Sposoby na przyspieszenie porostu w³osów- czê¶æ III - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2009-04-08, 23:58   #1501
Chatul
ma zielone pojêcie

Wiadomo¶ci: 40 401
Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu w³osów- czê¶æ III

A na mnie czeka kilka szamponetek ulubionych firm Marion, Delia i Joanna
Stary 2009-04-09, 07:06   #1502
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 814

oki chatul,przekona³a¶ mnie, dzi¶ kupujê i zdam relacjê
Aniaaa PlayMate jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-09, 09:38   #1503
Chatul
ma zielone pojêcie

Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Poka¿ wiadomo¶æ
oki chatul,przekona³a¶ mnie, dzi¶ kupujê i zdam relacjê
Spoko. Mam nadziejê, ¿e dobrze poradzi³am (;
Stary 2009-04-09, 10:20   #1504
LadyMakbet18
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 696

To teraz powieje groz±..

Kiedys kupi³am niby to maskê niby co¶, z joanny zdaje sie do w³osów blond.
"od¶wie¿a kolor, nadaje w³os± blask, bla bla bla". No i rzeczywiscie, z platynki, zrobi³y mi sie niebiesko-siwe pasma
dlatego koniec z szamponetkami
no ale zdaj realcje, jak tam Tobie na w³oski wesz³o

Je t'adore mon cheri

Czy tkwisz w toksycznym zwi±zku?!

https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=3295
LadyMakbet18 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-09, 10:42   #1505
Chatul
ma zielone pojêcie

LadyMakbet, a to by³a od¿ywka niweluj±ca ¿ó³ty odcieñ z w³osów? Taka od¿ywka na³o¿ona na w³osy koloru platynowego zawsze da fiolet albo b³êkit.
Stary 2009-04-09, 11:07   #1506
ooodeta
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 898
GG do ooodeta

Lady Makbet to jeszcze nic , ja zawsze uzywalam plukanki fioletowej do blond wlosow zeby nadac im odcien platynki i zeby nie zzulkly .. ten dzien pamietam doskonale , to byl 31grudnia a ja w poludnie wybralam sie z kumpelka na ostatnie zakupy przed Wielka Impreza musialam kupic tez plukanke , niestety akurat zabraklo filetowej wiec (bardzo inteligentna) sprzedawczyni polecila mi rozowa plukanke Delii , uznala ze efekt bedzie ten sam ,plukanka filetowa to to samo co rozowa.Ja majac jakies 18 lat wtedy , bedac naiwna i glupia , uwierzylam.. no i wieczorem rozpoczelam przygotowania ,zrobilam plukankowy roztwor i nie mogac doczekac sie efektow jak zadziala nowa plukanka wsadzilam glowe w miska i trzymalam z 2 minuty .. po wyjeciu wlosow z plukanki doznalam szoku .. byly wsciekle rozowe !!!!!!!!!! tak strasznie rozowe ,wygladalam jak jakas czarodziejka z kasiezyca albo co najmniej psychicznie chora co najlepsze wlosow nie dalo sie domyc , mylam je chyba z 30 razy a i tak pozostal rozowo lososiowy odcien, bylam zdesperowana bo nie chcialam psuc sobie zabawy przez ta wstretna plukanke no wiec sie wyszykowalam i poszlam na impreze starajac sie nie myslec o wlosowej porazce i bylo fajnie .. a co do rozowego refleksu trzymal sie na wlosach jeszcze przez pare nastepnych tygodni hhehee,
ooodeta jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-09, 11:19   #1507
Chatul
ma zielone pojêcie

Odeto, niez³a historia :P Ja tam by³abym zadowlona z ró¿u na g³owie (; I w sumie jak dopadnê gdzie¶ ró¿ow± p³ukankê [ Nigdzie jeszcze jej nie widzia³am ;/ Jest mo¿e w jakiej¶ popularnej drogerii? ] to wypróbujê j± na moim ³epku

