|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części wątku | |||
| Mamusie wrześniowo-październikowe 2013 |
|
0 | 0% |
| Lipiec, sierpień szybko zleci, zaraz roczek skończą dzieci |
|
7 | 21,21% |
| Lipiec, sierpień szybko zleci, zaraz pojdą nasze dzieci |
|
0 | 0% |
| Mocno grzeje słońce. Wkrótce samodzielnie wszyscy biegać będziemy po łące |
|
0 | 0% |
| Pilnuj mamo mnie, bo ciekawość świata ponosi mnie |
|
0 | 0% |
| Świętujemy roczki i pierwsze stawiamy kroczki |
|
1 | 3,03% |
| W tym wątku świętujemy. Pierwsze świeczki zdmuchujemy |
|
2 | 6,06% |
| Wakacji czas szybko zleci i już roczek będą miały dzieci |
|
1 | 3,03% |
| Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę |
|
14 | 42,42% |
| Chodzi, pełza i raczkuje każdy dzieciak też ząbkuje |
|
0 | 0% |
| Pierwszy ząbek, pierwszy kroczek dam rodzicom w prezencie na roczek |
|
0 | 0% |
| Małe stópki stawiam śmiało, jestem zuszek jakich mało |
|
8 | 24,24% |
| Głosujący: 33. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo! Mamy IX-X 2013 cz. XII
Cytat:
to polowa drogi od rk do bb poli wd40 albo spiryt
|
|
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo! Mamy IX-X 2013 cz. XII
Ja-ika sto lat!
|
#1473 |
|
Zadomowienie
|
Ja-ika wszystkiego najlepszego i spelnienia marzen !
|
|
|
|
#1474 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny ale tu juz żaden spirytus,soda czy w 40 nie pomoże. Próbowaliśmy ale okazuje się ze to jest już wyzarte..takie małe gówno a ma wpływ na cala hustawke..szok..
|
|
|
|
#1475 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
hej
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1476 |
|
Zakorzenienie
|
Jaiko ode mnie również najserdeczniejsze życzenia
![]() Usypiam leosia juz 2h. Co go nie odloze do łożeczka to sie budzi a mam tyle roboty dzis.Wiecie moze gdzie kupię taka komódke z koszami wiklinowymi lub materiałowymi? Przewijak juz niestety traci rację bytu i chciałabym jakis mały mebelek na pieluchy itp. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1477 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja-ika, wszystkiego najlepszego, kochana, spełnienia marzeń, zawsze dobrego humoru, jak najmniej stresów, pociechy z dzieci i z męża, wygranej w totka, dalekich podróży, a przede wszystkim zdrówka, żebyś mogła z tego wszystkiego korzystać Asiek, ![]() ![]() U nas to chyba była kwestia zmniejszającej się z dnia na dzień ilości pokarmu Teraz lękam się o swoje cysie, ale chyba jest ok, nie ma zastojów, stwardnień itp. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- zbieram się do Lydla po zakupy na obiad, dziś u nas carbonara potem ugotuję małemu brokuły z kurakiem i żółtkiem TŻ ma akurat pracujący weekend, więc po południu sami pójdziemy na spacer Masakra z tym TŻ wrócił wczoraj z roboty chyba przed 22 i jeszcze pracował na kompie do 4
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1478 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny moze mi pomozecie.Mam konto pocztowe na onecie.Od dluzszego czasu mam zaznaczone,ze mam jedna nieprzeczytana wiadomosc,ktorej nigdzie nie ma.jak to zlikwidowac,zeby mi sie nie wyroznialo,ze jest nieprzeczytana?Miala ktoras tak?
|
#1479 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Nadrobiłam po łebkach. Jutro chrzest, od wczoraj jest u nas teść z wnukiem, za 3h przylatuje moja siostra z chłopakiem, a jutro od rana to już będzie dziki tłum. Sporo mamy jeszcze roboty, a od wczoraj Ola ma gorączkę ok. 39 st bez żadnych innych objawów. Myślałam, ze się ode mnie zaraziła, ale nia ma kataru ani nic I nie wiem, co teraz. Jak jej nie przejdzie to goście pójdą do knajpy, a ja z Olą do domu i tyle, ale mam już dosyć tych chorób I zastanawiam się, czy musze z nią iść do lekarza, jak jej po lekach gorączka spada? Boję się tych pomocy weekendowych, że tylko się tam zarazi czymś jeszcze---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Natala współczuję przeżyć i obyście szybko wrócili w pełni do zdrowia Madziuchna - super, że Julek tak ładnie spał po mm Ja-ika sto lat ![]() Gratki dla chodzącego Miłoszka ![]() Więcej nie pamiętam, wybaczcie. Idę robić ciasto i sprzątać.
