Lipcówki 2017 ❤ cz. 8 Porodówka! - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-07-15, 13:23   #1501
nonie_
Zadomowienie

Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 8 Porodówka!

Cytat:
Napisane przez Jon_Snow Pokaż wiadomość
a mąż z Tobą jest teraz?

Mój pies mnie ciągle stresuje! Jak jesteśmy sami to szczeka na każdy samochód, który przejedzie, na każde szczęknięcie innego psa i na każdy zgrzyt, obrońca mu się włączył

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

nonie na kiedy Ty miałaś tp? bo nie widzę Cię na 1 stronie

Tak mąż jest, termin miałam na wczoraj

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
nonie_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-15, 13:28   #1502
pestycyda
Zakorzenienie

Mała, wypoczywaj dużo

Nonie, ale jesteś terminową

Ja się czuję jakby mnie czołg przejechał ;(

pestycyda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-15, 13:45   #1503
Agg_s
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
Aggs a jak tata?
Wczoraj miał zabieg, usunęli mu w całości tego guza (na szczęście był jeszcze mały - 1cm), na razie nie wiemy czy złośliwy czy nie bo podobno trzeba poczekać na wyniki. I w ogóle wypisu tata dziś nie dostał (weekend) i mają dosłać w tygodniu więc wtedy pewnie dowiemy się więcej bo dzisiaj usłyszał tylko "jest dobrze, wychodzi pan".
Ale czuje się dobrze, jesteśmy oczywiście dobrej myśli.
Dzięki, że pytasz.

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Nadrobiłam Was i.ide spać razem.z Hugo

Potem.napiszę co u nas i.jak zareagował Tymon na przybycie braciszka... teraz leci mi głowa :/
Mała, szacun za tak dokładne nadrobienie! odpoczywaj tam i czekamy na relację!

nonie - widzę, pełen lajcik! jak urodzisz i chciałabyś dołączyć do listy na pierwszej stronie to daj znać

Agg_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-15, 13:49   #1504
cashmere
Zakorzenienie

MALA próbuj może rozgrzewać je przed karmieniem, a po karmieniu chłodzić? Ściągać do uczucia ulgi to na pewno wiesz. I może spróbuj wypić szałwię? Ona zmniejsza produkcję.

EMMOS jak tam u Was??

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-15, 13:51   #1505
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Nonie ale czad !trzymaj sie tam za chwile bedzie maluszek.
Etusia piekne zdjecie i cudowne emocje od Ciebie biją😙

Chilli Pepper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-15, 14:02   #1506
poprostu
Zakorzenienie

Nonie

Sill oby to nie byla ospa może jeżeli akcja się rozkręci to jakaś babcia wzielaby córkę na kilka dni? Żeby Łucji nie zaraziła bo byłaby masakra :/ chociaż domyślam sie ze przykro tak oddac córkę

Myszowata moja położna też tak mowila o swoich wizytach patronazowych :/ też mi się nie widzi świecic kroczem czy cyckami ale kto jak kto ona to się tego już w życiu naogladala :P daj znać jak tam kąpiel w krochmalu i jak te rumienie
poprostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-15, 14:11   #1507
myszowata1313
Rozeznanie

Cytat:
Anusia

Electric
GRATULUJĘ i życzę wszystkiego najlepszego

Cashmere
Mnie obie bolą, sa jak.skały a.mały sciaga za mało w dodatku zazwyczaj z jednej....nie za bardzo wiem jak sobie z tym.poradzic?

Darietta
Na brodawki bephanten ....grubo i czas... w.koncu to minie, moje tez az krwawia...

Aggs
Śliczny i duży brzusio
A ty dalej szczypiorek

Poprostu
Ślicznie wyglądasz

Caroless
Ty również pieknie

Kocia matka
Fajnie że jestes

Emilia
Super ze jest mleczko,
A z twardoscia I bólem też walczę

Taedio
Z tym rozwarciem.to kurde różnie... ja.miałam mega bóle, skurcze czeste.a wszystko trzymało jeszcze. Bym se czekała z dwa dni...

Myszowata.
Jakie osłonki kupiłaś??

Nonie
Hehe przegoniliscie małego lokatora ??

Anusia
GRATULUJĘ dobra robota!

Beby
Współczuję teraz będzie już tylko lepiej

Sam
Ale się umeczysz... ale pamietaj.to juz nie potrwa dlugo mi pomaga tylko.ta.myśl... ze to chwilowe... choć cycki.mam.jak.bomby, kamienie, głazy a brodawki jak.pocięte milionem żyletek..

