|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1471 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 658
|
Dot.: jak zrobic taka fryzure?
albo na palcu zakrecaj taki slimaczki i przypnij wsówka pochod¼ tak godzinê a pozniej rozplacz slimaczki bedziesz mia³a takie fale.
Mnie bardziej zastanawia jak zrobic taka mine ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1472 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 429
|
moja znajoma siê tak czesze : zwykle spina w³osy gumk± na czubku g³owy, takie poskrêcane i zwiniête w nie³adzie, lekko wilgotne. A grzywke poprostu jeszcze mokr± zaczesuje na bok
![]()
#1473 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 424
|
Ja mam takie jak nie mam czasu przez dwa dni wlosow umyæ to w³asnie po pierwszym ³apiê je gumk± na czubku g³owy i zostawiam do mycia
![]() ![]()
![]() |
#1474 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 5
|
jaki kolor i fryzura posowalyby do mnie?
prosze o pomoc w dobraniu odpowiedniej fryzury oraz koloru. Moje w³osy s± do¶æ cienkie i zniszczone . Do³±czam zdjêcia. z gory dziekuje za rady
![]() Edytowane przez natalaaaaaa Czas edycji: 2009-02-27 o 13:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1475 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 352
|
Dot.: jaki kolor i fryzura posowalyby do mnie?
Ja bym Ci radzi³a zrobiæ grzywkê prost± a bêdzie Ci ona pasowaæ bo masz wysokie czó³ko.A wiêc prosta grzywka i wycieniowane przy twarzy w³osy.W ciemnym kolorze Ci jest dobrze wiêc je¶li chcesz farbowaæ to kolor jasny br±z.Je¶li to jest Twój naturalny kolor to nie farbuj bo masz ok.A powiedz mi w³osy to naturalnie Ci siê krêc± na koñcach czy na fotce mia³a¶ specjalnie krêcone?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
Przyczajenie
|
nie krêc± na tym zdjêciu mialam krêcone. Mialam juz kiedys grzywke i wlasnie jestem w trakcie zapuszczania bo wydaje mi sie ze ona dodatkowo podkresla moje wydatne policzki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1477 |
Zakorzenienie
|
A mia³a¶ cieniowane przy twarzy w³oski jak mia³a¶ grzywkê?My¶lê, ¿e takie cieniowanie z grzywk± nie uwydatnia policzków i dodatkowo grzywka taka gêsta obciêta do linii brwi podkre¶li oczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1478 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Czy ta fryzura bêdzie pasowaæ, pielêgnacja, co ew. innego?
Witam,
nazywam sie Lukasz i zalozylem konto na tym forum aby poradzic sie osobom, ktore sie znaja na wlosach. Sprawa wyglada tak, ze zawsze nosilem krotkie wlosy, okolo 2cm. Ostatnio bardzo spodobaly mi sie dlugie wlosy i zaczalem zapuszczac swoje. Fryzury, ktore mi sie podobaja na dzien dzisiejszy, to: http://www.salonfryzur.pl/fryzjerstw...ria/photo/1426 http://ikf.com.pl/fryzury-meskie/fryzura123986.htm http://ikf.com.pl/fryzury-meskie/fryzura80691.htm z naciskiem na ta ostatnia. (ale troche inaczej widze grzywke u siebie) Problem w tym, ze moje wlosy sa naprawde strasznie geste i nie wiem co z tego wyjdzie, poniewaz z tego co widze na zdjeciach (a takze u kolegow) to wlosy maja rzadsze ode mnie. Ponad to czasami gdy rano wysusze wlosy uda mi sie jakos porzadnie je ulozyc, a czasami jest to wrecz awykonalne. Dodam, ze sie mocno przetluszczaja. Prosze mi napisac, czy gdy teraz zapuszczam wlosy (sadze, ze na lipiec powinny juz byc ok, aktualnie maja okolo 5cm) to musze podjac jakies kroki typu podcinanie, cieniowanie, czy po prostu zostawic je same sobie? A moze polecacie mi jakies inne fryzury? Oto moje zdjecie, zrobione jakos 2-3 tyg temu: ![]() W stosunku do zdjecia, odleglosc od konca grzywki do brwi jest aktualnie o 1/3, moze 1/2 mniejsza. W najblizszym czasie postaram sie zrobic nowe zdjecie i umiescic je tutaj. Licze na konkretne wypowiedzi i pomoc, pozdrawiam. Edytowane przez Lukis Czas edycji: 2009-02-27 o 23:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1479 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Dot.: Czy ta fryzura bêdzie pasowaæ, pielêgnacja, co ew. innego?
