![]() |
#15061 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cześć Dziewczyny
![]() Kurcze, tyle mnie nie bylo ze az wstyd mi teraz pisac:/ Ale miałam kryzys...przytyłam chyba troche, miałam swoją niby diete ale nie pomagało, ciagle sie chcialam odchudzic, dodatkowo piersi-blizny, szkoda gadac ![]() I stwierdziłam ze wezmę sie za siebie bo narzekanie nic nie da. Zapisałam się do dietetyczki. na siłownię i na basen chodze caly czas. Już sporo udało sie zrzucic kilo ![]() Do tego blizny-bede miała przeszywane. Znieczulenie miejscowe, wyciete te blizny i szyte raz jeszcze. Pokazywałam dr mailem i nie ma rady, trzeba przeszywać. Będę miała wyznaczone kiedy mam być to dam znać. Tylko martwi mnie coś ![]() Kurcze same klopoty ![]() A teraz dodatkowo mam anginę , biore antybiotyk, boli mnie gardło, głowa i ogólnie ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Aaa i widzialam w podpisie ze KLAUDECZKA ma piersi, odwiedzilam albumik i super wyszly, piekne sa ![]() ![]() ![]() Musze poodwiedzać albumiki chyba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15062 |
Raczkowanie
|
Żabuś,
na papierze mam, ze dziewczynka ![]() Musi być dziewczynka ![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Dziewczynki, a jaki brzuch ma się na chłopca a jaki na dziewczynkę? ... Bo mi tu Żabula zamęt w głowie robi ![]() Hej hej kobietki ![]() Horo na chlopczyka niby szpiczasty i do przodu na dziewczynke brzuchol rozchodzi sie na boki mniej doprzodu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Horo wiec bedziesz miala corcie masz czarno na bialym napisane ![]() ![]()
#15063 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do uczucia kociego łba, ja nie wiem czy ty o tym samym mówisz al eja coś takiego czuje w miejscu gdzie mam blizne , pod piersią , tzn oczywiscie nie czuje blizny tylko w tym miejscu mniej wiecej pod cyckiem czuję mocno krawedz implantu taka "zgrubiała" jak wymacan mocno (wczoraj oglądalam i macalam chyba z pół godziny) Ja nie wiem Agata, ale ty masz chyba jakieś skłonności do paniki...bo ja to generalnie sie tym nie przejęłam...a powinnam? Mi się wydaje ze w tym miejscu to sie zrosło przy zebrach czy cuś i tak być musi ... ![]()
![]() |
#15064 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki
![]() Cytat: Napisane przez Littaleya I uwielbiam smazona cukinie , polaną oliwą z czosnkiem i odrobiną soli. Sprobuj dodac jeszcze troszke oregano. To jest dopiero to! Moze byc wtedy nawet bez czosnku, choc ten uwielbiam zawsze i wszedzie. Szkoda, ze nie mozna bezkarnie sie nim zajadac . A dlaczego nie można ? Bo ja jem prawie codziennie , do wszystkiego dodaje , bo lubię . A to źle ? |
![]() ![]() |
![]() |
#15065 |
Zadomowienie
|
Podobno nie można smażyć na oliwie bo sie wydziela cos, co jest szkodliwe dla organizmu ...już chyba lepiej na oleju z pestek winogron . Ja zawsze na oliwie smazyłam i mi powiedzieli , już któraś osoba, że się nie powinno
#15066 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
gwendolinka też tak słyszałam, że nie powinno się smażyć na oliwie z oliwek, ale generalnie znalazłam też zupełnie inne zdanie, że wręcz powinno się smażyć na oliwie http://centrumoliwy.wordpress.com/20...zy-nie-smazyc/ . To ja już nie wiem
|
![]() ![]() |
![]() |
#15067 |
Zakorzenienie
|
Nie panikuje
![]() A blizny bede miala wycinane. OLIWKA moze dr zaproponuje mi termin jak Ty masz zabieg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#15068 |
Raczkowanie
|
Witam was moje drogie
![]() Dziś ostatni dzień w pracy do 22 ![]() ![]() ![]() ![]() Powiem wam moje kochane,że mój TŻ i ja skasowaliśmy FB ![]() ![]() ![]() ![]() Uciekam zaraz do pracki. Miłego dzionka wam życzę. Buzial leci ![]()
#15069 |
Raczkowanie
|
Wczoraj moja córcia wróciła od babci
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Littaleya Czas edycji: 2012-06-28 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#15070 |
Zadomowienie
|
Ooo widzisz Grazia
![]() ![]() ![]() ![]() No nie wiem to ja mam chyba po prostu tak wyczuwalną krawędź implantu... ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Mnie przeraża posiadanie dziecka teraz i sobie nie wyobrażam. Z kolei nie wiem, czy bardziej mnie nie przeraża wychowywanie niemowlaka po 40 kiedy dobrze byłoby mieć już dużego dzieciaka żeby z nim chodzić do kina i na wywiadówki ...w ogóle normalnie spedzać czas a nie zmieniać pieluchy ... Hmmm... no cóż, może nie wszyscy muszą mieć dzieci.
