![]() |
#1501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZARNA LISTA oraz JAK SIĘ USTRZEC PRZED OSZUSTAMI
Vilandro, tusz po jednym albo nawet kilku uzyciach tak nie wyglada
![]() nie powinien byc tak pobrudzony. szczoteczka z nowego tuszu wychodzi gladko, i nie jest oblepiona zaschnietym tuszem. po prostu, nowy lub prawie nowy tusz mozna spokojnie poznac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tusz wygląda na użytkowany co najmniej 2 tyg. dzień w dzień. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1504 |
Zakorzenienie
|
Tj. tusz Ever long. Od Gothic dostłam końcówke faux cils, i wierzcie mi, wygląda lepiej.
Ale powiedzcie mi co myslała ta dziewczyna wysyłajac mi ten tusz, jako nowy, no bo raz użyty, to jak nówka. Na co liczyła? ja tego nie rozumiem......... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1505 | |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Cytat:
Wymienic sie za cos nowego (lub prawie) czy wymienic na koncówke to ogromna różnica. Czytając black list wiemy ze sporo osob tutaj kombinuje, wiemy tez ze wiekszosc dziewczyn wyżala nam sie tutaj i nic nie robi czyt. nie wystawia przekupki. Potencjalne oszustki czują sie bezkarnie. Bardzo prawdopodobne ze sytacja sie powtórzy, sprawa przyschnie, a wizazanka hulaj dusza bedzie znów naciągac kolejne ofiary. Nie pisze tutaj bezposrednio o osobie z którą wymianiala sie vilandra ale ogólnie. EDIT: Vilandro moge prosic nick na PW ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1506 |
Zakorzenienie
|
Ale przeciez ona wysłała mi 1-wsza, więc co? myslala, że wyslę jej swój mimo tego, że jej tusz tak wygląda??!!
A najzabawniejsze jest to, że 2 lata temu , też mnie chciała oszukać. Nick mi się kojarzył, tylko avatar inny. Ale przejżałam swoje PW, starą Black List i znalazłam. To ta sama osoba. Wtedy po opisie na BL znikneła z Targowiska. Cikeawam jak teraz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1507 | |
|
Cytat:
![]() A tusz olej, wyrzuć do kosza. Kosmetyki które miałas jej wysłac wystaw ponownie w kramiku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1508 |
BAN stały
|
Dziewczyny ja się wtrącę , jeśli można. Ja mam taki sam tusz / YSL Ever Long / tyle ,że czarny i mój tusz po dwu - trzykrotnym użyciu niestety wyglądał tak samo.
Też upackała się szyjka tyle że u mnie od nowości wyłaziła ze srodka ta końcówka plastikowa , która wsadzona jest do szyjki . I za każdym razem wyłazila razem ze szczoteczką i strasznie wylewa się zawartośc. Tusz kupilam w autoryzowanej perfumerii , poszłam z zapytaniem / nie reklamowałam bo paragon gdzieś posiałam / i miłe panie powiedzialy ,że to taka wada niestety nieraz sie zdarza gdy ta końcóweczka jest żle dopasowana. Po jakimś czasie przestalo wyłazic - myslę że tusz ciutkę zgestniał i " przykleił " to coś plastikowe do wnetrza szyjki. Nie bronię Wizażanki , tylko dzielę się własnym doswiadczeniem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1509 |
Kici kici miau miau
|
Dziewczyny , Indiaminka ma racje! Ja tez mialam ten tusz i u mnie wygladal identycznie po 1 uzyciu, on sie po prostu niesamowicie brudzi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1510 |
|
Vilandro a jak ze swieżoscia tuszu? Ile go tam jest? Masz jakies inne zastrzezenia? Napisałam dziewczynie PW z prosba o wyjasnienie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1511 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1512 |
Kici kici miau miau
|
Hym to ja tez nie wiem. moze masz racje. rzeczywiscie jak jest swiezy to widac ze jest swiezy. moze on po prostu sobie lezakowal nieuzywany?
ale packa sie niesamowicie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1513 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie. tusz moze i byl uzyty raz albo kilka razy. ale mogl dlugo lezec. a wtedy wiadomo tez sie starzeje i wysycha. tym bardziej ze byl juz odkrecony.
ale o tym tez powinno sie pisac w opisie kosmetyku... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1514 |
Zakorzenienie
|
Moje odczucie jest takie, że ten tusz nie jest świezy i że był dość exploatowany. Ten tusz jest na mojej Wish List, z tego powodu, że nie raz go testowałam w perf. i byłam b.zadowolona z efektu. Ja jutro się odważe i pomaluje tym tuszem. Chociaż jego wygląd naprawde nie zachęca. Zdjęcie i to robione komórka nie oddaje jego "uroku"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1515 |
Zadomowienie
|
ja mam ten tusz...uzylam go 5 razy i nie ma skorupy-owszem jest lekko brudne "wejscie " ale to normalne ale nic nie wypada ( chyba jestem jakas szczesciara
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1516 |
Lady of Harley-Davidson
|
UWAGA UWAGA MAM SPRAWĘ!!
dostalam z wymianki blyszczyk juicy tubes, sprawdzilam na datecalculatorze, prod 2006-1-18. [wizazanka nie poinformowala mnie ze blyszczyk ma prawie 3 lata] pachnie dziwnie :/ pytalam dziewczyny - specjalistki z watku 'do znajacych juicy tubes', pozwole sobie przytoczyc jedna opinie: czy sadzicie ze powinnam go zwrocic i 'odmieniac' wymianke? jeszcze do niej nie pisalam w tej sprawie.