Myszowata
Super, ze w domku też jestem ciekawa jak wyglada taka wizyta położnej ?

Etusia
Pięknie miłego powrotu do domu

Nonie
Super, trzymam kciuki
Nieźle te 8 cm

Nadrobiłam Was i.ide spać razem.z Hugo

Potem.napiszę co u nas i.jak zareagował Tymon na przybycie braciszka... teraz leci mi głowa :/

.

A kupilam stacjonarnie takie. Nakladki "mam"
1500120687488.jpg

myszowata1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-15, 14:12   #1508
vadi
*sportaddict*

Aggs to kciuki za tatę

Siil moja mama będąc w ciąży ze mną miała ospe, robiła wtedy rezydenture w szpitalu i nikt z lekarzy się tym nie przejmował, ja się urodziłam zdrowa także się nie przejmuj
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-15, 14:14   #1509
myszowata1313
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez poprostu Pokaż wiadomość
Nonie

Sill oby to nie byla ospa może jeżeli akcja się rozkręci to jakaś babcia wzielaby córkę na kilka dni? Żeby Łucji nie zaraziła bo byłaby masakra :/ chociaż domyślam sie ze przykro tak oddac córkę

Myszowata moja położna też tak mowila o swoich wizytach patronazowych :/ też mi się nie widzi świecic kroczem czy cyckami ale kto jak kto ona to się tego już w życiu naogladaladaj znać jak tam kąpiel w krochmalu i jak te rumienie
No tez wlasnie. Wystarczy ze gin mnie oglada, polozna nie musi.. jakos tak dziwnie..
Dam znac jak bedziemy po kapieli.

Stary 2017-07-15, 14:16   #1510
karolinuuusia
Zakorzenienie

Mala - szafwia i miętą zmniejsza produkcje. Ciepły prysznic i tak masować w dół i trochę mleka poleci. Laktatorem odciągnąć tez możesz nadwyżkę a najlepiej zeby Hugo jak najwięcej był przy piersi. Mi już nawal minął i mam miękkie piersi. Az czasem zastanawiam się czy wszystko.ok ale chyba najada się bo ładnie soi po karmieniu.

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-15, 14:27   #1511
pestycyda
Zakorzenienie

Aggs, zdrówka dla taty. Oby to była guzek łagodny

Tak w ciągu dnia specjalnie dla położnej to by mi się dziecka nie chciało kąpać. Nie rozumiem co ona tam chce zobaczyć. Czy nie utopię?:p

Stary 2017-07-15, 14:29   #1512
siilmariien
Wtajemniczenie

Agg_s mocne kciuki za tatę i jego wyniki

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Sill ospa zaraz zanim sie pokaże niestety u nas była epidemia ospy na wiosnę. Oby córa nie załapała!
Oby nie złapała

Cytat:
Napisane przez poprostu Pokaż wiadomość
Oby nie
Nie ma u nas takiej możliwości, w razie czego ja nie wrócę z Łucją do domu, tylko pojadę do którejś cioci. Tylko stres byłby wtedy wielki czy ja nie zarażę Łucji i czy sama się nie zarażę - bo nawet nie wiem czy chorowałam, moja mama nie pamięta, a w książeczce zdrowia zero inf. Na razie liczę na to, że Lila nie zdążyła się zarazić

Ja to w ogóle nie nadaję się do takich sytuacji, mam strasznie słabą psychikę, łapię depresję za każdym razem jak moje plany coś zmienia, na co nie mogłam się naszykować psychicznie. Potrzebuję kilka dni żeby się z czymś oswoić. A to przecież zwykłe, małe problemy tak naprawdę, co by było gdyby jakieś cięższe doświadczenie na nas spadło...
Dlatego pierwszy rok macierzyństwa był dla mnie taki ciężki, bo składał się z samych sytuacji, których nie mogłam przewidzieć i na które nie byłam gotowa psychicznie
Choć teraz tak naprawdę najbardziej mnie dołuje, że musimy ze wszystkim radzić sobie sami, nie możemy liczyć na niczyją fizyczną pomoc.
Przepraszam dziewczyny za to mędzenie, musiałam trochę wyrzucić to z siebie Dzisiaj było ciężkie przedpołudnie z córą + ta inf. o ospie i syf w domu, który zawsze mnie wtrąca z równowagi Mąż wrócił, zabieram się za sprzątanie

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Cytat:
Aggs to kciuki za tatę

Siil moja mama będąc w ciąży ze mną miała ospe, robiła wtedy rezydenture w szpitalu i nikt z lekarzy się tym nie przejmował, ja się urodziłam zdrowa także się nie przejmuj
Ooo dzięki Vadi, to pocieszające
siilmariien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-15, 15:01   #1513
emilia0508
królikoholiczka

Aggs mocne za tatę!!!
Cytat:
Napisane przez myszowata1313 Pokaż wiadomość
No tez wlasnie. Wystarczy ze gin mnie oglada, polozna nie musi.. jakos tak dziwnie..
Dam znac jak bedziemy po kapieli.

