|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Książki podobne do 50 Twarzy Greya - znacie jakieś? - część VIII (REMI)
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1472 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki kochane. Dopiero wygospodarowalam chwilę.
Esia - kochana kobieto właśnie za to kocham ten wątek, tu można wszystko a szczególnie się wygadac co zresztą ją też za chwilę uczynię ![]() Ja powiem ci tylko tyle, zawsze każdemu powtarzam, że nie warto marnować czasu bo nikt nam nie odda jednej zmarnowanej minuty... Niestety wstrząsająca historia Ani potwierdza mają tezę. Nie wiem czy Ty uważasz że marnujesz swój czas z TZ czy nie Ty musisz to osądzić. Nikt z nas nie wie ile tego czasu mamy więc dobrze by było przez większość tego czasu być szczęśliwym a nie męczyć się z takim baranem - wybacz musiałam. Pamiętaj że jesteśmy i zawsze po Twojej stronie ![]() A co do mnie kochane.... Mój mąż dostał dziś pracę i wyjechał na poltoratygodnia w tej chwili jest gdzieś pod niemiecka granicą... I tym sposobem wszystko stanęło na głowie. Zostałam sama z dziewczynami i milionem spraw. Pełna reorganizacja... Na ten moment żeby było weselem obydwoje jesteśmy klebkiem nerw. I jeszcze dziś miałam spotkanie którego spodziewałam się najmniej..... ehhhhh Spijcie dobrze sloneczka ![]()
![]() |
#1473 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Masumi jak bedziesz chciala pogadac, to moj numer masz. Pamietaj o tym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1474 |
Zakorzenienie
|
O Dzień dobry
![]() Esia ja dziś na spokojnie...bo wczoraj nie wiedziałam co napisać żeby w emocjach czegoś nie rzucić... Trzymam kciuki żeby Ci się wszystko poukładalo, a jak to już Ty sama zdecydujesz...cóż związki nie są łatwe ja moglbym tu co nieco dorzucić swojego, i czasem naprawdę trudno podjąć decyzję która zmieni nasze życie...jest i strach i obawa i żal... Tu zawsze znajdziesz radę czy lepsza czy gorsza zawsze można się wygadać inaczej spojrzeć na swoją sytuację i to pomaga...mam nadzieje ze w miarę szybko skończy się Twój mętlik...powodzenia... Ja dziś drugi dzień do pracy, wczoraj był młyn i głowa wieczorem mi pękają tabletki nie pomagały i Jeszcze zatrulam się czymś albo antybiotyki tak podzialaly ale miałam wieczór w łazience a nie z książką jak zaplanowała... A że jestem w tyle zaczęłam dopiero polecana przez Was It Ain't Me Babę... Edytowane przez emi_g Czas edycji: 2014-10-07 o 06:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1476 |
Zakorzenienie
|
Kochana bo musiałam... cały zeszły tydzień mnie nie było tylko wpadłam na trzy godzinki a musiałam porobić pewne rzeczy przełom miesiąc to pracy ogrom...dobrze że i tak miałam pomoc...ale cóż życie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1477 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Masumiczku ![]() Esia jeszcze tylko napiszę: mieszkacie tak blisko siebie i tak rzadko się widujecie... Dla mnie to szok. Ok praca - pracą, ale trzeba tylko chcieć. Dla mojego męża (wtedy chłopaka) nie było problemu wracać ostatnim pociągiem czy też autobusem do domu, a jak nie zdążył to z buta było (szedł 1,5 h) ![]() Ach... to były czasy ![]() Esia ja zdania nie zmienię: odpuść sobie (jak na razie) i czekaj na dalszy rozwój wydarzeń. I nie daj się wbić w poczucie winy. Związek składa się z dwojga ludzi i nie można potrzeb jednego stawiać na piedestale jako priorytet, a drugiego nie. Gdzie kompromis? I jeszcze jedno, bo o tym nie było mowy. Pamiętaj seks na zgodę to nie jest dobrym rozwiązaniem - piszę jakby co ![]() Cóż mogę więcej dodać: bądź szczęśliwa (z nim czy bez niego) ![]() ---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ---------- Taa, taki lajf. Emi ściskam i trzymam kciuki, by to szybko się skończyło. Ależ Ci się paskuda przypałętała. Edytowane przez rinos Czas edycji: 2014-10-07 o 06:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1478 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry...
