Mamusie grudniowe na II trymestr gotowe :) 2016 - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-07-15, 14:37   #1471
iwona335
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe na II trymestr gotowe :) 2016

Od niedzieli nie wymiotuje czasami mnie zemdli ale to pryszcz.
No i zaczynam jesc! Dzis kotlety z jajek, ziemniaki i salatka z pomidora no i na kotlety jeszcze sos musztardowy omniommniom jak mi dobrze
Wczoraj byla zupa gulaszowa a na jutro planuje pizze z przepisu pizza hut

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-15, 14:46   #1472
papaPapaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
No i zaczynam jesc! Dzis kotlety z jajek, ziemniaki i salatka z pomidora no i na kotlety jeszcze sos musztardowy omniommniom jak mi dobrze

Ooo w koncu! Smacznego
Jaka to pizza?

Tak apropos jedzenia to jak juz sie poczulam lepiej to w srode na sniadanie zezarlam dwa jajka z majonezem! Obzarlam sie wtedy jak swinia

13.12.2016 Julian
papaPapaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-15, 14:54   #1473
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papaPapaya Pokaż wiadomość
Ooo w koncu! Smacznego
Jaka to pizza?

Tak apropos jedzenia to jak juz sie poczulam lepiej to w srode na sniadanie zezarlam dwa jajka z majonezem! Obzarlam sie wtedy jak swinia
Mam przepis na ciasto do pizzy z pizza hut i jest najlepsze!

Czyli w jajkach jest moc!!

Stary 2016-07-15, 14:59   #1474
LuckySparkle
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PaniMigdalek Pokaż wiadomość
Myśli i emocje przez które przechodzimy jesteśmy w stanie tylko my zrozumieć... Ale cholernie wkurza jak ktoś nasz stan bagatelizuje
W ciąży mamy większą potrzebę czuć się piękną i docenioną, ale jak na złość nikt tego nie rozumie...

Planuję po macierzyńskim rozkręcić jakiś własny biznesik, żeby się dowartościować i nie być nikomu podwładna.. A co z tego wyjdzie, to nie wiem.

Mieszkałam we Włoszech i byłam zgrabna i zadbana... A wiadomo jak tam ubóstwiają zgrabne polskie blondynki, czułam się jak jakaś bogini Nawet te grubsze, z ciałkiem są komplementowane.
Włosi dosadnie okazują zainteresowanie, komplementują są romantyczni, zaborczy, testosteron aż kipi. Oczywiście są też lalusie ala' brylantyna i mega dekolt typu V.
Trochę za tym adorowaniem tęsknie... :P W Polsce jestem jedną z wielu... A mój tż jest dość zamkniętym facetem i ciężko mu tak bez okazji powiedzieć coś miłego, pochwalić, zorganizować coś romantycznego, to prosty facet, ale z dobrym sercem. Oczywiście mu o moich rozterkach mówiłam, ale dzień po rozmowie zapomina a ja właśnie czuję się zaniedbana i brzydka...

W tym Gdańsku to jakaś tragedia :/
Ja nie mam tyle kasiory, żeby iść na SPA, a poszłabym bardzo chętnie... :<

Spróbowałam poprawić sobie humor nową fryzurą, ale wszyscy fryzjerzy zajęci O d00pe robić takie próby podniesienia na duchu..
Kochana domowe spa jakas maseczka naturalna... wanna i chwile
odpoczynku.

Ja sie chyba cieszę, ze chodze do pracy. ... robie minimalny makijaz... ale jakbym siedziala w domu to pewbie skonczyloby sie na kremie do twarzy i pod oczy. No i jakbym siedziala w domu nie zalezaloby mi na ciuszkach... a tak co jakis czas kupuje sobie cos nowego. Wczoraj kupilam sweterek i bluzeczke na późniejsze dni jak mi brzuszek urosnie.

Cytat:

Poprosze przepis
LuckySparkle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-15, 15:05   #1475
papaPapaya
Zakorzenienie

Cytat:

Dawaj przepis!

