|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gruszki, sliwki do koszyka a wrzesniowkom czas umyka! Wrzesien 2016
Na forum PM 2016 jakaś cisza więc zapytuje Was: czy któraś ma pomysł na koka hiszpańskiego na ślub? nie za biednie?:P zamawiała już któraś grzebyk albo ozdobę na włosy? Coś jak:
http://www.aliexpress.com/item/Leaf-...459572404.html |
|
|
|
#1472 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nic że Wy nie będziecie mieli, nie planowaliście tego i nie bierz do głowy Cytat:
ja nie zamawiałam ozdób bo w sumie nie planuję żadnych, raczej wsówki w kolorze włosów i welon no ale na próbnej fryzurze się dowiem dokładnie czy coś mam dokupować cyz nie
|
|
#1473 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- O, a stroik taki: http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5062158931 Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1474 |
|
Zakorzenienie
|
Takie koki też mi się podobają. I mnie problemem będą bardzo długie włosy, które trzeba ciasno spinać żeby fryzura się nie zepsuła, a nie do końca takie upiecia mi pasują :/
|
|
|
|
#1475 |
|
Rozeznanie
|
Albo taki: http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6030896282
Chociaż te grzebienie to raczej do standardowego hiszpańskiego koka, a nie takiego jak wysłałam wyżej ![]() Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- I jak już jesteśmy przy tematach które nas gnębią: czy któraś z Was nosi okulary? Czy będziecie doklejać rzęsy i potem wkładać soczewki? Bo ja cały czas myślę jak założyć soczewki jak ma się przyklejone rzęsy! chce sobie je już w czerwcu założyć (rzęsy, nie soczewki), żeby sprawdzić, czy umiem założyć do nich soczewki... Boję się, że nie będę umiała ich włożyć i będzie ogromna pupa. ![]() Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1476 | |
|
Idealna Źona; )
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm wydaje mi się że normalnie się wkłada soczewki przy doklejonych rzęsach, ja co prawda nie miałam rzęs ani soczewek nigdy na oczach tylko widziałam jak koleżanki zakładają ale wydaje mi się, że jak osoba nosi soczewki na co dzięń, to rzęsy nowe nie sprawią jej problemu
|
#1478 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1479 |
|
Zakorzenienie
|
Ja noszę okulary, do ślubu idę w soczewkach. Rzęsy nie mają dużego wpływu na zakładanie soczewek
|
|
|
|
#1480 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1481 |
|
Raczkowanie
|
Czy któraś z WAS NIE ZAMAWIA upominków dla gości? my tego nie braliśmy pod uwagę w ogóle..
a zaproszenia miały być ostatecznie zamówione w tygodniu i dupa. jak dziś dojdzie do skutku MY nie zamawiamy prezentów dla gości, u nas sie tego nie praktykuje |
|
|
|
#1482 | |
|
Idealna Źona; )
|
Cytat:
gratuluje ślubu
|
|
|
|
|
#1483 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam coś takiego. To nie jest typowy grzebyk tylko to jest takie plastyczne ze zmienic można kształt. I przypina się wsuwkami.
|
|
|
|
#1484 |
|
Zakorzenienie
|
Lavendova a skad masz ten grzebyk?
Ja sie zastanawiam nad dopinka do wlosow. Juz kiedys chyba o tym gadalysmy:p mam cienkie wlosy i boje sie ze kok hiszpansi na mojej glowie bedzie wielkosci malej mamdarynki ![]() I piekne to upięcie z tymi listkami.mwrzucam do inspiracji
|
|
|
|
#1485 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem na etapie szukania cytatów i jak ma wyglądać treść zaproszenia, retyyy ale tego wszystkiego jest, nie mogę się zdecydować .. !:O
|
#1486 |
|
Idealna Źona; )
|
My to takie z innych zapro odgapilismy
|
|
|
|
#1487 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1488 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z moją fryzjerką przeglądnęłyśmy sporo zdjęć i będziemy próbować jedno z tych czesań. No i podobało mi się jej podejście bo jak popatrzyła na mnie to mówi: ty się na gładko nie czeszesz prawda? To nie będziesz się dobrze czuła w takiej fryzurze, musisz mieć coś bardziej uniesionego. No i faktycznie, ma rację
zawsze mam wysokiego kucyka, albo cebulkę na czubku albo jakoś tak objętościowo dużo a nisko spięte ale nienawidzę siebie w gładkim, ciasnym uczesaniu. Mam wrażenie że moja głowa jest trzy razy większa niż powinna być. Więc u mnie taki gładki kok odpadnie
Edytowane przez asiula1306 Czas edycji: 2016-04-11 o 19:51 |
|
|
|
#1489 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie zaletą hiszpańskiego jest to, że on naprawdę nie musi być gładki i idealny. Jest ich tyle, że wszystko zależy od fantazji fryzjerki. Dodatkowo: z klasą i jednocześnie modnie
![]() Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie pasuje mi to w ogóle |
|
|
|
|
#1491 | |
|
Zakorzenienie
|
na tych naszych to są takie przykładowe, takie słabe mi się wydaje, wyglądają super, ale jeśli chodzi napisy to tylko przykładowo co napisać jest
![]() Cytat:
|
|
#1492 |
|
Idealna Źona; )
|
Ja to mam tak długie włosy ze juz ich mam dość
|
|
|
|
#1493 |
|
Zakorzenienie
|
Matko jedyna. Coś mi sie muliła aplikacja wizazowa, usunęłam żeby przeinstalować i teraz nie ma w AppStore w ogole:/ a jak wchodzę na tel prze przeglądarkę to trwa wieki i jest mi niewygodnie...
Co do mojego stanika to i tak bedzie miał obcięty tył wiec chodzi tylko o miseczki:p mam dwa staniki z esotiq i znam rozmiar. Zmierzyłam sie wiec powinno być git. Co do wierszyków to nie ma co przebierać bo i tak nikt na to nie zwraca większej uwagi:p byleby nie było "wielmożnych państwa" czy coś:p |
|
|
|
#1494 |
|
Zakorzenienie
|
ja wiem wiem, że nikt nie zwraca uwagi, każdy mi to powtarza ;p a i tak nie mogę sie zdecydować, ale przyjdzie taki czas że uznam że wystarczy szukania i wybiorę, tak jak było z zaproszeniami .. hehe także ponarzekam Wam tutaj, a potem będziecie już miały mnie z głowy heheh
|
#1495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie no, przeciez my tu jestesmy po to zeby bylo komu marudzic:p czlowiek "wymarudzony" to czlowiek szczesliwszy! jakbym tak TZowi marudzila to by odwołał slub:p
|
|
|
|
|
#1496 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1497 |
|
Raczkowanie
|
Ja ten grzebyk zamawiałam ze strony ślubnybucik. Mają mnóstwo dodatków do włosów.
Dzisiaj przyszły próbki zaproszeń ze studia brzoza... niby ładne ale mnie nie zachwycają bo nie są na sztywnym papierze tylko troche on sie gnie jak je otwieram... szukam dalej... moze wy macie jakies godne polecenia? Generalnie szukam z motywem kwiatowym.. |
|
|
|
#1498 |
|
Raczkowanie
|
Ja ten grzebyk zamawiałam ze strony ślubnybucik. Mają mnóstwo dodatków do włosów.
Dzisiaj przyszły próbki zaproszeń ze studia brzoza... niby ładne ale mnie nie zachwycają bo nie są na sztywnym papierze tylko troche on sie gnie jak je otwieram... szukam dalej... moze wy macie jakies godne polecenia? Generalnie szukam z motywem kwiatowym.. Ten podoba mi sie najbardziej. Mi sie te Wasze koki na inpiracjach meega podobają... i sama chcialabym miec taki, ale u mnie taki problem ze ja cale życie w przylizanym kucyku chodze i jak jakaś fryzjerka poszaleje przy okazji jakiejs fryzury na impreze to wygladam jak stara baba taka natapirowana... wtedy mi sie wydaje ze mam meeega wielķą glowę i zle sie czuje... wiec zostaje przy ciasnym koku... Ps. Zdublowalam posta ale nie potrafie tego poprzedniego usunać... Ps2. Dopiero teraz zorientowałam się ze mozna pobrac apke na forum... jaka ze mnie sierota... Edytowane przez lavendova Czas edycji: 2016-04-11 o 23:28 |
|
|
|
#1499 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
)Cytat:
Z jednej strony fajnie by było jeśli cały czas chodzisz przylizana mieć coś innego, zaskoczyłabyś męża i gośći do tego makijaż na pewno wyglądałabyś ekstra tylko najgorsze ze jeśli nie czujesz się w tym dobrze to faktycznie nie ma co tego robić bo potem męczyłabyś się cały dzień że jak wyglądasz że na pewno brzydko ..
|
|
#1500 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym dziewczyny nie była taka pewna, że nikt na nic nie zwraca uwagi
wg mnie to jeden z częściej powtarzanych mitów. Skoro zrobienie czegoś dobrze nie wymaga wielkiego wysiłku to chyba lepiej to tak zrobić niż na odwal się i tłumaczyć, że nikt nie zwróci uwagi?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.

to nic że Wy nie będziecie mieli, nie planowaliście tego i nie bierz do głowy
no ale na próbnej fryzurze się dowiem dokładnie czy coś mam dokupować cyz nie 
chce sobie je już w czerwcu założyć (rzęsy, nie soczewki), żeby sprawdzić, czy umiem założyć do nich soczewki... Boję się, że nie będę umiała ich włożyć i będzie ogromna pupa.