#15071 |
Zakorzenienie
|
Jooasi kurcze ja to mam zle wspomnienia z pobierania krwi ale poszłam piesci zacisnełam i poszło, oczywiscie dwa razy byłam kuta bo nie mogła sie wkuc
![]() ![]() ![]() ![]() Agatau baty ze tak dawno Cie nie było ![]() ![]() ![]()
#15072 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#15073 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No nie bylo mnie, mialam doła, w ogole jakos zycie prywatne mi sie pokićkało, problemy z samooceną ![]() Moze ktoras z Was wie czy to boli? Zapisalam się dzis na usg, tam gdzie mozna bylo. Trudno. Nie wiem czy kobieta ma doświadczenie, ale zmianę jakąś typową zauważy każdy kto robi usg. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15074 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
GRAZIU życzę CI udanego urlopu i pięknej opalenizny . O i długich nocy z Tż ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#15075 |
|
tonia87 mi na pęcherz pomaga tylko furagin, teraz już można bez recepty kupić i do tego trzeba brać witaminę C. A ogólnie to dobrze jest pić herbatę z żurawiny lub kupić sobie żurawinę. To pomaga ale jak już jest poważanie to koniecznie do lekarza.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#15076 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nooo AGATAU jesteś wreszcie,myślalam o Tobie nie raz ![]() ![]() ![]() no a ja doczekałam się swoich,jak widac mniejszych..ale i tak dla mnie sporych...cieszę się że Ci się podobaja ![]() HORO ja w 2 ciążach miałam brzuszek na chłopca,a jak wiadomo mam drugą córkę ![]() ![]()
![]() |
#15077 |
Zakorzenienie
|
Oj popieprzylo sie
![]() mam bliznowca i albo bede czekac x lat az powoli zaniknie albo i nie albo wyciac i szyc ponownie. Z dnia na dzien martwie sie co los dla mnie szykuje ![]() jakos mi to wszystko nie po mojemu idzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15078 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15079 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mnie tu dłuuuugo nie było, różnie mi się działo w życiu, pokonałam już depresje i wyszłam na prostą.
Tak się składa że na dniach urodzę, chciałam napisać co nieco z perspektywy ciąży w stosunku do żelków ![]() Po wsadzeniu implantów nie zrobił mi się ani jeden rozstęp, za to w 2 miesiącu ciąży skoczyły mi o 2 rozmiary i zrobiły się ciemne rozstępy, ginekolog powiedziała mi że ich kolor to wskazuje na przebarwienia hormonalne i że w większości to zniknie po. Cycuchy póki co nie obwisły choć wyglądają dużo naturalniej (nie lubię naturalnego efektu) bo przybyło im tkanki tłuszczowej. Sutki zrobiły się duże i ciemne, chciałabym żeby wróciły do poprzedniego stanu ale pewnie się nie uda ![]() ![]() Na fotce ja i moje maleństwa w 9 miesiącu
#15080 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#15081 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Dawno mnie nie było ale miałam zawirowania w pracy i urwanie głowy ![]() Mam nadzieję, że teraz znajdę więcej czasu na posiedzenie z Wami. Co u Was słychać? Jak mija dzień? Ja właśnie uszykowałam obiad. Mam pytanie czy któraś z Was po powiększeniu piersi przytyła? Możliwy jest taki skutek uboczny narkozy? Ja nie miałam problemów, wagę miałam tą samą. Idąc na operację ważyłam 57 - 58kg, aktualnie po operacji ważę około 64 -65 i trochę mnie to niepokoi. A szczerze powiem nie jem słodkiego prawie, nic się w moim życiu nie zmieniło.