13.12.2016 Julian
Stary 2016-07-15, 15:23   #1476
iwona335
Zakorzenienie

Wrzuce przepis jak zasiade do laptopa

Stary 2016-07-15, 15:39   #1477
aska8999
Rozeznanie

Wlasnie co chwile sobie cis kupuje i bez chodzenia do pracy. Dzisiaj bylam w peoci kupilam pajacyk za 15 zl, 3 pary skarpetek za 6 zl i recznik dla dxidziusia za 20 zl i jeszcze sobie sweterek za 29 zl.
aska8999 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-07-15, 16:13   #1478
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aska8999 Pokaż wiadomość
A moj maz ciagle chce seksu. Jeden dzien bez wytyrzyma pozniej to mnie zaczyna zameczac..
Wow! Ale to przecież nie zawsze się chce i chyba się wtedy nie obraża?

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

Cytat:
A mi sie marzy bycie kura domowa. Nie trzeba chodzic do pracy i w ogole. Zyc nie umierac. Tylko obiadki sprzatanie i opieka nad dziecmi
A to ja też nie chce chodzić do pracy Kocham być w domu Ale to nie znaczy brak wyjść, wałki we włosach, szlafrok i papieros haha

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

Cytat:
Napisane przez mademoiselle_m Pokaż wiadomość
Ja w tym tygodniu zaliczyłam fryzjera i kosmetyczkę a dzis zrobiłam sobie jeszcze oczo☠☠☠ne pomarańczowe paznokcie u rąk
Jak skończę karmić tez zrobie sobie permanentny brwi , bo choć boje sie to juz chyba do niego dojrzałam. Mysle tez o zrobieniu rzęs bo wtedy poranny makijaż ograniczę do podkładu a bede wyglądać jakbym była umalowana.
Teraz często jest tak ze jak siedzę w domu to się nie maluje bo szkoda mi cery i nie chce mi się tego potem zmywać - ale przez to czuje sie jak taka kura domowa w dresie i zaniedbana.
Obiecałam sobie tez ze jak tylko juz bede mogła to wskoczę na bieżnie i schudnę do 56 kg ( czyli juz w tej chwili to jakies 8 kg).
Trzeb mieć jakis cel
Rzęsy przedłużane są super! I jak do tego brwi piękne to nie trza się malować rzęsy mi ostatnio wypadły do reszty bo się z domu nie ruszam. Ale jak tylko dostanę zielone światło to ruszam do kosmetyczki. Brwi już wiem gdzie zrobię. Koleżanka była tam wcześniej i ma boskie!

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

Cytat:
Napisane przez papaPapaya Pokaż wiadomość
Hej!
Ja sie nie czuje zaniedbana, moze dlatego ze codziennie wychodze do pracy i staram sie tam ladnie wygladac
Komplementem od mojego TZ jest podszczypywanie mnie w pupe jak zaloze obcisla sukienke albo czasem kladzie reke na mojej pupie na miescie zawsze mu odganian ta reke ale mimo wszystko lubie to ze tak probuje dzieki temu czuje sie atrakcyjna
Brzuszkiem chwale sie na lewo i prawo i uwazam ze jest slodziutki i w ogole nie czuje sie jak wieloryb
Ostatnio kochalam sie z TZ pierwszy raz od dluuuuzszego czasu i wiecie co? Jak doszlam to sie poplakalam - normalnie zaczelam ryczec bardziej ze szczescia ze to takie fajne uczucie - nie wytrzymalam
Wrocilam do zywych podczytywalam was ale nie mialam sily pisac mam nadzieje ze wkrece sie na biezaco
Niby troche mi szkoda ze musze chodzic na te praktyki do konca wrzesnia - ale z drugiej strony sobie mysle ze to wlasnie idealna wymowka zeby sie nie zaniedbac w ciazy i tez nie siedze i nie zajadam nudy jak kilka moich kolezanek - oficjalnie pogodzilam sie z moja sytuacja
Oj tam ja nie zajadam nudy na l4 ale fakt, wyjść człowiek z domu potrzebuje. Ja się cieszę jak szalona na myśl o jeździe do Krakowa na badania w przyszły czwartek Nowe buty, biżuteria, wymalowana fiu fiu zaszaleje hehe

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

Cytat:

Bosko! smacznego!
monika0185 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-15, 16:15   #1479
LuckySparkle
Zadomowienie

Obiecalam wam wrzucić wczorajsze łupy z tkmaxx... oto one.