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2009-04-09, 12:04   #1508
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Kupi³am szampon koloryzujacy Joanna i zaraz go wypróbuje. A w³a¶nie dosta³am nowy katalog oriflamu, jako ¿e jestem konsultantk± i nie mogê siê napatrzyæ jakie piêkne ma w³osy modelka w ok³adki...Jejciu ale gul chyba zamowie sobie co¶ z nowej linii kosmetyków do w³osów bo czuje ¿e moje w³osy potrzebuj± ma³ej zmiany...
Stary 2009-04-09, 12:35   #1509
blondi19
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 159
GG do blondi19

Cytat:
Napisane przez ooodeta Poka¿ wiadomo¶æ
Lady Makbet to jeszcze nic , ja zawsze uzywalam plukanki fioletowej do blond wlosow zeby nadac im odcien platynki i zeby nie zzulkly .. ten dzien pamietam doskonale , to byl 31grudnia a ja w poludnie wybralam sie z kumpelka na ostatnie zakupy przed Wielka Impreza musialam kupic tez plukanke , niestety akurat zabraklo filetowej wiec (bardzo inteligentna) sprzedawczyni polecila mi rozowa plukanke Delii , uznala ze efekt bedzie ten sam ,plukanka filetowa to to samo co rozowa.Ja majac jakies 18 lat wtedy , bedac naiwna i glupia , uwierzylam.. no i wieczorem rozpoczelam przygotowania ,zrobilam plukankowy roztwor i nie mogac doczekac sie efektow jak zadziala nowa plukanka wsadzilam glowe w miska i trzymalam z 2 minuty .. po wyjeciu wlosow z plukanki doznalam szoku .. byly wsciekle rozowe !!!!!!!!!! tak strasznie rozowe ,wygladalam jak jakas czarodziejka z kasiezyca albo co najmniej psychicznie chora co najlepsze wlosow nie dalo sie domyc , mylam je chyba z 30 razy a i tak pozostal rozowo lososiowy odcien, bylam zdesperowana bo nie chcialam psuc sobie zabawy przez ta wstretna plukanke no wiec sie wyszykowalam i poszlam na impreze starajac sie nie myslec o wlosowej porazce i bylo fajnie .. a co do rozowego refleksu trzymal sie na wlosach jeszcze przez pare nastepnych tygodni hhehee,

no ja kiedys tez tak zrobilam ale mialam fioletowe wlosy.. a szmponu do wlosow blond tez uzywam caly czas z joanny i tylko przez chwilke myje i od razu zmywam i sa platynowe a spodobal mi sie ten roz.. co to za plukanka bo ja bym sobie tym chciala pasemka porobic powiedz nam

I ¿yli d³ugo i... ciii.. ! Ty nie jestes z tej bajki ksie¿niczko!

blondi19 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-09, 13:15   #1510
ooodeta
BAN sta³y

GG do ooodeta

to plukanka rozowa delli o ile sie nie myle , w takiej szklanej butelce z rozowiutka nakretka w butelce ma kolor ciemnego brudnego rozu a potem po rozrobieniu w wodzie nabiera takiego slodkiego ostro wscieklo rozowego zabrawienia .. wydaje mi sie ze delia, a kupilam ja w drogerii Metro albo Rossmanie, w kazdym razie uwazjacie na skutki , moze dla pasemek byc dobra ale cale wlosy byly straszne , jak jakis kosmita
Stary 2009-04-09, 13:26   #1511
Chatul
ma zielone pojêcie

Cytat:
Kupi³am szampon koloryzujacy Joanna i zaraz go wypróbuje.
Koniecznie pochwal siê efektem Ja bêdê chyba Marionem farbowa³a w przysz³± niedzielê