Nikt nie potrafi nic napisac?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1480 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 904
|
Dot.: Czy ta fryzura bêdzie pasowaæ, pielêgnacja, co ew. innego?
na razie zapuszczaj i nic nie rób (oprócz mycia i od¿ywiania oczywi¶cie), jak juz Ci troche podrosna to idx do fryzjera, ze zdjêciem fryzury- by ci podrasowa³ "pod fryzure do której zapuszczasz"
gêsto¶æ w³osów nie bêdzie przeszkadzac w fryzurze, wszystko zalezy od dobrego ciêcia i kosmetyków do uk³adania, ewentualnie mo¿esz zainwestowac potem w prostownicê lub po¿yczyc od kolezanki... Edytowane przez niutka1 Czas edycji: 2009-03-01 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 111
|
Jaka fryzura?
nieaktualne .
Edytowane przez Prince55 Czas edycji: 2009-03-04 o 14:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#1482 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jaka fryzura?
hmm,moim zdaniem powinna¶ nieco skróciæ w³osy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1483 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 111
|
juz nie mam d³ugich w³osów
![]() mialam doczepione.. teraz mam lekko za ramiona . |
![]() ![]() |
![]() |
#1484 |
Moderator
Wiadomo¶ci: 6 269
|
Slicznie wyglädasz w blondzie
![]() ![]() Ostatnie zdjecie myslalam o takim odcieniu dla Ciebie. ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego u¿ytkownika na forum. Jak za³o¿yæ tak± reklamê? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
#1485 |
Przyczajenie
|
D³uga fryzura mêska, pomó¿cie :)
Witam.
Od jakiego¶ czasu mam zamiar zapu¶ciæ w³osy. Mo¿ecie mi powiedzieæ czy pasowa³aby do mnie d³u¿sza fryzura? W³osy mam czarne i proste. Zdjêcie moje i fryzury, któr± chcê mieæ - w za³±czniku Edytowane przez pet3r Czas edycji: 2009-03-07 o 00:06 Powód: usuwam linki do zdjec, kaska juz je dodala pod postem.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1486 |
Zakorzenienie
|
Dot.: D³uga fryzura mêska, pomó¿cie :)
Pewnie, ¿e bêdzie Ci pasowaæ jak zobaczy³am Twoje zdjêcie to od razu na my¶l Harry Potter mi przyszed³
![]() Edytowane przez Elsi81 Czas edycji: 2009-03-06 o 22:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#1487 |
Przyczajenie
|
W³osy takiej d³ugo¶ci mam ju¿ teraz.. grzywka spuszczona w dó³ wchodzi do oczu, uszy prawie cale zakryte i z ty³u te¿ do¶æ d³ugo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1488 |
Zakorzenienie
|
Skoro takie masz to id¼ do fryzjera ¿eby Ci fajnie je pocieniowa³ i wystrzêpi³ i wówczas nie bêdziesz siê mêczy³ z takimi w³osami i na dodatek wygl±da³ jako¶ w¶ród ludzi
![]() Edytowane przez Elsi81 Czas edycji: 2009-03-06 o 23:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Przyczajenie
|
heh, ale jak tak bêdê strzêpiæ to nigdy nie urosn±. Takie same mia³em w pa¼dzierniku, ale kilka razy skraca³em bo mnie denerwowa³y :P
Wiêc.. fryzura ze zdjêcia bêdzie OK? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1490 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 18
|
hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1491 |
Przyczajenie
|
Masz racjê, najbardziej wkurzaj±ca jest teraz grzywka.. zastanawia³em siê nad opask± (materia³ow±), ale nie mam pomys³u jakbym móg³ uk³adaæ w³osy :/