#15082 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A moje rozwazania co do kostiumikow kapielowych i ich trzymania biustu to tak raczej czysto teoretycznie chcialam wiedziec. Tak na zas ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Najszybszym sposobem na pozbycie sie infekcji drog moczowych jest Monural. 1 saszetka i z glowy. Niestety, to tylko na recepte. Potem powinnas sie przebadac, zurawinke pic, mocz zakwaszac i, jesli czesciej Ci sie to zdarza to, uwazac na siebie i stosowac odpowiednia profilaktyke.
![]() |
#15083 |
Zakorzenienie
|
Hej Agatko
![]() ale kombinujesz przy tych Twoich cycusiach ![]() ![]() ![]()
#15084 |
Zakorzenienie
|
HORO a czemu mialabym wymieniac? Nie wymieniam a szyje raz jeszcze. I tyle
![]() Widzialam zdjecia, piekny brzuszek ![]() Byłam na USG pani doktor rewelacja, zna sie na implantach, wszystko mi powiedziała dokladnie, ze implanty podmiesniowo, nic nie wycieka, nie zagina sie. A to co ja wyczuwam takie ruchome guzki to torbiele 3 mm. Powiedziała ze to ma mnie nie niepokoić, ze to nic strasznego. I ze mam piers typowo gruczołowa, w ogole tkanki tłuszczowej (poza tym mało mam tego gruczołu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15085 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym pewnie dała bliznom trochę więcej czasu ...
![]() |
#15086 |
|
Agatau88 czyli wsyszystko ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15087 | ||||||
Raczkowanie
|
Prawdopodobnie 370, chociaż pan dr powiedział że zawsze zamawia 3 wielkości i już podczas op. decyduje co włoży
![]() A u Ciebie jak? ![]() Dziewczyny, ja mam teraz 71 cm pod i 84 cm w biuście, to jaki rozmiar może mi wyjść z tych 370gms? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() horo Ty będziesz moim guru, bo raz że masz Allergany, a dwa że jesteś w ciąży, a ja właśnie w tym temacie mam największe wątpliwości, tzn. jak zmienią się piersi po ciąży/karmieniu. Dziewczyny, a czy te implanty to zawsze będą wyczuwalne? Bo mi dr powiedział że jak np. gin będzie mi macał cycki, to nawet się nie zorientuje... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A zdjęcie super! ![]() Cytat:
Ale furaginę wzięłaś tylko doraźnie??? Przy takim leku ważne jest by zrobić całą kurację, inaczej to nie ma sensu. Nie wiem co jest napisane w dawkowaniu w ulotce do tej furaginy bez recepty (wg mnie to nie jest dobry pomysł że jest bez Rp., tak jak i parę innych leków, ale to nie historia na ten wątek), ale biorąc ten lek jednorazowo można sobie zaszkodzić... (ok, może pomóc, ale jeśli Ty masz takie objawy, to jedno- czy nawet kilkurazowe przyjęcie furaginy nie przyniesie nic dobrego). |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#15088 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kejtigda, czy to znaczy, że przed ciążą wyglądały mniej naturalnie? Ja też robię u tej Pani dr i boję się właśnie efektu "nienaturalności" ![]()
![]() |
#15089 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdybym jeszcze raz mogła wybierać implanty, to na pewno byłyby to Allergany ![]() ![]() A piersi na razie... są super, tyle, ze trochę większe ![]() Staram się chodzić w staniczkach, choć nie cały czas, bo nie ukrywam, ze jest mi niewygodnie i wolę bez... Ostatni miesiąc przechodziłam praktycznie z piersiami "luzem". Teraz, jak już zwiększyły się, staram się chociaż pół dnia trzymać je w staniczkach ![]() Karmić na pewno będę jakiś czas, więc co będzie po tym, to się dopiero okaże ![]()
![]() |
#15090 |
Wtajemniczenie
|
Wcześniej również wyglądały dość naturalnie, ale teraz gdyby nie rozmiar to 100% natura
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.