![]() |
#1517 | |
Lady of Harley-Davidson
|
mam jeszcze jedna sprawe. stara, ale opisze. wymianke zaczela sie 19.07. wtedy umowilysmy sie na wymianke. 21.07 umowilysmy sie na wysylke. ja wyslalam swoja paczke, i napisalam o tym fakcie do uzytkowniczki. tego samego dni wieczorem napisala mi ze nie wyslala paczki, bo zalotka ktora miala mi wyslac jest peknieta. tego samego dnia napisalam co bym chciala zamiast zalotki. dnia 25.07 dostalam wiadomosc:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1518 | |
|
Cytat:
Co do drugiej sprawy nie rozumiem pytania czy da sie cos z tą sprawa zrobić. Wizazanka powinna zgłosic rozwaloną paczke na poczte, prawdopodobnie zostałabys poproszona o złozenie reklamacji. Dostałabys odszkodowanie (jesli cała sprawa jest prawdą). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1520 |
BAN stały
|
Dziewczyny zgłaszam fakt próby nciągniecia na wymiankę poza targowiskiem. Moze więcej z Was dostało dziś maile z propozycją wymiany za atrakcyjne kosmetyki ?
A śmiem przypuszczac ,że zamiary Pani o nicku , który zaraz na PW prześlę moderatorce nie sa do końca uczciwe bo na moją propozycję aby albo założyła swój wątek albo ewentualnie napisała w moim co ją interesuje i co może zaproponowac w zamian odpowiedziała , że nie bedzie publicznie ogłaszac listy swoich kosmetyków. Co gorsze , własnie zauważyłam ze na jej pułapkę dała się złapac jedna z naszych koleżanek Wizażanek / którą natychmiast poinformowałam o fakcie i o tym ,że łamie regulamin wymieniając się poza targowiskiem / |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1521 |
|
Użtytkowniczka alkal otrzymała bana stałego za propozycje wymiany poza targowiskiem, kara jest aż tak surowa biorąc pod uwage poprzednie ostrzezenia które zostały zignorowane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1522 |
Lady of Harley-Davidson
|
jasna sprawa. kod to 7c018
nie wiem, myslalam ze moze jakies upomnienie czy cos? czy sprawa jest zbyt stara? przez sierpien mialam marny dostep do internetu i w sumie dpiero teraz mialam czas zeby sie za to porzadnie zabrac.
![]() |
#1523 | |
|
Cytat:
Biorąc za prawde co napisała tamta wizazanka wine ponosi poczta. Za to nie daje ostrzezen ![]() Pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1524 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1525 |
BAN stały
|
potwierdzam , ja mam cztery jt i mają kody CD i trzy cyferki oraz CY i trzy cyferki
Edytowane przez Idiaminka Czas edycji: 2008-09-15 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() prawie 3-letni błyszczyk bez wątpienia jest dość stary, chociaż wydaje mi się, że można go jeszcze szybko zużyć bez obawy o jakieś uczulenie. Jeżeli jednak na dodatek dziwnie pachnie, to ja bym się odmieniła na Twoim miejscu. ![]() Inna sprawa, uważam, że to naszą sprawą jest pytać o kod produkcji, może Wizażanka nie zna datecalculatora i nie wiedziała ile ma lat, a zakupiła niedawno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1527 |
Zakorzenienie
|
hmm, z tymi kodami to dziwna sprawa
![]() ![]() ![]() a jesli chodzi o przydatnosc, no coz. ja swoje przechowuje czasami bardzo dlugo w lodowce i uzywam i nic sie nie dzieje. ale wiadomo - kazdy ma inne podejscie. najlepiej pytac o kody. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1528 |
BAN stały
Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.
|
tak samo korektor Maquicomplet, na początku 7
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1529 |
Zakorzenienie
|
hmm pisala do mnie w sprawie wymiany, zastanawia mnie fakt, dlaczego nie korzystala z forum, tylko pm? jakas nieuczciwosc?
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1530 | |
|
Cytat:
Wizazanka dostała ode mnie jakis czas ostrzezenie, ban tymczasowy minął, a ona siup znow kombinuje. No tak sie bawic nie bedziemy. Co do wymiany poza forum, chodzi o to ze w razie jakiegokolwiek oszustwa serwis wizaz nie moze pomoc organom scigania w dojsciu prawdy, a skoro juz tutaj jestesmy,postepujmy wedle zasad, sa dla naszgeo bezpieczenstwa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.