Moj maz powiedzial, ze patrzac na ceny w tk maxx to mozemy głównie tam kupować, oczywoscie nowe... bo uzywane i tak kupie w charity shop(lumpkach) i na carboot w niedziele.
Za 5pak bodow zaplacilam 6 funtow, za rampers... czy jak to sie nazywa £5 i za ten bialy komplet na prezent £7 bo bylo przecenione z £12.99.

Dzis jade z tz do mojej przyjciolki na obiad... nawet nie wiem co przygotowala, wiec obiad niespodzianka. Wczesniej musze tylko podskoczyc i sie zapisac do dentysty.

Milego weekendu dla wszystkich!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1468595542814.jpg (71,8 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1468595551206.jpg (52,4 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1468595561752.jpg (52,4 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1468595601318.jpg (67,2 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1468595609305.jpg (49,5 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1468595616695.jpg (51,8 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1468595625277.jpg (38,8 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1468595635709.jpg (81,9 KB, 5 załadowań)
Stary 2016-07-15, 16:25   #1480
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Wlasnie co chwile sobie cis kupuje i bez chodzenia do pracy. Dzisiaj bylam w peoci kupilam pajacyk za 15 zl, 3 pary skarpetek za 6 zl i recznik dla dxidziusia za 20 zl i jeszcze sobie sweterek za 29 zl.
też bym kursowała po galeriach jakbym nie miała przymusu leżenia.
Ja po prostu chce tak długo nie pracować aby się tym znudzić i z chęcią iść do pracy. Pracuje od 19 roku życia więc to jakieś już 12 lat i mam tego serdecznie dość chwilowo. Dlatego marzyłam o szybkim l4 w ciąży

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Tak szczerze... czy te ochraniacze na łóżeczko są potrzebne? Czy taki noworodek tak szaleje, że się obija o łóżeczko?? Czy to tylko ozdoba? No fajna ozdoba ale ja chce widzieć malutką jak podniosę głowę z łóżka...
Bo jak tak się zastanawiam to wychodzi mi na to, że na początek wystarczy prześcieradełko i rożek do spania... ewentualnie kocyk. Ale po co ten kocyk skoro będzie spać w rożku? Heeeeeelppp!

A w czym takiego malucha trzymać kiedy będę chciała go widzieć (bo np. nie śpi) np w salonie a tam łóżeczka nie będzie?
Stary 2016-07-15, 16:49   #1481
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika0185 Pokaż wiadomość
Ja po prostu chce tak długo nie pracować aby się tym znudzić i z chęcią iść do pracy. Pracuje od 19 roku życia więc to jakieś już 12 lat i mam tego serdecznie dość chwilowo. Dlatego marzyłam o szybkim l4 w ciąży

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Tak szczerze... czy te ochraniacze na łóżeczko są potrzebne? Czy taki noworodek tak szaleje, że się obija o łóżeczko?? Czy to tylko ozdoba? No fajna ozdoba ale ja chce widzieć malutką jak podniosę głowę z łóżka...
Bo jak tak się zastanawiam to wychodzi mi na to, że na początek wystarczy prześcieradełko i rożek do spania... ewentualnie kocyk. Ale po co ten kocyk skoro będzie spać w rożku? Heeeeeelppp!

A w czym takiego malucha trzymać kiedy będę chciała go widzieć (bo np. nie śpi) np w salonie a tam łóżeczka nie będzie?
Ochraniacz przydaje sie jak dziecko zaczyna obracac sie na boczki bo wtedy sie obija o szczebelki. Na poczatku mialam zalozony na boku i nad glowa wlasnie aby widziec malenstwo
Co do poscieli... Jest zbedna do ok 1rz. W rozku Zuzka nie spala, raczej byla to podkladka na pot/ulewanie/siuski. Mozna zainwestowac w spiworek do spania-podobno sie sprawdza super. Kocyk przyda sie do wozka, jak zasnie na kanapie itd.
W pokoju dzieciak lezy na kanapie na beciku/kocyku/pieluszce. Kak zaczyna sie wiercic to eksmisja na podloge i tam powinno od malego dziecko przebywac jak najwiecej czasu aktywnosci. To zdanie naszej- i nie tylko rehabilitantku. Wtedy dziecko ma najwieksze mozliwosci rozwoju ruchowego.
Lezaczki ok ale nie za wczesnie i nie za dlugo.
Jesli lezaczek to najlepiej rozkladany na plasko lub jakas kolyska.

