|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.10
Moderna MPK jechaliśmy chyba z 6 przystanków, a busem 50 minut.
My z Tżtem tez okularnicy, Kacper miał badania bo mu oko leci, ale podobno fizjologia, trzebaby sie umówić ponownie na kontrolę. tak wstaliśmy i dziarsko o 7.00 byliśmy w przedszkolu- zarzadzenie, że ma przyjechac po niego mamusia i tatuś, pojedziemy do biblioteki wymienić ksiązki a potem do sklepu po nowe kapcie do przedszkola- bo się rozklejają...Pan każe- sługa musi
|
|
|
|
|
#1472 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Nadrobie Was pozniej, bo ciągle brak czasu. Przez weekend sprzątalismy mieszkanie także było co robić Dzieci wieczorem skacza po łóżku, gonią się, wygłupiają i ani myślą spać ![]() Moja Z z dzisiejszej sesji przed domem w kubie Nadrobie wieczorkiem jak dzieci pozwolą
|
|
|
|
|
#1473 |
|
Wtajemniczenie
|
Moderna, udała się sprzedaż? Pokaźne miałaś stoisko!
Kuchnia w załączniku - bardzo mi sie podoba. BYou ![]() Myślicie o tym, żeby wziąć następnego psa?
|
|
#1474 |
|
MBZ♥
|
CR, nie. Już nie będziemy mieć psa. Zresztą za wcześnie jeszcze
Fajna kuchnia ![]() Moderna ale fajny pomysł z tym targiem ![]() Demeter widziałam Gwiazdę na insta |
|
|
|
|
#1475 |
|
Wtajemniczenie
|
BYou, mam nadzieje, ze Cie nie urazilam moim pytaniem...
|
|
#1477 | |||
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() jakoś nic mi się nie chce ![]() jeśli chodzi o urodziny - babcia O. (czyt. moja mama) zorganizowała niespodziankę z tortem, prezentami także ja impreze miałam z głowy![]() Zgodnie z przypuszczeniami Oliwcia nie dostała się do samorządowego przedszkola - ale tak łatwo się nie poddam i składam wniosek na rekrutację uzupełniającą- w sumie to tak czysto proforma bo i tak pewnie nici z tego![]() Od dnia urodzin O. (i tu całkiem serio mówię) pokonaliśmy kryzys przedszkolny!!! ![]() Przetrwałam 1 faze diety south beach dziś mogłam zjeść w końcu 1 owoc i kromkę pełnoziarnistego pieczywa - jakie to było pyszneee![]() W ciągu 2 tyg schudłam 4 kg. Nie poddaję się - walcze nadal Cytat:
bardzo bardzo współczuję---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- [QUOTE=BYou;59123361]CR, nie. Już nie będziemy mieć psa. Zresztą za wcześnie jeszcze Fajna kuchnia ![]() [QUOTE] doskonale Cie rozumiem ![]() swego czasu bardzo przezyłam śmierć swojego psa i powiedziałam nigdy więcej! a teraz tym bardziej ze względu na O. - nie chce wyobrażać sobie jej smutku ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- CR fajna kuchnia
15-07-2006 od 13-04-2013 najszczęśliwsza mama na świecie http://suwaczki.slub-wesele.pl/201304134865.html Edytowane przez anika_s Czas edycji: 2016-04-18 o 18:18 |
|||
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1478 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ojej.... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja o tej porze przewracam się z boku na bok ![]() Cytat:
Cytat:
Wow, brawa za diete ![]() Byou spódnica obfocona --------- Zbieram sie jutro z rana na badanie Z. Oby tylko siusiu mi sie udało złapać
Edytowane przez Demeter Czas edycji: 2016-04-18 o 23:20 |
||||||
|
|
|
|
#1480 |
|
Wtajemniczenie
|
Marcelku - samych radosnych chwil !!! ♡
|
|
#1481 |
|
Wtajemniczenie
|
STO LAT Marcel!
