Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3. - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-25, 09:08   #1471
BYou
MBZ♥

Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.

Pani Torres po prostu lubi się tulić i przy okazji podjeść
wspólne konto jak jest Maluch to zUo

Agateczko, spełnienia marzeń, pociechy z Synusia i TŻ

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 09:17   #1472
kasia86bgo
Zakorzenienie

GG do kasia86bgo Send a message via Skype™ to kasia86bgo

Cytat:
Napisane przez jolanT Pokaż wiadomość
Kasia w fotoklubie jest Rozmowa/Dyskusja ale tam chyba pisać nie można
mozna ... kochana mozana ... ale ty jako ''wlasiciel'' musisz zalozyc 1wsza rozmowe/post.

no i zdrufka - oby z buziaka szybko zeszlo

Cytat:
Napisane przez nestelle Pokaż wiadomość
moj zasypia wieczorem ok.22 tylko jak ja sie z nim poloze -wyglada to tak ze jak idziemy do sypialni ,kladziemy sie to Roszek na glos sie chichra zupelne jakby mowil "ide spac z mlekiem,ide spac z mlekiem" po czym chwyci cyca i pada .

Cytat:
idziemy na basen niedlugo z Roszkiem .
Patrzcie jak to sprytnie wymyslilam - Nina do przedszkola na 9 ,na 10.15 basen z Roszkiem -Jakub z nami , po basenie Kube odwozimy do szkoly na 12 a my na rzesy (moje) ,potem na budowe , potem po Nine, a potem po Kube o 16 ,35 ktory jest juz w szkole w dresie bo zaraz po szkole ma trening pilki na 16.45 -tz idzie . I tak co dziennie prawie . Logistyka to podstawa .
tylko pogratulowac -

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
jak czytam Twój-Wasz opis dnia to mam wrażenie, że macie całkiem inną dobę, w sensie więcej godzin tam upychacie:cojest:

Cytat:
Napisane przez Agateczka* Pokaż wiadomość
Ehh chyba mało bo znów mi się nie chciało
no z racji ze DZIS MASZ UROZINY - bacikow ci nie dam, tylko same - plus zyczenia zdrowia, szczescia i pomyslonsci

boshe jak se pomysle ze znowu sie musze pakowac !!!!
jutro mam caly dzien, na pochowane reszte do pudel inaczej ciezko ten weeknd widza,a przeciez juz w niedziele - frune znowu do PL

http://suwaczki.maluchy.pl/li-65599.png
kasia86bgo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 09:32   #1473
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g
Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.

Ja kapalam w babydream bardzo dlugo, mylam i splukiwalam bo tak mi wygodniej .teraz korzystajac z rabatu skusilam sie na hippa dolewanego do wody i nie odpowiada mi, wole bd i wole splukiwac.

Smarowanie buzi - wstyd sie przyznac ale bardzo rzadko smaruje. Nad morzem troche kremem od slonca albo wiatru zaleznie od pogody ale to raz dziennie max a wychodzilismy caly czas. Od powrotu nie uzylam kremu. Wydaje mi sie ze w wozku dziecko jest na tyle chronione od wiatru ze nie trzeba a zimno jakos nie jest jeszcze. Ale moze zapytam pediatre bo zasialyscie ziarno niepewnosci.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 09:35   #1474
oldzinx
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość
Dzien dobry

Nie nadrobie, glowa mnie cos boli z niewyspania

A dla Jakuba i Mateuszka NAJ NAJ NAJ

super, moze cos z tego bedzie ciesze sie
a Tomcio jak slicznie spi
Podłączam sie do życzeń
dziękujemy za pochwały ciesze się jeszcze bardziej bo o 10 druga drzemka i znowu się udało (chociaż nieco dłużej protestował ale zasnął).
Moderna a gruszkę myślisz można podać do spróbowania? Degustowaliśmy już marchew, ziemniaka i jabłko, myślę co dalej.
Jabłko zrobiło furorę

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
cudnie!!!!! i jak słodko

Cytat:
dziewczyny ja smaruję buźkę bepanthenem bo nam się zrobiły takie suche plamki.. ale muszę się zaopatrzyć w jakiś na zimę..
Potwierdzam, na suche plamki bepanthen tez nam pomógł (policzek i broda)

Cytat:
Dzień dobry

Oldzinx super

U nas jedna pobudka po 4 i spanko do 8.30także jestem wyspana

dla naszych Maluchów

za wyspanie (zazdraszczam...)

Cytat:
czesc
sloooooodziak !!!!
moj zasypia wieczorem ok.22 tylko jak ja sie z nim poloze -wyglada to tak ze jak idziemy do sypialni ,kladziemy sie to Roszek na glos sie chichra zupelne jakby mowil"ide spac z mlekiem,ide spac z mlekiem" po czym chwyci cyca i pada .

łoo jak późno zasypiacie. Tomek o 20, ja o 21 tyle ze nie mam tyle obowiązków co ty. A wolała bym czasami żeby spał przy cycku, ale gdzie tam. Dla synka cycek = jedzenie.

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość
hehe - no coraz czesciej sie zdarza ze Milus kopie kocyko-kolderke w nocy.

dzasz rade - no przeciez kiedys musi mu to minac
nio zmowili sie zmowili
- no wiesz co do zebow, smiesznie wyszlo hihi - w sumie ciekawa jestem cio mu tak na prawde wyszlo na tej wardze
no i my juz po snaidanku --- oboje, Milus ladnie zjadl kaszke, a mamusia dokonczyla jest ost rogaliki :P
teraz drzemie sobie w bujaku
Nie wiem czy ja dam rade, jak narazie Tomek daje rade wszystkim
może się uderzył biedny i coś wyszło. A takie małe dzieciaczki mogą mieć opryszczkę?
o rogaliki, trzeba zrobic. Czasami tylko to ciasto strasznie sie lepi i mnie wkurza

Dziewczyny mam pytanie,
szukam fotelika 9-18kg (bez isofix) w cenie ok.450zł. Mam 2 typy:
CHICCO X-PACE 9-18KG ***ADAC
lub
MAXI-COSI PRIORI SPS 2013***ADAC
Może macie któreś z nich ? Ewentualnie coś poradzić/odrzucić? Chyba ze mozecie poleci jakies inne typy? Bede wdzieczna za każdą sugestie
Stary 2013-09-25, 09:36   #1475
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
wspólne konto jak jest Maluch to zUo
hehe, nie jest tak źle (jakbym miała swoje konto, to niewiele bym na nim miała )... najczęściej chłop akceptuje moje szaleństwa torresowe. jednak ostatnio dał bana na ciuszki... Bzinka mi dała linka do swojego sprzedawcy na all. no takie fantastyczne ciuchy z motywem: serious man a tak pasują do mojego ponuraka

Cytat:
a przeciez juz w niedziele - frune znowu do PL
tym razem na jak długo?