Cytat:
to plukanka rozowa delli o ile sie nie myle , w takiej szklanej butelce z rozowiutka nakretka w butelce ma kolor ciemnego brudnego rozu a potem po rozrobieniu w wodzie nabiera takiego slodkiego ostro wscieklo rozowego zabrawienia .. wydaje mi sie ze delia, a kupilam ja w drogerii Metro albo Rossmanie, w kazdym razie uwazjacie na skutki , moze dla pasemek byc dobra ale cale wlosy byly straszne , jak jakis kosmita
Ty mówisz do osoby, która co jaki¶ czas ma mniejsze lub wiêksze partie w³osów w kolorze zielonym ^^ Tak¿e wizja ró¿owych mnie nie przera¿a A w Rossmannie to poszukam

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-09, 13:42   #1512
ImmortalLover
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 14 384

mnie siê zachcia³o kiedy¶ fioletowych i ciesze siê, ze nie do koñca wyszed³ ten fiolet ^^ wcze¶niej mia³am zajawke na ró¿ow± grzywkê.
Ale teraz staram siê nie farbowaæ bo mi wypadn± wkoñcu ;D
ImmortalLover jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-09, 14:00   #1513
ooodeta
BAN sta³y

GG do ooodeta

jejjj tez mialam kiedys takie jazdy na kolorowe wlosy mialam platynowy blond i od spodu czarne a'la christina aguilera byly dosc dlugie do polowy plecow , potem zobaczylam na jakims zdjeciu christine w czerwonych pasemkach wiec do tych bialo czarnych tez sobie strzelilam czerowne pasemka potem zaczal sie lansowac taki zespol Vanilla Ninja i podobala mi sie tam taka dziewczyna , skrocilam wiec wlosy i zrobilam fryzurke jak ona .. potem pojechalam na wakacje i byl tam fryzjer ktory przedluzal wlosy ( u mnie w miescie ,no i bylo to z 3 lata temu ,to byla nowosc ) wiec przedluzylam sobie wlosy .. potem jaka meczarnia zeby zejsc z tego czarnego i miec caly blond.. potem wpadlam w nalog przedluzania .. teraz jestem w trakcie regeneracji moich biednych robaczkow , jestem naprawde zdziwiona ze nadal jeszcze mam wlosy czasy szalonej kolorowej mlodosci minely , mysle ze gdybym mogla cofnac czas to bym nigdy w zyciu nie rozjasnila wlosow ani nic z nimi nie robila ale przynajmniej mam nauczke i jak widze ze wracaja do zycia to mi lepiej chociaz do pieknych ZDROWYCH wlosow nadal mi daleko
Stary 2009-04-09, 14:41   #1514
bojestemtegowarta
Rozeznanie

Lokalizacja: -"Tam, gdzie..." Cholera. "Tam, gdzie..." - ''Dobranoc'' - powiedzia³ Diabe³.
Wiadomo¶ci: 583

Cytat:
Napisane przez Chatul Poka¿ wiadomo¶æ
Jak masz w³osy podatne na uk³adanie to mo¿esz po umyciu na³o¿yæ na nie jaki¶ balsam obci±¿aj±cy i rozczesywaæ szczotk±. Wtedy bêd± w miarê proste i siê nie zniszcz±

niestety na moich w³osach to nie przejdzie. Musia³abym zrobiæ to rano, a je¶li rano wysuszê w³osy to bêdê mia³a tak± szopê, ¿e bocian móg³by w niej zrobiæ gniazdo. Moje w³osy mog± byæ proste tylko po prostownicy. Nie s± podatne na ¿adne uk³adanie, oprócz krêcenia, to zdecydowanie ³atwo im przychodzi. Nawet kucyk nie wytrzymuje zbyt d³ugo (bo s± bardzo gêste i wycieniowane, przez co ciê¿ko je zebraæ do kupy bo co chwile najkrótsze w³osy wypadaj± i reszta siê rozwala). Dlatego zwykle noszê je rozpuszczone, ale ostatnio jak zebra³am je w kucyka to zauwa¿y³am, ¿e jest lepiej ( w sensie, ¿e ju¿ te najkrótsze w³osy nie odstaj± za bardzo = chyba uros³y). No ale dalej mnie korci ¿eby je wyprostowaæ i zobaczyæ ile uros³y. Ale jeszcze 2 miesi±ce sobie poczekam, o ile wytrwam
bojestemtegowarta jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-09, 14:42   #1515
ja85gusiek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 018

