![]() |
#1471 |
MBZ♥
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Pani
![]() ![]() wspólne konto jak jest Maluch to zUo ![]() Agateczko, spełnienia marzeń, pociechy z Synusia i TŻ ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1472 | |||
Zakorzenienie
|
mozna ... kochana mozana ... ale ty jako ''wlasiciel'' musisz zalozyc 1wsza rozmowe/post.
no i zdrufka - oby z buziaka szybko zeszlo ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no z racji ze DZIS MASZ UROZINY - bacikow ci nie dam, tylko same ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() boshe jak se pomysle ze znowu sie musze pakowac !!!! jutro mam caly dzien, na pochowane reszte do pudel inaczej ciezko ten weeknd widza,a przeciez juz w niedziele - frune znowu do PL ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Ja kapalam w babydream bardzo dlugo, mylam i splukiwalam bo tak mi wygodniej .teraz korzystajac z rabatu skusilam sie na hippa dolewanego do wody i nie odpowiada mi, wole bd i wole splukiwac.
Smarowanie buzi - wstyd sie przyznac ale bardzo rzadko smaruje. Nad morzem troche kremem od slonca albo wiatru zaleznie od pogody ale to raz dziennie max a wychodzilismy caly czas. Od powrotu nie uzylam kremu. Wydaje mi sie ze w wozku dziecko jest na tyle chronione od wiatru ze nie trzeba a zimno jakos nie jest jeszcze. Ale moze zapytam pediatre bo zasialyscie ziarno niepewnosci. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1474 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dziękujemy za pochwały ![]() Moderna a gruszkę myślisz można podać do spróbowania? Degustowaliśmy już marchew, ziemniaka i jabłko, myślę co dalej. Jabłko zrobiło furorę ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() łoo jak późno zasypiacie. Tomek o 20, ja o 21 ![]() ![]() Cytat:
![]() może się uderzył biedny i coś wyszło. A takie małe dzieciaczki mogą mieć opryszczkę? o rogaliki, trzeba zrobic. Czasami tylko to ciasto strasznie sie lepi i mnie wkurza ![]() Dziewczyny mam pytanie, szukam fotelika 9-18kg (bez isofix) w cenie ok.450zł. Mam 2 typy: CHICCO X-PACE 9-18KG ***ADAC lub MAXI-COSI PRIORI SPS 2013***ADAC Może macie któreś z nich ? Ewentualnie coś poradzić/odrzucić? Chyba ze mozecie poleci jakies inne typy? Bede wdzieczna za każdą sugestie ![]()
![]() |
#1475 |
Zakorzenienie
|
hehe, nie jest tak źle (jakbym miała swoje konto, to niewiele bym na nim miała
![]() ![]() ![]() tym razem na jak długo?
![]() |
#1476 | ||
Kniaginia
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Agateczko, szczęścia, zdrowia i wszystkiego naj! ![]() Ja się pakuję i dziś wybywamy na przedłużony weekend. Będę podczytywać na telefonie. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1477 |
MBZ♥
|
Oldzinx z fotelikiem nie pomogę bo my bierzemy montowany tyłem
![]() Pani, a tam tylko ciuszki dla Młodych Panów? Też mam bana na ciuchy ![]() ![]() To mam kolejny pomysł na wątek w klubie:allegro ![]() ![]() Maria, udanego wypoczynku ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1478 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dziewczyny z jakiej firmy foteliki są dobre te 9-18kg? Nie ukrywam że zależy mi na jak najtańszym, bo jeździmy raz na ruski rok (do tej pory Kamilek jechał dwa razy samochodem) ale jednocześnie musi to być fotelik OK, bo nigdy nie wiadomo co się nie.zdarzy ![]() patrzyłam na te testy ale nie ogarniam kompletnie zastanawiam się nad przeprowadzką małego do swojego pokoju.. a na noc przywożenia do siebie, ale sama nie wiem bo chyba tylko sobie utrudnie tym życie bo ciągle będę musiała tam siedzieć. Chyba tylko w dzień na sen puki co będę go tam przewozić. Własnie próbuje zasnąć pierwszy raz w pokoiku i już mnie trafia jak latam podać smoczka co chwile ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1479 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Super z zasypianiem, u nas tez tak dziala, ja klade sie przy nim i spi dluzej.. ale tylko w dzien tak ma.. w dzien dziecko mi sporadycznie spi ladnie, czasem 15 min, 30 minut i oczy otwarte + gadanko. Rowniez podlaczam sie do pytanka o krem do buziaka na chlodek ![]() Cytat:
Nowy fotelik musimy tez kupic wiec rowniez prosze o rady, juz pytalam ale podlacze sie moze sie w koncu zdecyduje... ![]() ![]() Dużo zdrówka dla solenizantów ![]()
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK ![]() 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2013-09-25 o 10:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1480 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() - yhmm nie wiem czy moga miec ... ale moze i mozliwe - co do rogalikow, jak ja robie to daje 5 szklanek maki, dwa jajcja, drozdze 25g z mlekiem - ale wtedy nie za dzuo ok 200g margaryny ... ew paczam czy jest miekkie po wyjeciu ... i jak cos posypuje blat lekko maka i mieszkam czesc masy w niej - i sie juz nie kleja ![]() rowny miesiac .... no ale zakupilam wczoraj tez bilet na 8go grudnia ... wiec znowu dlugo nie pobede w Bergen haha. ![]() ![]() i juz po drzemce ... mialam isc do koleaznki, ale mi dzwoni ze jedzie z synciem do lekarza bo ma straszy katar, a pani w dzieciej przychodni powiedziala ze ma GO wystawiac na Dwor ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1481 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękujemy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeszcze raz dziękujemy za życzenia. Mój wczorajszy samotny wieczór skończył się bardzo szybko. Najpierw obudził się Mati i nie zasnął dopóki nie wrócił Tż (Mati chyba pilnował mamci aż tatuś wróci). I załączam zdjęcie pół rocznego Matiego. Aha i dzięki Wam przypomniałam sobie, że Mateusz ma rajstopki i teraz w nich śmiga po domku. ![]()
![]() |
#1482 |
Zakorzenienie
|
Despa ja cynamon mam w zeszłym roku kupiłam taki duży na święta ale za długo nie mógł być zapalony bo mnie dusiło (w ciąży byłam) i jeszcze śliczny zapach to pikn sands taki delikatny a na świeta miałam jakieś o zapachu ciastek chyba i były boskie. i później miałam te dyfuzory ale właśnie tylko jeden mi się podobał a nie pamiętam który chyba drzewo sandałowe ale pewności nie mam.
Już prawie Was nadrobiłam. Choć mam pełne ręce roboty z organizacją chrzcin bo to tak szybko szybko ![]() Tak poza tym to Dzień dobry ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- chyba jednak nie bo widzę że już 50 strona więc nadrabiam bo mi dziecię własnie usnęło |
![]() ![]() |
![]() |
#1483 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1484 |
Zakorzenienie
|
Właśnie moje zaproszenia idą do druku po sprawdzeniu nawet ładnie wyszły ale Wam powiem że miałam dylemat jak pisać Sz.P. ...ę i a ów ? czy bez odmiany i tam gdzie byłam pewna odmieniałam a tam gdzie nie to pisałam bez odmiany masakra jakaś mówię wam
|
![]() ![]() |
![]() |
#1485 | ||||||
Zakorzenienie
|
Nasivin
Cytat:
![]() Cytat:
niczym Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ode mnie też wszystkiego naj dla solenizantów ![]() Sławek, Mateusz, Jakub ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() nadrobiłam ![]()
![]() |
#1486 | |
Wtajemniczenie
|
Pani, super
![]() Cytat:
![]() Ale powiem Wam, że jest sukces bo w Krakowie spałam sama z małym a teraz śpimy w trójkę i mam swojego męża obok ![]() ![]() Do kąpieli też używamy BD żel do kąpieli z pompką. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1487 | ||
Zakorzenienie
|
Nadrabiam cały czas
![]() Nati ale super poze ma Mateuszek ![]() ![]() Nestelle wspaniale że wróciłaś ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() na dworze nigdy. Wygląda jak znudzony życiem 80-latek ![]() ale w domu potrafi być może nie tyle uśmiechnięty co naprawdę radosny Cytat:
![]() I mimo że się mało śmieje to nikogo się nie boi i bardzo rzadko płacze. Dziwoląg mamusiny i tyle ![]() ale to normalne że Twój się boi, taki wiek że dziecko zaczyna kojarzyć kto obcy. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1488 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Hejka!
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja nie pisałam Sz.P., tylko babcia, dziadek, ciocia, wujek itd.