Codziennie mnie 2razy dziennie ogląda tu w szpitalu i położna i lekarz. Położne nawet częściej. Jak tylko wchodzą rozkladam nogi

Cytat:
Napisane przez siilmariien Pokaż wiadomość

Oby nie złapała

Oby nie
Nie ma u nas takiej możliwości, w razie czego ja nie wrócę z Łucją do domu, tylko pojadę do którejś cioci. Tylko stres byłby wtedy wielki czy ja nie zarażę Łucji i czy sama się nie zarażę - bo nawet nie wiem czy chorowałam, moja mama nie pamięta, a w książeczce zdrowia zero inf. Na razie liczę na to, że Lila nie zdążyła się zarazić

Ja to w ogóle nie nadaję się do takich sytuacji, mam strasznie słabą psychikę, łapię depresję za każdym razem jak moje plany coś zmienia, na co nie mogłam się naszykować psychicznie. Potrzebuję kilka dni żeby się z czymś oswoić. A to przecież zwykłe, małe problemy tak naprawdę, co by było gdyby jakieś cięższe doświadczenie na nas spadło...
Dlatego pierwszy rok macierzyństwa był dla mnie taki ciężki, bo składał się z samych sytuacji, których nie mogłam przewidzieć i na które nie byłam gotowa psychicznie
Choć teraz tak naprawdę najbardziej mnie dołuje, że musimy ze wszystkim radzić sobie sami, nie możemy liczyć na niczyją fizyczną pomoc.
Przepraszam dziewczyny za to mędzenie, musiałam trochę wyrzucić to z siebie Dzisiaj było ciężkie przedpołudnie z córą + ta inf. o ospie i syf w domu, który zawsze mnie wtrąca z równowagi Mąż wrócił, zabieram się za sprzątanie

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Kochana po to tu jesteśmy aby się wyżalić pisz ile wlezie, to pomaga

Karolinka dziś lezakuje od 12do 22. Przez noc ładnie ja opalilo ale profilaktycznie robimy jeszcze dziś. Ale za to jakaś ropka w oczku się przypałętała
Trochę chyba sciagnela mi z tej piersi bo mniej boli. I robi się powoli miękka.

Reading gives us someplace to go when we have to stay where we are
emilia0508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-15, 15:14   #1514
taedio
MerDer 4ever

Trzeba pokazywać (.)(.) położnej? Przecież nie ma rentgena w oczach a ściskanie to nie wyznacznik

Stary 2017-07-15, 15:32   #1515
pestycyda
Zakorzenienie

Silli, nie martw się każdy może mieć gorszy okres. Będziemy Cię tu wspierać żebyś dała radę z dwojeczką maluchów

Stary 2017-07-15, 15:35   #1516
myszowata1313
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez emilia0508 Pokaż wiadomość
Aggs mocne za tatę!!!

Codziennie mnie 2razy dziennie ogląda tu w szpitalu i położna i lekarz. Położne nawet częściej. Jak tylko wchodzą rozkladam nogi

Kochana po to tu jesteśmy aby się wyżalić pisz ile wlezie, to pomaga

Karolinka dziś lezakuje od 12do 22. Przez noc ładnie ja opalilo ale profilaktycznie robimy jeszcze dziś. Ale za to jakaś ropka w oczku się przypałętała
Trochę chyba sciagnela mi z tej piersi bo mniej boli. I robi się powoli miękka.
Nie no pewnie, w szpitalu to owszem zgodze sie bo tez tak mialam. Ale ze w domu? Mysle ze mi oszczedzi tego.

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Cytat:
Trzeba pokazywać (.)(.) położnej? Przecież nie ma rentgena w oczach a ściskanie to nie wyznacznik

Moja wiem ze oglada.
Sprawdza jak pokarm i pomaga przy zapaleniach i zastojach.