Edytowane przez papalinka83 Czas edycji: 2014-06-28 o 12:00 |
|
|
|
#1480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bede trzymala jutro wiekie kciuki
|
|
#1481 | |||
|
Zakorzenienie
|
udanego spotkania dziewczynki
jaika sto lat sto lat! samych pomyślności i pięknych dni i Cytat:
i jysk jeśli masz blisko chociaż ze strony jyska też można chyba zamawiaćCytat:
coś ostatnio pechowo u Was z chorobami ![]() oby nic z tego się nie wykluło, i temperatura zniknęła ![]() i powodzenia na chrzcinach ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
![]() albo zaznacz fajkami wszystkie wiadomości i są chyba takie opcje zaznacz jako przeczytane ? tak mi się wydaje że coś takiego było, ale nie pamiętam czy na onecie
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ufffff ![]() Małż zgarnął Tusię na spacer a ja przeleciałam okna dachowe, kuchnię łazienkę, poodkurzałam i pomyłam wszystkie podłogi- na włośacih T. również. To teraz jeszcze obiadek i wybywamy w plener. Zazdroszczę zlotującym dziewczynom!
|
|
#1483 |
|
Zakorzenienie
|
Poziomka, kilka przykładowych, to zależy jaką masz kolorystykę i jak duży ten mebel chcesz
![]() http://allegro.pl/regal-drewniany-z-...347181436.html http://allegro.pl/regal-drewniany-z-...347174821.html http://allegro.pl/komoda-wiklinowa-r...335582427.html
|
#1484 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
|
|
#1485 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hello Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
gratuluję postępów Michasia kiedy bedziesz u mamy??
|
|
#1486 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
życie ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
super
|
|
#1487 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za postępy ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- dziękuję za wszystkiego brawa dla tż duma mnie rozpiera :Pudanego zlociku kobietki ![]() wszystkiego naj dla dzisiejszych małych solenizantów ![]() i dla jaiki sto lat kochana!!
|
|
#1488 | |
|
Rozeznanie
|
ja-ika sto lat!!! i spełnienia marzeń!!
Składaliśmy z TZ szafę dalej i zawiozłam Zuzię do mojej Mamy i o dziwo grzeczna jest, ładnie się bawi. Może to ja na nią działam że taki mały wariat z niej ![]() Cytat:
za jutrzejsze chrzciny, mam nadzieję że wszystko się uda![]() idę jeść obiad i się ogarnąć na te urodziny
|
|
#1489 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny,Helka ma 39,3 czy to mogą być zęby czy trzydniówka?Przeziębienie raczej nie,bo nie ma kataru
Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
|
|
#1490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1491 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki ale myślałam cos do 100kupic ![]() W biedro były 2miesiące temu po 80, myślałam ze moze znowu sa gdzieś na promocji. Cytat:
w jysku sa za 170 mi to troche drogo ![]() Cytat:
![]() Cenowo jedynie ta ostatnia, a teraz myślę ze moze popatrze za takimi co potem na zabawki by sie nadalo. W tej biedronce były fajne, bo prócz wiklinowych tez takie materiałowe pudła.
|
|
#1492 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki,a jak w ogóle przebiega ta trzydniówka?