CR, świetna kuchnia - gotowałabym. Demeter, ależ tiule! Nasza tutu jeszcze nie była ubierana. Malpka, zapomniałam pogratulować Julce wyróżnienia! Musisz być dumna ![]() Achna, fajna hacjenda. Anika, za dietę
|
|
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
Marcelku najlepszego :-* rosnij zdrowo.
|
|
|
|
|
#1483 | ||||
|
Zakorzenienie
|
BYou, anika, sorce, kasia dziekuje bardzo za zyczenia w imieniu Marcelka
w zalacznikach torcik, pyszny wyszedl (moja wlasna kreacja )balony dmuchalam wczoraj caly wieczor ![]() a na podlodze papiery po rozpakowywaniu prezentow (mala rozpierdziucha)Cytat:
![]() Cytat:
![]() prze-prze-sliczna kuchnia! jakiej marki? Cytat:
![]() ale brawa za pokonanie kryzysu predszkolnego i za diete of corsss! ![]() Cytat:
kciuki! Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2016-04-19 o 13:30 |
||||
|
|
|
|
#1484 |
|
Zakorzenienie
|
Anika gratki za diete. Tez bym chciala ale jakos motywacji nie mam by zaczac sie odchudzac hehe. A ze 20kg rzucic by sie przydalo hehe.
Ale plus taki ze dostalam podwyzke od maja lepsze to niz nic skoro ominol mnie awans to chciaz to dobre
|
|
|
|
|
#1485 | |||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Cytat:
i brawa dla Wo za to, że taki dzielny z niego podróżnik ![]() Reakcja na prezent Cytat:
Ja jeszcze z Mikołajem w bibliotece nie byłam, muszę poczekać aż podrośnie bo na razie ma tendencję do niszczenia książek. Cytat:
Za niespodziankę urodzinową i za dietę ![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Marcelku 100 lat ![]()
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1486 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Noo troche rozpierducha Ja mam pompke do balonów, przydaje sie ![]() Naj, naj, naj dla M! ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- U nas tylko na potrzeby sesji aa i na roczek też miała ---- Dziś mam wolne. Dzieciaki łobuzują całymi dniami ![]() Poleciałam dziś do OPS załatwiać 500+, przyjeżdzam a K lata goły w kaloszach (uwielbia te z tygryskami z h&m) i się wywrócił - ma śliwe na czole, jak pojdzie do dzieci? ![]() Z do złoba sie dostała, K nie wiem bo wyników nie ma jeszcze co mnie troche niepokoi... ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Aaa nie wspominałam, że poczyniłam pierwsze zakupy na Aliexpres W sumie kilka pierdółek, a dla K wielki balon Minionka na urodziny za niecałe 5 zł
|
|
|
|
|
|
#1487 |
|
Wtajemniczenie
|
Moderna, torcik wygląda obłędnie! Jadłabym bez umiaru
![]() Kasia, nic tylko się cieszyć z podwyżki. Kroczek bliżej do spłaty kredytu. Demeter, ja dzisiaj na ali kupiłam lalkę ![]() ----------------- Mamy dziewczynek (a może i chłopców) kojarzycie może taką czapkę-królika? Część właściwa to jakby ciałko królika z nadrukowanym królikiem, a ucho jest elementem ruchomym. Kolory szaro-kremowe, brązowo-kremowe. Taka stonowana, żadnych futerek i pierdołek. Widziałam dzisiaj taką na głowie Filipka koleżanki ze żłobka i się zakochałam. Zosieńka ma piękne wyniki krwi - martwiłam się jak morfo bo Filip po 3 mcu miał dużą anemię, tymczasem Zosi niczego nie brakuje. Ja mam chyba jakąś postać wtórną choroby - tak mnie muli, że gdybym mogła w ogóle myśleć to bym myślała czy nie mam mdłości ciążowych. Wszystko mi śmierdzi i sprawia, że mam żołądek w gardle.
|
|
|
#1488 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A mi tez wszystko śmierdzi jak za czasów ciazy i rano mnie muliło Ale nie, to nie to co myślicie Najpewniej to batonik z promocji pracowniczej w Rossie po terminie, który zjadłam w nocy ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Ale wiecie co w Ali mnie zadziwia ta darmowa dostawa przesyłki z Chin (!). Dziś na naszej szanownej Poczcie wysłałam 3 listy (kartka tekstu) priorytetowe za 16,50 zł |
|
|
|
|
|
#1489 | |
|
Zakorzenienie
|
Marsellku Kochany, dużo zdrówka, słoneczka i radości samej! ![]() jaką???? heh na naszą Metoo czekam(y) od początku marca ![]() Cytat:
ta moja jest z h&m'u i nie jest dostępna w sklepie http://archiwum.allegro.pl/oferta/-h...479356089.html
|
|
|
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze jestem w trakcie zalatwiania pokoju. Musze sie tylko zdagac z pewnym gosciem od kiedy bd mogla sie wprowadzic. I dac wypowiedzenie z mieszkania. Bo uwaga jak sie uda bede miala cale 7minut piechota do pracy i za 5tys z pradem i netem - pokoj ok 14m2 z balkonem hehe zyc nie umierac hehe. Oby sie udalo
|
|
|
|
|
#1491 |
|
Wtajemniczenie
|
Demeter, Panika, właśnie Metoo zamowilam-model red candy dla odmiany
kumpeli szła 2tyg od jednego sprzedawcy, ale sie pokusilam na taką o 50centosów tańszą i pewnie pójdzie rok! Panika, ło ja pitole to jest ta czapka! Chcę ją! Oddam pół królestwa i flache wódy ![]() Kaśka, kciuki!
|
|
|
#1492 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niby w tamtym tygodniu była w Warszawie...Cytat:
też mi się bbbbbbbaaarrrdzoooo podoba ![]() jeśli koleżanka nie ma z pożyczek, to zapytam czy Ci nie sprzeda (ale Róża chodzi w niej teraz, jest starsza od Olki o 1,5 miecha, więc miałabyś, ewentualnie, dopiero za jakiś czas ).
|
|
|
|
#1493 |
|
Zakorzenienie
|
Marselll szczęsliwości!!
Laski znalazłam sposób na zaparcia Daje K. pół łyzeczki ksylitolu do herbaty co 2 dzień i od 2 tygodni zero problemu- jedyny taki, ze się nauczył pic słodzoną herbatę, bo przedtem bez cukru pił;p Warto spróbowac od małej ilości |(ja na poczatku dałam na czubek łyżeczki, potem ciut zwiększałam, ale jak na razie problem z zaparciami nie wystąpił).
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1494 |
|
Zakorzenienie
|
Achna, Demeter, panika, klementyna dziekujemy za zyczenia
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2016-04-20 o 08:58 |
|
|
|
|
#1495 |
|
MBZ♥
|
Pani, masz numer śledzenia lali? Jak w tamtym tygodniu była na wer Warszawa to maks do końca tygodnia powinnaś ją mieć
![]() Demeter no niestety poczta polska ceny ma kosmiczne. Jak wysyłam coś dużego to paczkomatem albo kurierską dpd. Gratuluję rozdziewiczenia na aliexpresie Na co od dziś promo w rossmanie? Sorce,a jak Fifi? Brawo za wyniki Zosi ![]() Moderna, cudnie Kaśka kciuki mocne!!!!! ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Klementyna ten ksylitol mogą małe dzieci? Bo coś mi się kojarzy, że nie ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Klementyna już wiem, bo on może powodować rozwolnienia :/ także uważaj |
|
|
|
|
#1496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwierzę, jak dotknę poprzednio kupowałam kominy i dużo sprawniej poszło :/Jak Zosik? jak się trzymacie ????
|
|
|
|
#1497 | |
|
MBZ♥
|
Cytat:
ale jestem dobrej myśli Dziękuję
|
|
|
|
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
J. dostał się do przedszkola
5 wyboru, najdalej od nas, na piechotę tam nie dojdziemy, autobus od nas nie jeździ, zostaje samochód.. albo prywatne. |
|
|
|
|
#1499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do promocji w Rossmanie to od dzisiaj -49% Na podkłady, pudry, bronzery, róże ![]() Filip dostał się do przedszkola co prawda wiem z nieoficjalnej listy a od rana odświeżam stronę przedszkola ale jeszcze nie podali.
|
|
|
|
|
|
#1500 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiedziałam, ze taki jest aj, ja-jaj ![]() serce się kraje... szalenie Wam współczuję ![]() ![]() ![]() ![]() kl aski:Smarowałam dziś Olkę kremem i mi tuba pękła ![]() szok dzieciaka, moje zdziwienie... krem wszędzie. na szczęście producent się zachował
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.

także ja impreze miałam z głowy
- ale tak łatwo się nie poddam i składam wniosek na rekrutację uzupełniającą- w sumie to tak czysto proforma bo i tak pewnie nici z tego

bardzo bardzo współczuję

kl aski:
szok dzieciaka, moje zdziwienie... krem wszędzie. na szczęście producent się zachował