Stary 2017-07-15, 15:38   #1517
calineczka3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anusia1990 Pokaż wiadomość
Dzis pol godziny po polnocy przyszla na swiat sn Amelia wazy 2950 i mierzy 53 cm. Bylo cieeeezkooo.

Gratulacje!

Cytat:
Napisane przez baby2 Pokaż wiadomość
dziewczyny nie nadorabiam bo czasu brak , na szybkiego dziś chyba idziemy do domu , potwierdza jeszcze na obchodzie
To był ciężki okres, straszny ból po cesarce, w dodatku nie miałam krwawienia i musieli mnie łyzeczkowac pod narkozą, ile łez wylałam w tym szpitalu to moje.
Mała ok jest na cycku cały czas, pokarmu coraz więcej z dnia na dzień, daje czadu, dziś w nocy walczyliśmy od 20 do 1.30 a teraz jeszcze odsypia poza tym jest słodziutka i kochana ciekawa jestem reakcji starszaka dziś bo jeszcze jej nie widział.

Gratuluję wszystkim nowym mamusiom nie wiem kto tam urodził i co u was ale postaram się nadrobić w domu
Super, że wychodzicie
Daj znać jak starszak

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Sam współczuję i czuje się podobnie. Tez chodzę z piersiami na wierzchu bo mi z nich kapie co jakiś czas i szybciej dostawic.
Brzuch jest okropny.
Mierze co dziennie obrączkę i buty. Nic nie pasuje
Urosły Ci stopy?
Dopiero 2 tygodnie minęły, na pewno niedługo płaski brzuch wróci

Cytat:
Dzieńdoberek,
ja już po KTG, byłam pierwsza więc poszło migiem, wszystko ok ale nic się nie rusza, jak do środy nic sie nie zmieni to poloza mnie na oddziale patologii ciąży
Ty to jesteś nie do ruszenia

Cytat:
Napisane przez Jon_Snow Pokaż wiadomość
Mąż jednak wyjechał teraz, bo chce wcześniej wrócić , trzymajcie kciuki żebym w ten weekend nie rodziła! Dzisiaj mama na obiad wpadnie, a później pojadę z nią odwiedzić babcię w szpitalu i jakoś sobota minie, najgorsza będzie noc pewnie w ogóle nie będę spać! W dodatku zniknęły wszystkie rozmiary sukienek, które wczoraj oglądałam a dzisiaj chciałam zamówić
za powrót męża przed akcją!

Cytat:
Napisane przez nonie_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny trzymajcie kciuki moje nocne skurcze dużo dały ogarnelam się rano i momentami nie mogłam wysiedzieć , wiec już obudziłam męża i córkę, tak bolało. Zebraliśmy się do moich rodziców odstawić Marcelinke i w drodze miałam jeszcze tylko 4 skurcze i ucichło - ale stwierdzilismy ze pojedziemy do szpitala się pokazać. Na miejscu jakas wredna położna podpiela mnie pod ktg gdzie nie zapisał się ani jeden skurcz (jeszcze mi zwróciła uwagę ze mam za krótka kiecke i nie powinnam mieć telefonu przy sobie) zrezygnowana stwierdziłam ze to pewnie fałszywy alarm, i zaraz wrócimy do domu ale przyszedł jeszcze lekarz i stwierdził ze mnie zbada bo jestem dzień po terminie - i zdziwko bo mam 8 cm rozwarcia kazał mnie przyjąć na oddział poza kolejka wiec zostajemy, zaraz będę miała hegar i po nim pewnie ruszy, a jak nie to przebija pęcherz. Trzymajcie kciuki żeby szybko poszło już od teraz tak samo
Odezwę się później 🏻

Nonie dobra jesteś z tymi 8 cm
Oby szybko poszło!

Poprostu jak wypad? U mnie dzisiaj tak średnio, ale nie pada. Siedzę w domu.

Cytat:

[/COLOR]U mojej córki kaszel się nasila... Jest taka marudna, non stop ryczy Jeszcze dowiedziałam się wczoraj, że w jej grupie w przedszkolu pojawiła się w tym tygodniu ospa Kurczę, nawet pod koniec ciąży nie może być spokoju z tymi chorobami... Chciałam rodzić, a teraz zaciskam nogi ze strachu, żeby Łucja nie zaraziła się czymś zaraz po urodzeniu...
Sorki za żale
Oby się mała nie zaraziła, może nie zdążyła złapać

