![]() |
#1471 |
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Mamusie październikowe 2015 :D
Hehe, ciekawe czy ją polubi
![]() Ja pluszaka - szmatkę z głową i długimi uszami dostałam od Miki Minky, fakt, interesuje ją to bardzo ![]() ![]()
![]() |
#1472 |
Zadomowienie
|
Bosh, przez ten skok wczoraj cały dzień nie chciał jeść, a potem pobudki w nocy na karmienie co 2h, żarł jak smok po 120ml... a teraz znowu nie chce jeść, tylko jęczy i macha tymi odnóżami jakby w coś mutował
![]()
![]() |
#1473 |
Wtajemniczenie
|
Niud ten sprzedawca się nazywa Firma_marin
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1474 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Haha moj dzis sie swojego krzyku przestraszyl tzn byl jakis podekscytowany podczas wyciskania kupencji i taki okrzyk z piskiem wydal i zaraz podkowke zrobil i w placz ![]() Byw moja corka nie lubila lalek ale ja jej nie kupowalam. Jedna dostala jak miala roczek (taka szmacianka najlepsza) ale walala sie po katach. Jak szlam z nia do sklepu to ciagnelo ja do dinozaurow samochodow i zolnierzykow ![]() Sent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1475 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
http://www.clothingattesco.com/tops+...,baby-trousers ? Edit: http://www.clothingattesco.com/babal.../invt/aq514904 ? http://www.clothingattesco.com/f+f-p.../invt/kl522333 ? ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Ja nie lubiłam, moja chrześnica też nie lubi, ciekawe jak młoda...na razie wczoraj wykazała zainteresowanie grzechotką, wow ![]()
"Widziałeś tę dziewczynę? Ma nogi za milion złotych!" - pomagamy Dianie ![]() Edytowane przez elvegirl Czas edycji: 2016-01-10 o 09:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1476 |
Raczkowanie
|
No wlasnie nie chodzi mi o ogrodniczki tylko cos takiego bawelnianego miekkiego. Jak tu ponizej co prawda tylko gorna czesc ale o taka mi chodxi
![]() uploadfromtaptalk1452418059371.jpg Sent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1477 |
Zakorzenienie
|
Ja na noc pajace lub spiochy rozpiete w kroku + body z dlugim a na dzien zazwyczaj spodenki .
Wczoraj zaliczylismy spacer po dortmundzie i primarka ![]() A dzis piekna noc budzenie przed 3 i przed 8 myslalam ze wstanie a tu po jedzeniu spalismy jeszcze do 10 ![]() Wysłane z mojego Lenovo A916 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1478 |
po drugiej stronie szafy
|
O takie śpiochy to i u nas teraz ciężko - taka pora roku, głównie pajace i rompersy, czyli wszystko z długim albo krótkim rękawem. Wczoraj pół wieczora szukałam śpiochów bez rękawów właśnie, bo chcę już 68 zamawiać - wymiecione totalnie zewsząd, trzeba poczekać na nowe dostawy.
![]() |
#1479 |
Zakorzenienie
|
chyba o takie coś chodzi. Jak pisałam rampers
![]() http://allegro.pl/pajacyk-rampers-st...912363202.html ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- kurde 2 razy ten sam wkleiłam ![]()
![]() |
#1480 |
Raczkowanie
|
O dokladnie takie cos wow 5zl 😮
Sent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- A wlssnie co do tych spodenek czy spiochow ze stopkami to ja mialam na to sposob bo mloda tez wyciagala smierdziuszki z tego. Zakladalam jej na to gumke recepturke bardzo luzno na kostke ![]() Sent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1481 |
po drugiej stronie szafy
|
Kurde, robię porządki w szafie i widzę, że muszę zacząć wystawiać niektóre rzeczy na allegro albo do oddania na olx...rożek na przykład, tylko go wyprałam, ani razu nie był użyty.
![]() |
#1482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1483 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mala sprobuj tak zeby nie bylo ciasno no ale tez nie za luzno ![]() Sent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() aaaaaaaaaaaaaaaaaaallllll lllllllllleeeeeeeee króliś cudny. Muszę go mieć ![]() Tzn Gabrysia musi go mieć ![]() To mój czas bo później to pewnie większość zabawek Gabi to będą klocki LEGO jak to tatus juz zapowiedział ![]() ![]() Kurde co może mi byc w to oko? Raczej nie zapalenie spojówki, bo nie boli. Piecze tylko trochę, ale strasznie przekrwione. Wszytskie żyłki mi widać. Czerwone okropnie 2 dzień ![]()
![]() |
![]() |
#1485 |
po drugiej stronie szafy
|
Moja w półśpiochach nic sobie nie ściąga, natomiast jak ma spodenki, to skarpetek potrafię długo w łóżeczku szukać
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Słodki królik ![]() ![]()
![]() |
#1486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- a mojej wczoraj 3 miechy stuknęły ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1487 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/spiochy.html Ja lubie najbardziej wlasnie bodziaka z dlugim a na to spiochy ![]() Dziewczyny, które planuja oddzielne pokoje dla dziecka: w jakim wieku zamierzacie przenieść łóżeczko z sypialni do pokoju?
![]() |
![]() |
#1488 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Sent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1489 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a skąd wiesz, że mój mąż łysy??? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() https://www.google.pl/search?q=jelly...DbFH3uH8x8M%3A Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Kurde jakbym się nauczyła szyc na tej durnej maszynie mojej to bym opierdzieliła we wszytskich śpiochach stópki ![]()
![]() |
![]() |
#1491 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Nie mam w planach ![]()
![]() |
![]() |
#1492 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Sent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1493 |
po drugiej stronie szafy
|
Na co za późno?
![]() |
#1494 |
Raczkowanie
|
W sensie jak sie dziecko przyzwyczai ze was widzi, ma was w zasiegu wzroku to moze byc ciezko pozniej. Ale to oczywiscie zalezy od dziecka jedne latwo daja sie przeniesc drugie nie. Ja mialam problem z corka. Okazja byla ja orzeniesc jak miala rok i 2 miesiace. Ale ciagle przychodzila do nas i tak do 3.5rz...
Sent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1495 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Miałam na myśli ze mi jest szybciej i wygodniej pajace używać ![]()
![]() |
![]() |
#1496 |
Zakorzenienie
|
Elve tak wyglądał Twój mąż ostatnio po urodzinach kolegi? Jak ten króliś? http://olx.pl/oferta/maskotka-krolic...8-ID8DozN.html
![]()
![]() |
#1497 | |
po drugiej stronie szafy
|
A ja z kolei uważam, że lepiej będzie zrobić przemeblowanie w naszym życiu, jeśli przy okazji wyrzuci się łóżeczko ze szczebelkami i się wstawi większe dziecięce wyrko. Łatwiej będzie dziecku wytłumaczyć, że już jest duże, czas na różne zmiany
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1498 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczyny raz w miesiącu robię zamówienie na geminni i chcę już kupić kaszki... JAKIE KASZKI KUPIĆ, SŁODZONE, NIESŁODZONE, BEZGLUTENOWE, RYŻOWE, NO KU..A TYLE TEGO JEST ![]() ![]() ![]() ![]() ej czy Wasze dzieci też tak strasznie pakują pięści do buzi??? ![]() ad.pajacyków to ja czegoś innego nie uznaję, a najlepiej te z wszytymi niedrapkami, bo w nocy jej łapki nie marzną i w ciągu dnia też czasami zakładam i odkryłam też fajny gadżet dla długich chuderlaków, bo body 62 są fajne obcisłe na moją córcię ale za krótkie, natomiast jak zakładałam 68 to jej fiukało po szyi, więc zakupiłam coś takiego http://allegro.pl/rozciagliwy-przedl...876111530.html |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1499 |
Wtajemniczenie
|
Jestem dziewczyny ale Tz podkradl mi telefon jak szedl do szkoly i dal mi swoj a jego to taki jakis stary bo mu sie rozwalil i raczej bez opcji internet haha a z laptopa poszly iskry
![]() Po tej nocy z histeria dwoch na raz , Nel strasznie lekko spi i ciezko zasypia :/ spala u siebie w lozku a teraz musi z nami... Dobrze ze z Inga szybko poszlo jedna noc placzu i spi juz u siebie ![]() Zamowilam sobie w tygodniu krem ze starej mydlarni do suchej skory eco ![]() ![]() Jutro paznokcie , tak ten czas leci wydaje mi sie ze nie dawno bylam ![]() Zrobiłam wczoraj trening ![]() ![]() Nie jem slodyczy nooo chyba ze moje ciasteczka orzechowe ![]() Pieczywa tez nie jem moze cos z tego bedzie :P ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Zamowilam dla Ingi torcik na urodziny bedzie kinder niespodzinka XXL ![]() A i kupilam sobie swietna tuniko koszule w krate ![]() ![]()
![]() |
#1500 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja zmieniłam aptekę ![]() ![]() ![]() http://www.apteka-melissa.pl/ Tak mój dzieć ma wiecznie rączki, piąstki w paszczy ![]() Na kaszkach sie nie znam, ale na pewno nie z cukrem. Ja stosowałam sachol jak mi 8 szły i jeszcze nie wyszły ale jest do doopy. Nic nie łagodził, ale nie znam sie na dzieciowych pierdołach ![]() Cytat:
JA miałam zacząć ćwiczyć i zachorowałam, ale przez ten ból gardła w 1,5 tygodnia mi prawie 2 kg poszło ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.