Stary 2016-07-15, 17:02   #1482
LuckySparkle
Zadomowienie

Cytat:

W UK podobniez health visitor(osoba, ktora przychodzi z wizytami po porodzie) robia problem z ochraniaczami. Twierdzą, ze to zagraza zyciu dziecka, bo moze sie udusic gdy sie do tego przytuli twarzyczka. Dlatego zamawiam caly kompelt do lozeczka wlasnie poza tym ochraniaczem. Zamawiam tez poszewke na podusie i kilka poszewek sama uszyje ale to do ozdoby, raczej na pozniejszy wiek dziecka mi sie przyda i do ozdoby pokoiku.
Mowicie, ze lepszy spoworek niz rozek? Myslalam kupic i to i to i sprawdzic co Lili wybierzr i w czym bedzie jej sie spalo lepiej.
Stary 2016-07-15, 17:06   #1483
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Ochraniacz przydaje sie jak dziecko zaczyna obracac sie na boczki bo wtedy sie obija o szczebelki. Na poczatku mialam zalozony na boku i nad glowa wlasnie aby widziec malenstwo
Co do poscieli... Jest zbedna do ok 1rz. W rozku Zuzka nie spala, raczej byla to podkladka na pot/ulewanie/siuski. Mozna zainwestowac w spiworek do spania-podobno sie sprawdza super. Kocyk przyda sie do wozka, jak zasnie na kanapie itd.
W pokoju dzieciak lezy na kanapie na beciku/kocyku/pieluszce. Kak zaczyna sie wiercic to eksmisja na podloge i tam powinno od malego dziecko przebywac jak najwiecej czasu aktywnosci. To zdanie naszej- i nie tylko rehabilitantku. Wtedy dziecko ma najwieksze mozliwosci rozwoju ruchowego.
Lezaczki ok ale nie za wczesnie i nie za dlugo.
Jesli lezaczek to najlepiej rozkladany na plasko lub jakas kolyska.

Dzięki! Czyli dobrze kupić i rożek i śpiworek
Stary 2016-07-15, 17:09   #1484
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LuckySparkle Pokaż wiadomość
W UK podobniez health visitor(osoba, ktora przychodzi z wizytami po porodzie) robia problem z ochraniaczami. Twierdzą, ze to zagraza zyciu dziecka, bo moze sie udusic gdy sie do tego przytuli twarzyczka. Dlatego zamawiam caly kompelt do lozeczka wlasnie poza tym ochraniaczem. Zamawiam tez poszewke na podusie i kilka poszewek sama uszyje ale to do ozdoby, raczej na pozniejszy wiek dziecka mi sie przyda i do ozdoby pokoiku.
Mowicie, ze lepszy spoworek niz rozek? Myslalam kupic i to i to i sprawdzic co Lili wybierzr i w czym bedzie jej sie spalo lepiej.
Pewnie kupisz i to i to

Stary 2016-07-15, 17:09   #1485
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Wolę się właśnie podpytać bo obawiam się, że sporo rzeczy jest zbędnych.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-07-15, 17:18   #1486
iwona335
Zakorzenienie

Ja ochraniacz na pewno bede miec. Poduszki nie mam nawet u mojej 3latki. Noworodek powinien lezec na plasko ewentualnie klin/ksiazki pod materacem pod glowka lub podlozyc cos pod nogi lozeczka jezeli boimy sie zachlysniecia

Stary 2016-07-15, 17:49   #1487
papaPapaya
Zakorzenienie

Ja ochraniacz na 100% kupie
Co do rozka albo spiworka - chyba zainwestuje w spiworek. Najwyzej jak bedzie potrzeba to dokupie rozek