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 09:41   #1476
maria28
Kniaginia

Cytat:
Napisane przez katka_19 Pokaż wiadomość

Dołączam się do życzeń półroczkowych dla dzieciaczków -Jakuba i Matiego
Też się dołączam!

Cytat:
jakby mowil"ide spac z mlekiem,ide spac z mlekiem" po czym chwyci cyca i pada .

Agateczko, szczęścia, zdrowia i wszystkiego naj!

Ja się pakuję i dziś wybywamy na przedłużony weekend.
Będę podczytywać na telefonie.
maria28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 09:45   #1477
BYou
MBZ♥

Oldzinx z fotelikiem nie pomogę bo my bierzemy montowany tyłem

Pani, a tam tylko ciuszki dla Młodych Panów?
Też mam bana na ciuchy
To mam kolejny pomysł na wątek w klubie:allegrosprawdzen i sprzedawcy

Maria, udanego wypoczynku

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 10:28   #1478
Luna0
Zakorzenienie

Dzień dobry
Dziewczyny z jakiej firmy foteliki są dobre te 9-18kg? Nie ukrywam że zależy mi na jak najtańszym, bo jeździmy raz na ruski rok (do tej pory Kamilek jechał dwa razy samochodem) ale jednocześnie musi to być fotelik OK, bo nigdy nie wiadomo co się nie.zdarzy
patrzyłam na te testy ale nie ogarniam kompletnie

zastanawiam się nad przeprowadzką małego do swojego pokoju.. a na noc przywożenia do siebie, ale sama nie wiem bo chyba tylko sobie utrudnie tym życie bo ciągle będę musiała tam siedzieć.
Chyba tylko w dzień na sen puki co będę go tam przewozić. Własnie próbuje zasnąć pierwszy raz w pokoiku i już mnie trafia jak latam podać smoczka co chwile a głowa nad łóżeczkiem, albo na brzuchu albo na plecach z glową w górze

Cytat:
czasem mam wrażenie, że to mnie, po prostu, nie lubi. swojemu ojcu takich cyrków nie odstawia... zmęczenie materiału
ja też mam wrażenie że mnie nie lubi zobaczy ojca to jak pies na kość a ja się tyle produkuje żeby sie do mnie uśmiechnął że czuje się jak idiotka

Cytat:
Napisane przez mamaNastuni Pokaż wiadomość
Czasem mam wrażenie, że Nastunia się ze mną nudzi chociaż produkuje się, żeby miała urozmaicony dzień. Chyba trochę się jej znudziłam, bo praktycznie większość czasu ze mną spędza. Ale jak mąż przyjedzie z pracy to jest szał, nawet nie musi nic robić, a mała się do niego chichra na głos i oczu nie odrywa. Córeczka tatusia się z niej robi Czy wasze dzieciaczki też tak reagują na waszych TŻ czy bardziej są za Wami?
U nas to samo.. mimo że widzi go tylko w weekendy i rano przez 20 minut to jest ciągłe chichranie. A przy mnie marrrudaa

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 10:31   #1479
eluśka87
Zakorzenienie

GG do eluśka87

Cytat:
Napisane przez oldzinx Pokaż wiadomość

Podłączam się do pytania o krem na chłody do buźki

Za kilka dni mu przejdzie, ostatnio mieliśmy to samo.
O lulaniu na rękach też coś wiem
A nie chcesz żeby spał z wami już? My też razem śpimy od początku i tak mi z tym dobrze i przyjemnie że nie chcę nawet odkładać Tomka do łóżeczka wiem że kiedyś przyjdzie czas i on już z nami nie będzie chciał spać (pewnie koło 1,5r- wtedy planujemy mu pokoik urządzić a my do salony się wyniesiemy). Ale wiem też że to indywidualna sprawa rodziców, niektórzy chcą a niektórym wygodniej jednak mieć dziecię w łóżeczku Co jak co ja po prostu kocham spać z moim dzieckiem (nawet bardziej niż z TŻtem oby tego nie przeczytał )

Dziewczyny SUKCES!!!
Dzisiejsze zasypianie drzemkowe (7.20) --- udało mi się uśpić Toma na łóżku (Moderna zastosowałam twoją taktykę) Od kilku dni odkładałam i odkładała, i płakał itd. A dzisiaj położyłam się obok, nogi podkuliłam, pod kolanka Tomcia rękę a drugą za niego i tak go lekko ruszłąm/klepalam, przytuliłam i mruczałam i po małym proteście i wierceniu zasnął po ok. 5 minutach
A i nadal śpi jak już zasnął zaczął się kręcić i na brzuch
Ale jestem happy
Wlasnie powiem Ci, że chyba mi dobrze tak z synkiem spac, tz narzekal ze ostatnio sie tak rozwalilismy ze na scianie spal hehe. Chcialabym zeby zasypial w lozeczku ale pewnie jeszcze troche czasu minie az dojrzejemy do decyzji

Super z zasypianiem, u nas tez tak dziala, ja klade sie przy nim i spi dluzej.. ale tylko w dzien tak ma.. w dzien dziecko mi sporadycznie spi ladnie, czasem 15 min, 30 minut i oczy otwarte + gadanko.

Rowniez podlaczam sie do pytanka o krem do buziaka na chlodek ??? jaki ??