|
#1493 |
|
Zakorzenienie
|
u rodziców wiem ze bede 2 tyg ale jeszcze nie wiem kiedy ,wszytsko zalezy od mojej sis bo mamy współny pokój i bede jak jej nie bedzie
albo w czasie pielgrzymki albo jak pojedzie na staż zagraniczny to moge kazde dwa tygodnie wybrać dam znać trzy dni goraczki i zadnych innych objawów widocznych, kolejny dzien małe plamki,nastepny dużo plamek ![]() to tak w skrócie ja już raz myślałam że mamy trzydniówkę ale teraz to jestem pewna że ją właśnie przechodzimy,dzięki Bogu już temperatury nie ma od południa a ja byłam dziś na jazdach doszkalających , 10 lat temu zrobiłam prawko ,poszłam na studia do innego miasta i przestałam jeździć ,jeździłam dosłownie kilka razy ,no i teraz w czasie urlopu męża mam postanowienie że sobie przypomnę co i jak i też będę śmigać dziś było ok instruktor powiedział że jest dobrze,potrzebuje ok3-4 h pojedzić Ja-ika sto lat !!!!!!!! ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- u mnie pada, więc pewnei u dziewczyn na zlocie też lało
|
#1494 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1496 |
|
Wtajemniczenie
|
ok ,a kiedy mozna zaczac?Jak wyjdzie rumien?czy jak goraczka przejdzie?A kapac mozna?Matko ja nic nie wiem
3.10.13 Helenka Always look on the bright side of life Edytowane przez dodinha Czas edycji: 2014-06-28 o 17:14 |
|
|
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
ja planuje jak zniknie rumień,odczekać z 1 -2 dni, organizm osłabiony to trzeba uwazac zeby nic sie nie przyplątało
|
#1498 |
|
Wtajemniczenie
|
No ja niestety bede musiala z nia wyjsc we wtorek ,bo ide do pracy,a musze ja zaprowadzic do kumpeli.A rumien wyjdzie po trzech dniach,czy moze juz jutro np?
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
Papalinko życzę zdrówka i udanej uroczystości
Dodinho również zdrówka Mam pytanie, jak wy zorganizowałyście sobie "kącik pielęgnacyjny" jeśli już zrezygnowałyście z przewijaków? ja teraz mam przewijak z ikei i pod nim jest półka na której mam pieluchy tetrowe, kosz z pampersami, chusteczki, kosz z lekami i akcesoriami do pielęgnacji, i ręcznik. teraz będę go przewijać na łóżku ale gdzie to wszystko trzymać żeby było w miarę pod ręką? myślę o tym co na zdjęciu, choć czuję że Leoś nie przejdzie obok tego obojętnie
|
#1500 | ||
|
Raczkowanie
|
w sierpniu
![]() Cytat:
to trzymam kciuki zeby sie udalo przeniesc do lepszego działu ![]() no chyba sie bede mu siala wybrac do ginaq bo wstyd sie przyznac ale bylam 6 tyg po porodzie i koniec ![]() i wlasnie sobie uswiadomilam ostatnio ze raptem kilka razy w zyciu bralam cos przeciwbolowego takze moze tez dzieki temu tabletka szybko pomogla, a dzisiaj to juz w ogole oku mnie to samo jak Maks zaczal wiecej jesc posilkow stalych to zaraz @ sie pojawila ale na razie tylko raz takze z ta regularnoscia jakos kiepsko ![]() co do sukni jest raczej taka zwykła, na pewno nie umywa sie do tej ktora kiedys wstawiala Your Angel, no ale kwestia finansowa byla istotna, nie wydalabym 4 tys na suknie w kazdym razie dobrze sie w niej czulam i cena rozsadnahttp://www.google.pl/imgres?imgurl=h...tart=0&ndsp=12 tyl https://www.google.pl/search?q=famos...21%3B471%3B708 Cytat:
ja 3 lata po prawku nie jezdzilam i juz mi bylo ciezko nauczyc sie od nowa a teraz to nie wyobrazam sobie zycia bez samochodu jaika wszystkiego najlepszego papalinka oby tempka minela i za chrzciny
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.

[/RIGHT]

Julek zasnął przed 20, a pierwsza pobudka była już o 23. Może to rzeczywiście z głodu (już dziś wprowadziłam zmiany do Julkowego jadłospisu 
dwie jedynki na górze się przebiły, razem 6! 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Teraz lękam się o swoje cysie, ale chyba jest ok, nie ma zastojów, stwardnień itp.
potem ugotuję małemu brokuły z kurakiem i żółtkiem 

coś ostatnio pechowo u Was z chorobami 

7 sierpnia kończy mi się umowana tel to już od miesiąca oglądam co sobie wezmę... nawet łapkę na muchy mamy elektryczną...
Chwalę się
mojej przyjaciółki
jak wieczorem nie zje za duzo kaszki to budzi sie co max 2h a jak akurat kaszka mu podejdzie to spi ze 4 h