Ojezusienku, ale sie najadlam mleczkiem czekoladowym w tubce 😍

13.12.2016 Julian
Stary 2016-07-15, 17:58   #1488
mademoiselle_m
Zadomowienie

Cytat:
]
Ja bym chciała mieć łóżeczko w pokoju dla dzidzi i kołyskę na kółkach która będzie stała w sypialni i z która będę się mogła przemieszczać po domu. Potem chyba dzidzia pójdzie na podłogę kupi się jakąś matę edukacyjną i niech sobie tam leżakuje do czasu jak nie zacznie sie sama przemieszczać, bo wtedy to już pewnie oczy dookoła głowy

Cytat:
Milego weekendu dla wszystkich!
super te ciuszki az nabrałam ochoty na wyprawę do Tkmaxx

Edytowane przez mademoiselle_m
Czas edycji: 2016-07-15 o 18:10
mademoiselle_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-15, 18:28   #1489
malaDarunia
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to malaDarunia

Cytat:
to ja czekam za tym przepisem Iwona ;-)

Cytat:
Lucky bardzo ładnie ciuszki. Ja nie wiem jak to jest, ale w PL w tkmaxie ciuszki dziecięce są drogie. Przykładowo, jak patrzyłam komplet taki na wyprawkę (prezent) to najtaniej 79zł. A tak tylko np 4 sztuki jakiejś odzieży- czapka, kaftanik, body i pajac. 79zł to dużo jak za taki komplet.
u Ciebie w tkmaxie jest taniutko Więc kupuj i korzystaj z dobrodziejstwa

ja wstawiam ubranka które kupiłam dla Ali do tej pory.
Strój kapielowy dostałam od siostry. Czekam jeszcze za innymi ubrankami od siory które ma mi uszykować.
Wstawiam też moją listę z zakupami. może coś jeszcze mi doradzicie, bo zapomniałam pewnie o wielu rzeczach.

Byłam dziś w sklepie z wózkami z tżtem, przejechał się mutsy bryczką i powiedział, że taką mi kupi.
on jest odpowiedzialny za kupno wózka oraz fotelika do samochodu. a ja za resztę
oglądaliśmy też bazy do wpięcia fotelika do auta, żeby było wygodniej. zobaczymy co tż wymyśli i na co się zdecyduje. ja muszę oczywiście zaakceptować jego wybór, żeby wszystko mi się układało w jedną całość jeśli chodzi o kolorystykę itp
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20160715_111522.jpg (103,5 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20160715_111452.jpg (99,7 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20160715_111428.jpg (118,2 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20160715_111406.jpg (95,3 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20160715_111350.jpg (72,5 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20160715_111323.jpg (138,3 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20160715_111246.jpg (56,6 KB, 15 załadowań)
Stary 2016-07-15, 18:29   #1490
papaPapaya
Zakorzenienie

Musze w koncu wlaczyc lapka zeby widziec te wasze wszystkie ciuszki

13.12.2016 Julian
Stary 2016-07-15, 18:29   #1491
mmgi
Zadomowienie

Też polecam spiworek.
Mademoiselle, też myślałam że dzidzia będzie sobie lezakowac na macie dopóki się nie urodziła i nie okazało się, że jest spokojna tylko na rękach, łóżeczko, mata, wózek czy lezaczek mam praktycznie nie używane. Oby się przydały dla Jasia

Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
mmgi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-15, 18:29   #1492
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle_m Pokaż wiadomość
Ja bym chciała mieć łóżeczko w pokoju dla dzidzi i kołyskę na kółkach która będzie stała w sypialni i z która będę się mogła przemieszczać po domu. Potem chyba dzidzia pójdzie na podłogę kupi się jakąś matę edukacyjną i niech sobie tam leżakuje do czasu jak nie zacznie sie sama przemieszczać, bo wtedy to już pewnie oczy dookoła głowy

super te ciuszki az nabrałam ochoty na wyprawę do Tkmaxx
Zawsze marzylam o kolysce dla moich dzieci <3
Nawet mam jedna na widoku za 250 zl na grupie sprzedazowej i jak do niedzieli nikt jej nie kupi to chyba ja wezne