Z bokami na razie sobie radzê tak, ¿e zaczesuje za uszy i spuszczam na bok trochê w³osów ze ¶rodka g³owy - z zakrytymi uszami wygl±da³bym beznadziejnie ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#1492 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 18
|
Wiem o tym, bo kumpel w³a¶nie zapuszcza. Có¿, on chodzi ci±gle w czapce z daszkiem :P ale my¶le ¿e dobra by³aby bandamka, trochê po piracku, ale je¶li znajdziesz sobie jak±¶ fajn±, to stanie sie ona fajnym gad¿etem. Albo jeszcze taka prosta, cienka, czarna, metalowa opaska, pewno znajdziesz w jakim¶ sklepie z bajerami do w³osów. Bo tak jak piszesz, opaska materia³owa, szczerze troche mi siê nie widzi. Najlepiej cykaj zdjêcia, wstawiaj i bede sie zastanawiaæ z tob± :P Popieram ch³opców, którzy chc± zapuszczaæ w³osy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1493 |
Przyczajenie
|
z bandan± nieg³upi pomys³, kupiê jak tylko znajdê co¶ z motywem japoñskim. Postaram siê daæ jak±¶ fotkê je¶li bêdzie w najbli¿szym czasie okazja do robienia zdjêæ.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1494 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 14
|
fryzura
Hejka
![]() ![]() ![]() http://images37.fotosik.pl/47/bac4ecd0d7d5e413.jpg - to jest z kilku miechów moje zdjêcie mam d³u¿sze w³osy, ale mam jeden problem koñcówki mi siê tak do góry bior± (zakrêcaj), mo¿e gumê do w³osów czy co¶ kupiæ ? ![]() Proszê o doradzenie fryzury i z t± drug± spraw± Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 14
|
Dot.: fryzura
od¶wiezam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1496 |
Zakorzenienie
|
Dot.: fryzura
Po co zak³adasz ju¿ drugi w±tek z tymi fryzurami? tam dziewczyny dobrze Ci radzi³y z tymi fryzurami, przegl±da³am je i maj± racjê, ¿e takie fryzury jak tam poda³y bêd± Ci pasowaæ. Nie wiem ile lat liczysz je¶li 15 to fryzury z takimi d³u¿szymi w³osami m³odym ch³opakom nie pasuj±.Jedyna jak± znalaz³am ¿eby siê powtarzaæ z tamtego w±tku wcze¶niejszego co za³±czy³e¶.My¶lê, ¿e powinna pasowaæ. Najlepiej to jak dobra³by¶ fryzurkê komputerowo wtedy zobaczy³by¶ czy pasuj± Ci takie d³u¿sze w³osy.
Edytowane przez Elsi81 Czas edycji: 2009-03-08 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#1497 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 578
|
nowa fryzura, pomocy
witam
mam pro¶bê. Pomog³yby¶cie dobraæ mi fryzurkê? Bardzo proszê, najlepiej z prostymi w³osami
#1498 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 12
|
Dot.: nowa fryzura, pomocy
ja to bym zrobila grzywkê na bok i obcie³a na równo do ramienia albo troche nawet za
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1499 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
ch³opak - jaka fryzura?
witam
nie wiem czy moge tutaj pytac, bo to raczej forum dla kobiet, ale znalazlem tez tematy zakladane przez mezczyzn , wiec i ja sprobuje ![]() szukam porady, jaka fryzura pasowalaby do chudego chlopaka z odstajacymi uszami? zawsze nosilem takie sredniej dlugosci wlosy, a chcialbym teraz moze jakies krotsze, pasowalyby takie czy odpadaj±? czekam i dziekuje za rady. |
![]() ![]() |
![]() |
#1500 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 684
|
Dot.: ch³opak - jaka fryzura?
a moze wrzuc swoje zdjecie..to bedzie latwiej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:18.