Masumi Ty wiesz że ja wiem ![]() Emiś trzymaj się słonko ![]() Esia nie wypowiadałam się lecz śledziłam Twoje koleje losu i podtrzymuje wszystko co dziewczyny tu napisały MASZ BYĆ SZCZĘŚLIWA KOBIETO nie marnuj krzty chwili ![]() Miłego dnia dziewczynki u mnie nadal dół ![]() Rinos taaa lajf is brutal and full of zasadzkas ![]()
"Czasami nie poznasz wartości chwili, dopóki nie stanie się wspomnieniem"... Edytowane przez maggnolia Czas edycji: 2014-10-07 o 07:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1479 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Masumiku będzie dobrze i dasz radę ![]() ![]() Emiku to Twoje choróbsko to jakaś paskudna cholera bo nie chce Cię opuścić ![]() ![]() Esia ty również się trzymaj i rozważ wszystkie za i przeciw ![]() no a teraz to czy ktoś się orientuje gdzie zniknęła Joanna? bo chyba coś długo jej tu nie było ![]()
![]() |
#1480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1481 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry. U mnie dalej mętlik. Trudno jest ogarnąć tyle myśli na raz. Bardzo pomagają mi wasze wypowiedzi. Zadajecie bardzo trafne pytania. Tutaj mogę usłyszeć prawdę i spojrzenie z różnych stron. Jesteśmy w różnym wieku, z różnych miast i z różnymi doświadczeniami. Moi znajomi nie są raczej obiektywni. Ciągle zadaje sobie pytanie jak to możliwe, że miesiąc temu było tak dobrze, a teraz jest tragicznie. Zmiana o 180 stopni.
Rinos, Masumi i emi_g dziękuję za wasze wypowiedzi ![]() maggnolia i gosia dziękuje ![]()
Kocham książki ![]() Edytowane przez Esia_90 Czas edycji: 2014-10-07 o 07:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A paskudztwo okropne...nie mogę się pozbyć...ciągle coś...jak juz się zaczyna psuć to po całości... Ale czekam na koniec... Tez się zastanawiam gdzie Joasia...ale pewnie ma masę obowiązków...Napisz jej mailika... ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Dzięki dziewczynki: cmok: strasznie mi przykro ze nie mogę się wypowiadać na temat książek no ale nie mam kiedy czytać...:-( |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Dziewczyny a elatygrys gdzie przepadła? Ostatnio logowała się 19.09. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1484 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Jestem jestem dziękuję za pamięć ![]() Staram się czytać Was na bieżąco ale ostatnio mam taki zawrót głowy że nawet nie odpisuję. Oczywiście nic nie przeczytałam od jakiś trzech tygodni wiec na temat książek się nie wypowiem. Esia mam nadzieje że dobrze zdecydujesz i będziesz szczęśliwa bo to jest najważniejsze. Masumi mam nadzieję że wszystko Ci się poukłada U mnie niestety co chwilę dziewczynki chore do przedszkola nie chcą chodzić płaczą cały czas już nie wiem co mam robić, u mnie w pracy bardzo napięta atmosfera więc nie jest za ciekawie, mam nadzieje ze wszystko się niedługo poukłada i będzie dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1485 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak się go zapytałam w weekend czy przyjdzie do mnie w czwartek bo mam urodziny to zapytał czy może w środe bo wtedy ma wolne. Popatrzyłam się na niego i mówię, że urodziny mam w czwartek nie w środę. Mam wrażenie, że olał to co do niego mówię.
![]() |
![]() |
#1486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Uskutecznicie mi terapie w sobotę ![]()
![]() |
![]() |
#1487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kuźwa, przecież masz urodziny, mieszka o krok od Ciebie, w czym problem? Esia czy uważasz, że coś dla niego znaczysz? Czy nie traktuje Cię jesteś, bo jesteś? Dziewczyno, po tym co napisałaś o urodzinach... p****yć go. To gnojek jeden (wolno mi starsza jestem). Kobieto Ty z mazowieckiego jesteś, a dokładnie? Może jednak spotkamy się w weekend z dziewczynami, może znajdziesz chwilę, by się oderwać. Już MY Cię zabawimy, co nie dziewczynki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1488 |
Zakorzenienie
|
Jasne. Ale ja na kozetce nie siadam. Zaliczam sie do przypadkow beznadziejnych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1489 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Joasiu dziekuje ![]() Teraz to ja za Ciebie będę trzymała kciuki. Trzymaj się dzielnie kochana ![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cytat:
Są w życiu rzeczy ważne i ważniejsze. Niech sobie Pan najpierw w życiu określi priorytety.... ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Cytat:
![]() Dziewczynki dziękuję WAM WSZYSTKIM za dobre słowo i za to że jesteście. JEJUUUUU jak ja sie ciesze że Was w sobotę zobaczę !!!
![]() |
![]() |
#1490 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam sie. Rinos idealnie to ujęła tak BTW.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1491 |
Zakorzenienie
|
Coś na rozluźnienie V aginy
![]() 4562203c637e33c917fe569f80279a16.jpg
![]() |
#1492 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1493 |
Wtajemniczenie
|
rinos
Ja jestem z okolic Pruszkowa ( okolice Warszawy). Niestety mam ten mój kurs akurat w ten weekend ![]() A ja zazdroszczę. Może następnym razem też się załapię na grupową terapię. ![]()
![]() |
#1494 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- ![]() ![]() Cytat:
Martuś, nie bójmy się słów ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1495 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#1496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chłopaki się cieszą bo maruda jedzie na weekend ![]()
![]() |
![]() |
#1497 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() U mnie szaro, buro i ponuro ![]() Ogolnie do d.... ![]() Za to wczoraj kupilismy ogromniastą dynię na halloween ![]() Lece nadrabiac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1498 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1499 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
najlepszy opis ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1500 |
Wtajemniczenie
|
A u mnie słonecznie
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.