Cytat:
Lady Makbet to jeszcze nic , ja zawsze uzywalam plukanki fioletowej do blond wlosow zeby nadac im odcien platynki i zeby nie zzulkly .. ten dzien pamietam doskonale , to byl 31grudnia a ja w poludnie wybralam sie z kumpelka na ostatnie zakupy przed Wielka Impreza [...]po wyjeciu wlosow z plukanki doznalam szoku .. byly wsciekle rozowe !!!!!!!!!! tak strasznie rozowe ,wygladalam jak jakas czarodziejka z kasiezyca albo co najmniej psychicznie chora co najlepsze wlosow nie dalo sie domyc , mylam je chyba z 30 razy a i tak pozostal rozowo lososiowy odcien, bylam zdesperowana bo nie chcialam psuc sobie zabawy przez ta wstretna plukanke no wiec sie wyszykowalam i poszlam na impreze starajac sie nie myslec o wlosowej porazce i bylo fajnie .. a co do rozowego refleksu trzymal sie na wlosach jeszcze przez pare nastepnych tygodni hhehee,
Jak dla mnie do kolorek by³ w sam raz na sylwestrow± imprezê, no i pó¼niej na karnawa³
Cytat:
Odeto, niez³a historia :P Ja tam by³abym zadowlona z ró¿u na g³owie (; I w sumie jak dopadnê gdzie¶ ró¿ow± p³ukankê [ Nigdzie jeszcze jej nie widzia³am ;/ Jest mo¿e w jakiej¶ popularnej drogerii? ] to wypróbujê j± na moim ³epku
T± ró¿ow±, mo¿na dostaæ w ka¿dej drogerii, bo fiolet i ró¿, to dwa podstawowe kolory p³ukanek.
Cytat:
jejjj tez mialam kiedys takie jazdy na kolorowe wlosy mialam platynowy blond i od spodu czarne a'la christina aguilera byly dosc dlugie do polowy plecow , potem zobaczylam na jakims zdjeciu christine w czerwonych pasemkach wiec do tych bialo czarnych tez sobie strzelilam czerowne pasemka potem zaczal sie lansowac taki zespol Vanilla Ninja i [...] ale przynajmniej mam nauczke i jak widze ze wracaja do zycia to mi lepiej chociaz do pieknych ZDROWYCH wlosow nadal mi daleko
To cus, ¿e Ci jeszcze w³osy nie wypad³y wszystkie, po takich eksperymentach, a mo¿e za kilka lat bêd± modne peruki...

ja85gusiek jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-09, 18:33   #1516
leksia
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 22

Hm.. wiêc muszê chyba zadaæ kilka pytañ dotycz±cych w³osów:
1) Czy fakt, i¿ po 2 zastosowaniu WAX'a wypada mi po 50wlosow na myciu i czesaniu pó¼niejszym jest zwi±zany z tym, ¿e on mi je niszczy? Czy po prostu jakby 'wyrzuca' zniszczone, które zostan± zast±pione zdrowymi?
2) Czy na kndycjê w³osów maj± wp³yw choroby? Tj, Anemia dok³±dnie rzecz bior±c...
3) Czy jest sens stosowaæ jednocze¶nie p³ukanki z pokrzywy czy te¿ j± piæ i wcinaæ tabletki? Mo¿e lepiej by³oby na zmianê?

