat w wysokosci bardzo wysokiej ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- kurcze obieclalam sobie juz ktorys raz ze pojde spac przed 24 ale jak zepnę pośladki to może jeszcze zdąże |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1498 |
Zakorzenienie
|
jak Cię lubię, ale wybacz
![]()
#1499 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1500 |
Zakorzenienie
|
Laski, chciałam się Wam pochwalić moimi (przed)wczorajszymi łupami.
![]() Przyznam się szczerze, że najbardziej kocham te japonki na koturnie, choć weszłam do Tally Weijl zupełnie przypadkowo bez jakiegokolwiek zamiaru kupowania tam czegokolwiek. ![]() ![]() A trampki kupiłam też przez przypadek ( ![]() ![]() Sarah, "wysokość bardzo wysoka" mnie rozwaliła. ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-06-11 o 23:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.