Cytat:
Napisane przez Agg_s Pokaż wiadomość
Wczoraj miał zabieg, usunęli mu w całości tego guza (na szczęście był jeszcze mały - 1cm), na razie nie wiemy czy złośliwy czy nie bo podobno trzeba poczekać na wyniki. I w ogóle wypisu tata dziś nie dostał (weekend) i mają dosłać w tygodniu więc wtedy pewnie dowiemy się więcej bo dzisiaj usłyszał tylko "jest dobrze, wychodzi pan".
Ale czuje się dobrze, jesteśmy oczywiście dobrej myśli.
Dzięki, że pytasz.
Dobrze, że tatę wypuścili, żeby wszystko było ok!
calineczka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-15, 15:39   #1518
myszowata1313
Rozeznanie

A jeszcze co do krochmalu.
To lepiej taki kupny czy mozna zaryzykowac z maka ziemniaczana??
Jak myslicie?

Stary 2017-07-15, 15:43   #1519
Carolles
Zadomowienie

Z mąki lepszy 😉

Carolles jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-15, 16:01   #1520
poprostu
Zakorzenienie

Siil takie emocje sa w pełni zrozumiale i ja tez bym się tym martwiła ja zresztą należę do tych osób martwiacych sie na zapas

Taedio to bardziej chodzi o to, że np ta moja pomaga z pozycją do karmienia, jak ma dziecko złapać żeby nie było krzywdy itp i wiem ze ta moja ściąga szwy w domu to też nie trzeba jeździć nigdzie itp ale kazda może inaczej podchodzić do takiej wizyty myślę że fajnie że są takie "odwiedziny" bo może np pomoc określić co to za wysypka itp

Jeszcze dwa tygodnie temu przy większej aktywności kulo mnie w pochwie, jako że pogoda popsuła moje plany to wzięłam się za porządki takie generalne, mylam okno lustra itd i co? Zmeczylam się, nic tam się nie dzieje a Młody zareagował tylko czkawka nawet brzuch nie stwardniał

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Aggs miałam pisać za zdrowie taty!

Calineczka dzięki, ze pytasz ale tak jak pisałam nic z tego nie wyszło bo deszcz cały dzien sie przeplata ze słońcem

Myszowata z mąki!
poprostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-15, 16:03   #1521
taedio
MerDer 4ever

Poprostu mam nadzieje, że moja położna tez mi tak pomoże

Ja tez z każdym kolejnym dniem mam coraz mniej skurczy ilościowo. Teraz mam wrażenie, że brzuch jest twardy non stop

Stary 2017-07-15, 16:42   #1522
Mała!
Zakorzenienie

Sill
Nie stresuj sie na zapas, będzie dobrze wszystko ogarniecie...

No to pospałam staram się spać jak.on śpi jestem.zneczona na razie i.mocno.obolała... nie wiem co.bardziej boli : rana, macica, plecy, krzyż czy cycki... a i.jeszcze żołądek...

Ciągle bym cos jadła.i.piła, ale żołądek.właśnie boli :/ tez macie przy karmieniu taki apetyt?

Wczoraj powrót do domu to jedna wielka emocja... już w aucie ryczałam
Tymon.był przeszczesliwy, wyraz jego twarzy i ten uśmiech zapamiętam na zawsze. Wziął Hugo na kolana ... glaskał, calował w czoło ogladał stopy i paluszki kochany i madry z niego chłopiec. Jak pocalowałam Tymonka w czoło to.kazał mi tak samo pocałować Hugo wyjątkowy dzień.

Teraz jemy Hugo je co ok 2-3 h w.nocy i.ok 3-4 h w dzień... ładne.ma.kupki ( ze tak powiem )
Czekam aż zacznie wiecej jeść bo.nie oprożnia mi piersi nawet jednej :/ spi w swoim łóżeczku tuż obok nas
Pierwsza.noc- ok wstawałam 3 razy o 2, 4 i po 6.
Kapiel była dziś rano , tez zwinnie poszło - krzyczał okropnie tyle czsasu w wodzie.i.mu sie.nagle.nie podoba
Jest kochany patrząc na.niego.wciąż nie.mogę uwierzyć w nasze.szczęście

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-15, 16:44   #1523
Mała!
Zakorzenienie

IMG-20170715-WA0010.jpgIMG_20170715_131649.jpg

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-15, 16:51   #1524
Carolles
Zadomowienie

Aggs kciuki za wyniki taty!

Nonie co u Was? 😊

Silli Twoje obawy i emocje sa zrozumiale nie masz co przepraszac.

My chcielismy gdzies na spacer wyskoczyc z tż i zaczęło lac i to tak konkretnie 😒 no i lipa ide poprasuje chyba.