Stary 2016-07-15, 18:30   #1493
malaDarunia
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to malaDarunia

aha! ogladałam ten wózek pajero. ale dla mnie jest za duży. wyglądam jak mrówka przy nim. bebetto też jest wielki. jesli ktoś jest wysoki to spoko, ale przy takim krasnalu jak ja, wyglądają oba śmiesznie.
Stary 2016-07-15, 18:36   #1494
papaPapaya
Zakorzenienie

Ja nie mam miejsca na kolyske, ale na pewno kupimy lozeczko turystyczne bo bedziemy jezdzic do rodzicow, wiec bedziemy je rozkladac w salonie

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Cytat:
Napisane przez malaDarunia Pokaż wiadomość
aha! ogladałam ten wózek pajero. ale dla mnie jest za duży. wyglądam jak mrówka przy nim. bebetto też jest wielki. jesli ktoś jest wysoki to spoko, ale przy takim krasnalu jak ja, wyglądają oba śmiesznie.
Ile masz wzrostu? tak z czystej ciekawosci

13.12.2016 Julian

Edytowane przez papaPapaya
Czas edycji: 2016-07-15 o 18:59
Stary 2016-07-15, 18:46   #1495
iwona335
Zakorzenienie

Przegladalam spacerowki i fajne ma mamas&papas ale ceny wysokie. Musze miec mala spacerowke bo mam mikro bagaznik ale tez zeby dziecka mi w niej nie wytrzeslo na amen

Stary 2016-07-15, 18:50   #1496
PaniMigdalek
Zadomowienie

Cytat:

Ja osobiście myślałam że jak w salonie to np na macie, w bujaczku, w wózku czy łóżeczku turystycznym, ewentualnie można zainwestować w kołyskę
A do łóżeczka nawet jeszcze nie wiem co trzeba a co nie, ale mam teraz taki dół, że mało mnie to interesuje.
Stary 2016-07-15, 18:57   #1497
iwona335
Zakorzenienie

Czuje ruchy groszka <3 3 tygodnie szybciej niz w pierwszej ciazy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-07-15, 19:00   #1498
papaPapaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaniMigdalek Pokaż wiadomość
Ja osobiście myślałam że jak w salonie to np na macie, w bujaczku, w wózku czy łóżeczku turystycznym, ewentualnie można zainwestować w kołyskę
A do łóżeczka nawet jeszcze nie wiem co trzeba a co nie, ale mam teraz taki dół, że mało mnie to interesuje.
Ej no co ty
Wiesz ze kruszynka czuje twoje emocje?

Cytat:
Czuje ruchy groszka <3 3 tygodnie szybciej niz w pierwszej ciazy

13.12.2016 Julian
Stary 2016-07-15, 19:02   #1499
mademoiselle_m
Zadomowienie

Cytat:
Zawsze marzylam o kolysce dla moich dzieci <3
Nawet mam jedna na widoku za 250 zl na grupie sprzedazowej i jak do niedzieli nikt jej nie kupi to chyba ja wezne

ja chce taką zwykła białą drewnianą jakich na allegro pełno czekam na okazję

Cytat:
Napisane przez mmgi Pokaż wiadomość
Też polecam spiworek.
Mademoiselle, też myślałam że dzidzia będzie sobie lezakowac na macie dopóki się nie urodziła i nie okazało się, że jest spokojna tylko na rękach, łóżeczko, mata, wózek czy lezaczek mam praktycznie nie używane. Oby się przydały dla Jasia

Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
Miejmy nadzieję, że moje dziecko jednak polubi podłogę

Darunia do pępka teraz chyba nie zaleca się spirytusu tylko Octenisept, tak przynajmniej słyszałam
mademoiselle_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-15, 19:15   #1500
kamisha
Zakorzenienie

hej kurcze wbic sie nie moge jakos..

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

ja mam ochote odswiezyc swoje ombre i mysle ze w sierpniu o tym pomysle

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
kamisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości