|
|
#1501 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiedz to tutaj.
Do M : Musisz Coś Zjeść ...!! ; ***
... Przepraszam, Że Musisz Tyle Czekać ... ~ Kocham Cię <33 .
Czy Kiedykolwiek ... Zamknąłeś Swe Oczy i Zaufałeś , Po Prostu Zaufałeś ? Wyrzuciłeś Garść Brokatu w Powietrze ? Stanąłeś Twarzą w Twarz Ze Strachem ? To Tylko Połowa Drogi Do Miejsca, Skąd Nie Ma Powrotu ... ... Kochamy Się <33 |
|
|
|
#1502 |
|
Rozeznanie
|
I jak tu normalnie funkcjonować, kiedy wszystkie myśli toczą się tylko wokół ciebie?! Wiem, że się powtarzam, ale ja Cię kocham...
Do 'przyjaciółek': Nie spodziewałam się po Was takiego zachowania. Zero zrozumienia. Zero. Do A: Dzięki za Twoją normalność Przy Tobie zapominam o wszystkich moich problemach. Nie muszę się przed Tobą z niczego tłumaczyć. Udaje mi się nawet uwolnić od myśli o... o nim... o A... Dziekuję...Do siebie: Długo jeszcze będziesz się nad sobą użalać?! Nie ma ideałów! Zrozum to wreszcie, dziewczyno! Zacznij żyć pełnią życia! Nie przejmuj się, że Ci się nie uda. Po prostu... ŻYJ!!!
|
#1503 |
|
Wtajemniczenie
|
Do Tż: Czemu znowu czuję, że oddalamy się od siebie...? Odnoszę wrażenie, że zaczynasz się mną nudzić. Nie jest tak jak było dawniej.
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
To nieprawda, ale nie od dziś wiem, że mam wybujałą wyobraźnię. Może kiedyś się to urzeczywistni, ale jeśli nie... To i tak nikt się o tym nie dowie.
|
|
|
|
#1505 |
|
Raczkowanie
|
Do mojego chłopaka: Zdecyduj się, czego chcesz w życiu. Nie możesz wciąż próbować wszystkiego pogodzić. Przecież daję Ci czas dla znajomych, oni mają Ciebie coraz więcej niż ja. I przez to coraz bardziej na Ciebie wpływają... Buntują Cię przeciwko mnie. Przestań czasami traktować nasz związek tak, jakbyśmy mieli po 12 lat. Ciągle mnie zawodzisz...
Do jego dwójki "przyjaciół": Przyjaciel chce jak najlepiej dla drugiego przyjaciela. A jak wy chcecie dla niego? Ratujecie samych siebie przed nudą - bo jeżeli on poświęci swój czas mi a nie wam, to nie będziecie mieli co robić. A poza tym jesteście zazdrośni, bo on kogoś ma, a wy nie. Jesteście żałośni. Potraficie innych tylko krytykować za poświęcenie dla dziewczyny, a prawda jest taka, że kiedy wy będziecie mieli swoje "księżniczki", to wskoczycie za nimi w ogień. Wtedy spojrzycie prawdzie prosto w oczy i może zdobędziecie się na odwagę, żeby przeprosić za wszystkie krzywdy, jakie nam wyrządziliście...
Wszystkie na ciele znaki Zapis bezcennych chwil Jak z pamiętnika kartki Kropek i kresek szyfr Mapa wspomnień i krętych dróg Szkielet utwardza mi W klatce z kości mięsień wiotki Pulsuje, przyspiesza rytm |
|
|
|
#1507 |
|
Zakorzenienie
|
człowieku mam Cie dość! tak bardzo bym chciała zebys zniknął z mojego zycia
|
|
#1508 |
|
Zadomowienie
|
R. tęsknie. Wczoraj te wszystkie łzy przez Ciebie... Nie chcę Ciebie już w mojej pamięci
Dlaczego nie można wymazać wspomnień, znowu przyszło lato Ech ...M. mogłeś napisać ?! Jestem na Ciebie znowu wściekła. Jedź już do tego W-wia będę miała spokój.
|
|
#1509 |
|
Wtajemniczenie
|
Do S. : Czy jeszcze usłyszę od Ciebie "Nie podskakuj mi, Mała"? Proszę, odpisz. Odpisz tak, żebym lepiej poczuła się.
Do siebie: Kobieto, weź się w garść, całymi dniami siedzisz w domu, oglądasz w kółko "Chirurgów" i wcinasz na okrągło słodycze - tyłek Ci od tego urośnie!
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
|
|
#1510 |
|
Wtajemniczenie
|
cholera! trzeba było nie ruszać się z domu !! nie łazic do żadnego kina...
a tak to co?? spotkam Cię wr.......... i wszystko we mnie odżyło.. echh.i na co mi to było? Leczyłam się , leczyłam z Ciebie, żeby o Tobie tylko zapomnieć. I znów mi nie wyszło..
|
#1511 |
|
Raczkowanie
|
Nadal nie wierzę. To nie możliwe, że Ty też chcesz...
|
#1512 |
|
Przyczajenie
|
bardzo podoba mi się ten temat
![]() dzięki niemu, a właściwie jego założycielce będe mogła napisać to czego nigdy w życiu nie odważyłabym się, bądź też nie miała okazji powiedzieć... do D. - nigdy się nie dowiesz, że zabójczo mi się podobasz... do P. - szkoda, że nie napisałeś... już nie chcę czekać. do M. - za 3 tygodnie zobaczymy się po długiej przerwie, mam nadzieję, że wybaczysz to co stało się rok temu, choć to wszystko Twoja wina ![]() do J. - nazywasz się ojcem? nie żartuj. do wujka - pamiętaj, że zawsze byłeś i będziesz jak ojciec!, dziękuje za wszystko, życzę szczęścia z A. i czekam na Waszą Karolinkę. |
|
|
|
#1513 |
|
Zadomowienie
|
do siebie : przestań wreszcie wszedzie sie szlajac, zabawiac znajomych tylko się ucz
![]() ![]() do M: niech świat pachnie Tobą
|
#1514 |
|
Rozeznanie
|
Ale to ja miałam być Twoim Aniołem...
![]() Zapomnieć... zapomnieć... zapomnieć!!! Wrrr... tylko ryczeć mi się teraz chce! Furia... Ostrzegali... nie słuchałam... i co teraz? Zostało mi wypłakiwanie się do poduszki. Ty niepoprawny kobieciarzu!dół
![]()
|
#1515 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny jak zalozyc nowy watek??????????????
|
|
|
|
#1516 |
|
Zadomowienie
|
Na samym dole strony masz przycisk (oczywiście musisz być na głównej stronie pod forum ) nowy wątek
![]() H. znowu masz przewagę Najgorsze jest to, że chyba będziesz ją miał, bo ekhm chyba sie w Tobie zauroczyłam. To nic, że wszyscy mówią jaki jesteś beznadziejny, itp. Jednak ja i tak wiem swoje, a Twoje gesty mówią co innego niż słowa. Zerwij z nią
Edytowane przez Pancza Czas edycji: 2009-06-28 o 10:34 |
|
|
|
#1517 |
|
Zakorzenienie
|
Droga O. odnoszę wrażenie, że znudziłaś się mną i naszą znajomością. Dlaczego nie chcesz się przyznać, że coś jest nie tak? Dlaczego nie możesz mi powiedzieć, czy coś się stało, a kiedy wydaje mnie się, że wszystko jest ok, dalej milczysz?
Denerwuje mnie to. Nasze drogi się rozchodzą, myślałam, że jesteśmy przyjaciółkami. M: skoro tak bardzo jest Ci żal to dlaczego sam się nie odezwiesz?
|
|
#1518 |
|
Wtajemniczenie
|
Na drugi raz Kochana nie truj mi dupy.Bo zawracać głowe możesz swojej mamie nie mi!
Edytowane przez Niezmienna Czas edycji: 2009-06-29 o 15:03 Powód: literówka:) |
|
|
|
#1519 |
|
Zakorzenienie
|
okres uciekaj!
|
#1520 |
|
Raczkowanie
|
Do A. - mam wrażenie, że o mnie zapominasz
Do D. - to wszystko z mojej strony, wiesz, pieprzę Cię i żałuję, że nie mam okazji ci tego powiedzieć Do przyszłej? szefowej - daj mi tą pracę, bardzo jej potrzebuję!
|
#1521 |
|
jak promyczek słońca....
|
A ja bym chciała podwyżkę albo chociaż premię w pracy.
dane do wpłaty są w pierwszym poście mojego wątku!!! jeżeli potrzebujesz więcej danych, proszę o pw Edytowane przez bebunio Czas edycji: 2009-06-29 o 15:14 |
|
|
|
#1522 |
|
Raczkowanie
|
do siebie: co ma być to będzie, nie denerwuj się. Opanuj się już i tak nic nie zmienisz
![]()
|
|
|
|
#1523 |
|
Raczkowanie
|
Mam dość bycia gońce w pracy!!!!!!!! stać mnie przecież na więcej!!!!! Niech to wszystko szlag!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#1524 |
|
Zadomowienie
|
Dlaczego mi to zrobieś? Dlaczego zachowałeś się jak ostatnia świnia. Nie chciałe mnie, to trzeba było mi powiedzieć, a nie mnie zdradzać. Kiedyś to zło, które mi wyrządziłeś, wróci do ciebie. I wtedy si,ę przekonasz co ja czułam
|
#1525 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#1526 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1528 |
|
Zadomowienie
|
do siebie samej : zawaliłaś na całej lini ....
|
|
|
|
#1529 |
|
Zakorzenienie
|
Do A: Wiesz? Nie rozumiem Cie już!!! Ku**a zdecyduj się w końcu! Najpierw gadasz, że 'chcesz nam dać szansę' ja cała w motylach, a ty teraz mnie kompletnie olewasz!
Ja rozumiem, że jesteś lubiany, masz przyjaciół, ale człowieku! Powiedziałeś, że sie spotkamy już 3 tyg temu.. Ja czekałam, wręcz prosiłam sie, żebyśmy sie spotkali, a Ty już po raz kolejny odmawiasz spotkania pod pretekstem, że nie masz czasu, że jesteś już umówiony. To jak ja mam to rozumieć?! Ja to już na dalszym planie tak?! Ranisz mnie..
|
|
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
do mamy: kobieto zastanów się nad sobą i tym jak postępujesz bo jeszcze troche i mnie stracisz...
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:48.

Przy Tobie zapominam o wszystkich moich problemach. Nie muszę się przed Tobą z niczego tłumaczyć. Udaje mi się nawet uwolnić od myśli o... o nim... o A... Dziekuję...

Włosomaniaczka 

Ostrzegali... nie słuchałam... i co teraz? Zostało mi wypłakiwanie się do poduszki. Ty niepoprawny kobieciarzu!