A co do w³osów to lepiej nie eksperymentujcie z Palette- udajcie siê do fryzjera(chocia¿ mi zniszczy³ w³osy -.-) albo Castingiem

Indywidualistom zawsze by³o ciê¿ej. Nie chc± by¿ pospolici, zwyczajni, nie przyjmuj± racji podawanych im przez innych. Do wszystkiego dochodz± sami... Znasz to sk±d¶??
leksia jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-09, 18:51   #1517
aeronauta
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 728

Cytat:
Napisane przez leksia Poka¿ wiadomo¶æ
Hm.. wiêc muszê chyba zadaæ kilka pytañ dotycz±cych w³osów:
1) Czy fakt, i¿ po 2 zastosowaniu WAX'a wypada mi po 50wlosow na myciu i czesaniu pó¼niejszym jest zwi±zany z tym, ¿e on mi je niszczy? Czy po prostu jakby 'wyrzuca' zniszczone, które zostan± zast±pione zdrowymi?
2) Czy na kndycjê w³osów maj± wp³yw choroby? Tj, Anemia dok³±dnie rzecz bior±c...
3) Czy jest sens stosowaæ jednocze¶nie p³ukanki z pokrzywy czy te¿ j± piæ i wcinaæ tabletki? Mo¿e lepiej by³oby na zmianê?

A co do w³osów to lepiej nie eksperymentujcie z Palette- udajcie siê do fryzjera(chocia¿ mi zniszczy³ w³osy -.-) albo Castingiem
Ad.1. 50 w³osów to jak najbardziej norma. Nie masz co siê przejmowaæ. Na wiza¿u panuje przekonanie, ¿e wax na pocz±tku u¿ytkowania mo¿e powodowaæ wzmo¿one wypadanie w³osów, szczególnie tych starych, bo pobudza nowe do wzrostu. Mi wzmo¿onego wypadania w ka¿dym razie nigdy nie spowodowa³.
Ad.2. Anemia jak najbardziej ma wp³yw na w³osy, szczególnie na ich wypadanie (mo¿e to ona nie wax jest tu przyczyn± wzmo¿onego wypadania?).
Ad.3. Branie tabletek zawieraj±cych pokrzywê i picie naparu z niej jest niewskazane, bo mo¿na przedobrzyæ. Natomiast branie suplementów/picie pokrzywy i p³ukanki ju¿ jak najbardziej mo¿na ³±czyæ.
aeronauta jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-09, 18:55   #1518
Chatul
ma zielone pojêcie

Cytat:
czasy szalonej kolorowej mlodosci minely , mysle ze gdybym mogla cofnac czas to bym nigdy w zyciu nie rozjasnila wlosow ani nic z nimi nie robila ale przynajmniej mam nauczke i jak widze ze wracaja do zycia to mi lepiej chociaz do pieknych ZDROWYCH wlosow nadal mi daleko
No widzisz, miêdzy nami jest taka ró¿nica, ¿e ja nie maltretujê w³osów rozja¶niaczami itd. Jak ju¿ to w³a¶nie p³ukankami, szamponetkami, zmywalnymi sprejami itd. To nie niszczy w³osów nawet w jednej dziesi±tej jak zwyczajne rozja¶nianie.
Naprawdê mo¿na mieæ w³osy w bajecznych kolorach bez niszczenia ich. Trzeba po prostu dbaæ o swoje k³aczki i bêdzie dobrze
A Tobie ¿yczê szybkiego odzyskania zdrowych w³osów

Cytat:
Napisane przez bojestemtegowarta Poka¿ wiadomo¶æ
niestety na moich w³osach to nie przejdzie. Musia³abym zrobiæ to rano, a je¶li rano wysuszê w³osy to bêdê mia³a tak± szopê, ¿e bocian móg³by w niej zrobiæ gniazdo. Moje w³osy mog± byæ proste tylko po prostownicy. Nie s± podatne na ¿adne uk³adanie, oprócz krêcenia, to zdecydowanie ³atwo im przychodzi. Nawet kucyk nie wytrzymuje zbyt d³ugo (bo s± bardzo gêste i wycieniowane, przez co ciê¿ko je zebraæ do kupy bo co chwile najkrótsze w³osy wypadaj± i reszta siê rozwala). Dlatego zwykle noszê je rozpuszczone, ale ostatnio jak zebra³am je w kucyka to zauwa¿y³am, ¿e jest lepiej ( w sensie, ¿e ju¿ te najkrótsze w³osy nie odstaj± za bardzo = chyba uros³y). No ale dalej mnie korci ¿eby je wyprostowaæ i zobaczyæ ile uros³y. Ale jeszcze 2 miesi±ce sobie poczekam, o ile wytrwam
A mo¿e po prostu zwi±¿esz po umyciu w³osy w bardzo mocno naci±gniêty kucyk, a w³osy na dole postarasz siê zaple¶æ w warkocz? Wtedy po wyschniêciu i rozpuszczeniu na górze powinny byæ w miarê proste, a na dole tylko trochê pofalowane. Wtedy przynajmniej orientacyjnie zobaczysz ile uros³y