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

Cytat:
Mała ale słodko 😍😘 masz cudownych chłopaków! Kciuki zebys szybko doszla do siebie i w pełni mogla sie cieszyć tym Twoim szczęściem! Matko ja ja zazdroszczę że już macie dzieciaki po tej stronie brzucha! Ja tez już chce tulic moje maleństwo 😢

Stary 2017-07-15, 17:02   #1525
taedio
MerDer 4ever

Lipcówki 2017 ❤ cz. 8 Porodówka!

Carolles juz myślałam, że rodzisz!

Mała cudna reakcja Tymka a Hugo przesłodki

Stary 2017-07-15, 17:17   #1526
Carolles
Zadomowienie

Cytat:
Carolles juz myślałam, że rodzisz!

Mała cudna reakcja Tymka a Hugo przesłodki

Hahaha niestety jeszcze nie rodze 😂 umylam największe okna w domu, wyszorowalam łazienkę i toalete na kolanach doslownie i moje dziecko chyba czeka do terminu 😠😛

Stary 2017-07-15, 17:36   #1527
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Cytat:

Oby nie złapała

Oby nie

Sill ja tez tak wszystko przezywam jak nie idzie po mojej mysli ale trzeba odpuscic bedzie co ma byc😙 i bedzie dobrze!!!
Cytat:

Moja mi pomagala przystawic itp itd wiec cyce obmacane ale zadnej krempacji nie mialam bo mi zalezalo zeby karmic i ogolnie ta polozna jest troche jak mama☺
Cytat:
Sill
Nie stresuj sie na zapas, będzie dobrze wszystko ogarniecie...

No to pospałam staram się spać jak.on śpi jestem.zneczona na razie i.mocno.obolała... nie wiem co.bardziej boli : rana, macica, plecy, krzyż czy cycki... a i.jeszcze żołądek...

Ciągle bym cos jadła.i.piła, ale żołądek.właśnie boli :/ tez macie przy karmieniu taki apetyt?

Wczoraj powrót do domu to jedna wielka emocja... już w aucie ryczałam
Tymon.był przeszczesliwy, wyraz jego twarzy i ten uśmiech zapamiętam na zawsze. Wziął Hugo na kolana ... glaskał, calował w czoło ogladał stopy i paluszki kochany i madry z niego chłopiec. Jak pocalowałam Tymonka w czoło to.kazał mi tak samo pocałować Hugo wyjątkowy dzień.

Teraz jemy Hugo je co ok 2-3 h w.nocy i.ok 3-4 h w dzień... ładne.ma.kupki ( ze tak powiem )
Czekam aż zacznie wiecej jeść bo.nie oprożnia mi piersi nawet jednej :/ spi w swoim łóżeczku tuż obok nas
Pierwsza.noc- ok wstawałam 3 razy o 2, 4 i po 6.
Kapiel była dziś rano , tez zwinnie poszło - krzyczał okropnie tyle czsasu w wodzie.i.mu sie.nagle.nie podoba
Jest kochany patrząc na.niego.wciąż nie.mogę uwierzyć w nasze.szczęście

Mala cudnd wiesci i cudne chlopaki!ciesze sie ze wrociliscie do domu i wszystko fajnie sie uklada.Moj tez w nocy czesciej je niz w dzien🙂

Chilli Pepper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-15, 17:39   #1528
pestycyda
Zakorzenienie

Mała, cudownie się Ciebei czyta! CHłopaki Twoje są przesłodkie oba

Carolles, Ty to masz jakiś przypływ energii że na kolanach ze ścierą latasz i okna myjesz? Ja to bym chyba umarła, ledwo dziś obiad zrobiłam i łazienkę ogarnęłam -.-
Stary 2017-07-15, 17:48   #1529
myszowata1313
Rozeznanie

My juz po krochmalu.. niestety dalej widze zaczerwienienia..
Juz sama nie wiem...

Stary 2017-07-15, 17:48   #1530
Carolles
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pestycyda Pokaż wiadomość
Mała, cudownie się Ciebei czyta! CHłopaki Twoje są przesłodkie oba

Carolles, Ty to masz jakiś przypływ energii że na kolanach ze ścierą latasz i okna myjesz? Ja to bym chyba umarła, ledwo dziś obiad zrobiłam i łazienkę ogarnęłam -.-
No dzisiaj mnie rozpiera ale to chyba z tego wzgledu ze tż w domu za tydzien mam termin i czas najwyzszy wykurzyc maleństwo z apartamentu 😃

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości