|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!
|
|
|
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
Miki gratuluuję
|
#1473 |
|
Zakorzenienie
|
Cieszę się bardzo, że się udało, ale też boję się jak wytrzymam tyle godzin bez małej i ona beze mnie
No ale w końcu musiało to nastąpić, trafiła się świetna oferta ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Widziałyście, że na katherine.pl nie ma już minimalnej kwoty zamówienia? |
|
|
|
#1474 |
|
Zakorzenienie
|
Wiadomo na początku bedzie Wam cięzko się rozstać
![]() Ooo jak ja dawno katheriny nie zamawiałam W sumie i tak zawsze z dziewczynami z Lublina zamawiam, żeby przesyłka taniej była
|
#1475 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1476 |
|
Zakorzenienie
|
noooo Miki, moje gratulacje
klaski
|
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe Zapuszczanie, część 50!
Otako, od wczoraj się zastanawiałam kogo przypominała mi dziewczyna z którą byłam na zmianie i teraz mnie olsnilo, że Ciebie.
takie oczy podobne i w ogóle
|
|
|
|
#1478 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe Zapuszczanie, część 50!
Cytat:
|
|
#1479 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4853002 8]
dokładnie... zawsze jak chwalą moje paznokcie czy włosy, to się psuć zaczynają ![]() super wieści! To etat dla Ciebie Mam nadzieję, że szybko się wszystkiego nauczę i że będą ze mnie zadowoleni Dzisiaj byłam na takim krótkim szkoleniu od 16-18, porozglądałam się co gdzie stoi, liznęłam co nieco programu na którym pracują. W poniedziałek już mam być sama, tzn. szef jest na zapleczu do pomocy Kosmetyki pewnie dość szybko ogarnęłabym, ale tam też jest mnóstwo ziół i suplementów, a w tym temacie jestem póki co zielona Niestety na swoją teściową siostra nie ma co liczyć Nie widziałam małej kilka godzin i taaak się za mną stęskniła
|
|
|
|
#1480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam spodnie od Tżta.
http://img.szafa.pl/ubrania/0/011674...-woskowane.jpg coś takiego, fajowe. ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Chyba poświęcę godzinę tygodniowo na naukę włoskiego. Podoba mi się ten język, dosyć łatwy się wydaje. Tylko trzy czasy . Chociaż może powinnam wreszcie nauczyć się porządnie wszystkich czasów angielskich, a nie myśleć o czymś innym .
|
|
|
|
#1482 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Miki Gratki
![]() Cytat:
Gadałam kiedyś z koleżanka, kosmetologiem która pracuje jako kosmetyczka od kilku lat i odradzała zmywanie acetonem. Sama tak robiła, ale na dłuższą metę aceton strasznie jej zniszczył paznokcie. Cytat:
Cytat:
Do jakiegoś 17 roku życia nie wiedziałam do czego służy koncentrat pomidorowy i po co to jest w sklepach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pigwówka może będzie w przyszłym roku jeśli mi pigwy zaowocują. Napaliłam sie na Gin śliwkowy, ale z późno się obudziłam i już nie ma nigdzie śliwek. Jeszcze sprawdzę w litewskim sklepie. Zdążyłam tylko ciasto ze śliwkami zrobić. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- I tak to jest. Dalej w pracy mamy co chwila nową osobę. Zatrudnialiśmy wykształcone, studentki itd. Same niby mądre, a żadna nie mogła sobie poradzić z odbieraniem telefonów, segregowaniem papierów i składaniem broszur. Takie to skomplikowane, że magistrów przerastało. Teraz mamy dziewczynę, która edukację zakończyła w wieku 16 lat w beznadziejnej szkole z marnymi wynikami, a radzi sobie doskonale. Jest bystra, ogarnięta, wszystko łapie po jednym wytłumaczeniu. Po 2 dniach już sama przyjmowała zamówienia, co akurat u nas nie jest takie proste ze względu na terminologię. I mam nadzieję, że zostanie z nami na dłużej. Ma wady, ale w tym jaką jest osobą, a nie w tym jak pracuje i to może się szefom nie podobać .
|
|
#1483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pediatra przyczepiła się, że mała nie staje jeszcze na nóżki, chciała kierować ją do neurologa i rehabilitanta, ale jeszcze się wstrzyma. |
|
|
|
|
#1485 |
|
Zakorzenienie
|
W koncu weekend
Zimno mi ,chyba bierze mnie jakies chorobsko-boli mnie cho i gardło
|
|
|
|
#1486 |
|
Zakorzenienie
|
Miki, Bell - tak Wam pozazdrościłam tych gofrów domowych, że sobie dzisiaj przyniosłam porządną gofrownicę z pracy i właśnie umieram po zjedzonych 4 waflach, takich na wypasie.
omamojakietodobre. ![]() W ogóle to tydzień temu wyprowadziłam się od rodziców i codziennie mam ugotowane takie pyszności, że jestem w niebie. Tylko boję się, że jeszcze trochę i się roztyje.
Edytowane przez otako Czas edycji: 2014-10-17 o 20:29 |
|
|
|
#1487 |
|
Zakorzenienie
|
Któż Cię tak dokarmia ?
![]() Ja się odtłuszczam już jakiś czas. Tż się ze mnie śmieje, że niby co lustro/okno/telewizor gapię się sobie na tyłek, ale nie mogę się napatrzeć. ![]() ) i podtyka prosto pod nos ulubione chipsy i kwaśne żelki. Ależ mam dobry tydzień za sobą.
Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2014-10-17 o 21:41 |
|
|
|
#1488 |
|
Zakorzenienie
|
Mój nowy współlokator/stary FF
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
Spodobały mi się buty w CCC, ale są za drogie, bo 280 kosztują. Czekam tydzień na promocję i nic. Widzę, że w Krakowie -20%. Chyba jadę do Krakowa
|
#1490 |
|
Rozeznanie
|
znając życie, to promocja zacznie się wtedy, kiedy kupisz buty.
|
|
|
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie
|
|
|
|
#1493 |
|
Zakorzenienie
|
Kocur, wiadomo, że aceton wysusza mocno, ale ja robię tak,że skórki zabezpieczam czymś tłustym, wiadomo i tak to się rozpuści, ale zawsze trochę mniej narażone są. No i co innego zmywać co 2 dni, a co innego raz na dwa tygodnie. Na to smaruję olejkiem porządnie. Bez acetonu ciężko byloby to zmyć, nawet zmywaczem acetonowym pewnie schodzi gorzej niż acetonem.
|
|
|
|
#1494 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1495 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, co sobie gotować na co dzień, żeby było tanio i szybko i w miarę zdrowo? Już mnie nudzą te same potrawy (kanapki) i smażone pierogi/kluski/kopytka, itp.
|
#1496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kusi mnie sredni blond
|
|
|
|
|
#1497 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja babcia robi pyszny barszcz czerwony. Domowy jest średni, babciny najlepszy ![]() No tak, nie dziwię się, że codziennie w kuchni, skoro nie tylko o siebie musisz zadbać. Resztę jadam, prócz ryżu z jabłkami.
|
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
Celestynku, ja robię sobie twaróg z jabłkiem i orzechami, kanapki z pastą z łososia (to droższe, ale w piątki nie jem mięsa i nie mam czym podbić białka
), naleśniki zabieram jak zostają z obiadu Kanapki z kurczakiem i jakimiś serami, kasza/ryż na słodko (jabłko, orzechy albo banany ), kasza z soczewicą, oczywiście kasze/ryż/makaron z mięsem i warzywami, żytnie placki/gofry, placki bananowe. To "dania" na uczelnię. Na obiady to mega szybko robi się zapiekanki np z makaronu plus dania gotowane na parze. Tu jest duuuże pole do popisu.---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- No i oczywiście wszelkie zupy, ale to pewnie wiesz .
|
|
|
|
#1500 |
|
Zakorzenienie
|
Odkąd mieszkam sama to okazało się, że nie umiem gotować
Zawsze jakoś dawałam radę, a teraz pomysły się skończyły, jak weszła rutyna i zaczynają się kanapki. Muszę zaopatrzyć się w owsiankę w takim razie. Bell, te placki muszę spróbować, już kiedyś pisałaś o nich PS. Też nie jadam w piątki mięsa, czasem w ogóle nic, prócz wody. ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Podasz mi przepis na przykładową zapiekankę z makaronu?
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:19.

Będę pracować w sklepie stacjonarnym w Lawendowej Szafie
gratulacje.

No ale w końcu musiało to nastąpić, trafiła się świetna oferta
W sumie i tak zawsze z dziewczynami z Lublina zamawiam, żeby przesyłka taniej była
klaski 
takie oczy podobne i w ogóle 

Dzisiaj byłam na takim krótkim szkoleniu od 16-18, porozglądałam się co gdzie stoi, liznęłam co nieco programu na którym pracują. W poniedziałek już mam być sama, tzn. szef jest na zapleczu do pomocy
Niestety na swoją teściową siostra nie ma co liczyć 

Chyba dodał trochę cytryny, bo smak jest z jednej strony słodki, ale też lekko kwaskowaty. Nie pali w gardło i nie śmierdzi jak nalewki na spirytusie, tylko tak przyjemnie grzeje w brzuszku.
- 82
15.04.2013
Zawsze jakoś dawałam radę, a teraz pomysły się skończyły, jak weszła rutyna i zaczynają się kanapki. Muszę zaopatrzyć się w owsiankę w takim razie. Bell, te placki muszę spróbować, już kiedyś pisałaś o nich