Cytat:
Napisane przez ja85gusiek Poka¿ wiadomo¶æ
T± ró¿ow±, mo¿na dostaæ w ka¿dej drogerii, bo fiolet i ró¿, to dwa podstawowe kolory p³ukanek.
Ja wszêdzie widzê tylko fioletow±, niebiesk± i srebrn±. Ró¿owej nie widzia³am NIGDY

Cytat:
Napisane przez leksia Poka¿ wiadomo¶æ
rzuca' zniszczone, które zostan± zast±pione zdrowymi?

A co do w³osów to lepiej nie eksperymentujcie z Palette.
2. Tak, maj± wp³yw. Czasami nawet wielki. Ale to zale¿y od stadium choroby i osobniczych uwarunkowañ.
3. Nie ma sensu. Tabletki je¶li nie s± wskazane przez lekarza, lepiej zostawiæ w aptece na pó³ce :P Za to picie pokrzywy polecam

A co do Palette to jest to naprawdê wielkie, testowane na zwierzêtach ¶wiñstwo. Nie znam ani jednej osoby zadowolonej z tych produktów.
Stary 2009-04-09, 19:12   #1519
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Kurcze kupi³am ta joannê i nie mam odwagi siê pomalowaæ w³osów. Tak dawno mia³am je malowa³am.... Ale ok. Raz kozie ¶mieræ

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-10, 09:01   #1520
LadyMakbet18
Rozeznanie

Cytat:
Kurcze kupi³am ta joannê i nie mam odwagi siê pomalowaæ w³osów. Tak dawno mia³am je malowa³am.... Ale ok. Raz kozie ¶mieræ

hello³ i co, ¿yjesz? czy pad³a¶ trupem w ró¿owych w³osach?

Je t'adore mon cheri

Stary 2009-04-10, 09:22   #1521
Chatul
ma zielone pojêcie

Cytat:
Napisane przez LadyMakbet18 Poka¿ wiadomo¶æ
hello³ i co, ¿yjesz? czy pad³a¶ trupem w ró¿owych w³osach?
I ja jestem ciekawa co wysz³o
Stary 2009-04-10, 10:23   #1522
ja85gusiek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 018

Cytat:
Jakie efekty?

ja85gusiek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-10, 10:46   #1523
ImmortalLover
Zakorzenienie

Chyba siê szybko nie dowiemy Mogê sie pochwaliæ, ¿e zakupi³am pokrzywê i zaraz bêdê piæ- trochê siê bojê samku ale dam rady <pi³o siê gorsze rzeczy ;D>
Stary 2009-04-10, 10:57   #1524
cfaniaras
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 205
GG do cfaniaras

a ja chodzi³am dzisiaj po sklepach za rze¿uch± i nie dosta³am
wiem wiem szybko sie obudzilam ;x ale ja tak zawsze ;d

DIETÊ DIABLI WZIELI !

cfaniaras jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-10, 11:10   #1525
ImmortalLover
Zakorzenienie

