![]() |
#1501 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIV :)
Cytat:
![]() ![]() My chleba prawie wcale nie jadamy..więc na tym akurat oszczędzamy ![]()
![]() |
#1502 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() jeszcze godzina i do domu!! ![]() Moja cera doprowadza mnie już do szału !! :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1503 |
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj zrobię coś strasznego i pójdę na solarium na chwilę, najeśc się witaminy D.
Mam ochotę poczuć lato. Zresztą, jak pójdę raz czy dwa, żeby nie być trupio blada i mocno się będę nawilżać to nic mi nie będzie..
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1504 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1505 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też chętnie wydaję pieniądze, szczególnie na szmatki, torebki, buty...ale jak wiem, że trzeba zacisnąć pasa, to nie ma problemu. Mogę się wyrzec niektórych rzeczy. Np. w kwietniu mam urodziny i już mam w głowie całą listę prezentów, wszystkie związane z mieszkaniem, chociaż wolałabym coś bezpośrednio dla siebie - kosmetyk, torebkę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Niektóre wydatki traktujemy jak luksus a inne już nie, a palenie to tez luksus przy dziseiejszych cenach ![]() ![]() ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-03-27 o 13:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1507 |
Zakorzenienie
|
ja znikam do domu, miłego weekendu dziewczęta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1508 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1509 | |||
Zakorzenienie
|
A co się dzieje?
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mam jedynie słabość do bułek wieloziarnistych z piekarni Społem ![]() Wiesz ja generalnie uważam że jakość jest na 1 miejscu. I zdecydowanie, gdybym chleb jadła, wolałabym wydać na niego i 15 zł.. byle był dobry zdrowy i świezy dłużej niż 12 godzin ![]() A skoro o jedzeniu mowa ![]() Ja dzielnie dietuję ( no z przerwa na sobotni wyskok w meksykanskiej i 2 kawałki niedzielnej pizzy ![]() Ogólnie to strasznie sie cieszę bo 2 tygodnie nie jem słodyczy, chipsów i tym podobnych zapychaczy....które były normą w moim zimowym jadłospisie. No i w pracy jem salatki przyrządzane w domu ![]() Dziś była pekińska z tunczykiem, fasolką, papryka i rzodkiewką. Pycha ![]() Przed wczoraj tylko zgrzeszyłam czerwonym półsłodkim winem ![]() Ale spekrakularnych efektów mojego zdrowszego odżywiania nie widzę ![]() Po świętach przejdę na prawdziwą I fazę SB ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
![]() Oj tak fajki to duży luksus. Ja zimą bardzo ograniczyłam...nie chce mi się w taki ziąb na balkon wychodzić ![]() ![]()
![]() |
#1510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli jesteś na diecie 2 tygodnie i nie ma efektów, dziwne bo to długo dosyć ![]() Ja po 1,5 tyg. SB I faza widzę różnicę , zniknęły mi cholerne boczki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1511 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym tygodniu razem 3 krążki ryżowe Sonko ![]() ![]() No i wczoraj 2 gołąbki z białym ryżem ![]() Poza tym jak trafi mi sie kukurydza czy marchewka gotowana to zjem. Więc zdecydowanie nie jest to I faza SB. Ale chyba dojrzałam do tego by na nią przejść ![]() Wiesz nie jest tak że w ogole zero efektu. Brzuch mi zmalał..ale myślę że to jakis kilogram będzie..nie więcej.
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-03-27 o 14:13 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja teraz już jem węgle można powiedzieć normalnie, ale mniej niż kiedyś i staram się pilnować, np. jeśli w pracy zjem jakieś węgle to póżniej staram sie nadrobić czymś zdrowym i tak naprzemian. Bo po ostatniej analizie doszłam do wniosku, że zawsze to mnie gubiło, że jak zaczynałam normalnie jeść to za dużo wszystkiego- chleb, makaron, ryż itp. Teraz raz jem, raz nie żeby zrównoważyć porcję złego do dobrego ![]() Zobaczymy czy zadziała ten sposób przy dłuższym stosowaniu ![]() A byłaś już kiedyś na SB I faza ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1513 |
Zakorzenienie
|
zauważyłyście, że ostatnio nie ma Kasi?
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1514 |
Rozeznanie
|
Z ero efektów stosowania AC/EK,a już ponad 3 miesiące jak go stosuje. Skóra dalej jak u prosiaka( gruba, z roszczerzonymi porami- dlatego kojarzy mi się z prosiakiem)z pojedynczymi wypryskami. z Active C LRP zrezygnowałam, bo mnie zapycha. Kupiłam peeling z BU , użyłam z 6 razy i dopiero teraz widać jakąś chwilową różnicę przed i po zastosowaniu. Teraz planuję kupić serum z BU. Zjem słodycze-cera zapchana, przez pare dni jem "źle"- cera zapchana, "zły" podkład , krem,płyn do mycia twarzy- cera zapchana:/
Zauważyłam, Madzialenka też się nie pojawia. Edytowane przez novocaine870 Czas edycji: 2009-03-27 o 14:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#1515 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1516 | |
Zakorzenienie
|
Dokładnie nie ma, chyba czasu brak, studia i praca
![]() Cytat:
Madzialenka to już w ogóle przegina, ciekawe czy do nas nie zagląda czy nigdzie na wiżaż ? ![]() Co do cery też tak kiedyś miałam, teraz mam spokój dzieki hormonom pewnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1517 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie nie byłam nigdy na SB....ale poczytałam trochę o niej i myślę że spokojnie dam radę. Jedyne z czym będzie problem to wino..... nie wyobrażam sobie nie napić się wytrawnego czerwonego choć raz w tygodniu ![]() Cytat:
![]() Co do dziewczyn...no zniknęły. Pewnie że zauważyłam. Najbardziej zastanawia mnie Madzialenka....pojechali do Holandii i od tamtej pory zero znaku życia ![]()
![]() |
#1518 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Gold zmieniła miejsce pobytu na Panny Młode 2009 ![]() ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1519 |
Zakorzenienie
|
Jeny taka jestem głodna, a w samochodzie full pysznych rzeczy
![]() ![]() Jeszcze pół godziny i weekend ![]() Będziemy siedzieć w domu, oglądać filmy, pewnie popijemy trochę winka ![]() Edit To rzeczywiście chore, że w każdej wypowiedzi podkreęla sobie wizaż sam i robi odnośniki, ciekawa usługa , wkurzająca strasznie bo przecież zmienia kontekst wypowiedzi, akcentując np. samochód ???? a teraz po edycji, już nie ma podkreślnika na samochód ????? Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-03-27 o 14:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#1520 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jakoś bardziej zestresowana bylam niż teraz.Pamiętam jak zamęczałam Dorinkę czy mogę się napić wina, jak II faza mija w niedzielę ![]() Bo w I fazie głównie chodzi o to, żeby unormować poziom glukozy we krwi dlatego odrzuca się węglowodany i cukry. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit: i już nie ma. hm
![]() |
#1522 |
Zakorzenienie
|
A teraz znowu jest podkreślone ![]() Miłego weekendu dziewczyny ![]() Wreszcie mam weekend ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-03-27 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1523 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1524 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja pewnie dla zabicia czasu będę buszować na wizażu ![]() Miłego weekendu ![]() Cytat:
Mi jakoś to nie przeszkadza.
![]() |
#1525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ohhh...jeszcze 15 minut i do domu ![]() Haniu, nie zazdroszczę Ci, sytuacji - znowu samotny weekend ![]() EDIT: Poszukuję jakiejś ładnej sukienki na wesele w czerwcu...Widziałyscie gdzieś coś ciekawego za niezbyt kosmiczne pieniądze? Bo ja chodzę po sklepach i wydaje mi się, że nie ma ani jednej ładnej rzeczy ![]() Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2009-03-27 o 15:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rozmiarowo okazała się idealna.Przebrałam się w nią dopiero później, bo trochę hmm typowo wieczorowa jest. Ja niestety krótkich nie ubieram, bo moje nogi się do tego nie nadają ![]() Ewentualnie do kolan ![]() Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2009-03-27 o 15:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale na prawdę ładna, bardzo wytworna ![]() EDIT: Widzę siebie w takim kroju, tylko z rękawkami krótkimi... Wydaje mi się, że coś w tym stylu byłoby dobre na moją figurę http://bsdstudio.com/blog/wp-content...es-dresses.jpg Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2009-03-27 o 16:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Te co wkleiłaś są super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak zapewne się domyślasz, ja o sklepach wiem niewiele ![]() ..a sama muszę się zainteresować bo mam weselicho przyjaciółki..ale to dopiero w lipcu. Spoko mam jeszcze czas ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-03-27 o 16:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1530 |
Zakorzenienie
|
czesc
chyba sie z Dorinka nie dogadalysmy, chyba zbyt chaotycznie napisalam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.