Cytat:
Podłączam sie do życzeń
dziękujemy za pochwały ciesze się jeszcze bardziej bo o 10 druga drzemka i znowu się udało (chociaż nieco dłużej protestował ale zasnął).
Moderna a gruszkę myślisz można podać do spróbowania? Degustowaliśmy już marchew, ziemniaka i jabłko, myślę co dalej.
Jabłko zrobiło furorę

Potwierdzam, na suche plamki bepanthen tez nam pomógł (policzek i broda)

Dziewczyny mam pytanie,
szukam fotelika 9-18kg (bez isofix) w cenie ok.450zł. Mam 2 typy:
CHICCO X-PACE 9-18KG ***ADAC
lub
MAXI-COSI PRIORI SPS 2013***ADAC
Może macie któreś z nich ? Ewentualnie coś poradzić/odrzucić? Chyba ze mozecie poleci jakies inne typy? Bede wdzieczna za każdą sugestie
U nas tez sa takie suche pryszczyki, samo schodzi, ale kilka jest i jest zejdzie???

Nowy fotelik musimy tez kupic wiec rowniez prosze o rady, juz pytalam ale podlacze sie moze sie w koncu zdecyduje...:brz ydal:

Dużo zdrówka dla solenizantów )) 100 lat

Edytowane przez eluśka87
Czas edycji: 2013-09-25 o 10:32
eluśka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 10:34   #1480
kasia86bgo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Smarowanie buzi - wstyd sie przyznac ale bardzo rzadko smaruje. Nad morzem troche kremem od slonca albo wiatru zaleznie od pogody ale to raz dziennie max a wychodzilismy caly czas. Od powrotu nie uzylam kremu. Wydaje mi sie ze w wozku dziecko jest na tyle chronione od wiatru ze nie trzeba a zimno jakos nie jest jeszcze. Ale moze zapytam pediatre bo zasialyscie ziarno niepewnosci.
ja tez dopiero kilka razy buzie kremowalam mam kremy z Nivea ... na slonce, na wiatr i do odparzen.

Cytat:
Jabłko zrobiło furorę

Nie wiem czy ja dam rade, jak narazie Tomek daje rade wszystkim
może się uderzył biedny i coś wyszło. A takie małe dzieciaczki mogą mieć opryszczkę?
o rogaliki, trzeba zrobic. Czasami tylko to ciasto strasznie sie lepi i mnie wkurza
- kochana malymi kroczkami, a na pewno sie wszytsko uda.'- co do gruszki, Milus juz jadl sama, ale najlepiej z jabluszkiem mu smakowala
- yhmm nie wiem czy moga miec ... ale moze i mozliwe
- co do rogalikow, jak ja robie to daje 5 szklanek maki, dwa jajcja, drozdze 25g z mlekiem - ale wtedy nie za dzuo ok 200g margaryny ... ew paczam czy jest miekkie po wyjeciu ... i jak cos posypuje blat lekko maka i mieszkam czesc masy w niej - i sie juz nie kleja

Cytat:

tym razem na jak długo?
rowny miesiac ....
no ale zakupilam wczoraj tez bilet na 8go grudnia ... wiec znowu dlugo nie pobede w Bergen haha.

Cytat:
nioooooo ....

i juz po drzemce ... mialam isc do koleaznki, ale mi dzwoni ze jedzie z synciem do lekarza bo ma straszy katar, a pani w dzieciej przychodni powiedziala ze ma GO wystawiac na Dwor

Stary 2013-09-25, 10:38   #1481
nati_85
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny, w czym kąpiecie swoje pociechy? Głównie zależy mi na produktach bez spłukiwania.

My kąpiemy się w emolium, ale chciałabym przejść na zwykłe produkty.
My na razie też kąpiemy w emolium.

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Laski mam dzisiaj dzień do dupy (znaczy wczorajszy)- najpierw pobudka nocna i do rana spiewy, usnęła- obudzil ją mój z☠☠☠ sąsiad bo gadał drąc ryja przez telefon na balkonie. Cay dzień na rękach, dobrze ze po południu była Oliwka bo mogłam isc do kibla

A na koniec bluzka Oliwki z Bambim (biała) zafarbował mi reszte prania....masakra

a i na koniec

AGATECZKA- najlepszego!
Trzymam kciuki aby dzisiejszy dzień był lepszy. I przyłączam się do życzeń dla Agateczka

Cytat:
Dziewczyny SUKCES!!!
Dzisiejsze zasypianie drzemkowe (7.20) --- udało mi się uśpić Toma na łóżku (Moderna zastosowałam twoją taktykę) Od kilku dni odkładałam i odkładała, i płakał itd. A dzisiaj położyłam się obok, nogi podkuliłam, pod kolanka Tomcia rękę a drugą za niego i tak go lekko ruszłąm/klepalam, przytuliłam i mruczałam i po małym proteście i wierceniu zasnął po ok. 5 minutach
Ale jestem happy
i super śpi.

Cytat:
A dla Jakuba i Mateuszka NAJ NAJ NAJ
Dziękujemy

Cytat:
Dołączam się do życzeń półroczkowych dla dzieciaczków -Jakuba i Matiego
U Nas pół roku stuknie jutro, jak ten czas szybko leci
oj za szybko ten czas leci.

Cytat:
dla solenizantów- Mateuszka Jakuba i Sławka

Cytat:

dla naszych Maluchów

Cytat:
o nie .... ja mam problem z wyborem a tu cos nowego jeszcze czachy mnie powalily .dzieki
(teraz dinki?buldozki? czy czachy? dinki?buldozki?....... ehhhh te problemy egzystencjonalne wyobrazcie sobie jak podejmuje decyzje na budowie)
no jestem ciekawa na który się zdecydujesz

Cytat:
i ja sie dolączam

Patrzcie jak to sprytnie wymyslilam - Nina do przedszkola na 9 ,na 10.15 basen z Roszkiem -Jakub z nami , po basenie Kube odwozimy do szkoly na 12 a my na rzesy (moje) ,potem na budowe , potem po Nine, a potem po Kube o 16 ,35 ktory jest juz w szkole w dresie bo zaraz po szkole ma trening pilki na 16.45 -tz idzie . I tak co dziennie prawie . Logistyka to podstawa .
no i szacun za organizację dnia.

Cytat:

yeeee yeee

Jeszcze raz dziękujemy za życzenia.

Mój wczorajszy samotny wieczór skończył się bardzo szybko. Najpierw obudził się Mati i nie zasnął dopóki nie wrócił Tż (Mati chyba pilnował mamci aż tatuś wróci).
I załączam zdjęcie pół rocznego Matiego.

Aha i dzięki Wam przypomniałam sobie, że Mateusz ma rajstopki i teraz w nich śmiga po domku.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zdjęcia 007.jpg (113,1 KB, 38 załadowań)
nati_85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-25, 10:51   #1482
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Despa ja cynamon mam w zeszłym roku kupiłam taki duży na święta ale za długo nie mógł być zapalony bo mnie dusiło (w ciąży byłam) i jeszcze śliczny zapach to pikn sands taki delikatny a na świeta miałam jakieś o zapachu ciastek chyba i były boskie. i później miałam te dyfuzory ale właśnie tylko jeden mi się podobał a nie pamiętam który chyba drzewo sandałowe ale pewności nie mam.

Już prawie Was nadrobiłam. Choć mam pełne ręce roboty z organizacją chrzcin bo to tak szybko szybko

Tak poza tym to Dzień dobry

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

chyba jednak nie bo widzę że już 50 strona więc nadrabiam bo mi dziecię własnie usnęło
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 11:11   #1483
nati_85
Raczkowanie

Cytat:
jutro mam caly dzien, na pochowane reszte do pudel inaczej ciezko ten weeknd widza,a przeciez juz w niedziele - frune znowu do PL
to po co się wypakowywałaś no i owocnego i szybkiego pakowania

Cytat:
Podłączam sie do życzeń
Jabłko zrobiło furorę
i

Cytat:
Napisane przez maria28 Pokaż wiadomość
Też się dołączam!

A dokąd wybywacie?

Cytat:
Napisane przez eluśka87 Pokaż wiadomość

Dużo zdrówka dla solenizantów )) 100 lat
Stary 2013-09-25, 11:17   #1484
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Właśnie moje zaproszenia idą do druku po sprawdzeniu nawet ładnie wyszły ale Wam powiem że miałam dylemat jak pisać Sz.P. ...ę i a ów ? czy bez odmiany i tam gdzie byłam pewna odmieniałam a tam gdzie nie to pisałam bez odmiany masakra jakaś mówię wam
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 11:21   #1485
Dragusia88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mamaNastuni Pokaż wiadomość
Dziękuję a jakie kropelki?
Nasivin

Cytat:
Załącznik 5421611

Wklejam wam Milusiowa pozycje do spania ;-)

Cytat:
Dziewczyny, w czym kąpiecie swoje pociechy? Głównie zależy mi na produktach bez spłukiwania.
babydream wczesniej Johnson baby, potem czeka Hipp

Cytat:

a czym smarujecie dzieciakom buziaki?
niczym

Cytat:
Dziewczyny SUKCES!!!
Ale jestem happy

Cytat:

Cytat:
A propos prania, despa twój problem poruszam.
Ja używam do prania TAKICH chusteczek które wyłapują kolor. Naprawdę skuteczne szczególnie przy praniu niepewnych rzeczy...
ja mam takie ale rossmanowskie

ode mnie też wszystkiego naj dla solenizantów
Sławek, Mateusz, Jakub

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Cytat:
ale zleciało

Cytat:
Napisane przez nati_85 Pokaż wiadomość

nadrobiłam

Dragusia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 11:29   #1486
Demeter
Wtajemniczenie

GG do Demeter

Pani, super

Cytat:
A nie chcesz żeby spał z wami już? My też razem śpimy od początku i tak mi z tym dobrze i przyjemnie że nie chcę nawet odkładać Tomka do łóżeczka wiem że kiedyś przyjdzie czas i on już z nami nie będzie chciał spać (pewnie koło 1,5r- wtedy planujemy mu pokoik urządzić a my do salony się wyniesiemy). Ale wiem też że to indywidualna sprawa rodziców, niektórzy chcą a niektórym wygodniej jednak mieć dziecię w łóżeczku Co jak co ja po prostu kocham spać z moim dzieckiem (nawet bardziej niż z TŻtem oby tego nie przeczytał )

Kapiemy w Babydream (żel do ciała z pompką), a spłukuję go tą wodą w któej Tomi się kąpie, nie przynoszę nowej. Zazwyczaj bardzo mało żelu używam to i piany mało. Oliwki używam bardzo sporadycznie a skóra dziecia mięciutka i milutka

Dziewczyny SUKCES!!!
Ale jestem happy
Mnie też taką przyjemnośc sprawia spanie z Kubciem, że pewnie szybko nie skończę My robimy tak, że najpierw usypia na naszym łóżku, potem odkładam go do łóżeczka, a jak się obudzi (koło 3,4) to już do naszego łóżka wędruje. Na szczęscie nie ma problemu ze spaniem w łóżeczku (czasami sam w nim zasypia).
Ale powiem Wam, że jest sukces bo w Krakowie spałam sama z małym a teraz śpimy w trójkę i mam swojego męża obok
dla drzemkę!
Do kąpieli też używamy BD żel do kąpieli z pompką.
Demeter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 11:29   #1487
Luna0
Zakorzenienie

Nadrabiam cały czas

Nati ale super poze ma Mateuszek mój się nie mieści na kolanach

Nestelle wspaniale że wróciłaś

Cytat:
hue hue mamocha

to ja mam większego ponuraka (na użytek wewnęytrzny nazywanego Ministrem ), nigdy się nie chichra sam z siebie. Owszem czasem uśmiecha się do ludzi, śmieje rozbawiany... no szlachta normalnie, udzielny książę psie krwie... po kim on tak ma ?!
Jest! Czyli nie tylko mój jest ponurak mój też się śmieje np. w okreslonych sytuacjach (jak myje naczynia a on jest w bujaczku, jak daje butle a on już nie jest głodny), chichra się rzucany, huśtany, całowany. A uśmiecha różnie, czasami na kogoś zawołanie, czasami na dłuższe zabawianie. Ale sam żeby się uśmiechać do ludzi to raczej nie
na dworze nigdy. Wygląda jak znudzony życiem 80-latek
ale w domu potrafi być może nie tyle uśmiechnięty co naprawdę radosny

Cytat:
Napisane przez monnagiovanna Pokaż wiadomość
Mój nie pije w ogóle nic oprócz mm. Gardzi wodą, sokiem, herbatką, próbowałam nawet dosłodzić (tak, wiem, patologia ), ale nawet jakbym pół butelki cukru wsypała do tej wody to i tak ani 10 ml nie wypije, widocznie mu nie trzeba, w końcu mm to też woda.

A co do śmiania się - mój na obcych to tylko podkówki robi lub nawet płacze (w sobotę byli u nas goście - znajomi i przez pierwsze pół godziny Tż musiał siedzieć z małym w drugim pokoju, bo tak się rozpłakał na ich widok), więc ktoś obcy mógłby stwierdzić, że mam płaczliwe dziecko, a w domu ze mną dosyć sporo się śmieje.
Mój nie pije nic, ani wody, herbatek, ani soków

I mimo że się mało śmieje to nikogo się nie boi i bardzo rzadko płacze. Dziwoląg mamusiny i tyle
ale to normalne że Twój się boi, taki wiek że dziecko zaczyna kojarzyć kto obcy.

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 11:35   #1488
corka_rosy
Wtajemniczenie

Hejka!
Cytat:
Mamy styczniowo-lutowe wpadły na fajny pomysł i w klubie założyły sobie wątek pt:apteka-tam wpisują jakie specyfiki na co, kiedymoże i u nas coś takiego stworzyć?
dobry pomysł!

Cytat:
BY, zamawiałam go dla Amelki więc kolory szarości, bo wiesz jakie Szwagierka ma podejście do różu
Za rozmiar 110 x 90 zapłaciłam 145 zł czyli dużo taniej niż w la millou, a naprawdę jakościowo niczym nie odbiega. Minki równie milutkie jak te nasze
Piękne kolory!

Cytat:
Monia na allegro mam sprzedawce, widzialam u niego kaszki- jutro Ci podam
jak wysyłasz Monice na priv, to ja też poproszę.

Cytat:
Dziewczyny SUKCES!!!
Dzisiejsze zasypianie drzemkowe (7.20) --- udało mi się uśpić Toma na łóżku (Moderna zastosowałam twoją taktykę)

Cytat:
To się nie nabyłaś w Bergen.

Cytat:
Udanego wyjazdu!

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
Właśnie moje zaproszenia idą do druku po sprawdzeniu nawet ładnie wyszły ale Wam powiem że miałam dylemat jak pisać Sz.P. ...ę i a ów ? czy bez odmiany i tam gdzie byłam pewna odmieniałam a tam gdzie nie to pisałam bez odmiany masakra jakaś mówię wam
Ja nie pisałam Sz.P., tylko babcia, dziadek, ciocia, wujek itd.

21.04.2013.
corka_rosy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 13:14   #1489
maria28
Kniaginia

Cytat:
Oj, ale to będzie przystojniak!

Cytat:
A dokąd wybywacie?
Na dziki wschód... Polski

Zjadłam pół kilo frytek. Z keczupem i majonezem
No ale musiałam coś zjeść. TŻ je dziś w pracy, żebyśmy mogli od razu jak wróci wyjechać. To się usprawiedliwiłam.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-25, 13:31   #1490
Moderna
Zakorzenienie

Cytat:
szczesliwej podrozy
duzo macie kilometrow?

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Jest! Czyli nie tylko mój jest ponurak mój też się śmieje np. w okreslonych sytuacjach (jak myje naczynia a on jest w bujaczku, jak daje butle a on już nie jest głodny), chichra się rzucany, huśtany, całowany. A uśmiecha różnie, czasami na kogoś zawołanie, czasami na dłuższe zabawianie. Ale sam żeby się uśmiechać do ludzi to raczej nie
na dworze nigdy. Wygląda jak znudzony życiem 80-latek
ale w domu potrafi być może nie tyle uśmiechnięty co naprawdę radosny
moje dziecko tez sie nie chichra na zawolanie - ale za to sie pieknie usmiecha - do mnie, do taty, do obcych, do psa, do drzewa

Cytat:
Aha i dzięki Wam przypomniałam sobie, że Mateusz ma rajstopki i teraz w nich śmiga po domku.
szykowne tez musze kupic, spodni szkoda, jak pojawia sie dziury na kolanach
Stary 2013-09-25, 14:59   #1491
nestelle
Zakorzenienie

Cytat:
Nestelle czachy
jak czytam Twój-Wasz opis dnia to mam wrażenie, że macie całkiem inną dobę, w sensie więcej godzin tam upychacie
czachy,czachy -pewnie .problem w tym ze wczesniej zamawialam z byshop a tam czach nie ma -za to nieplace za przesylke bo wiecej osob zamawia ze mną .wiec pozostaje dino lub buldog . ale czachy tez musze miec .....
Cytat:
nie wiem czy ma to jakiś związek czy po prostu przypadek ale zmieniliśmy wtedy nasz proszek do prania i wypraliśmy koc na którym leży..
teraz wyprałam dwa razy w jej płynie i znika
ciekawe .na jaki proszek?
Cytat:
loooo rany
jestes pewna, ze Twoja doba ma rowniez 24 godziny?
oj tam opisalam tylko polowe .tz pomaga a to najwazniejsze!
Cytat:
no ja dotąd używałam kremu do buzi dwa razy a starszym czym smarowałaś?
niepamietam ?! ale teraz jak cos bedzie z hippa to kupie.mialam kiedys nivea -geste okropienstwo.
Cytat:
łoo jak późno zasypiacie. Tomek o 20, ja o 21 tyle ze nie mam tyle obowiązków co ty. A wolała bym czasami żeby spał przy cycku, ale gdzie tam. Dla synka cycek = jedzenie.
dla Roszka cycek to tez jedzenie -bo on duzo w nocy jada . a o 22 chodzi spac bo ja o 20 czytam starszakom potem ida spac a ja ogarniam ,jem kolacje .Roch spi dlugo do ok 9-10 .

my wszystkie foteliki maxi -cosi
Cytat:

Cytat:
piekne oczy
Cytat:

Nati ale super poze ma Mateuszek mój się nie mieści na kolanach
pewnie masz male kolana
Cytat:
No ale musiałam coś zjeść. TŻ je dziś w pracy, żebyśmy mogli od razu jak wróci wyjechać. To się usprawiedliwiłam.
Stary 2013-09-25, 14:59   #1492
kasia86bgo
Zakorzenienie

Cytat:
Mój wczorajszy samotny wieczór skończył się bardzo szybko. Najpierw obudził się Mati i nie zasnął dopóki nie wrócił Tż (Mati chyba pilnował mamci aż tatuś wróci).

no przeciez musial sprawdzic czy z mamusia wszystko OK

hehe - ile ja wam powiem w PL sie za rajstopami nabiegalam na 68/74 ... wszytskie powyzej 90mialy ehh - no bo przeciez po co z Bergen zabierac jak sie mialo 4sztuki haha.

Cytat:
to po co się wypakowywałaś no i owocnego i szybkiego pakowania
nie no rzeczy z torby jakie mialam z PL do NO prawie nie tkniete ... ale wszytsko inne !!!! ... kosmetyki .. reszta ciuchow ... ksiazki ... talerze .... szklo ... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa - no ale kto wiedzial ze po 9m znowu sie bede musiala przeprwadzac na inne mieszkanie

Cytat:
aaaaa poka poka zaproszenia ....
szukam natchnienia wszak do Swiat BN coraz blizej

Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość
ale zleciało
nio zlecialo ... fakt przylecialam az-tylko na 18dni ... teraz znowu lece ... qrwa musialam se przebukowac bileta z 30.10 na 10.11 - wiec zostane CIUT dluzej ... a potem w ok 8-10.12 znowu trze leciec .... eh sie nalatam .. chociaz plus taki ze Milus dzielnie znosi Loty

Cytat:
I mimo że się mało śmieje to nikogo się nie boi i bardzo rzadko płacze. Dziwoląg mamusiny i tyle
ale to normalne że Twój się boi, taki wiek że dziecko zaczyna kojarzyć kto obcy.
no ale za to JAKI kochany

Cytat:
eh ... dobrze ci - ja zjadlam reszte pizzy ze wczoraj ... i tak sie zastanawiam czy nie isc Przypadkiem do IKEA na kuleczki miesne z zurawinka

wstalismy ... udalo nam sie drzemac az 2,5 h

trza sie ogarnac eh
jakby mi sie chcialo tak jak mi sie nie chce - byloby wspaniale

Stary 2013-09-25, 15:04   #1493
Agateczka*
Zakorzenienie

Cytat:

buahhahahha myślała, że się kawką wykpi torcisko dawajta!!!!
Sto lat Kochana!!!!:r oza:
hahaha ależ proszę tort...
dziękuję

Cytat:

Agateczko, spełnienia marzeń, pociechy z Synusia i TŻ

dziękować

Cytat:
no z racji ze DZIS MASZ UROZINY - bacikow ci nie dam, tylko same - plus zyczenia zdrowia, szczescia i pomyslonsci
hi hi no to już lepsza motywacja
i dziękuję

Cytat:

Agateczko, szczęścia, zdrowia i wszystkiego naj!

dziękuję

miłego wypoczynku

Cytat:
I przyłączam się do życzeń dla Agateczka
dzięuję

Mati przystojniak te oczy

Dziękuję raz jeszcze za życzenia
Leję coli dla wszystkich i torcik serwuję....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00114.jpg (28,4 KB, 24 załadowań)
Stary 2013-09-25, 15:18   #1494
maria28
Kniaginia

Cytat:
duzo macie kilometrow?
250

Cytat:
my wszystkie foteliki maxi -cosi
Maxi Cosi chyba są dość małe. To znaczy zależy, ale jak ktoś ma takie długie i spore dziecko jak ja, to musi pod tym kątem sprawdzić te MC.

Róża robi mumię: zawija się w oba koce, na których leży na podłodze. I tak się zawija, zawija, roluje kilka razy, a ja sikam ze śmiechu
Stary 2013-09-25, 15:48   #1495
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
no to sija, idę obczajać kocyki (mam bana na kocyki , ale co obejrzę, to moje)

ooo, dzięki Ci bardzo dobra kobieto. Mój, póki co, ma glutenową, ale dodałam do ulubionych.

widzę, że nie tylko mój się rozkopuje na potęgę

heh. mam ten sam dylemat. Na razie kąpiemy cały czas w Oilatum. jestem bardzo zadowolona z efektu. cały czas jednak mówimy z chłopem: to ostatnia butla no ale wygodne to jest pierońsko. teraz sobie myślę, że choć do momentu aż zacznie siedzieć (wtedy sobie splukiwanie wyobrażam ).
Dostał teraz od znajomych Balneum BabyBasic - olejek do kąpieli. i też jestem ciekawa co potem

jak było chłodniej i padał deszcz, użyłam w końcu kremu na każdą pogodę z BD. i T. miał na buzi taką samą kaszkę, jak za noworodka po jednokrotnym użyciu kremu do buzi z Musteli (szwagierka próbowała mi wmówić, że to po łyku szampana i do tej pory utrzymuje i powtarza, że Młody ma uczulenie na alkohol - za każdym razem dość mnie to rozśmiesza, bo tyyyyllleee teraz pije /i dlatego ma czystą buzię/)

jak.
Współczuję kochana. mam nadzieję, że dziś będzie dużo lepiej. masz jakiś pomysł co jej mogło być (poza debilem w sąsiedztwie)?

Mój syn (od kąpieli o 19:15) terroryzował mnie 9 razy na michę. Teraz śpi, jak aniołek... Jak on ma spać te 6 godzin jak wciąż talibuje.... zagłaskać się nie da, numer z wodą rozwścieczył go po całości..

Pani- nie wiem, ostatni raz takie akcje miałam na wakacjach( ostatnie dwa dni wypoczynku), wtedy na koniec dalam ibum, wczoraj po 22 jak debil obudził ja dopingując Wisłę do strzelenia gola też dałam i przespała mi do 6.30. Zeby...?

(Wyobraz sobie, ze to co Ty słyszysz ze stadionu ja mam za ściana i zawsze jak jest mecz sprowadza sobie kolegów, ledwo stojących na nogach, drą ryje a jak ciepło to z trąbkami, piszczałkami stadionowymi drą ryje na balkonie)

Cytat:
Dzień dobry
Pani, i jak - widzisz coś dla siebie, znaczy dla T.?
Myśmy kąpali przez chwilę w nivei, też bez spłukiwania i fajnie pachnie. Ale chciałabym jeszcze coś spróbować.

Despa, za złamanie zasad targowiska. Kilka lat temu zakładałam tam wątki, dokładnie nie przeczytawszy regulaminu
Kiedys usiłowałam się wgłebic w te zasady, alem za glupia

Cytat:
Witam

monika_g, dzięki za linka z tym przygotowaniem kaszek!

Dobry pomysł

Hehe, słodko śpi!

Ale jak...biała???

Haha, jakie banialuki

Brawo!

BYou- taka ( z resrved)
https://www.google.pl/search?q=reser...ml%3B250%3B300

tylko z krótkim rękawem, zawsze ją prałam z białymi, ma ją pól roku, chodzi często, bo ulubiona....

Cytat:
Nestelle czachy
jak czytam Twój-Wasz opis dnia to mam wrażenie, że macie całkiem inną dobę, w sensie więcej godzin tam upychacie
ja też

Agateczka- gdzie te chusteczki można kupić?

Nadrabiam dalej

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Cytat:
Ja kapalam w babydream bardzo dlugo, mylam i splukiwalam bo tak mi wygodniej .teraz korzystajac z rabatu skusilam sie na hippa dolewanego do wody i nie odpowiada mi, wole bd i wole splukiwac.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Monika ja tego hippa kąpielowego nie wlewam do wanny tylko nim myję normalnie

A co do kremu to używam z hippa (jak nie zapomnę)

Cytat:
Oldzinx z fotelikiem nie pomogę bo my bierzemy montowany tyłem

Pani, a tam tylko ciuszki dla Młodych Panów?
Też mam bana na ciuchy

Maria, udanego wypoczynku

o spoko

Cytat:
Despa ja cynamon mam w zeszłym roku kupiłam taki duży na święta ale za długo nie mógł być zapalony bo mnie dusiło (w ciąży byłam) i jeszcze śliczny zapach to pikn sands taki delikatny a na świeta miałam jakieś o zapachu ciastek chyba i były boskie. i później miałam te dyfuzory ale właśnie tylko jeden mi się podobał a nie pamiętam który chyba drzewo sandałowe ale pewności nie mam.

Już prawie Was nadrobiłam. Choć mam pełne ręce roboty z organizacją chrzcin bo to tak szybko szybko

Tak poza tym to Dzień dobry

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

chyba jednak nie bo widzę że już 50 strona więc nadrabiam bo mi dziecię własnie usnęło

Oliwka- etn cynamon był razem z pomarańczą w tym spiced, pink miałam- teraz mam sparkling lemon, mango peach salsa no i olejki, ale musze zapasy uzupełnić.

sprzedawce zaraz podam- chyba e-dzidzius z tego co pamiętam ( nie moge otworzyc dwóch okien na kompie bo mnie z któregoś wywala)- zamawialam smoczki wczoraj, kidsme no i rolowany sliniak z tommiego.

A zanim mnie wywali- to pytanie bo tak sie zastanawiam- po co Kombinować z przenoszeniem do osobnego pokoju? Moja mała zasypia w łózeczku, potem ją biore do łózka (jak było kp- było wygodniej) i spimy (no chyba ze spiewa). Nie zmieniam tego na razie- z prostej przyczyny tych momentów i chwil nie jest az tak duzo, dzieci szybko rosną za chwilę chcąc dac buziaka usłyszymy nie, albo " ja siama"- wiec korzystam z okazji by wyprzytulac, wycałować ( tego mojego zbója)
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 15:58   #1496
jolanT
Zadomowienie

Cytat:
Mam nadzieję, że przejdzie
Dalej pierzesz w dzidziusiowym płynie Jej rzeczy?
tak dalej w Persilu dla bobasów

Cytat:
a czym smarujesz?
Ja bym raczej do azs sie nie sklaniala, nie martw sie

z tym proszkiem to moze byc, albo slina, albo inne podraznienie, moze cos z diety (choc mniej prawdopodobne) - dzieci maja bardzo dleikatna wrazliwa skore, niestety na proszki, dodatki zapachowe trzeba bardzo uwazac.
smaruję bepanthenem dziennie kilka razy..
mnie się wydaje że to od śliny, cały czas rączki w buzi, wszystko dotyka, pakuje do dzioba.. teraz jej przemywam ręczniczkiem z wody przegotowanej

Agateczka WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ SPEŁNIENIA MARZEŃ!!!
a gdzie świeczki na torcie?

Cytat:
mozna ... kochana mozana ... ale ty jako ''wlasiciel'' musisz zalozyc 1wsza rozmowe/post.
Kasia jak znadziesz chwilę to poinstruuj ok?
bo ja :nonie wiem:

Cytat:
fryty!

i udanego wypoczynku

nestelle
nie pamiętam jaki; w każdym razie jakiś tutejszy niemiecki

u nas dziś też rocznica ślubu (wrzesień chyba ma wzięcie )
ale nie powiem którą bo się nie będę wygłupiać przy Waszych 11, 16 itp :P:
także dziś będzie

29.04.2015
OLAF !

http://fajnamama.pl/suwaczki/yvpga7q.png
jolanT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 16:15   #1497
corka_rosy
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję raz jeszcze za życzenia
Leję coli dla wszystkich i torcik serwuję....
Agateczka, sto lat, spełnienia marzeń!!