Wszyscy na ¶wiêta pewnie wykupili ju¿
Co do pokrzywy to smakuje jak herbata miêtowa czyli pysznie ;D
Stary 2009-04-10, 11:16   #1526
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Przepraszam ¿e tak pó¼no..ale wiecie jak to z tymi ¶wi±tecznymi porz±dkami....
A wiêc tak, farbne³am sobie w³osy szamponem koloryzujacym z joanny kolor mia³ wyj¶æ ¶redni br±z ale wyszed³ taki gorzka czekolada jestem zadowolona, wiedzia³am ¿e taki wyjdzie bo mi zawsze wychodz± ciemniejsze ni¿ na opakowaniu ma babka. Podoba mi siê tylko ten zapach narazie nieciekawy... A ró¿owe w³osy...hmmm kiedy¶ mia³am, wtedy mia³am jeszcze platyne... Taki "bio³y ³eb" i pink grzywa=D ale mój aktualny kolorek jest boski. Chcia³abym ¿eby by³ taki zawsze...chyba nastêpnym razem pomaluje trwaj± farb± a nie szamponem
Stary 2009-04-10, 12:20   #1527
bojestemtegowarta
Rozeznanie

Lokalizacja: -"Tam, gdzie..." Cholera. "Tam, gdzie..." - ''Dobranoc'' - powiedzia³ Diabe³.
Wiadomo¶ci: 583

Cytat:
A mo¿e po prostu zwi±¿esz po umyciu w³osy w bardzo mocno naci±gniêty kucyk, a w³osy na dole postarasz siê zaple¶æ w warkocz? Wtedy po wyschniêciu i rozpuszczeniu na górze powinny byæ w miarê proste, a na dole tylko trochê pofalowane. Wtedy przynajmniej orientacyjnie zobaczysz ile uros³y
dziêkujê za radê, brzmi rozs±dnie
W sumie teraz widzê, ¿e naprawdê uros³y odpukaæ ! Zaczê³am je czesaæ (nie ¿ebym wcze¶niej tego nie robi³a, ale to by³o przejechanie szerokim grzebieniem raczej). Oczywi¶cie nie maltretujê ich, tylko robiê to delikatnie, g³ownie dla masa¿u g³owy, ¿eby pobudziæ cebulki do wzrostu i rozprowadziæ dobrze Seboradin Niger Lotion. I dziêki temu w³osy nie s± tak poskrêcane i teraz widzê, ¿e s± d³u¿sze nie wiem ile, no ale wa¿ne, ¿e dostrzegam ró¿nicê.

PS. Pewnie wiecie, ale na wszelki wypadek dajê znaæ, i¿ w aptekach pojawi³ siê Dromin Intenso. Wystarczy 1-2 tabletki dziennie. Wcze¶niej trzeba by³o ³ykaæ ich nawet kilkana¶cie, wiêc to du¿e u³atwienie.
bojestemtegowarta jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-10, 13:35   #1528
ImmortalLover
Zakorzenienie

w jakiej cenie? ja uzywam szczotki z naturalnego w³osia ale czasem wydaje mi siê, ¿e nie s± zadobrze rozczesane

Zawarto¶æ torebki dzieli siê na czê¶ci: "powinnam" , "mam" i "a sk±d siê to wziê³o?".

Stary 2009-04-10, 16:58   #1529
LadyMakbet18
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Poka¿ wiadomo¶æ
w jakiej cenie? ja uzywam szczotki z naturalnego w³osia ale czasem wydaje mi siê, ¿e nie s± zadobrze rozczesane

do³±czam siê do pytanka

g³owa musi sie przyzwyczaiæ do szczotek z naturalnego w³osia æwiczyc trzeba i czesaæ kude³ki

Je t'adore mon cheri

Stary 2009-04-10, 20:02   #1530
ImmortalLover
Zakorzenienie

Ale to strasznie denerwuje jak mam takie "k³êbuszki" odstaj±ce <nie umiem tego wyt³umaczyæ > takie jak na Dzikim Zachodzie s± takie k³eby kurzu xD

Zawarto¶æ torebki dzieli siê na czê¶ci: "powinnam" , "mam" i "a sk±d siê to wziê³o?".

Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.