![]() |
#1489 |
Kniaginia
|
![]() Na dziki wschód... Polski ![]() Zjadłam pół kilo frytek. Z keczupem i majonezem ![]() No ale musiałam coś zjeść. TŻ je dziś w pracy, żebyśmy mogli od razu jak wróci wyjechać. To się usprawiedliwiłam. |
![]() ![]() |
![]() |
#1490 | ||
Zakorzenienie
|
szczesliwej podrozy
![]() duzo macie kilometrow? ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1491 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
oj tam opisalam tylko polowe ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() my wszystkie foteliki maxi -cosi Cytat:
![]() piekne oczy ![]() pewnie masz male kolana ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1492 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe - ile ja wam powiem w PL sie za rajstopami nabiegalam na 68/74 ... ![]() nie no rzeczy z torby jakie mialam z PL do NO prawie nie tkniete ... ale wszytsko inne !!!! ... kosmetyki .. reszta ciuchow ... ksiazki ... talerze .... szklo ... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() Cytat:
szukam natchnienia ![]() ![]() nio zlecialo ... fakt przylecialam az-tylko na 18dni ... teraz znowu lece ... qrwa musialam se przebukowac bileta z 30.10 na 10.11 - wiec zostane CIUT dluzej ... a potem w ok 8-10.12 znowu trze leciec .... eh sie nalatam .. chociaz plus taki ze Milus dzielnie znosi Loty ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() wstalismy ... udalo nam sie drzemac az 2,5 h ![]() trza sie ogarnac eh jakby mi sie chcialo tak jak mi sie nie chce - byloby wspaniale ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1493 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dziękować Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() miłego wypoczynku ![]() ![]() Mati przystojniak ![]() Dziękuję raz jeszcze za życzenia ![]() Leję coli dla wszystkich i torcik serwuję.... ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1494 |
Kniaginia
|
250
Maxi Cosi chyba są dość małe. To znaczy zależy, ale jak ktoś ma takie długie i spore dziecko jak ja, to musi pod tym kątem sprawdzić te MC. Róża robi mumię: zawija się w oba koce, na których leży na podłodze. I tak się zawija, zawija, roluje kilka razy, a ja sikam ze śmiechu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1495 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pani- nie wiem, ostatni raz takie akcje miałam na wakacjach( ostatnie dwa dni wypoczynku), wtedy na koniec dalam ibum, wczoraj po 22 jak debil obudził ja dopingując Wisłę do strzelenia gola też dałam i przespała mi do 6.30. Zeby...? (Wyobraz sobie, ze to co Ty słyszysz ze stadionu ja mam za ściana i zawsze jak jest mecz sprowadza sobie kolegów, ledwo stojących na nogach, drą ryje a jak ciepło to z trąbkami, piszczałkami stadionowymi drą ryje na balkonie) Cytat:
Cytat:
BYou- taka ( z resrved) https://www.google.pl/search?q=reser...ml%3B250%3B300 tylko z krótkim rękawem, zawsze ją prałam z białymi, ma ją pól roku, chodzi często, bo ulubiona.... Cytat:
Agateczka- gdzie te chusteczki można kupić? Nadrabiam dalej ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
Monika ja tego hippa kąpielowego nie wlewam do wanny tylko nim myję normalnie A co do kremu to używam z hippa (jak nie zapomnę) Cytat:
o spoko Cytat:
Oliwka- etn cynamon był razem z pomarańczą w tym spiced, pink miałam- teraz mam sparkling lemon, mango peach salsa no i olejki, ale musze zapasy uzupełnić. sprzedawce zaraz podam- chyba e-dzidzius z tego co pamiętam ( nie moge otworzyc dwóch okien na kompie bo mnie z któregoś wywala)- zamawialam smoczki wczoraj, kidsme no i rolowany sliniak z tommiego. A zanim mnie wywali- to pytanie bo tak sie zastanawiam- po co Kombinować z przenoszeniem do osobnego pokoju? Moja mała zasypia w łózeczku, potem ją biore do łózka (jak było kp- było wygodniej) i spimy (no chyba ze spiewa). Nie zmieniam tego na razie- z prostej przyczyny tych momentów i chwil nie jest az tak duzo, dzieci szybko rosną za chwilę chcąc dac buziaka usłyszymy nie, albo " ja siama"- wiec korzystam z okazji by wyprzytulac, wycałować ( tego mojego zbója)
![]() |
#1496 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mnie się wydaje że to od śliny, cały czas rączki w buzi, wszystko dotyka, pakuje do dzioba.. teraz jej przemywam ręczniczkiem z wody przegotowanej ![]() Agateczka WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ ![]() a gdzie świeczki na torcie? ![]() Cytat:
bo ja :nonie wiem: Cytat:
![]() ![]() i udanego wypoczynku ![]() nestelle nie pamiętam jaki; w każdym razie jakiś tutejszy niemiecki u nas dziś też rocznica ślubu (wrzesień chyba ma wzięcie ![]() ale nie powiem którą bo się nie będę wygłupiać przy Waszych 11, 16 itp :P: także dziś będzie ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1497 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pół kilo frytek!!! zazdroszczę ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1498 | |||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To szerokiej drogi. Jak ja dawno frytek nie jadłam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I skąd ja to znam ![]() A tort sama piekłaś ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Podpisuje się pod tymi słowami. Trzeba się nacieszyć póki nie protestują. ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1499 |
Zakorzenienie
|
My w żelu z babydream.
Chciałam Was ponadrabiać, ale słyszę tylko ciągłe yyyyyyyyyyyyy, a to jest oznaka, że zaraz będzie łeee i wrzask, więc postaram się wieczorem. |
![]() ![]() |
![]() |
#1500 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Witam się w wietrzną, ale słoneczną środę ![]() Dziś zaliczyliśmy Rossmanna, kupiłam m.in. Krzysiowi krem BD na wietrzną i zimną pogodę (to tak a propos Waszych rozmów o kremach ochronnych). Dobry jest? Znacie/stosujecie? A Pampersy są w promocji za 42 zł do końca roku z kartą Rossnę ![]() Cytat:
![]() Mam wrażenie, że schodzi. Nie wiem, co to było. Może przez to, że się tak bardzo ślini, a wiatr jest, to Mu spiechrzło? Nie wiem. W każdym razie nie jest gorzej... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Do tej pory Linomag A+E, ale teraz, jak się ochładza, to chyba właśnie ten ww BD. No też możliwe... Dziwnie to wyglądało... ![]() I gratuluję usypiania!!! ![]() Cytat:
![]() I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nadrabiam dalej ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:18.