Cytat:
Róża robi mumię: zawija się w oba koce, na których leży na podłodze. I tak się zawija, zawija, roluje kilka razy, a ja sikam ze śmiechu

Pół kilo frytek!!! zazdroszczę

Cytat:
także dziś będzie
Powiedz, powiedz, ja się wygłupię za 1,5 tyg., bo będę miała dopiero pierwszą (Alliw też hehe)

21.04.2013.
corka_rosy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 16:29   #1498
nati_85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość
ode mnie też wszystkiego naj dla solenizantów
Sławek, Mateusz, Jakub

Cytat:
Oj, ale to będzie przystojniak!

To szerokiej drogi.
Jak ja dawno frytek nie jadłam

Cytat:
szykowne tez musze kupic, spodni szkoda, jak pojawia sie dziury na kolanach
I do tego spodnie mu się powijały i cały czas miał gołe nogi. I teraz jak śmiga to przynajmniej mu ciepło. No i faktycznie rajstop nie szkoda tak jak spodni.

Cytat:
piekne oczy

pewnie masz male kolana
a co do drugiego padłam

Cytat:
nio zlecialo ... fakt przylecialam az-tylko na 18dni ... teraz znowu lece ... qrwa musialam se przebukowac bileta z 30.10 na 10.11 - wiec zostane CIUT dluzej ... a potem w ok 8-10.12 znowu trze leciec .... eh sie nalatam .. chociaz plus taki ze Milus dzielnie znosi Loty

wstalismy ... udalo nam sie drzemac az 2,5 h

trza sie ogarnac eh
jakby mi sie chcialo tak jak mi sie nie chce - byloby wspaniale
Miluś taki malutki a ile już się nalata.

za drzemkę

I skąd ja to znam

Cytat:
hahaha ależ proszę tort...

Mati przystojniak te oczy
A tort sama piekłaś

Cytat:

Cytat:
Pani- nie wiem, ostatni raz takie akcje miałam na wakacjach( ostatnie dwa dni wypoczynku), wtedy na koniec dalam ibum, wczoraj po 22 jak debil obudził ja dopingując Wisłę do strzelenia gola też dałam i przespała mi do 6.30. Zeby...?

(Wyobraz sobie, ze to co Ty słyszysz ze stadionu ja mam za ściana i zawsze jak jest mecz sprowadza sobie kolegów, ledwo stojących na nogach, drą ryje a jak ciepło to z trąbkami, piszczałkami stadionowymi drą ryje na balkonie)

A zanim mnie wywali- to pytanie bo tak sie zastanawiam- po co Kombinować z przenoszeniem do osobnego pokoju? Moja mała zasypia w łózeczku, potem ją biore do łózka (jak było kp- było wygodniej) i spimy (no chyba ze spiewa). Nie zmieniam tego na razie- z prostej przyczyny tych momentów i chwil nie jest az tak duzo, dzieci szybko rosną za chwilę chcąc dac buziaka usłyszymy nie, albo " ja siama"- wiec korzystam z okazji by wyprzytulac, wycałować ( tego mojego zbója)
Pewnie żeby i współczuje sąsiada.
Podpisuje się pod tymi słowami. Trzeba się nacieszyć póki nie protestują.

Cytat:
także dziś będzie
Wszystkiego dobrego i pochwal się która
Stary 2013-09-25, 16:49   #1499
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
My kąpiemy się w emolium, ale chciałabym przejść na zwykłe produkty.
My w żelu z babydream.

Chciałam Was ponadrabiać, ale słyszę tylko ciągłe yyyyyyyyyyyyy, a to jest oznaka, że zaraz będzie łeee i wrzask, więc postaram się wieczorem.

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 17:45   #1500
Tasia34
Wtajemniczenie

Hej
Witam się w wietrzną, ale słoneczną środę
Dziś zaliczyliśmy Rossmanna, kupiłam m.in. Krzysiowi krem BD na wietrzną i zimną pogodę (to tak a propos Waszych rozmów o kremach ochronnych). Dobry jest? Znacie/stosujecie?
A Pampersy są w promocji za 42 zł do końca roku z kartą Rossnę

Cytat:
chcialam napisac ze pewnie moze sie ugryzl .. ale zapomialam ze nasze dzieci nie maja jeszcze tyle zabkow
- co nie zmienia faktu ze nie zazdroszcze ... i zycze by szybko zeszlo

Mam wrażenie, że schodzi. Nie wiem, co to było. Może przez to, że się tak bardzo ślini, a wiatr jest, to Mu spiechrzło? Nie wiem. W każdym razie nie jest gorzej...

Cytat:
Dziewczyny, pamiętam jak Dragusia chyba pisała o przygotowywaniu kaszek Holle i tego, że część jest tylko po niemiecku napisana a na polski przetłumaczony jeden sposób podania tylko. tu np http://marketbio.pl/holle-kaszka-ryz...ziarnista.html są przetłumaczone różne formy podania. w ogóle jak szukam w sklepach internetowych to często widzę droższe niż stacjonarnie mona kupić, np za 16zł
OOOOooo dzięki! Przydatne info!!!

Cytat:
My kąpiemy w BD, żel do kapieli. Wlewamy do wanienki, do wody. Nie spłukujemy potem, chyba nie trzeba. Do tego używamy mydełka Oillan do "newralgicznych" miejsc typu pupcia

Cytat:
Do tej pory Linomag A+E, ale teraz, jak się ochładza, to chyba właśnie ten ww BD.

Cytat:
Może Krzysio się uderzył i dlatego? Oby nie żadne dziadostwo
No też możliwe... Dziwnie to wyglądało...
I gratuluję usypiania!!!

Cytat:
A propos prania, despa twój problem poruszam.
Ja używam do prania TAKICH chusteczek które wyłapują kolor. Naprawdę skuteczne szczególnie przy praniu niepewnych rzeczy...
Kolejne przydatne info
I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!

Cytat:
w sumie ciekawa jestem cio mu tak na prawde wyszlo na tej wardze
Cytat:
no właśnie nie wiem...

Cytat:

Mały przystojniak w fajnych rajtkach

Nadrabiam dalej
Ania
http://suwaczki.maluchy.pl/li-73227.png
Tasia34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości